PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Milla Maxwell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Milla

avatar

PROFILEElite
Real Name : 'Lemon' Spark
Posts : 40
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde met een soort van vuur
Klas: //
Partner: I don't participate in human games.

BerichtOnderwerp: Milla Maxwell   zo dec 15 2013, 23:08Milla Maxwell

<< Adventure isn’t in one of your books.. it’s out there >>


Algemeen

Naam: Milla
Bijnaam: Maxwell
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 103 maar heeft het lichaam van een 21 jarige
Ras: Spirit lord
Rang: Legendarische Magiër
Geboorteplek: Erd
Seksualiteit: Zover ze weet hetero.
Uiterlijk
Postuur: Maxwell is een slanke vrouw en is vrij gespierd, waaronder in de buiksectie. Ze is ongeveer 1.73 groot en heeft geen idee wat haar gewicht is, mede omdat het haar niet interesseert.
Kleur haar: Blond en variaties daarop, maar heeft een groen plukje uitsteken.
Haar stijl: Lang, lichtjes krullend aan de onderkant. Er lijkt niet echt een specifiek model in te zitten. 9 van de 10 keer heeft ze het los hangen, het andere 1/10de heeft ze het vast in een staart of vlecht.
Kleur ogen: Roodachtig.

Magie Aarde en ‘vuur’

Milla maakt gebruik van de aarde spirit ‘Gnome’. Ze is in staat deze element spirit op te roepen om haar bij te staan in een gevecht. Gnome is voor 100% aan Maxwell gekoppeld en dat is ook de reden waarom Gnome voor 100% naar haar luistert. Wanneer en hoe maakt niet uit, hij zal haar bevelen opvolgen, ook al moet ze hem dwingen.

De element spirit Efreet luistert overigens nauwelijks naar haar, wat soms voor problemen zorgt in een gevecht etc. Dit komt omdat Maxwell van nature geen vuur magie bezit, ze is dus ook alleen in staat dit te gebruiken als ze Efreet summoned en hij naar haar gebeden wilt luisteren. Maxwell is kortom een spirit summoner, maar is enkel sterk genoeg om er maar een of twee te ‘bezitten’. De spirit Efreet en Gnome kunnen met Maxwell praten, deze gesprekken vinden plaats in haar hoofd en gaan meestal over tactische zaken. Ook leveren ze zelden commentaar over hoe Maxwell haar leven leid.

Buiten de kracht van de spirits van Maxwell, is ze zelf ook in staat om krachtige aarde magie te gebruiken. Hierbij zijn sterke aardbevingen en het splijten van de aarde haar meest geliefde en krachtigste aanvallen.

Milla vecht vaker met haar handen als met de saber waarover ze beschikking heeft. Overigens lijkt het enkel dat ze goed kan zwaard vechten, dit is slechts schijn. In werkelijkheid laat ze haar hand simpelweg besturen door een van haar element of lesser spirits. Zonder spirit weet ze nog niet eens waar het puntige einde zit.

Historie

Milla is geboren op Erd, in een klein dorpje genaamd Nia’Khera. Zoals een echte spirit lord betaamt heeft ze geen ouders en is ze geboren uit spirits. Op de hele wereld lopen maar een handje vol spirit lords rond, laat staan lords die daadwerkelijk grotere spirits op kunnen roepen of er echt een hebben toe geëigend. Milla is dit wel gelukt, en dat maakte haar vanaf vroege leeftijd al speciaal. En wat doe je als klein dorpje met iets wat speciaal is? Het koesteren, het behouden en het opsluiten in een tempel met een kamer ‘meisje’ ( wat dus eigenlijk een jongen was) als butler. Milla had geen enkel idee over wat er aan de buitenkant van de tempel afspeelde en dat is een van de redenen dat Milla al op vroege leeftijd onderontwikkelde wat betreft communicatie. Zonder vrienden en familie leefde Milla een eenzaam leven, ook al wist ze niet beter.

Er kwam natuurlijk een leeftijd dat ze de tempel mocht verlaten, mits ze Gnome fysiek of psychologisch bij zich had. Ondanks dat ze vaak brutaal is en was zijn haar spirits het eerste beste wat dicht in de buurt komt van een vriend of familielid. En ze waardeert ze dan ook meer dan dat ze ooit een mens gewaardeerd heeft. In het bijzijn van haar ruziemakende ‘ouders’ heeft ze de wereld beetje bij beetje verkent, onderzocht en geanalyseerd. Een aantal communicatieve vaardigheden en puberaal keerde ze terug naar Nia’ Khera. De burgers wilde haar weer opsluiten in haar tempel, haar op haar plaats houden nu ze haar wens van de wereld vervult had. In de jaren dat Milla weg was, was het dorpje achteruit gegaan zowel in financiën als omvang van het dorp. Ze waren er zeker van dat Maxwell geluk bracht, en zoiets speciaals moet je koesteren. En in die laatste zin zat dan ook meteen het probleem. Ze zagen haar als een ding, een god, maar geen mens waar ze eigenlijk nog wel het meeste van weg heeft. Als een puber betaamt verzette ze zich hier tegen en is ze met behulp van ‘Gnome’ weg gerent.
Milla voelde zich schuldig tegenover de burgers en voelde zich alsof ze hen in de steek liet. Milla heeft het dan ook maar een aantal maanden vol gehouden voor ze terugkeerde, met voorwaarden. Ze zou blijven en voor het dorp zorgen als ze niet in haar weg kwamen, en dat was zo gezegd zo gedaan. Het dorpje bloeide weer open met de nodige zorg van Milla. Intussen sloot Milla zichzelf op in de tempel, zich opnieuw afzonderend van de mensen, van de wereld en van haar eigen geluk.

