PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Owen O'Byrne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Momochi
-
-
avatar

PROFILEReal Name : P.
Posts : 203
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Mr. Saf
Partner: Why does my form of love always come with the word'' I''?

BerichtOnderwerp: Owen O'Byrne   ma aug 19 2013, 22:26


Owen
‘’They say I’m caught up in a dream, that life will pass me by if I don’t open up my eyes.
Well that’s fine by me.’’

Wish that I could stay forever this young, not afraid to close my eyes. Life’s a game played by everyone and love is a prize.

First

NAME. Owen
SURNAME. O’Byrne
NICKNAME. Bush, Owe, Owy, potato
AGE. 16
P.O.B. Erd
RELIGION. The free spirits~ (=3=)
BLOOD GROUP. A+
GENDER. Man,
NATIVE LANGUAGE. Irish~
OTHER KNOWN LANGUAGES. geen
HEIGHT. 163CM
WEIGHT. 53KG
SEXUALITY. ??

OUTER APPEARANCE. Owen is vrij klein met zijn 1.63. Dit maakt hem vaak even groot of kleiner als meisjes. Hij is niet echt breed gebouwd en kan makkelijk gezien worden als een pushover. Owen heeft fel rood haar wat aan de achterkant een beetje krult. Het komt tot ongeveer halverwege zijn nek. Het meest opvallende aan zijn haar is nog wel zijn over-sized pony. Deze gaat echt tot over zijn ogen heen en eindigt ergens halverwege zijn neusbrug. Wonder boven wonder kan Owen ondanks deze lokken wel nog uitstekend zien. Hoewel het een roddel is, zijn ogen schijnen een heldere groen te zijn, waarvan word gezegd dat ze door je ziel heen kunnen kijken. Qua kleding houd Owen het graag op kleding die erg los zitten en vele malen te groot zijn voor zijn lichaam. Je vind hem vaak met een kleine stropdas om of een lange losse.

DISTINCTIVE MARKS. Owen heeft vrij veel kleine litekens of wondjes. Dit heeft te maken met zijn Kataplexie. Ook blauwe plekken zitten daar vaak tussen. En in de zomer krijgt hij wel eens sproetjes op de appels van zijn wangen.

ANY FAMILY? Iedereen is nog daar, moeder , vader en een jonger zusje.
KATAPLEXIE EN NARCOLEPSIE: Owen heeft kataplexie, dat wilt zeggen een acute verslapping van de skeletspieren, die tijdens bewustzijn plaatsvindt. Dat kan variëren van lichte zwakheid (moeite met praten en of bij hals en knieën) tot volledige lichaamsinstorting. Dit soort aanvallen duren meestal enige seconden maar kan uitlopen tot minuten of zelfs uren. Tijdens de aanvallen blijft Owen volledig bij bewustzijn. En hij krijgt dit soort dingen sneller bij sterke emoties zoals lachen,woede of angst en opwinding.

Naast Kataplexie heeft hij ook last van Narcolepsie wat eigenlijk inhoud dat hij over de gehele dag heen de behoefte heeft om te slapen, zelfs na voldoende nachtrust. Owen valt daarom op de meest ongepaste momenten en plaatsen in slaap. Als je hem dan weer wakker maakt kan het zijn dat het daarna over is, maar het kan ook meerderen malen per dag voorkomen.  Mensen met Narcolepsie kunnen ’s nachts vaak niet aan een stuk doorslapen, wat de vermoeidheid overdag verergerd. Kortom Owen is overdag wel wakker maar kan niet wakker blijven. En in de nacht valt hij wel in slaap maar kan hij niet in slaap blijven.  Dit laatste is zeer frustrerend voor Owen terwijl dit eerste meer frustrerend is voor omstaanders.

Second
CHARACTER:

Owen is een rustig en kalm figuur. Hij maakt zich niet gek om dingen die op zijn pad worden gestuurd en vind altijd wel weer een manier om onder de zware dingen uit te komen. Door zijn conditie (narcolepsie en Kataplexie ) en  zijn achterover gehangen karakter in het algemeen, boeit het hem maar weinig hoe hij er uit ziet. Hij kleed zich het liefst zo gemakkelijk mogelijk voor als waar en wanneer hij weer in slaap valt. Hij is niet het meest oplettende persoon op aarde en veel mensen zouden hem beschrijven als afwezig maar hij vind het wel fijn om rondom anderen te zijn en is een goede luisteraar. Owen lijkt soms heel dom over te komen terwijl Owen eigenlijk een genie is. Veel mensen begrijpen hem niet of verkeerd en bestempelen hem dus maar al te vaak als dom of gewoonweg raar. Daardoor is Owen vaak alleen wat hem in een oogopslag weinig lijkt te boeien maar diep vanbinnen wel een probleem is.  Verder is Owen verslaafd aan alles wat met magie te maken heeft en dan met name kaart trucjes maar ook grote verdwijntrucs. Het opmerkelijke is, is dat hij er daadwerkelijk erg goed in is. Hij is dan ook een echte ‘beroepsgoochelaar’ en geeft zijn eigen verzonnen trucs niet weg aan anderen. Tot slot is Owen het meest te vinden in een goede bui, in wat voor situatie hij zich ook bevind.

