PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Alysia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alysia
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Anonymouse v2
Posts : 103
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde ~
Klas:
Partner: I am whatever I am. Only God can judge me now.

BerichtOnderwerp: Alysia   wo okt 02 2013, 21:23

Algemeen
Naam: Alysia Storey
Leeftijd: 16 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Geboren op: Erd
Getogen op: Erd
Ouders: Christa Diserea & Marco Storey
Broers/zussen: Nvt

Magie
Magie soort: Aarde
Passief gebruik: Alysia heeft geleerd hoe ze trillingen kan voelen, maar hiervoor moet ze zich wel goed concentreren. Ze is er niet erg goed in, maar traint dit wel nog dagelijks.
Ook is ze instaat om bepaalde gedeeltes van zichzelf te kristalliseren, een laag glimmend materiaal komt dan over haar heen - bijvoorbeeld bij haar hand. Ze kan dit als schild gebruiken, het is een ongelofelijk sterk materiaal, of ze kan het gebruiken om haar fysieke aanvallen te versterken.
Actief gebruik: Alysia kan alle aarde manipuleren naar haar wil toe, maar het is wel zo dat een sterkere aarde magiër het over haar heen kan manipuleren. Dit houdt in dat iemand haar manipulaties kan manipuleren, maar dit kan enkel en alleen wanneer het verschil ongelofelijk groot is.
Soms is ze ook instaat om stenen echt te laten zweven: maar omdat dit erg veel moeite kost raakt ze hierdoor erg snel uitgeput. Meestal zorgt ze dat er nog een soort van connectie blijft met de grond en hetgeen wat ze manipuleert.

Uiterlijk
Haarkleur: Oranjerood
Haarstijl: Alysia haar haren reiken tot onder haar schouderbladen. Ze zijn boven op haar hoofd stijl en blijven dit ook zo ongeveer tot halverwege haar nek, vanaf hier komen er golven in.
Ogen: Lichtbruin/oranje
Bouw: Heeft duidelijke vormen, heupen en borsten, maar is voor de rest vrij slank - normaal.
Lengte: 1.65 m
Huidskleur: Blank
Dierlijke vorm: Een roodbruin gekleurde Abessijn (dat is een kattenras).

Innerlijk
Goede eigenschappen: Grappig, zelfstandig, doorzettend, teder
Slechte eigenschappen: Kwetsbaar, prikkelbaar, eigenwijs, dominant
Karakter: Alysia is van binnen erg bang voor de buiten wereld, ze heeft deze namelijk bestempeld als oneerlijk en gemeen. Echter heeft ze wel een dikke huid gekregen door haar tweede jeugd, maar ze kan alsnog niet zoveel mentale klappen opvangen. Vandaar dat ze zich is gaan weren in de enige manier die ze kon bedenken: ervoor zorgen dat iedereen zo bang voor haar is dat ze niks slechts over haar durven te zeggen, althans niet recht in haar gezegd.
Ze keurt mensen snel af en kan soms overkomen als de eerste beste dictator, maar dit is enkel een wand die ze om zich heen heeft gebouwd - figuurlijk. Het meisje kat anderen vrij snel af en je hoeft ook maar één ding verkeerd te zeggen, in haar ogen, of je wordt finaal de grond in geboord. Hierdoor zien velen haar als een dominant iemand, omdat ze dus snel haar mond opentrekt en haar mening laat gelden. Maar van binnen is het wel anders.

Alysia is eigenlijk erg onbegrepen en zal dit ook pas worden wanneer ze iemand in haar cirkel laat. Haar cirkel van personen die ze vertrouwt. Als je je hier bevindt zal je merken dat het meisje juist heel erg aardig is. Ze is lief en zorgzaam, helpt haar vrienden met alle liefde en heeft ook nog eens gevoel voor humor.
Ze blijft weliswaar prikkelbaar voor negatieve woorden, maar zal eerder geneigd zijn om te huilen hierover tegenover een vriend dan dat ze deze afsnauwt. Het is een ware wereld van verschil.
Likes: Complimentjes, als leider bestempeld worden, rust
Dislikes: Erachter komen dat mensen over haar roddelen, mensen die haar bekijken, alleen zijn

