PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Candy Canes] The impossible happened||Malekith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   di dec 24 2013, 09:18

Nerveus schaatste ze naar een hoekje van de schaatsbaan en leunde even tegen de wand aan. Hoe in Flora's naam ging ze hem vertellen dat het raak was geweest. Ze gleed wat rond en voelde hoe ze steeds roder werd. 'Tja uhm...' begon ze. Ze veegde even een haarpluk onder haar muts en beet op haar lip. 'Wat ik wilde zeggen is...ehm...' Verdorie! Waarom was het zo moeilijk? Waarom kregen meisjes geen les hier in?
Haar moeder zou het wel hebben geweten, die was twee keer zwanger geweest. Misschien was het voor haar net zo lastig als nu geweest toen Enya nog in haar buik zat, omdat ze misschien bang was geweest dat haar vader ook haar niet zou willen. Voor alles hetzelfde, maar zij leek haar stoornis beter in controle te houden dan Lie.
Haar voet slipte weg terwijl ze in gedachte verzonken was. Met maaiende armen en een kleine gil viel ze tegen Malekith aan. Maar ze vond geen houvast aan hem en viel om terwijl ze hem meesleurde. Toen ze bovenop hem op het ijs lag, begon ze te lachen. 'Oepsie...' zei ze lachend. Heel even viel ze stil en boog zich toen naar beneden om hem een kus te geven. Met een nog grotere blos dan eerst stond ze op. 'Dus ja...waarvoor ik....waar ik over wilde praten is...' Ze wreef over haar arm en gaf zichzelf toen nijdig een klap tegen haar hoofd. 'Stomstomstomkanhetnietdoen...!' mompelde ze kwaad.

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Malekith
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Donja
Posts : 286
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Air Magic
Klas: Mentorklas van Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   ma jan 06 2014, 13:43

Malekith schaatste Enya achterna. Ze stopte in een hoekje, en Malekith stond afwachtend naar haar te kijken. Het was duidelijk dat ze ergens mee zat, ze gleed een beetje rond, en was op een duur zo rood dat Malekith bezorgd werd of iemand haar niet stiekem in een tomaat had omgetoverd, en ze nu afscheid van hem moest nemen. "Tja uhm..." Begon ze langzaam, maar stopte weer. "Wat ik wilde zeggen is...ehm..." Malekith keek haar nog altijd nieuwsgierig aan. Opeens slipte ze weg, en viel spartelend tegen Malekith aan. Hij schrok zo - misschien had hij wel gelijk, en veranderde ze echt in een tomaat - dat hij te laat was om haar op te vangen, maar daarentegen sleurde Enya hem mee. Een beetje nors en ongemakkelijk lag hij op het ijs, maar die norsheid was als sneeuw voor de zon verdwenen toen hij zag dat Enya op hem lag. Ze begonnen beiden te lachen."Oepsie..." Zei Enya lachend. "Goedzo, schat..." Grinnikte Malekith zuchtend, en kuste haar terug toen ze zich naar beneden bewoog om hetzelfde te doen. Nog roder dan eerst stond ze weer op, en Malekith wist zich ook omhoog te krijgen. "Dus ja...waarvoor ik....waar ik over wilde praten is..." Ze gaf zich een klap tegen haar hoofd. "stomstomstomkanhetnietdoen...!" Mompelde ze nijdig in zichzelf. Op dat moment pakte Malekith haar vast, en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Hij boog iets naar beneden zodat zijn hoofd op dezelfde hoogte als dat van haar was, en keek Enya lief in haar ogen aan. "Je kan het me gewoon zeggen, ik vind niets erg, en ik vertel het aan niemand door als je dat niet wilt." Zei hij poeslief, en gaf haar een knuffel. "En ik zal je steunen, wat er ook geberurt." Fluisterde hij zachtjes in haar oor.

_________________

Voice ll Theme
Malekith:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   do jan 09 2014, 21:46

Wat was ze weer lekker bezig. Ze mocht nog van geluk spreken als ze het vandaag nog verteld kreeg. "Je kan het me gewoon zeggen, ik vind niets erg, en ik vertel het aan niemand door als je dat niet wilt." Zei hij poeslief, en gaf haar een knuffel. "En ik zal je steunen, wat er ook geberurt." Fluisterde hij zachtjes in haar oor. Haha, ja, dat zei hij nu wel...
O fijn, het vuurwerk was begonnen, kon ze gaan schreeuwen. 'Ik ehm...' Begon ze tussen twee knallen door, maar veel kans kreeg ze niet. 'Ik ben over tijd!' riep ze wat harder. Ze kon zichzelf niet eens verstaan. Nijdig hees ze zichzelf wat hoger op aan zijn schouder (ze kon niet op haar tenen gaan staan met schaatsen). 'IK BEN EEN MAAND OVER TIJD, BEN ZWANGER!' toeterde ze in zijn oor. Ze schrok er zelf van. Haastig bewoog ze achteruit en werd zo rood als de nieuwe vuurpijl die in de lucht uiteen knalde.