LIKES.  Hij houd van planten, in wat voor vorm dan ook. Heeft een fascinatie voor bepaalde soorten en vormen stenen. Houd elke nacht de sterren bij en heeft grootse ideeën over hoe de wereld nu eigenlijk ontstaan is. Verder heeft hij meer een voorkeur voor koud weer, en dan voornamelijk sneeuw. Hij houd van rondom andere mensen zijn, houd van geknuffeld worden en heeft een fascinatie voor andere mensen die knuffelen. Vind het leuk om foto’s te maken van de dingen die hem fascineren, om die dan ongegeneerd in zijn kamer op te hangen. Heeft een voorliefde voor familie en zet dat als belangrijkste als puntje bij paaltje komt. Verder houd hij van alles wat te maken heeft met aardappels, om ze nu te eten er naar te staren of om ze te kweken, dat boeit hem helemaal niets. Houd van tovertrucs en is er ook heel erg goed in, vind het  nog leuker om ze aan andere te laten zien.  Verder is hij extreem goed in piano maar heeft hij hier totaal geen liefde voor, sterker nog de piano gaat hij liever uit de weg.

DISLIKES? Owen kan er niet tegen als mensen om hem heen kwaad zijn of aggresief. Meestal probeert hij dan tussen de twee te bemiddelen en anders kan hij in huilen uitbarsten. Óf als hij zich erg opwind een kataplexiesche aanval krijgen en dus verlammen. Verder heeft hij een godsgruwelijke hekel aan zichzelf netjes kleden voor een of ander feest. Zelfs wanneer de voorschriften dus voorschrijven dat hij in het net moet, zul je Owen gewoon in zijn gemakkelijke kloffie zien. Hij kan niet tegen mensen die dáárover wat te zeggen hebben. Als laatste kan  hij er niet tegen als zijn ogen zichtbaar zijn.  Volgens Owen zijn de ogen de spiegels van de ziel. En laten we zeggen dat Owen niet graag zijn ziel blootlegt aan anderen, met die reden heeft hij het liever niet. Bovendien heeft hij hierdoor 24/7 een pokerface wat zijn trucs makkelijker maakt.

Third

HISTORY. Owen heeft eigenlijk een heel normal verleden gehad. Hij had een moeder een vader en een klein zusje. Dat was zijn familie. Hij had maar enkele vrienden toen hij jong was, later had hij er bijna geen. Dit resulteerde in experimenten en dat is dan ook hoe hij zijn magie ontdekt heeft en hij daarbij nu een meester is in bommen en dat soort dingen. Het feit dat hij alleen was leek Owen nooit echt dwars te zitten. Diep van binnen begon het overigens wel aan hem te knagen. Toen is hij zijn kaart trucs gaan beoefenen en uiteindelijk ook gaan opvoeren voor andere mensen. Zo ís Owen onder de mensen geraakt en heeft hij er een kleine verslaving van gemaakt. Hij probeerde steeds origineler te worden en steeds grotere trucs te verzinenn. Uiteindelijk werd hij gedwongen door zijn ouders om naar Star Academy te gaan om daar zijn echte magie te gaan bestuderen. Namelijk Erd. Owen had vanaf het begin namelijk al zichtbaar aanleg voor grote aardbevingen tot zelfs scheuren in de aardbol. Bovendien kon hij de aarde buigen zoals hij dat begeerde, jammer genoeg heeft hij weinig tot geen interesse in dát soort magie. Dat is hem te simpel.

‘’come closer, because the closer you think you are, the less you’ll actually see.’’

So wake me up when it’s all over, when I’m wiser and I’m older

‘’I g n o r a n c e  i s  t h e n i g h t  o f  t h e   m i n d,  b u t  a  n i g h t  w i t h o u t  m o o n  a n d  s t a r s.’’

_________________

A n d  i f  y o u  h a v e  a  m i n u t e  w h y  d on' t  w e  g o
T a l k  a b o u t  i t  s o m e w h e r e  o n l y  w e  k n o w ?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Owen O'Byrne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-