PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Tony Tony Chopper

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chopper

avatar

PROFILEElite
Real Name : Smurfs
Posts : 82
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas: Had none...
Partner:

BerichtOnderwerp: Tony Tony Chopper   di jul 09 2013, 23:35


Naam: Tony Tony Chopper
Roepnaam: Chopper
Leeftijd:  Laten we lief zijn en 15 jr. zeggen.  December 24th
Afkomst: Erd plaatje Drum.
Magie: Aarde
Grootte:Verschillende grootte door de vormen die hij aan kan namen. Normaal iets minder dan een meter.
Gewicht:in normale vorm: 34 KG.
Bouw: Verschilt in z’n vormen, normale bouw is klein, mollig. Chibi-achtig. Haren over hele lichaam, blauwe neus, zwarte ogen.
Vachtkleur/Kleur schubben/etc.:Vacht: Licht tot Bruin.
Kleur ogen:Zwart
Likes:Fluffy dingen en geneeskunde boeken. Oude mythologie en buiten zijn. Suikerspinnen vind hij heerlijk om te eten.
Dislikes: Rokers en dierenjagers.
Angst: Alles en niets tegelijk maar vooral water.
Extra:
Voice: https://www.youtube.com/watch?v=Fbz0bdfaCRw
Theme: https://www.youtube.com/watch?v=YW_yPF2YQtQ
Heeft altijd een hoed op en broekje aan.||Angsthaas // Vechtertje // Kinderlijk maar Serieus // Trouw // Gemanierd // koppig // doorzetter ||

Angsthaas: Hij is voor alles en niets tegelijk bang. Gaat dan vaak verkeerd en om schuilen achter een voorwerp of persoon tot hij weet wie of wat het is.

Vechtertje: Chopper is een echte vechtertje. Door z’n duivels fruit heeft hij meerdere vormen waar hij in kan vechten.

Kinderlijk maar Serieus: Door zijn verleden heeft hij zich nooit volwassen leren te gedragen en zal dus vaak kinderlijk overkomen. Als het moet is hij echter altijd serieus.

Trouw: Terwijl hij alle mensen wantrouwt kan hij mensen ook heel goed vertrouwen en mensen in trouw nemen. Vooral de mensen die tijd en geduld hebben zullen een speciaal plekje veroveren in zijn hart.

Gemanierd: Chopper heeft door de jaren heen veel manieren geleerd in alle soorten planeten.  

Koppig: Zodra Chopper koppig bezig is kan hij het even flink vasthouden. Later laat hij het wel los als hij inziet dat hij de discussie of hetgeen waar ze het over hebben niet kan winnen.

Doorzetter: Hij is een echte doorzetter als hij eenmaal iets graag wilt. Ook al word hij 100x door de modder gehaald hij staat op en probeert het gewoon nog een keer.
Plaatjes:
 
Gifjes:
 Brain Point.
Lengte:  Chibi formaat.
Krachten:  Kan sneller zwakke punten zien en laat Chopper beter nadenken.
Veranderingen: ogen zijn doffer en hij kan zich niet verdedigen of aanvallen.

Heavy Point.(Human Form)
Lengte: 1.80
Krachten: Zelfde als dat van een mens. Kan vele dingen in deze vorm.
Veranderingen: Menselijk lichaam maar nog steeds onder de haren, ook heeft en houd hij de blauwe neus. Z’n rendieren oren zijn mensen oren geworden en de hoorns zijn verstopt.

Speed point.
Lengte: Normale rendier.
Krachten: Is sneller in rennen en bewegen.
Veranderingen: Heeft de vorm en dingen van een rendier.

ALLEEN ONDER EFFECT RUMBLE BALL!
Arm Point.
Lengte:  Ander half meter lang.
Krachten: Gaat hard uithalen met de armen.
Veranderingen: Alle spieren massa zit in de armen.

Guard Point.
Lengte: 3 meter hoog inc. Vacht.
Krachten: Absorbeerd de aanval van de tegenstander.
Veranderingen: Het is net en ontploft schaap…

Jumping Point.
Lengte: 2 meter.
Krachten: Hoog springen.
Veranderingen: benen zijn langer en slanker.

Horn point.
Lengte: 2.5 meter.
Krachten: mensen kunnen doorboren door in ze in te rammen..
Veranderingen: Grotere bredere lichaam en de hoorns zijn ruim 2 meter en grote vertakkingen.