(kooort)

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Malekith
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Donja
Posts : 286
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Air Magic
Klas: Mentorklas van Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   wo jan 22 2014, 16:55

Malekith schrok even van de harde knallen van het vuurwerk, aangezien zijn gehoor wat gevoeliger was dan de rest. Nu moest hij ook wat beter te doen om Enya te verstaan, dus hij boog zijn hoofd wat meer naar haar toe. "Ik ehm..." Begon ze. Ze probeerde tussen de knallen door te praten, maar daar zat niet veel tijd tussenin. "Ik ben over tijd!" Riep Enya wat harder in Malekith's oor, maar veel verstond hij er nog niet van. Enya hees zichzelf op aan zijn schouders, waardoor hij haar oppakte. Zo hoefde ze zelf geen moeite te doen. "IK BEN EEN MAAND OVER TIJD, BEN ZWANGER!" Tetterde ze toen in zijn oor, en Malekith wist niet of hij nou van het harde geluid of het nieuws schrok, maar in ieder geval viel hij er door om. Enya lag boven op hem, en het nieuws drong toen pas tot Malekith door. Hij schoof trillend overeind, en tilde voorzichtig Enya's rode hoofd op. "Dus je bent....." Stotterde Malekith zachtjes. "Je bent...Zwanger van mij?" Vroeg hij ongelovig. Na een tijd zo in stilte te hebben verschenen, maakte de ongelovige uitdrukking plaats voor een lach, en langzaam verschenen er tranen in Malekith's ogen. "Maar...Maar dat is...." Snikte hij nu. "Dat is geweldig!" Riep hij uit, waarna hij opstond en Enya mee omhoog trok. Hij had haar nu vast als een baby'tje. "Ik hou zo ongelofelijk veel van je.." Snikte hij, en gaf haar een zoen op haar voorhoofd. "...En ook van dat wat nu in je buik groeit." Fluisterde hij erachteraan, waarna hij een kusje op haar buik gaf. De vuurpijlen bleven doorknallen, maar Malekith hoorde het niet meer. Zijn gedachten waren alleen nog maar bij wat hem en Enya te wachten stond.

_________________

Voice ll Theme
Malekith:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   wo jan 22 2014, 19:30

Nog pijnlijker was dat ze alweer omvielen nadat ze hem doof had geschreeuwd. Ze stond nogal snel op en gleed bijna weer omver. Met haar mond stijf op elkaar geklemd en ogen die, niet erg charmant, zo groot als theekopjes stonden, keek ze hem aan. Hij schoof trillend overeind, en tilde voorzichtig Enya's rode hoofd op. "Dus je bent....." Stotterde Malekith zachtjes. "Je bent...Zwanger van mij?" Vroeg hij ongelovig. Ze keek hem een beetje opstandig aan. Was...was hij boos? Verdorie, het was net zo goed zijn schuld!
Na een stilte die nogal pijnlijk leek, maakte zijn geschokte uitdrukking plaats voor een brede glimlach. Hij kreeg tranen in zijn ogen en pakte haar op alsof ze zelf een baby was. "Maar...Maar dat is...." Snikte hij nu. "Dat is geweldig!" Riep hij uit. Nogal overdonderd, maar ontzettend opgelucht begon ze ook te lachen. "Ik hou zo ongelofelijk veel van je.." Hij gaf haar een kus op haar voorhoofd. "...En ook van dat wat nu in je buik groeit." Fluisterde hij erachteraan, waarna hij een kusje op haar buik gaf. Ze streek er zelf even over en glimlachte ook.
'Het zal wat tegenwind geven...voor mij in ieder geval...' Wat had ze zich ook druk gemaakt. Alsof er ook maar iets was wat Malekith omver kon blazen. 'Maar mijn tante kan ervoor zorgen als het geboren wordt tot ik examen heb gedaan en...' Ze bleef maar wat raaskalken. Wat leek het nu allemaal gemakkelijk, maar ze wist dat het niet zo was. 'Het is alleen....' begon ze, nu wat minder vrolijk. 'Ik weet niet of...of ik het aankan.' Ze wees even aarzelend op haar buik. 'Ik ben er eigenlijk te klein voor plus ik ben net zeventien...' Even sloeg ze haar ogen neer. Maar direct daarna keek ze hem weer aan. 'Maar ik houdt het! Ik houdt het! Ik laat me nooit aborteren, al was ik in verwachting van een drieling van...van Savador!' snibde ze en gooide toen hooghartig haar vlecht naar achter en wierp even een vuile blik op de hoofdmeester die een eind verderop met zijn kinderen aan tafel zat. Dat maakte even plaats voor een grijns van leedvermaak bij de gedachte aan Savador die na drie maanden erachter kwam dat zijn speeltje niet meer ''puur'' was.
Ze drukte plotsklaps een kus op Malekith's lippen. 'En nu heb ik honger!' ontpopte de nieuwbakken moeder Luccas zich en worstelde zich uit de armen van de vader van haar kind.

