PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Ryghardo Juron Kochdar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rygh
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Thingy Mcgee
Posts : 55
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Hellfire - Fire x Darkness
Klas: Master Savador
Partner: Been there, probably already did that one too. Might be I'm up for a Second round, though.

BerichtOnderwerp: Ryghardo Juron Kochdar   di okt 22 2013, 19:48- ALGEMEEN
Volledige naam: Ryghardo Juron Kochdar
Roepnaam: Ryghardo, hoewel de meeste mensen hem gewoon ‘Rygh’ noemen.
Geslacht:Man
Leeftijd: 18 jaar
Geboortedatum: 2 november
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Oost-Razen
Gesproken taal/talen: Oost-Raziaans – Albaans // Noord-Shadraans – Brits
Schoolprofiel: Zwarte Magie & Offensief
Magie: Fire & Darkness
Magiegebruik: Rygh heeft door de combinatie met fire –en darkmagic beschikking over iets wat ‘hellfire’ genoemd wordt. Hellfire is nog heter en intenser dan een gemiddelde vlam, waardoor het ook een stuk gevaarlijker kan zijn. Zeker omdat het vuur chaotisch en moeilijk te besturen is, is het vaak ook gevaarlijk voor de magiër zelf. Dit vergt dus uiterste controle en enorm veel zelfbeheersing. Twee zaken die bij Rygh zeker niet altijd van toepassing zijn. Het is dan ook duidelijk dat zijn krachten nog heel erg veel beoefend en getraind moeten worden.
Geaardheid: Hetero
Stem: Steve Cobucci- UITERLIJK
Uitstraling: Rygh is het type jonge waar vaders hun dochters altijd voor waarschuwen. Zijn hele uitstraling schreeuwt het uit. Leren motorjackets, zilveren ringen met doodshoofden, kisten met stalen neuzen, veel zwart, zijn brede loopje, een doodse blik; de typische punker-badboy. En met die uitstraling komt hij bij iedereen wel over als iemand die weldegelijk gevaarlijk is.
Lichaamsbouw:De lichaamsbouw van Rygh is lang en ‘mannelijk’ te noemen. Hij heeft brede schouders en gespierde armen, waar menig vrouw al voor is bezweken. Ook shirtloos vinden de vrouwen (en soms zelfs een aantal mannen) het moeilijk om hun ogen van hem af te houden, gezien hij een flink wasbordje heeft.
He also has a nice ass, but don’t tell anyone.
Lengte: 2 meter 1
Gewicht: 93 kg.
Ogen: Rygh heeft iets wat ‘heterochromie iridum’ heet. Simpel gezegd betekend dit ook wel dat zijn ogen beide een andere kleur hebben. Zijn rechteroog is donkergrijs, bijna volledig zwart, terwijl zijn linkeroog zilverkleurig is.
Huidskleur: Bleek
Kapsel: Rygh heeft gitzwart, warrig haar, wat tot ongeveer bij z’n nek komt. Het zit meestal een beetje nonchalant, gezien hij vaak te lui is om er ook maar een simpele kam doorheen te halen.
Kledingstijl: De garderobe van Rygh bestaat voornamelijk uit zwarte kleding. Hij gaat voor de typische ‘bad-boy look’, dus zwart is echt zijn kleur. Zwart, met zo nu en dan een tintje rood. Maak het af met kisten, grote, zilveren ringen met schedels en leren motorjackets en dan is je uitkomst Ryghardo.


- INNERLIJK
Karaktereigenschappen: Oppervlakkig // Lui // Arrogant // Zelfingenomen // Eigenwijs // Onvoorspelbaar // Eerloos // Aantrekkelijk // Droog // Gesloten // Scherp // Cynisch // Nuchter // Agressief // Zelfverzekerd
Karakteromschrijving: CLOSED - Mensen denken bij Rygh vaak dat hij geen enkele vorm van emotie in zich heeft. Hij heeft bijna altijd diezelfde, doodse, nietszeggende blik op staan. Het soort blik wat je lijkt te vertellen dat niks hem ook maar iets kan schelen. En dit is niet geheel onwaar te noemen. Rygh interesseert zich zelden in zaken, maar hij heeft weldegelijk emoties. Hij laat ze alleen zelden zien. Zijn gezicht is als een masker, waarachter hij al zijn gedachten verborgen en voor zichzelf houdt. En dat is vaak maar goed ook, want Rygh denkt vaker niet dan wel op een vriendelijke en goedhartige manier.