“ Just cause you got the monkey off your back doesn't mean the circus has left town. “

Vroeger was zijn kudden nog vrij, nu zat hij in een circus. Hij was er niet geboren maar wel heen gebracht. Ze werden voor karren gespannen en bereden door de kleinere mensen. Chopper was nog te klein om iets te kunnen doen. Heel vaak werd hij naar een tentje gebracht waar kooien zaten. Andere kleine wezens werden met hem erin gezet en al snel werd hij erdoor achterna gezeten. De eerste aantal keren vond hij het erg eng, de kleine uitstekende dingen grepen hem vast en hielden hem vast. Hij kwam niet los en toen hij los kwam begon het een hoog geluid te maken. Iets vochtigs kwam er vandaan. Langzaam en bang benaderde hij het uit nieuwsgierigheid.  Likte het vochtige en het was heel zout waardoor er een tong naar buiten kwam te handen. De uitstekende dingen gingen over z’n neus. Even geschrokken trok hij zich terug maar al snel was het niet zo erg als hij dacht dat het was. Dit ging vele keren gewoon goed, een klein meisje had het niet naar haar zin. Trok aan Chopper zijn haren, schopte hem en deed alsof Chopper een dummy was wat geluid kon produceren. Pas na een langere tijd kwamen de grotere wezens, helder zien of denken deed hij allang niet meer. Hij viel bang aan uit verdediging.
Z’n uitzicht was een donkere plek, helemaal alleen. Dagen en uren gingen voorbij zonder dat Chopper het door had. Na een lange tijd voor zijn gevoel werd hij eruit gehaald, hij liep langs hoge muren tot hij terug was bij zijn familie, zijn kudden.  Als dekking ging hij bij zijn moeder staan, de enigste die hem accepteerde. De leider van de groep verstootte hem altijd waardoor de andere niet met hem omgingen. Steeds minder wezens gingen naar Chopper omdat hij altijd terug getrokken was. Altijd bang voor de lang harige wezens. Het werd iets beter na wat tijd, maar vertrouwen in hun was gewoon compleet weg.  Jaar ging voorbij en ook hij zat nu in de piste te werk, zweep slagen als commando’s. bewegingen die hij moest doen met andere kleine dieren. Ook weer kwam er een tweebenig wezen en deed wat aan z’n hoofd. Er zat nu een heel raar ding voor zijn gevoel. Het was van sterk iets want hoe hard hij het probeerde hij kreeg het er niet af. Andere wezens kwamen binnen met iets in hun handen, zagen hem en wezen op hem.
Ze werden weer overgezet met z’n hele kudden in aparte ruimtes, en uiteindelijk werden ze vrij gelaten. Het was koud, wit en bewolkt. Kleine dingen dwarrelde naar beneden.  Anderen van zijn groep werd ook vrij gelaten uit die rare ruimtes. Snel renden ze weg, als een speer geschoten rende Chopper achter ze aan. Het voelde goed op een andere manier.


“ A really bitter candy that change your life! ”

Iets achter de kudden staande stond hij van de kleine struikjes te eten, het al een tijdje geleden dat hij vrij was. Het was moeilijker dan hij ooit had gedachte. Z’n neus kwam bij een raar stukje fruit. Het ging wat hoger en met z’n hoefjes tegen de boom aan leunend kwam hij er dichter bij. De kleuren en vorm van dit stukje fruit was heel raar. Hij kreeg het net niet te pakken en besloot om ernaar te springen, het zag er zo raar uit dan moest het wel goed smaken. Dat hoorde hij vaak van z’n moeder. “Dingen die je het mist ziet, smaken het best.” Een sprong, nog een sprong hij kreeg het maar niet te pakken. Hij nam een afstand van de boom. Rende erheen en sprong tegen de bast aan, gebruikte de hoogte om nog hoger te komen bij een afzet en greep het stukje fruit. Tevreden at hij het snel op, met grote spijt na. Het was zo bitter dat hij gekke bekken begon te trekken. Na een kleine tijd werd hij duizelig, allemaal informatie kwam in hem. Hij begon dingen anders te zien, anders te doen. Z’n kudde verstootte hem nu nog meer, nog sterker. Tot hij er genoeg van had en richting de mensen te gaan. In zijn mensen vorm liep hij door het bos heen, enige wat hij aan had was een broekje. Dat had hij van een huisje mee gepakt. Langzaam kwam hij dichterbij de huizen van de mensen, maar die waren aan het gillen. “Het is oke! “ Zei hij steeds. “Ik doe jullie niks! Ik ben een mens! ” Stenen en andere dingen werden naar hem gegooid. Een monster noemde ze hem allemaal. Hij nam het allemaal aan, alles liet hij gebeuren.


