PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 No Way Out // Light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Wuuz~
Posts : 671
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air &nd Fire
Klas: Miss Summer
Partner: I'm your Lion Heart

BerichtOnderwerp: No Way Out // Light   ma sep 02 2013, 16:23


_______________________________

''I'm gonna fight 'em off, a seven nation army couldn't hold me back.''
Hij wist dat hij ooit wat zou hebben aan zijn magie.

Ondanks alles was hij niet negatief geweest over zijn magische krachten. Voor iemand die met knuppels vocht, was hij nog redelijk tevreden geweest met een extra vaardigheid erbij: mensen van zich wegblazen, zichzelf de lucht in werpen, tornado's creëeren (hoewel hij dat nog niet kon, maar wel dolgraag zou willen leren) en wel meer. Het was ook bijzonder grappig om te niezen en zijn magie te combineren, zodat hij tien meter de lucht in vloog. Dat was zijn eerste teken geweest. Hij wist nog dat hij aan het rennen was en zich ergens moest verstoppen. Hij had zijn nies niet kunnen inhouden en daar vloog ie, zo hoog de lucht in dat hij bijna boven een gebouw uit kwam. De landing was niet zo prachtig geweest, recht in een container en ze waren wel mooi gevonden door wat furieuze bendeleden, waar zijn broers pissed om waren geweest, maar hij had wel mooi ontdekt dat hij magisch bekwaam was. Als enige in de hele Collins familie die nog op de wereld stond. En daar was de jongeman heel trots op. Nog trotser was hij op zichzelf door zijn performance tegen de vuurdraak. Hij had toch wel wát kunnen doen tegen de draak, in tegenstelling tot de vorige keer tegen de waterdraak. En het gaf hem een beter gevoel dan wat dan ook. Hij had echt wat aan zijn magie gehad.

Hij wist ook dat hij soms niks zou hebben aan zijn magie.

Those birds... those goddamn FREAKIN' BIRDS... Met een vermoeid gezicht liep Nate door de gang, nogal lui gekleed in een gescheurde spijkerbroek, een donkerblauwe hoodie en zijn witte sportschoenen. Zijn haar zat door de war, hij had geen zin gehad om het te fatsoeneren en zijn houding sprak één en al slaperigheid. Hij opende zijn mond wijd en geeuwde alsof hij zijn ziel eruit probeerde te geeuwen. Hij hief zijn armen daarbij en strekte ze, voelde elk botje in zijn schouders en armen kraken. Zijn spieren deden nog redelijk wat pijn door de vele inspanning tegen de draak, om nog niet te spreken van dat hij weinig had geslapen. Want echt, hij had geen ene ruk aan zijn magie gehad toen een paar vogels het durfden om dichtbij zijn raam te zitten en hem al vroeg te wekken met luid gekrijs. Nate was ondanks alles toch een lichte slaper en werd wakker door het minste of geringste geluidje. En toen de vogels plaats hadden genomen op het kozijn, was hij al niet meer te genieten geweest. Een kussen om zijn hoofd wikkelen hielp niet, onder de dekens kruipen ook niet en zijn luchtmagie kon ook niks, sinds hij ze wel kon wegblazen, maar sommige vogels zaten op een onbereikbare plek - hoewel, geen enkele plek was onbereikbaar voor Nate, maar 's ochtends vroeg met een slaperig hoofd wel.

Nate liet zijn armen vallen en gromde zacht. Hij woelde door zijn haar met zijn ene hand en haalde vlug een bak koffie uit de grote zaal, voor hij weer door de gangen begon te lopen, een dampend bekertje koffie tussen zijn handen. Hij plofte neer op een raamkozijn en gaapte opnieuw. Hij was redelijk vroeg op, dus er waren niet heel veel mensen in de eetzaal. Daarbij had hij geen zin om daar te zitten. Hij wist dat er iemand was die de kans om hem te storen met plezier zou nemen. Die witharige griet wou hij nu echt niet zien. Iedereen mocht hem storen 's ochtends vroeg, BEHALVE zij. Bitch... dacht hij terwijl hij een slok van zijn koffie nam.


''They're gonna rip it off, takin' their time right behind my back.''
_______________________________
LIGHTY

_________________
x Voice x Theme x Character x
Let it snow, let it snow, let it snow~!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Light
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sander
Posts : 1406
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Miss Eres
Partner: You don't know why. You don't know how. You don't know when to love again. You let me in then shut me out. You have to learn to love again.

