PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Exercise [&DRAKE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avalanche
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Lala ~
Posts : 56
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: 5de klas
Partner: Cause you know I'd walk a thousand Miles

BerichtOnderwerp: Exercise [&DRAKE]   di okt 29 2013, 18:42

Lichte ochtendstralen drongen het raam van Avalanche binnen, waardoor het meisje genoodzaakt was om haar ogen te openen. Ze ging rechtop zitten en draaide haar hoofd opzij. Ze rekte zich uit. Ze had vandaag een vrije dag, wist ze. Misschien kon ze eens wat anders gaan doen dan haar boek pakken. Ze hield toch zo van turnen? Misschien kon ze een paar oefeningen gaan doen in de turnzaal!
Met dit idee in haar hoofd stond Avalanche op, liep naar haar kledingkast en pakte een broekrokje tevoorschijn en een topje. Deze deed ze aan. Daarna kamde ze snel door haar lichtbruine, korte haren. Haar grote bruine ogen keken haar vanaf de spiegel aan. Ze merkte de wallen bij haar ogen heus wel op. De laatste tijd sliep ze zo slecht omdat het in de slaapzaal altijd best rumoerig was. Misschien moest ze er toch maar eens iets van zeggen, als ze daar ooit de moed voor had.
Met een lichte zucht stapte Avalanche weg van de spiegel. Ze opende haar deur, keek om het hoekje of er niemand was die tegen haar kon praten en snelde toen naar beneden. Ze was het liefste alleen. Ze wilde niet tegen iemand praten, noch ook maar iets van contact hebben. Ze rende snel de gangen door naar de gymzaal toe, waar ze zich lekker terug kon trekken.
Veel leerlingen kozen er vandaag waarschijnlijk voor om buiten wat te gaan rondhangen of zelfs naar het dorpje Oak’s Field te gaan. In de gymzaal zou het dan ook goed kunnen zijn dat er niemand zou zijn en daarom koos Avalanche die plek. Het was een rustige plekje waar ze op zichzelf kon zijn.
De gymzaal kwam algauw in zicht en Avalanche snelde naar binnen. Ze sloeg de grote deur achter zich dicht en begaf zich toen naar het midden van de gymzaal. Ze keek even rond zich heen om te zien of er echt niemand was. Gelukkig, ze was alleen.
Terwijl haar voeten zich de pasjes zetten die ze moest hebben om haar dansbewegingen uit te voeren, probeerde Avalanche de gedachten over dat er iemand naar haar keek te verdringen. Er was hier niemand, alleen zij. Om het vervelende beeld en de gedachten nogmaals te verdringen, sloot ze haar ogen en liet ze zich leiden door haar eigen voeten.
Een split, dan weer omhoog, op één been helemaal naar voren buigen en haar andere been gestrekt naar achteren houden,… Ze probeerde alle oefeningen uit tot het limiet, tot haar pijngrijns haar vertelde dat ze moest stoppen. Ze probeerde de split opnieuw, want die andere was mislukt. Terwijl ze haar benen meer en meer uit elkaar hield, zakte ze naar de grond toe. Pijn kwam in haar benen opzetten, maar Avalanche beet gefocust door.
Plotseling hoorde ze een geluid, voelde ze hoe haar benen het begaven omdat ze niet meer gefocust was en vervolgens viel ze met een harde klap op de grond, de pijn snijdend door haar benen. Ze hield haar handen tegen de binnenkant van haar benen gedrukt en keek op vanwaar het geluid vandaan kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Exercise [&DRAKE]   vr jan 03 2014, 15:00


Die ochtend stapte Drake met een ander gevoel uit zijn bed. Hij voelde zijn blote voeten tegen de koude grond en hij zag in dat de dingen in het verleden daar bleven. Hij had kunnen loslaten wat er was gebeurd en nu kon hij verder. In alleen een jogging broek en een bloot bovenlichaam(x3) liep hij door de slaapkamer. Sommige kamergenoten sliepen nog. Hij opende de gordijnen voelde het felle licht op zijn lichaam. Drake had het nooit koud, dat kwam door zijn vuur magie. Hij had ook een hekel aan kou en water, zijn tegenpolen. Met een tevreden glimlach keek hij uit over het zicht van de velden naast het kasteel. In de verte kon je het silhouet van Oak's Field ontdekken. Een paar dagen terug, het was erg leuk geweest daar, hij had kerst gevierd en nieuwjaar meegemaakt. Groots vuurwerk en het was leuk. Hij trok een hemd en een sportvest aan met sport gympen. Misschien lag het aan de tijd van het jaar, maar mensen gingen dan altijd dingen doen die ze normaal nooit deden. Dieet, sporten, werken aan je social inner and stuff. Drake was op het idee gekomen om te gaan hardlopen, nieuwe hobby ofzo. Hij snoof zijn neus en liep de trap af richting de grote zaal. Daar at hij een broodje met wat boterbier, sprak met wat vrienden en ging toen verder. Uiteindelijk kwam hij bij de gymzaal, al was er niemand. Drake jogde naar een hangende paal waar hij zichzelf een paar keer aan optrok. Daarna deed hij wat rondjes in de gymzaal en drukte zichzelf op. Een oefening die hem aan wat leuks deed denken, maar ging verder met andere oefeningen. Na een tijdje ging hij in het 'hok' zitten. Een ruimte naast de gymzaal waar de matten, klimattributen, de bok en vele andere dingen stonden. Hij ging op de mat zitten, in het donker om even uit te rusten, hij droomde een beetje weg. Opeens hoorde hij de deur, er kwam een meisje binnen lopen, Drake was gelijk wakker, zijn ogen scherp en sluw op de vreemde gericht. Hij maakte geen enkel geluid, dan zou hij het verpesten. Zo te zien leek het meisje een split te oefenen, waardoor Drake er alleen maar meer lol in begon te krijgen. Hij blef een tijdje kijken naar hoe het meisje bezig was, zonder haar te storen. Dit waren de typische 'moments for youreself' Even later begon het hem te vervelen, daarom sprong hij van de mat af en liep het hok uit. Hij zag dat ze was gevallen, waardoor hij even met zijn ogen draaide. Omdat hij dus zich voorgenomen had om aardiger te zijn, liep hij naar haar toe. Hij bukte en keek haar aan. ''Gaat 't?''