” More to learn then I fought it would be…”

Hij is toen, hij jong was, opgejaagd door z’n eigen soort en de mensen. Hij werd voor monster uitgeroepen, beschoten, geslagen en meer. Na al dat knapte er een draadje van binnen. Hij ging ertegen vechten, leerde vechten, rechtvaardigheid en de wereld kennen. Mensen raakte bang van hem, alleen maar omdat ze de echte iemand erachter niet wilde leren kennen. Op een dag lag hij half dood in de sneeuw, en een mens kwam naar hem toe. Zeggen dat hij hem wilde helpen. Hij trok een wapen en Chopper raakte in paniek, sloeg de arme man en wilde rennen tot de wonden hem teveel werden. De man zag de angst die hij had opgelopen. Tot besluit verzorgde de man Chopper tot hij beter was. Weken lang kon Chopper amper wat doen, tot hij weer sterk genoeg was en een goeie tijd tegemoet kreeg. Hij leerde medicijnen van hem. Alleen toen Chopper te horen kreeg dat deze man dood ging, zorgde hij ervoor dat hij niet dood ging. Zocht voor een paddenstoel die z’n leven kon redden en zo begon hij een reis om dat te vinden.
Door de hoge gebergten door zocht hij naar de paddenstoel. Na veel zoeken had hij het nog niet gevonden en tijd leek te dringen voor hem. Chopper zocht zo snel mogelijk als hij kon. Weer een rots stuk hoger, nog een stuk hoger. Hij pakte het boek en keek goed rond. Daar stond de paddenstoel, aan de overkant. De afstand was te groot om te springen, Chopper was alleen geen normaal rendier. De wondjes die hij al had deerde hem niet. Hij sprong, haalde het op een haar na. Hij klom omhoog, keek nog een keer naar het boek. Naar de paddenstoel. Het had dezelfde kleur, grootte had hij niet naar gekeken en nam het mee. Eenmaal thuis bereide hij het, zorgde ervoor dat Hiluluk het te eten kreeg, hij at het op met een grote glimlach. Nog geen dag later, kreeg Chopper te horen van Doctorine dat het een giftige soort was. Het shockte Chopper, en hij wilde Hiluluk zo snel mogelijk vinden. Toen hij hem vond, was hij dood. Dood door de ziekte die hij had. Chopper was er kapot van en verloor de controle over z’n duivels fruit. Hij werd het monster dat de mensen zo bang voor waren geworden. ‘De abdominaal monster.’ Werd hij genoemd. Ze begonnen te schieten, opnieuw nam hij de kogels. Het deerde hem niet, in alle woede, frustratie sloeg hij ze aan de kant. Het was doctorine die hem wist te kalmeren, toen pas kwamen de tranen. Weken had hij nog aan bed gelegen, de wonden fysiek deden minder pijn dan de geestelijke wonden. Z’n ‘vader’ was dood… De dagen daarna leerde hij van Doctorine. Ook doctorine werd later meer een moeder figuur voor Chopper.  
Toen doctorine klaar was met alles aan hem leren, had hij een droom. Dingen leren en verbeteren. Om mensen te helpen.
Om verschillende culturen, talen en dingen te leren is hij van planeet naar planeet gegaan. Gevochten als hij niet anders kon en kwam er dan niet altijd schrammen loos er vanaf. Hij heeft veel geleerd in deze periode. Echter kwam hij altijd terug naar Erd, de plek waar hij zich echt thuis voelt. Vaak vind je hem dan ook buiten. Leren of lezen van boeken, zoveel mogelijk dingen ontdekken.  “Long last, I found friends. Then I lost them… When will it stop?”