Jaren en jaren gingen voorbij, mensen waarmee ze opgegroeid was gingen dood, iets wat Maxwell beangstigde. Ze vreesde de dood, vreesde het ouder worden en wilde niet dood gaan zonder nog iets met haar leven gedaan te hebben. Ze heeft jaren en jaren lang onderzoek gepleegd naar een manier om te blijven hangen in een bepaalde leeftijd, en uiteindelijk na jaren heeft ze met behulp van Efreet een manier gevonden. Een manier om de vlam van het leven onaantastbaar te maken, ongevoelig voor de jaren die zouden komen maar gevoelig voor messen en dolken en andere dingen waar je normaal ook dood van zou kunnen gaan.  Met al die extra jaren en eigenlijk te veel tijd is ze zich gaan focussen op onderzoek, om zichzelf te verbeten op alle oppervlakken. Hierbij hoorde ook communicatieve boeken, over hoe je kinderen moet opvoeden. Kinderen en mensen zullen niet zo verschillend zijn toch?

Méér als een aantal jaren zijn er over heen gegaan, en het was Maxwell niet ontgaan dat Avani haar rol als legende had opgegeven. Sinds Avani verdwenen is zijn ze op zoek gegaan naar een volgende kandidaat, mede omdat de legende nog geen opvolger gekozen had. Er zijn maar enkele mensen die ouder worden als 100 en al helemaal als ze ook nog eens een lichaam hebben wat niet bij die leeftijd klopt. Toch was Milla moeilijk te vinden, Nia’Khera is namelijk slechts een plattelandsdorpje, niet echt een plek waar een legende normaal geboren wordt. Via roddels van verkopers die door de dorpen trokken zijn ze er achter gekomen dat er een bijzonder sterk iemand in een tempel leefde. Daar vonden ze Maxwell natuurlijk, maar Maxwell sloeg hun aanbod in eerste instantie af. Milla was niet van plan om iemands held te zijn of als zwart schaap gebruikt te worden. Pas nádat beloofd was dat het dorp er niet onder zou lijden en dat er allemaal positieve kanten aan zaten, zoals het overleg met andere mensen heeft Milla de knoop doorgehakt. Ze heeft de tempel en het dorp achter zich gelaten en is niet voorbereid voor wat haar eigenlijk allemaal te wachten staat naar Star Academy vertrokken.

Personaliteit

Milla of Maxwell haar personaliteit is niet in een paar woorden te beschrijven. Ze kan lief maar ook onbedoeld gemeen uit de hoek komen. Ze is over het algemeen objectief persoon maar kan in bepaalde situaties juist heel subjectief over komen. Kortom Milla is een persoon met vele interessante aspecten hoewel de een wat meer doorschijnt als de ander. Milla is in haar jeugd niet veel onder de mensen geweest en dat maakt dat ze nu nog wel eens wat problemen heeft met communicatie. Mensen vind ze interessant, exotisch maar ook heel erg  timide. Onstabiel in hun emoties, springend van het een op het ander. Milla kan er maar geen vinger op leggen, en dat is ook de reden waarom ze nu na zó veel jaar nog steeds moeite heeft met het begrijpen van mensen. Waarom houden mensen zich aan sommige normen en waarden en waarom zouden ze anderen helpen? Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar Milla mee zit.
Milla is een rechtvaardig en open persoon, ze zal alles op alles zetten om de waarheid naar boven te brengen en zal je alles vertellen als je er om vraagt. Milla’s jeugd was niets speciaals in haar ogen, en daarom heeft ze dus ook geen geheimen om verborgen te houden. Er is wellicht maar een ding wat ze niet met je deelt en dat is het oproepen van spirits. Hier komt een stukje egoïsme bij kijken, alle spirits moeten namelijk beschikbaar zijn voor alleen haar als ze daar om vraagt. Maar ook het delen met anderen is nog iets wat Milla moet leren, tenslotte heeft ze nog nooit eerder moeten delen met iemand anders.

Over het algemeen is Milla een rustig en kalm persoon en is ze niet snel onder de indruk van situaties. Als er iets abrupt gebeurd of als er een stressvolle situatie plaats vind zal je Milla niet onder indruk zien. Ze gaat gevaar dan ook niet uit de weg en trotseert vaak meer dan ze aan kan. Voor avontuur is ze gemaakt en ze zal zich nooit meer in een veilig ‘kooitje’ laten stoppen.

Likes Boeken, eten; waaronder fruit en groente, natuur, aarde, stormachtig weer, regen, kunst,  mensen, muziek, slapen, strips en komieken, extravagante kleding, feestdagen, harde werkers, een doel voor ogen hebben, zwemmen, licht magiërs, geluk, zorgen voor anderen, haar spirits.
Dislikes schattige dingen; waaronder naïeve en onschuldige mensen,  kleine dieren, paarden, romans, zomer, warme dagen, mensen die liegen, mensen die haar willen beschermen, mensen die haar bekritiseren, koken; ook al kan ze het heel goed.
Hobby’s Tekenen en schilderen; ook al kan ze er niets van, wandelen, kunst maken met magie, magie gebruiken, les geven; ook al geeft ze dat niet toe, astrologie, verhalen schrijven.[b]


_________________

the dreamers of the day are dangerous humans, for they may act on their dreams with open eyes, to make them possible.

she's
broken
xLudwig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Milla Maxwell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-