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalanche
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Lala ~
Posts : 56
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: 5de klas
Partner: Cause you know I'd walk a thousand Miles

BerichtOnderwerp: Re: Exercise [&DRAKE]   vr feb 28 2014, 17:20

De pijn begon langzaam een beetje weg te trekken, maar haar angst niet. Ze hoorde geluid om zich heen, maar kon niet precies bepalen van waar het afkomstig was. Ze schrok zich dan ook dood toen een jongen opeens over haar heen boog. Met een kreet liet ze zich achterover vallen. Ze belandde op haar rug en als een of ander zielig klein katje keek ze hem aan. Haar handen en benen waren precies zoals een liggend poesje voor zich uitgestoken. Ze hoefde nu alleen nog maar ‘miauw’ te zeggen en snorharen te hebben en hij zou haar echt voor een kat aanzien. ‘Ja,’ mompelde ze zachtjes, waarna ze zichzelf in de belachelijke positie omhoog duwde en hem aankeek. Langzaam kwam ze overeind en greep instinctief naar zijn schouder toen de pijn weer door haar benen schoot. Ze zette haar hand aan de zijkant van haar been terwijl ze haar ene hand krampachtig op zijn schouder hield. Een blos trok over haar wangen toen ze besefte waar ze mee bezig was en ze liet hem gauw los. Ze keek hem aan. Hij had een best donkere uitdrukking. Zijn zwarte, sluike haar paste perfect bij hoe ze hem omschreef. Hij leek haar echt totaal niet vriendelijk. Ze wist dat ze niet zo gauw vooroordelen moest hebben, maar ze kon er niks aan doen toen ze hem zag. Ze beet zachtjes op haar onderlip en bestrafte zichzelf. Hij kon ook iemand zijn die er gevaarlijk uitzag, maar die heel aardig was. Ze besloot dus om hem het voordeel van de twijfel te geven, kwam overeind zodat ze weer op beide benen stond en richtte haar blik op hem. Haar hazelnootbruine ogen keken hem afwachtend aan. Ze wist zelf niets te zeggen, was daar eerlijk gezegd een beetje te schrikachtig voor. Ze was sowieso niet erg spraakzaam en dat was ze nu nog altijd niet.

De pijn in haar benen trok eindelijk weg en Avalanche haalde opgelucht adem. Ze haalde haar hand weg om de plaats niet te veel druk te geven. En ook gewoon omdat een hand op die plaats heel.. verkeerd overkwam. ‘Ik ben Avalanche,’ zei ze zachtjes. Ze moest zichzelf een houding proberen te geven. Ze wilde er niet aan denken dat hij er misschien achter zou komen wat ze over hem dacht. Hij kon zelf wel beslissen of hij haar zijn naam zou vertellen of niet. Eerlijk gezegd hoopte Avalanche dat hij weg zou gaan en haar met rust zou laten, zodat ze niet meer zo na hoefde te denken. Ze vond sociaal contact veel te moeilijk en ze vertrouwde nog helemaal niemand hier. Ze betwijfelde dan ook ten zeerste of dat wel zou gebeuren. Ze beet op haar onderlip, voor de zoveelste keer al. ‘Was je hier allang?’ Ze kon er niets aan doen dat haar stem een tikkeltje verwijtend klonk. Ze vond het maar een eng idee dat hij haar van uit de duisternis begluurd had. Misschien zou hij het niet opzettelijk hebben gedaan, maar toch.. Ze vond het gewoon echt geen leuk idee dat hij een jongen haar op die manier zou zien. Ze had echt gedacht dat ze hier alleen geweest was, anders was ze hier natuurlijk nooit gekomen en had ze wel iets anders gedaan, huiswerk bijvoorbeeld. Nou ja, er was nu niks meer aan te doen. Ze kon nu alleen maar afwachten op wat de jongen zou gaan zeggen tegen haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Exercise [&DRAKE]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Exercise [&DRAKE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Please help me! {Drake storyline 1} [Zean]
» (Missie) The Warmth Within - Kriss & Drake
» ¤Drake Burned¤

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-