Op nova was er een hoop te leren. Zo zag je maar, de vriendelijkheid naar vreemden zoals hij al zag. Hij liep in z’n walk form. Op die manier viel hij zo weinig op. Mensen keken nu allen op i.p.v. opjagen. Iets buiten de hoofdstad ging hij boeken kijken die hij had gekocht. Kopen lukte door het op een briefje te schrijven, te geven en hun het geld te laten pakken. Het was altijd maar de vraag of ze het netjes deden of niet. Hier leek het met gemak te kunnen, beleefd, aardig en bovenal ze zagen amper de gevaren ergens in. Dingen die Chopper gevaarlijk vond om te doen zag hij gewoon gebeuren voor z’n ogen.
Heerlijk in het gras zat hij het boek te lezen. Geschiedenis van een planeet, culturen en taal stond erin. Na een maand op Nova te hebben geleefd, maakte hij een vriend. Hij zocht Chopper elke dag en vertelde boeiende verhalen. Dingen die in het dorp gebeurd waren of rondom. Lachen konden ze samen als de een wat had gedaan wat niet ging. Maar na een tijdje stopte hij met komen, Chopper raakte ongerust en ging op zoek naar hem. Na lang zoeken zag hij hem pas. Paar andere mensen hadden hem, een klein meisje stak de jongen neer. Witte haren, een emotieloos gezicht. ‘Je bent geslaagd voor de test.’ Klonk er een. Chopper z’n ogen stonden groot, weer was hij iemand verloren. Het leek zo te eindigen.
Een grote tijd had hij afstand genomen van iedereen. Hij trok het niet meer, iedereen waar hij bevriend mee was geraakt ging dood. Niet door een ziekte maar door een moord of ze deden het hun zelf aan, zelfmoord. Hij trok zich terug, tot een iemand weer dichtbij kwam. Chopper waarschuwde dat iedereen dood was gegaan, dat hij het niet wilde voor haar. Nieuwe weken gingen voorbij en ze leefde, vrolijk en zonder problemen. Langzaam maar zeker opende Chopper zich weer. Langzaam had hij vrienden gemaakt en kon in het dorpje als zichzelf komen.  “It's not wrong to dream the dreams that make you float?”

De wolken leken snel over te gaan, het was een mooi gezicht van wat hij zag. Langzaam begon hij allemaal vormpjes in de wolken te zien. Op een plek waar weinig mensen kwamen ging hij liggen en wees met een stokje van wolk naar wolk en praatte rustig wat hij zag. De puffoonse mensen waren erg terug getrokken. Een vogeltje kwam rustig bij hem zitten en al snel was chopper in een gesprek beland met de vogel. Verstaan van de dieren zoals mensen kon hij heel goed. Vertalen als een tolk ging hem dan ook nog makkelijk af als de mensen hulp nodig hadden of de dieren natuurlijk. Het vogeltje begon te praten over een droom, Hij luisterde aandachtig terwijl het vogeltje steeds verder aan het praten was. Het vogeltje had een droom om ooit in het water te kunnen zwemmen en alles te kunnen zien. Zo diep te kunnen zwemmen waar alles nog een mysterie is. Het vogeltje vroeg wat Chopper zijn droom was. ‘Nou…’ Begon chopper spontaan moeilijk te praten. Hij vond het moeilijk om het te zeggen omdat het een groot deel was dat ook duister was. Zijn droom was eigenlijk om weer een gewone rendier te zijn, rode neus en gewoon bij zijn kudden. Dat hij gewoon thuis was. Dat hij nooit het duivelse stukje fruit had gegeten. Rustig stond hij op en liep langzaam naar de shuttles terug. Hij wilde weer terug naar huis.


It’s someone important.