LAWLESS - De jongeman is opgegroeid met het idee dat hij alles kan pakken en doen wat hij wil, wat hij dan ook maar wat graag doet. Ziet hij een interessante vrouw lopen, neemt hij haar vaak genoeg ongegeneerd bij de pols vast om zijn interesses op zijn eigen manier te laten ‘blijken’. En wanneer hij iemand voorbij ziet lopen met –naar zijn mening- een rotkop, slaat hij die persoon zonder pardon op z’n bek en begint hij een knokpartij, gewoon omdat hij er zin in heeft.

ATTRACTIVE - Misschien is het voornamelijk zijn uiterlijk, of is het de outdated bad-boy look, of zijn gesloten persoonlijkheid, waardoor hij zo mysterieus en interessant over komt. Hoe dan ook, vrouwen vinden Ryghardo aantrekkelijk en willen graag meer over hem te weten komen. Ondanks dat Rygh meestal niet eens flirt, slaat hij vaak genoeg wat moois aan de haak. Hij heeft gewoon een bepaalde aantrekkingskracht, wat ervoor zorgt dat het vrouwelijk schoon naar hem toe getrokken wordt. En wie is hij om nee te zeggen tegen een mooie dame?

Likes: Roken // Seks // ‘Makkelijke’ vrouwen // Niksen // Angsthazen // Rock/Metal muziek // (Bas)gitaar spelen // Uitslapen
Dislikes: Ergens moeite voor moeten doen // Zijn stiefmoeder // Zijn zusje // School // Leerkrachten
Verleden: Het verleden van Rygh is niet al te opwindend. Het is kortgezegd een verhaal over een rijkeluisjoch, wat is geboren in een rijke familie, waarin hij altijd alles opgediend kreeg op een zilveren schaal. Van jongs af aan leerde zijn vader hem al dat hij de man in huis zou zijn later en dat men tegen hem op zou moeten kijken. Iedereen behalve hij is minderwaardig en moet naar hem luisteren. Zéker de vrouwen. Vrouwen zijn minderwaardig en daar moet je ze zo nu en dan aan herinneren. Huishoudelijk geweld was dus een gegeven in de familie Kochdar. Het is dan ook geen groot wonder dat Ryghardo zijn moeder het niet veel langer dan 5 jaar uithield bij zijn vader. Ze vertrok vlak na de bevalling van Rygh zijn zusje en nam haar mee, maar Rygh bleef achter in het huis van zijn vader.

Door de jaren heen heeft Ryghardo veel nieuwe stiefmoeders zien komen en gaan. Allemaal waren ze hetzelfde. Jong, naïef, simpel en geldhongerig. Geen enkele bleef veel langer dan een halfjaar, een enkeling of twee hooguit een heel jaar, maar allemaal vertrokken ze weer. Verslagen, staart tussen de benen.

Did you know?
- Ryghardo kan eigenlijk heel leuk zingen. Bijna niemand weet hier echter van, aangezien hij het nauwelijks doet.
- Ryghardo is bijzonder muzikaal aangelegd en weet mensen vaak te verrassen wanneer hij gitaar aan het spelen is.
- De laatste ‘vriendin’ van Rygh wacht nog steeds op een telefoontje van hem.
- Het zusje van Rygh is verliefd op hem en ze hebben al verscheidene keren met elkaar ‘geëxperimenteerd’.


Tis een wip, verleden werk ik uit wanneer ik zin heb er weer aan toe kom.

_________________
- You can see God when I take my Mask off -

- A c a d e m y -
Just another Fancy word for Prison

-


Laatst aangepast door Rygh op di okt 21 2014, 15:48; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden.
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Charlotte
Posts : 838
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas:
Partner: The greater your capacity to love, the greater your capacity to feel pain.

BerichtOnderwerp: Re: Ryghardo Juron Kochdar   wo okt 23 2013, 20:37

Hij is cool. Stare Té cool.
En it's confusing. Op het linkse plaatje in zijn os ziet hij er nog goed uit enzo kaaklijn. Maar ik vind hem zo creepy in de sheet, my brain doesn't know what to do. Oh Noes! 

_________________

punten-uitleg.com punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ryghardo Juron Kochdar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-