BerichtOnderwerp: Re: No Way Out // Light   ma sep 02 2013, 16:44

Ochtend, meestal een verschrikking. Dit keer een pijnlijk toedoen. Een korte periode geleden was Light nogal hardhandig kennis gaan maken met Nate, niet dat Light wat had misgedaan, maar nate vol opgekropte emoties had hem nogal ruw zijn duistere zijde laten zien. Tuurlijk had Light hem met magie kunnen mishandelen, maar zou dat wat oplossen? Hij werd wakker en bleef maar een wit beeld zien. O lieve help, hij was toch niet blind geworden? Toen hij op stond, kwam hij echter achter de reden. Nate had zijn hoofd tot bloedens toe geslagen, en dat was vannacht tijdens het omrollen, en bewegen open gegaan, en daarna opgedroogd. Nu zat het kussen met korstjes, velletjes en al aan zijn hoofd vast. What to do now? Rustig pakte hij het kussen vast en probeerde rustig het van zijn hoofd af te trekken. Geen goed plan. Hij voelde de korstjes scheuren, en zijn vel meenemend. Wat had hij ook al weer geleerd over pleisters? Je moest ze er in één keer af halen, dan had je in één keer de gruwelijke pijn, maar was het het snelst over. Dus pakte hij het kussen en met een harde "Wugh!" trok hij zijn gezicht weer open. Eerst gebeurde er vrij weinig, Light wist dat dit het moment was om in te grijpen, want straks zou het weer gaan bloeden. In zijn nachtkastje vond Light nog een flesje vloeibare pleisters, en spoot het over de wonden. Met een beetje Dark-Magic onttrok hij de laatste vellen en losse korstjes. Met een camouflage stick werkte hij de kleur weg. Zo niets meer te zien.

Onder weg naar beneden was hij blij dat het gelukt was, vlak voor hem in de grote zaal liep Nate, en die zag er meer gehavend uit dan hij. Nu hoefde Nate zich in ieder geval niet meer schuldig te voelen, want het leek alsof Light volledig genezen was. De kracht van de make-up! Rustig pakte Light zijn koffie, denderde er een enorme lading melk en suiker in, en roerde rustig er in. Snel pakte hij een broodje salade mee, en liep rustig achter Nate aan. Hij wist dat die niet gediend was van zijn bezoek, maar Light moest het blijven proberen. Het aanspreekpunt was er al.

"Wat heb jij gedaan?! Je ziet er uit alsof er een dozijn olifanten over je heen zijn gelopen! Heb je de schooldokter al opgezocht?"

_________________


Extra's:
 Rewards:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Wuuz~
Posts : 671
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air &nd Fire
Klas: Miss Summer
Partner: I'm your Lion Heart

BerichtOnderwerp: Re: No Way Out // Light   ma sep 09 2013, 16:12


_______________________________

''I'm gonna fight 'em off, a seven nation army couldn't hold me back.''
Die warme koffie die door zijn keel gleed verwarmde en verzachtte zijn bitterheid wat, als verse honing op een zondagochtend, als een hele ochtend uitslapen en wakker worden met de warme zon op zijn huid. Hij begreep nooit echt waarom, maar het leek zijn ledematen gelijk te verwarmen en zijn dag tien malen beter te maken. Hoewel, dat laatste gold niet echt meer. De dagen waren nooit echt opwindend. Het was alleen maar naar de les gaan, pauzeren, naar de volgende les gaan, trainen dan niksen sinds Nate tegen huiswerk was en weer slapen. Soms spijbelde hij tussendoor, andere keren irriteerde hij docenten door streken uit te halen, maar meer was er ook niet. En hij had niet echt personen die hij ''vrienden'' kon noemen, slechts kennissen die hij zo nu en dan graag lastig viel. Het resultaat: hij verveelde zich vrij vaak, en daar kon koffie helaas niks tegen doen.

Nate gaapte opnieuw en verzitte wat, ging zijwaarts in het raam zitten met één been omhoog en de andere bungelend over de rand. Hij staarde uit het open raam en nam nog een slok koffie. De zon scheen al fel neer op het veld en door de ramen, wat Nate niet erg vond. Hij genoot wel van de zon, zeker nu met zijn pijnlijke spieren. Hij wist dat de les een gigantische inspanning zou worden, maar niet dat het zo erg zou zijn. Wat had hij gedaan? Door de lucht springen, aanwijzingen geven en wat klappen uitdelen. Dat hij daar spierpijn van had gekregen verbaasde hem, maar hij vermoedde dat het te maken had met magiegebruik. Hij kon nog niet heel veel energie in magie steken, of hij werd al moe. Het was eigenlijk vrij simpel te bedenken. De ingewikkeldere spreuken hadden meer energie nodig, de simpele wat minder. Er ging steeds een stukje energie weg van de 100 procent in zijn lichaam bij het gebruiken van de magie en het bereik werd telkens vergroot door training. Kon hij nu maar zes spreuken achterenvolgend uitspreken, kon hij er over een maand vast twaalf. Of meer. Hij wist het niet, hij moest het maar ervaren.