Terwijl hij de boeren aan het helpen was op het land, hun advies geven op het verbeteren van hun producten of in welk seizoen ze dingen anders konden doen. Chopper luisterde naar de aarde en kreeg daarvoor soms een hoop terug. Hij zag een blonde vrouw lopen en verbaasd keek hij haar na, ze was hier nog niet vaak geweest. Maar alle boeren gaven haar alle respect van de wereld. Echter keken sommige vuil terug. Nadat hij een tweede kijk had genomen had hij haar herkend. Avani Prạmprā Nome de Legendarische Magican van het aarde. Haar ogen schitterde met de helderblauwe gloed en die leken over de omgeving te gaan. Chopper liep naar haar toe met een mooi bloempje en boog sierlijk voor haar. Ze zag er aardig uit, maar als je haar vaker had gezien en kende wist je het maar al te beter. Hij gaf het bloemetje aan haar en keek haar na. Soms hielp hij haar stiekem met dingen, zoals dingen neerleggen die ze zocht of haar in de juiste richting ‘duwen’. Als ze gewond was zorgde Chopper voor haar als ze sliep. Of chopper dit allemaal inderdaad goed en geheimzinnig deed was maar een vraag.
Kwakzalver Dokter Hiluluk,
Hiluluk was Chopper’s mentor, werd ook een soort van vader figuur voor Chopper. Ze hadden een nauwe relatie met elkaar, en had een diepe band ondanks hun voortdurende ruzie met elkaar. Chopper kreeg een harde tijd toen hij geïnformeerd werd over de ziekte die de man had.
Hiluluk vond Chopper een dag tijdens de reis naar huis in een sneeuwstorm. Chopper probeerde hem nog weg te kloppen maar de man verdiende zijn vertrouwen door te strippen in de kou. Hij maakte duidelijk dat hij geen wapens of slechte bedoelingen had.
Van toen aan maakte deze twee een soort vader / zoon band. Ze reisden samen ( en soms terroriseren ), proberen mensen te genezen. En soms letterlijk rennen voor hun leven. Ondanks zijn tijd doorgebracht te hebben met hem ging hij toch dood. De ziekte werd z’n dood.


“Het spijt me! Ik zal een betere dokter worden zodat ik mensen kan helpen!!”


Doctorine  Kureha,
Als ze beseft dat Hiluluk stervende is, stemt ze (met tegenzin) in op zijn laatste verzoek: om zijn levenswerk tot werkelijkheid te laten komen en Tony Tony Chopper trainen in de geneeskunde. Ze heeft Chopper alles geleerd dat ze wist en was redelijk onder de indruk van de vaardigheid van de jonge rendier. Slechts een paar keer complimenteerde ze Choppers vaardigheid, nadat Chopper haar genezen had van een levensbedreigende ziekte, zonder dat een van medisch advies van Kureha's. Ze verbergt vaak haar gevoelens voor hem dat ze hem beschouwt als haar zoon. Ze is erg blij om te weten dat hij is op dit moment goed doet.


“TEACH HOW TO HELP PEOPLE!!”


Liam Egao
Hij is een jongen die leid aan narcolepsy , ook kan hij goed vechten en vond Chopper eerst een stuk voedsel. Na een lange kat en muis spelletje heeft Liam het dan toch eindelijk opgegeven om het ‘eten’ in handen te krijgen. Hij sprak gezellig later met Chopper en Chopper leek het ook leuk te vinden. Tot laat in de avond waren ze nog gezellig aan het drinken en doen. Die avond zal Chopper ook niet zo snel vergeten.

“HE FALL ASLEEP!! “

Item:
Rumble Ball: Dit is een soort drugs waardoor hij vormen aan kan nemen die eigenlijk te hoog gegrepen voor hem zijn. Het zorgt ervoor dat hij z’n duivels fruit tot het uiterste kan gebruiken. Dit kan erge nadelen voor hem echter mee brengen.

Spells:
Spells:
Attacks = Att.  Defence = Def. Delay = Del.
Barrier: Def.
Een licht bruine doorzichtige scherm dat voor hem verschijnt. Houd alle magische aanvallen tegen.

mahō kurōn: Att, Def, Del.
Hij verzameld de krachten van het aarde door ze een beetje op te roepen. Het aarde gaat op hem reageren, en zo kan hij het in elke vorm krijgen die hij wilt. Van kanonnen tot waterspuwers die bewegen. Deze spell kost veel energy en kan het dus niet lang ter plaatsen in elkaar houden.

Quake: Del. Att.
Het is een aardbeving aanval. Deze zorgt dat de aarde flink gaat schudden waardoor hij de vijand uit balans kan raken of zelfs gewond. De sterkte van de aardbeving hangt af van z’n gedrag. Hoe bozer hij is hoe hoger het aantal M.A.G.

Sandstorm: Del.
Door de aarde los te maken van elkaar krijgt hij zand, deze laat hij rond draaien door de deeltjes naar en van elkaar af te zetten. Uiteindelijk creëert daardoor een zandstorm. Nadeel, als Chopper niet oplet kan hij zelf ook verdwaald raken net als z’n tegenstanders de kans daarop hebben.