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Malekith
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Donja
Posts : 286
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Air Magic
Klas: Mentorklas van Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   di feb 25 2014, 18:58

Enya glimlachte. "Het zal wat tegenwind geven...voor mij in ieder geval..." Zei ze blij. "Maar mijn tante kan ervoor zorgen als het geboren wordt tot ik examen heb gedaan en..." Malekith luisterde geduldig toe. Hij kon Enya helpen, haar iets tegen de pijn geven. Maar dat kwam later wel. "Het is alleen..." Begon Enya weer, maar nu een beetje aarzelend. "Ik weet niet of...of ik het aankan." Ze wees naar haar buik. "Ik ben er eigenlijk te klein voor plus ik ben net zeventien..." Malekith keek even ongerust. "Maar ik houdt het! Ik houdt het! Ik laat me nooit aborteren, al was ik in verwachting van een drieling van...van Savador!" Zei ze hooghartig, en keek even vuil naar Savador die een eindje verderop zat. Malekith moest lachen, en kreeg een brede glimlach op zijn gezicht. "Zo ken ik je weer." Grijnsde hij, en gaf haar een stompje tegen haar arm. Opeens drukte Enya een kus op Malekith zijn lippen, waardoor hij even overvallen was. Snel ontspande hij, en sloeg zijn armen om Enya heen, waarna ze zich weer losworstelde. "En nu heb ik honger!" Riep ze, en wilde wegschaatsen. Malekith greep haar bij haar arm, en trok haar voorzichtig terug. "Niet zo snel, jongedame." Zei hij speels. "Je hebt net zo veel gezegd, mag ik ook even?" Zei hij plagend, en gaf Enya een knipoog. "Allereerst, moet je weten dat ik er altijd voor je zijn." Zei hij doordringend, maar zacht. "Je hoeft maar te roepen, en ik hoor je. Waar dan ook." Zei hij liefdevol, waarna zijn ogen even oplichtten. "En nog iets, misschien had je al door dat ik er zo'n vreselijke hekel aan heb, als ik je pijn zie lijden." Zei Malekith zachtjes, en sloeg zijn ogen even neer. "Dus weet alsjeblieft, dat ik er altijd iets aan kan doen." Fluisterde hij, en lachte even. "Je weet wel hoe..." Een zilver wolkje ontsnapte uit zijn mond, en vormde een hartje boven hun hoofden. Datzelfde wolkje had Enya kracht gegeven, toen ze even niet had kunnen staan. Malekith gaf Enya gepassioneerde kus op haar mond, en keek haar daarna met zijn zilver glanzende ogen even diep en vurig in haar ogen aan. Ze zag er zo prachtig uit in de sneeuw... Wat hij nu allemaal wel niet met haar zou kunnen doen. Opeens trok Malekith zich plagend terug, en grijnsde even. "Zo, en nu eten." Zei hij vrolijk met een knipoog.

_________________

Voice ll Theme
Malekith:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   di feb 25 2014, 21:39

Ze had niet erge honger, maar om de een of andere reden kreeg ze om de paar minuten vreetbuien. Ze meende te weten dat dit al een symptoom was. "Niet zo snel, jongedame." Zei Malekith speels. "Je hebt net zo veel gezegd, mag ik ook even?" Zei hij plagend, en gaf Enya een knipoog. "Allereerst, moet je weten dat ik er altijd voor je zijn." Zei hij doordringend, maar zacht. "Je hoeft maar te roepen, en ik hoor je. Waar dan ook." Zei hij liefdevol, waarna zijn ogen even oplichtten. Dat wist ze, ze had het al zo vaak meegemaakt. "En nog iets, misschien had je al door dat ik er zo'n vreselijke hekel aan heb, als ik je pijn zie lijden." Zei Malekith zachtjes, en sloeg zijn ogen even neer. "Dus weet alsjeblieft, dat ik er altijd iets aan kan doen." Fluisterde hij, en lachte even. "Je weet wel hoe..." Een zilver wolkje drong bij haar binnen en deed haar ogen even zilver oplichten. Hij gaf haar weer een lange kus, ze begon er iets beter in te worden, maar trok zich plagend terug. "Zo, en nu eten."
Ze trok aan het tafeltje met een pijnlijk gezicht haar schaatsen uit. Ze kon het wel, maar niet lang. Er schoot een irritante tinteling door haar benen, ze wist wat het betekende, maar het moest binnen een paar minuten over zijn. Inmiddels had ze zoveel meryle 'gif' in haar lichaam, dat het de vloek leek te bestrijden. Dat was waar ook...Er zat een kleine Meryle in haar buik... Of dat lag eraan, hoe zat het met halfbloedjes?
'Hoe zit dat Male...?' vroeg ze uit het niets, toen ze twee stukken stokbrood had verorberd. 'Met een ''menselijk moeder'' bij jullie?' Ze liet haar thee zich vanzelf roeren door er met haar vinger boven te draaien, maar opeens lichtte haar ogen felzilver op en haar kop spatte uit elkaar. Ze slaakte een gil en schoof haar stoel haastig achteruit. De mensen om hen heen keken verbaasd op. Met een rood hoofd liet ze de scherven in een prullenbak zweven en depte met een prop van servetten de thee op.

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Candy Canes] The impossible happened||Malekith   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Candy Canes] The impossible happened||Malekith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-