Een stem deed Nate opkijken, eentje die hij héél goed herkende na een ietwat onfijn ongeval in het krot. Het galmde door de nog lege gang en liet Nate zijn ogen iets versmallen. Hij was nog steeds wat bits over de gebeurtenis en over zijn gedrag daarin, hij was compleet zichzelf niet geweest - en aan de andere kant toch weer wel - en hij was nog steeds niet helemaal zeker over wat er precies gebeurd was. Om het beter te zeggen, hij was nog steeds ontzettend verward en ook nogal vervreemd. Ergens wist hij dan ook dat hij nu niet nijdig kon gaan doen. Immers had Light iets compleet anders gezien die dag en hij vermoedde ergens dat dat gewoon een minder verbitterde kant van hemzelf was geweest... Geloofde hij. Hij wist niks zeker, hij kon nu alleen nog maar kijken hoe het ging aflopen, of hij hiermee rond mee bleef lopen. Hij keerde zijn hoofd naar Light toe en trok een ietwat beledigd gezicht, dat vlug weer verzwakte en de vermoeide weer weergaf. 'Een dozijn olifanten zou een understatement zijn...' mompelde hij en ging met zijn vingers door zijn haar, om de wilde plukken toch nog iets platter te krijgen. 'Een dozijn draken lijkt me kloppender. En nee, heb ik niet gedaan. Hoeft ook niet. Ik heb gewoon spierpijn en heb niet kunnen slapen door een stelletje klote vogels.'


''They're gonna rip it off, takin' their time right behind my back.''
_______________________________

_________________
x Voice x Theme x Character x
Let it snow, let it snow, let it snow~!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Light
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sander
Posts : 1406
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Miss Eres
Partner: You don't know why. You don't know how. You don't know when to love again. You let me in then shut me out. You have to learn to love again.

BerichtOnderwerp: Re: No Way Out // Light   ma sep 09 2013, 23:55

Een dozijn draken, wacht was het er niet gewoon maar één? Één van die lessen van dat gestoorde wicht met de enorme bloemen in het haar? Light was nog nooit naar haar lessen gegaan, hij had al een ander dieren-vak en vond dat wel zat. Maar Nate was wel geweest, en zag er uit alsof de draak hem had gebruikt als tandenstoker. Mister Handsome had last van spierpijn, en kon niet slapen. Dit was dan nu het moment dat Light er op in zou spelen.

"Poor you, you need a massage. Like serious, I can do it. But I think, if I look at my body, that you hate me to much to let me do it. If I look at my bruises as well." Het was voor Nate toch een veel te aanlokkelijk aanbod. De jongen had spierpijn, en had dus zwaar behoefte aan een massage. Light had nog wel massage-olie staan. En door in te spelen op Nate's daden kon hij bijna geen nee zeggen, dit was toch dé manier om het goed te maken met Light? Of was Light te optimistisch geweest en ging Nate hem nu weer enorm hard slaan? Light was het zat om als boksbal gebruikt te worden, dus lichtte hij snel een vinger op die voor de zekerheid een onzichtbaar krachtveld om Light heen spoelde. Het las iemands emoties. Niemand met slechte bijbedoelingen kon er doorheen komen.

Light hoopte stiekem dat Nate op één of andere manier ja zou zeggen. Dan zou Light hem eens laten zien hoe goed hij kon masseren, Nate zou hem dankbaar zijn en daarna.... HIHIHIHIHIH. Nate was te interessant om het niet keer op keer te blijven proberen. Light zou doorgaan tot hij hem had, er bestond geen straightness in Lights omgeving als hij iets wou hebben, hij kreeg het. No matter what.

_________________


Extra's:
 Rewards:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Wuuz~
Posts : 671
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air &nd Fire
Klas: Miss Summer
Partner: I'm your Lion Heart