Shell: Def.
Dit is een stenen bal om hem heen. Het is dikke laag van aarde wat om hem heen zit. Hij kan hier gemakkelijk een paar in inblijven zonder het te openen voor nieuwe zuurstof. Nadeel is echter dat hij niets kan zien dus ook niet weet wanneer het weer veilig is.

Pitt:Att. Del.
De grond word los en slokt als het waren de persoon op. Ook kan hij de grond weer vastzetten waardoor de persoon vast zit of kan verwonden door de druk.

Spikes: Att.
Door op de grond te slaan kan Chopper en spikes uithalen dit zijn cilinders die in een punt eindigen. Hij hoeft ze alleen maar te gooien. Ook kan hij ze uit de grond laten schieten.

Brick Wall: Att. Def. Del.
Een groot stuk muur komt omhoog. Deze kan de weg versperren, aanval tegenhouden of mensen eronder bedolven, maar kan ook helpen als hij ergens niet bij komt. Het bedolven doet hij door de muur te laten kantelen en als brokken uit elkaar te laten vallen.

Dig: Att, def.
Deze aanval kan ook voor defence worden gebruikt. Door snel het aarde aan de kant weten te schuiven kan hij tunnels creëren. Hij kan hierdoor zichzelf redden van de situatie maar kan ook aanvallen door onder de persoon weer te verschijnen.

You need healthy earth for this one.
Kyojin: Att
Door gezond vruchtbaar aarde te gebruiken kan hij een grote versie van zichzelf maken die hem kan helpen in gevechten. Deze kan alleen aanvallen en kan snel kapot als er water of vuur tegen gebruikt word.

Only when water is near!
Muddy bomb: Att.
Door de aarde het water op te laten nemen word het modderig. Door een kleine inspanning kan hij die omhoog laten komen en gooien op iemand. Zodra het die persoon of voorwerp raakt word het hard en versteent het als het waren.
Muddy Pool: Del.
Door de aarde het water op te laten nemen word het modderig. Hij laat het water zo diep gaan dat het net een glibberig iets word waar je gemakkelijk over kan uitglijden.

Overig:
Sōzō: Door met het aarde vroeger veel gespeeld te hebben heeft hij zelf een spreuk ontworpen. Het doet vrij weinig en is makkelijk leerbaar voor anderen. Door hard onvruchtbaar aarde zo te veranderen dat het vruchtbaar en gezond aarde is. Dit kan niet op alle plaatsen gebeuren, alleen als er licht, lucht en waterreik in de buurt is.

Sashi: Door vroeger ook met zand gewerd te hebben heeft Chopper een speciale vaardigheid waardoor hij een ‘spirit’ kan zien in het aarde en deze te gebruiken voor afluisteren of informatie opdoen.

Q: Hoe oud ben je Chopper?
A: Uhmm, toen ik voor het laast keek was ik 15…Kan zijn dat het nu wat ouder is want heb het na al die jaren niet meer bij gehouden.

Q: Waar ben je ontzettend bang van?
A: (Zee)Water, komt door het duivels fruit.

Q: Waar ben je verslaafd aan?
A: Boeken lezen, dingen leren en mensen helpen en melk drinken!

Q: Wat is jouw sterkste wapen?
A: Mijn sterkte wapen zal mijn rumble Ball zijn. Het helpt mij erg in gevechten!

Q: Wat zijn je zwaktes?
A: Water, enge dingen en mensen die me kietelen.

Q: Wat  is je favoriete eten?
A: Suikerspin en voornamelijk bento’s en andere lekkers!

Q: Wat is je favoriete kleur?
A: Mijn favoriete kleur is rood/ roze. En nog meer natuurlijk.

Q: Hoe ben je aan je naam gekomen?
A: Dokter Hilicus gaf me de naam. Tonakai is het japansewoord voor Rendier waar Tony is van afgeleid. Chopper omdat ik in mijn Heavy Point vaak word verward met een gorilla of een sneeuwman, wat ik dus niet ben!

Q: Waarom wilde je Adviseur worden?
a: Ik vind het leuk om mensen en dieren te helpen. En om veel dingen te leren moest ik wel een rang horen worden. Anders kan je ook maar beperkt dingen heen en mogen weten…

Q Wat is je favoriete dag van de week?
A: Woensdag, daar valt vrijdag de dertiende niet op!