Geschiedenis
In het begin van haar leven groeide Alysia op in een vrij instabiele omgeving. Haar ouders hadden vrijwel altijd ruzie en soms was haar vader gewoon dagenlang weg. Op een dag pikte haar moeder het niet meer en heeft ze haar spullen gepakt en is ze samen met haar dochter weggegaan. Ze kwamen al snel in de problemen, financieel gezien, maar dit werd allemaal verholpen wanneer Christa een rijke man aan de haak sloeg. Ze trokken bij de man in en uiteindelijk trouwde haar moeder ook met hem.
Een nieuw leven begon voor Alysia, een leven waarin ze alles kreeg wat haar hartje zich begeerde. Al het speelgoed wat ze maar kon wensen en natuurlijk ook al het snoepgoed. Dat laatste zorgde ervoor dat haar leven een nadelige wending kreeg. Omdat het kind zoveel te snoepen kreeg kon het niet verholpen worden dat ze uiteindelijk overgewicht kreeg. Het werd allemaal alleen nog maar erger wanneer de kinderen op school haar ermee begonnen te pesten. En in plaats om er iets over te vertellen verdrong ze het, ze verdrong het door nog meer te eten.

Veel veranderde niet in het leven van het meisje, tot haar achtste levensjaar. Het bleek dat haar stiefvader enkel en alleen zo rijk was geweest dankzij een illegale organisatie, een organisatie waar hij nog schulden bij had. Omdat deze te lang niet waren betaald zou hij betalen met de ultieme prijs: zijn leven. Helaas werd ook haar moeder vermoord omdat deze anders "teveel zou weten".
De voogdij van Alysia ging naar haar vader en dus trok ze bij hem in. De man woonde ver verwijderd van de bewoonde wereld en was ongelofelijk blij om zijn dochter weer te zien. De man moest zelfs huilen wanneer hij haar eindelijk in zijn armen vast had, zei tegen haar dat haar vader de enige was die ze had en dat de rest haar altijd wel in de steek zou laten.
Alle luxe was ineens verdwenen en ze moest zich aanpassen aan de levensstijl van haar vader: die een simpel bestaan leefde. Ze moest hard werken bij hem; water halen, hout hakken en noem het maar op - maar ze kreeg er wel dingen voor terug. Zo begon ze ook langzaam af te vallen, waar ze erg blij mee was. En als beloning voor haar werk leerde haar vader haar ook het een en ander: vechten, jagen en andere handige trucjes zoals vuur maken.
De man hielp haar ook met haar aarde magie, maar het duurde niet lang of leerling oversteeg meester. Het bleek dat ze er echt talent voor had en omdat haar vader niet wilde dat dit verspild werd wilde hij dat ze weer naar school zou gaan: maar dit weigerde ze. Ze wilde niet terug naar die gemene kinderen die haar alleen maar uitlachten en uitscholden. Dus werd ze naar een andere school gestuurd, die zelfs niet op Erd was - ze was best paranoïde geworden en dacht dat de pesters haar overal op Erd zouden kunnen vinden. Zo werd ze naar Starshine Academy gestuurd, omdat dit de beste optie bleek. Het was de enige school, die ze destijds, konden vinden die ook nog lesgaf in aard magie.

Feiten
~ Alysia haar zicht is niet optimaal en vandaar dat ze dus zo gedreven is om de trillingstechnieken zo goed te beheersen. Eigenlijk moet ze een bril dragen, maar omdat ze bang is om dan uitgelachen te worden doet ze dit zelden.
~ Alysia schrijft haar vader nog vrij vaak brieven en krijgt soms ook brieven terug van de man, deze heeft ze goed verstopt.
~ Ondanks de etappe van overgewicht is het meisje dezer dagen helemaal niet meer onzeker over haar gewicht/lichaam, dat is voornamelijk af te leidden uit haar kledingstijl.
~ Ze is zich vaak niet bewust van haar kracht en het kan dus voorkomen dat ze iemand per ongelijk pijn doet, met bijvoorbeeld een schouderklopje of iets dergelijks.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Alysia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-