BerichtOnderwerp: Re: No Way Out // Light   zo sep 22 2013, 17:30


_______________________________

''I'm gonna fight 'em off, a seven nation army couldn't hold me back.''
Veel dingen vielen Nathan niet op 's ochtends vroeg. Veel dingen moest hij twee keer aankijken voor hij eigenlijk door had of er iets mee was. Zo had hij niet compleet door dat hij eigenlijk décafé had gehaald en voor niets koffie naar binnen gooide. Gisteren had hij niet doorgehad dat zijn tas open had gestaan en hij daardoor een boek en zijn oordopjes was verloren - inmiddels wel weer teruggevonden. Ook had hij niet compleet door dat Light zo goed als genezen leek. De verwondingen die Nate hem had gegeven waren op mirakuleuze wijze verdwenen. Een blik zijn kant op deed het truukje. Nate moest wel drie keer knipperen om zijn ogen te geloven, om te geloven dat die wonden binnen een dag verdwenen waren... Hij geloofde het nog steeds niet. Zijn gebarsten lip was geheeld, de lichte kneuzingen waren weg en ook zag hij geen enkele wond meer op zijn gezicht. Hij kneep zijn ogen ietwat onderzoekend samen en kwam toen plots tot een conclusie.
'Heb je make-up op?' vroeg hij opeens nogal droog. Hij kantelde zijn hoofd wat en staarde even naar Light's gezicht, waar hij gewoon de make-up kon zien zitten. De meeste jongens of meisjes zouden het niet eens zien, maar Nate had het leren zien door zijn moeder die de hele tijd door make-up gebruikte. Het was merkbaar wanneer ze... dat bedekkende spul op had (Nate wist nog altijd de namen niet) en wanneer niet, ook al was haar huid gewoon egaal. Daarbij was zijn zicht nogal selectief en merkte hij kleine details altijd te snel op. Wat hij van een make-up dragende jongen vond? Eh... het waren niet bepaald personen bij wie hij in de buurt wou zijn, puur en alleen omdat hij een soort naam had op de school en hij niet met bepaalde personen gezien wou worden, maar er was niet echt een manier waarop hij kon ontsnappen. Hij zat in het raamkozijn, Light stond recht voor hem en de les begon pas over twintig minuten, dus dat kon geen excuus zijn om weg te lopen.
En eigenlijk was hij ook zo oppervlakkig bezig...

Nate gaapte opnieuw - hij had niet bijgehouden hoe vaak, maar hij vermoedde dat het wel zo'n ongeveer zeven keer was gebeurd - en bracht een zacht en hoog geluid uit, samen met een hele hoop lucht. Hij was blij dat het geen nies was geweest, anders was hij zeker tegen het plafond opgeknald door zijn nog ietsje ongecontroleerde magie. Hij kneep zijn ogen daarbij dicht en opende deze weer nadat de geeuw hem verlaten had. Hij richtte zijn blauwe kijkers weer op Light, die met een suggestie kwam voor een... massage? Haha. Hahahah. Hahaha. Tenzij Light plotseling in een mooie meid kon veranderen, was het voor Nathan een no-no. Een massage zou geweldig zijn, maar hij moest er geen van Light hebben. Niet alleen vanwege hoe Light was, maar ook omdat er ergens in zijn hoofd nog een soort van intuïtief vermogen zat en hij heus wel wist hoe de meeste massages eindigden... Oké, niet allemaal. Maar toch. 'Nah, no need. I am fine.' zei hij kort en bondig en liet zijn schouders wat rollen, waar zijn gezicht bij vertrok en hij gelijk maar stopte door de pijn. Nooit weer dat hij een les van dat bloemenmens ging volgen...


''They're gonna rip it off, takin' their time right behind my back.''
_______________________________

_________________
x Voice x Theme x Character x
Let it snow, let it snow, let it snow~!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Light
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sander
Posts : 1406
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Miss Eres
Partner: You don't know why. You don't know how. You don't know when to love again. You let me in then shut me out. You have to learn to love again.

BerichtOnderwerp: Re: No Way Out // Light   ma sep 23 2013, 00:14

Well, hij had door dat Light make-up op had. Naja, voor zover je een cover-stick make-up kon noemen in deze tijd, waar kwam hij uit de middeleeuwen? "Yes, I'm wearing something called make-up. Een coverstick welgenaamd. But hey, at least you don't see the bruises you gave me." So. Right in the motherloving afgepeigerde face. Nou moest Nathan toch wel begrijpen dat hij niet verder moeilijk moest doen over make-up? Het was namelijk zijn schuld dat Light het moest dragen, het minste schuldgevoel wat Nate kon hebben zou hopelijk opborrelen en verdere beledigingen of negatieve uitingen stoppen. Light hoopte het in ieder geval.

En jahoor, Nate sloeg zijn aanbod af. Had de jongen dan helemaal geen opmerkingsvermogen? Had Nate niet door dat Light veel meer dan geïnteresseerd was? En wat had Light geleerd hier? De aanhouder wint. Dus no way dat Light het hier bij zou laten zitten. Hij zou Nate krijgen. "Nate, don't say you don't need it. Look at you, your whole body is screaming. You worked ways to hard against that dragon. Come, there is no need to worry, a FRIENDLY massage isn't that bad right? If you won't take a massage your body will only hurt more." Light had ook de nukkige blik van iemand die caffeïne nodig had en er achter kwam dat hij décafé had gepakt gezien. Dus hield hij zijn beker aan. "Take it, it's extra strong. You look like you need it." Met daarna een knipoog.

_________________


Extra's:
 Rewards:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: No Way Out // Light   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

No Way Out // Light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Lesson Light Magic 1 - Catch Light
» {{RPG}} Dreamhorses
» Light in the darkness..
» Survival lesson 1: Introduction and a nifty light in the dark
» Beacon of Light [Closed]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-