PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Terug van een vermoeide reis...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Terug van een vermoeide reis...   za apr 17 2010, 20:42

Airmid was al die tijd weg geweest naar het luchtrijk en ze zucht dan ook even diep. De taken die ze daar had gedaan waren vermoeiend geweest. Ook had ze enkele luchtnymphen moeten straffen voor hun daden, al was het straffen niet aan haar weggelegd. Kalm lag ze neer in de lucht en ze zweefde zowat op de zelfde plek. Haar ogen sloot ze dan ook gewoon en ze wou even niet gestoord worden. Haar vleugels had ze rondom haar gewikkeld en zo bleef ze even rusten. Toch hield ze al het geluid in de gaten, aangezien ze dan zichzelf kan voorbereiden. Toch was ze al die dagen in het luchtrijk papierwerk gaan doen, omdat er dingen moesten getekend worden. Iets waar ze al zeker van baalde, daarbij had ze nieuwe luchtspreuken opgebouwd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ferost

avatar

PROFILEPosts : 169
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Gren, wood magic.
Klas: /
Partner: everyting that grows.

BerichtOnderwerp: Re: Terug van een vermoeide reis...   za apr 17 2010, 21:26

Ferost was naar Angani gegaan. Hij hoopte maar dat Airmid er was. Hij had inmiddels gehoord dat ze naar haar eigen rijk was gegaan. Het rijk van het luchtvolk. Ferost hoopte dat ze ondertussen weer terug was. Hij klopte eerst op de deur om zijn aanwezigheid aan te kondigen. Daarna wachtte hij op een stem die zou zeggen dat hij binnen mocht komen voordat hij naar binnen liep. Hij sloot de deur zacht achter zich en keek Airmid voor een paar tellen zwijgend aan. ''Air, Celebrian heeft iedereen bij elkaar geroepen voor een spoedvergadering. Geen idee waarover, dat wist Deshas die het me kwam vertellen ook niet. Maar het schijnt echt heel belangrijk te zijn. Zelfs hij was er opgefokt over'' zei hij zacht tegen haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Terug van een vermoeide reis...   za apr 17 2010, 21:38

Airmid had de ogen gesloten en ze hoorde dan opeens geklop. Ze hoorde niet veel later voetstappen naar binnen komen en ze deed haar vleugels rond haar vandaan. Toen ze merkte dat het Ferost was keek ze naar hem en ze landde dan rustig voor zijn neus. "Hmm ik zal dan maar komen zeker." Zei ze een beetje met tegen zin, aangezien ze nogal moe was van de reis. Ze gaf hem dan een knuffel en een kusje. "Ik heb je gemist Fer." Zei ze al fluisterend in zijn oor en ze liet hem dan gewoon los. Ze was wel héél erg lang weg geweest, maar agh ze hadden haar nodig. Kalm keek ze in het rond en ze sloot even de ogen. Ze liep dan naar de deur toe en ze keek om naar hem. "Ga je mee?" Vroeg ze dan zachtjes aan hem en ze glimlachte dan ook even kort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ferost

avatar

PROFILEPosts : 169
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Gren, wood magic.
Klas: /
Partner: everyting that grows.

BerichtOnderwerp: Re: Terug van een vermoeide reis...   za apr 17 2010, 22:00

Ferost omhelsde Airmid even en kuste haar kort en zachtjes terug. Gewoon omdat ze meer tijd niet hadden. ''Ga jij maar vast. Ik moet Norwood nog halen. Ik zie je straks in der vergaderzaal wel'' zei Ferost tegen Airmid. Hij liep haar voorbij. Toen hij langs haar liep streek hij even kort met zijn vingertoppen over haar wang en glimlachte naar haar. ''Ik heb jou ook gemist'' zei hij zacht. Daarna nam hij zijn wolven gedaante aan en rende weg om Norwood te gaan zoeken. Hoe sneller hij hem gevonden had hoe beter. Als het echt zo belangrijk was als Deshas had gezegd dan hadden ze geen seconde te verliezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Terug van een vermoeide reis...   za apr 17 2010, 22:07

Ze glimlachte dan ook naar hem en ze hoorde dan zijn woorden. Airmid knikte even kort en ze liep dan de deur gewoon uit. "Tot straks." Zei ze dan zachtjes tegen hem en ze voelde dan zijn hand op haar wang strelen. Een glimlach verscheen weer en kort daarna liep ze richting de vergaderzaal. Ze sloot kort de ogen omdat ze wat moe was, al liet ze dat niet echt merken. Nouja ze had dagen niet echt geslapen en toch was ze nog sterk te been. Met een vluchtige pas liep ze naar de vergaderzaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Terug van een vermoeide reis...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Terug van een vermoeide reis...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Ik wil mijn konijn terug!
» Terug brengen ~
» Terug naar Shadra
» [Erd-reis] Theater visit
» "One can create an entire world in their scrapbook"

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office :: The Tower :: Angani - The Room of Air-