Q: Welke droom wil je graag dat die uitkomt?
A: Dat mensen iedereen, ook de dieren, even gaan behandelen!

Q: Hoe sta je tegenover alternatieve geneeswijzers?
a: Als het de mensen helpt, kan het goed zijn. Helpt het de mensen niet dan ga ik er tegen staan natuurlijk!

Q: Wat wil je nog bereiken?
a: niets meer, Ik vind het goed zo.

Q: Hoe ben je Adviseur geworden?
A: Ik heb heel veel gereisd door alle dingen heen. Ook verdwaald geweest, maar vooral veel dingen geleerd!! Door de verschillende culturen en mensen krijg je een hoop te weten. Nova is een mooie lichte stad maar zijn heel simpel. Razianen hebben echte tradities en zodra een ding niet kan lukken kunnen ze uit hun huid schieten!  
Door veel dingen te weten van je eigen wereld en anderen kan je veel advies geven. Dit begon ik dus ook te doen met allemaal kleine dingen die ik geleerd had. Begon eerst gewoon hier en daar te helpen maar steeds langzamer begon ik toch alle mensen proberen te helpen. Maar als je onderaan advies geeft, kom je niet ver. Dus zocht ik het hogerop! Na jaren van werk en moeite kwam ik er.

Q: Je bent cute! Heb je nog een leuk filmpje voor ons?
A: Shut up!  Alsof ik dat leuk vind om te horen! Ik word er echt niet vrolijk van!  *Heeft een grote grijns en schuift een stoel bij, klopt op de leuning en houd een kop thee vast met z’n andere hoefje. *  ( Vertaling: je maakt me blij, Kijk gerust )
filmpje:
 

_________________
Chopper+Shou
Topics:
 


Laatst aangepast door Chopper op wo jul 10 2013, 13:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Charlie
Posts : 253
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Master Savador >w>
Partner: Love me till it hurts

BerichtOnderwerp: Re: Tony Tony Chopper   di jul 09 2013, 23:38

JAAAA~~~!!!!!<3 

CHOPPER~~~!!!:smuch:

_________________

 
punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://liamegao.tumblr.com
Dominic

avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 4478
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark-x-Light
Klas: Master Savador
Partner: ||If you want me you're gonna have to catch me||

BerichtOnderwerp: Re: Tony Tony Chopper   di jul 09 2013, 23:40

Noes, het filmpje doet t bij mij niet QwQ
En ik vind hem als evil/mafiabaas echt superschattig.. *noms Chopper*

_________________

SSA Awards:
 

punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Onwijs bedankt voor alle roosjes, jullie zijn fantastisch <3 *cyberhug*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chopper

avatar

PROFILEElite
Real Name : Smurfs
Posts : 82
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas: Had none...
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Tony Tony Chopper   wo jul 10 2013, 00:25

Heb gekeken naar het filmpje. en inderdaad doet deze het niet als ik de insluiter kopieer en plak. Heb gekeken met een ander filmpje dat ook niet wile mee werken. Klein momentje terwijl ik dit ga oplossen =3=

_________________
Chopper+Shou
Topics:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhine
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEReal Name : Rani
Posts : 4923
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en een beetje licht
Klas: Master savador
Partner: I'm falling all over myself, dying to be someone else, I wish you would be there to walk me home cause I can't fight the world alone.

BerichtOnderwerp: Re: Tony Tony Chopper   wo jul 10 2013, 12:05

Hij is zo schattig
en mama mia wat een voorsteltopic
Love it :3

_________________


// voice / theme song  //
dierlijkevorm/huisdier:
 

Awards:
 
punten-uitleg.com 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bloodwar.forumotion.com
Chopper

avatar

PROFILEElite
Real Name : Smurfs
Posts : 82
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas: Had none...
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Tony Tony Chopper   wo jul 10 2013, 13:39

Klein beetje erg uitgeleefd x3 En ik heb nog schattigere plaatjes, maar die ga ik niet gebruiken! x3

Edit: Filmpje gemaakt Very Happy

_________________
Chopper+Shou
Topics:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Tony Tony Chopper   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Tony Tony Chopper

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tony Tony Chopper

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-