PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Mashiro Shiina Akasaka ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shiina
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Lisa
Posts : 27
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Savador's
Partner: What color do you want to be? ♥

BerichtOnderwerp: Mashiro Shiina Akasaka ♥   ma jul 29 2013, 00:23

Volledige naam: Mashiro Shiina Akasaka
Naam: Shiina
Leeftijd: 16 Jaar
Geslacht: Vrouw
Planeet: Shadra
Geaardheid: Hetero
Magiesoort: Vuur
Sterrenbeeld: Maagd
Taal: Noord-Shadraans – Brits
Faceclaim: Shiina Mashiro


Naïef, behulpzaam, creatief, eigenzinnig, doorzettend, intelligent, nieuwsgierig, perfectionistisch, kinderlijk.

Naief, eigenzinnig en kinderlijk:
Aangezien Shiina van kleins af aan zich afgesloten houdt in een atelier, fantaserend en tekenend –  heeft ze niet veel van de wereld gezien. Hierdoor is ze erg goedgelovig, zal ze snel opkijken van iets simpels en zal ze enthousiast raken van iets waar mensen niet eens een blik toe werpen. Ze is erg openhartig, recht tot haar raap en zal meteen haar mening vertellen, niet vrezend voor de consequenties daar achter. Ze geniet van de natuur, zal blijven lachen en vergeet de slechte dingen in het leven. In haar kindertijd heeft ze haar eigen wereld geschetst vol fantastische dingen, positiviteit en liefde, hoewel het in de werkelijkheid natuurlijk niet zo werkt.

Behulpzaam, doorzettend en perfectionistisch:
Doordat ze zo weinig sociaal contact had toen ze klein was, opgesloten door haar ouders die haar talent niet wilde verspillen in kinderachtige ondernemingen, probeert ze heel erg in de smaak te vallen bij mensen en zal daardoor alles willen doen om mensen te helpen met problemen om zo wat meer contact te krijgen. Ze doet erg haar best om het iemand naar zijn/haar zin te maken en zal er alle tijd in steken om het zo perfect mogelijk te krijgen. Ze is zeer perfectionistisch en zal blijven door gaan tot het helemaal klopt, iets wat ze heeft geleerd door al het tekenen.

Nieuwsgierig, creatief en intelligent:
Shiina heeft een bovengemiddeld IQ waardoor ze nooit naar school hoefde, aangezien ze aan een privélerares genoeg had die elke dag een uurtje met haar ging zitten. Ze is pienter en zal snel dingen leren om het daarna uit te werken. Begrijpen is een ander verhaal, want onze Shiina is gauw zeer ongeïnteresseerd in wat ze heeft geleerd, om zich weer te focussen voor het tekenen, iets waar ze de dagen vanaf het moment dat ze een potlood kon vasthouden, mee heeft gevuld. Toch vond ze het fijner om in de buitenlucht haar kunstwerken te creëren, kijkend naar de vrije natuur, de mensen en het leven die ze zo inspiratievol vindt.Verleden:
Toen Shiina geboren werd was ze al erg apart, want het kleine meisje met de vuurrode ogen huilde niet. Ze keek enkel en alleen geïnteresseerd naar de mensen die haar vast hielden en angstig wachtte op het gesnik die uitbleef, maar toen ze haar wilde reanimeren, kwamen ze erachter dat ze prima ademde en dat alles stabiel was. Ze waren verrast en haar ouders wisten meteen al dat Shiina een bijzonder kind was. Naarmate ze ouder werd, leerde ze al erg snel en kon al heel snel lopen en praten. Haar ouders lieten Shiina testen en toen kwamen ze erachter dat hun blondharige meisje een bovengemiddeld IQ, wat verklaarde dat ze zo snel was in alles. Toen ze een kleuter was, kon ze al woordjes schrijven en tekende ze al op het niveau van een kind van zes jaar. Haar ouders hielden haar van school, aangezien het stille en zeer slimme meisjes duidelijk niet hoorde op een openbare school. Ze werd opgesloten in een atelier waar haar talentvolle opa haar had opgevangen en haar liet opgroeien, enkel en alleen tekenend. Ze had geen sociaal contact, behalve die van haar ouders en haar opa, die haar pushte om te tekenen en kunstwerken te maken. Het kleine meisje groeide zo op, leerde de kneepjes van het vak en kon enkel en alleen fantaseren van de grote buitenwereld die ze heel af en toe zag, om inspiratie op te doen. Ze was niet ongelukkig, want ze hield van tekenen en wist niet beter, maar nu ze op de Starshine academy zit, weet ze wat ze haar hele jeugd had gemist en die tijd probeert ze hoopvol in te halen.

Uiterlijk:

Shiina is een slank meisje met ranke polsen en sierlijke vingers. Een kind met de lichte vormen van een jongedame en de kledij van een meisje van tien jaar. Jurkjes en mooie kleurtjes omhullen haar lichaam en haar asblonde lange haar siert meestal los over haar schouders. Ze heeft vuurrode ogen, wat ze van haar magiesoort heeft en een mysterieuze gloed aan het vrolijke meisje geeft.


___

Bang in het donker:
Het kleine meisje is altijd al bang geweest in het donker door de grote fantasie die ze bezit krijgt ze altijd enge nachtmerries en ziet ze monsters op plekken waar het donker is. Daarom slaapt ze het liefst met het licht aan en vermijd ze met alle plezier duistere plekken.

Zoals je kan zien is Shiina nog lang niet af, dit is enkel en alleen een kleine samenvatting van belangrijke dingetjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Mashiro Shiina Akasaka ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-