PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Getting older is another meaning for changing (Shou)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aressuka
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Alexa
Posts : 2255
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (met een voor de meeste mensen onbekende dark side)
Klas: -
Partner: You make me shine like a star in the sky

BerichtOnderwerp: Getting older is another meaning for changing (Shou)   ma jul 08 2013, 11:33

Pfoe wat een dag zeg. Aressuka ploft even neer op een bankje net buiten Oaks Field. Vandaag zijn er wel wat dingen gebeurt zeg. Ze haalt even haar hand door een loshangend stuk bruin haar. Vulpes, haar vos kijkt haar even aan. Met een afwezige blik haalt Aressuka haar hand door de vacht van haar diertje. 'Het was me wel een dagje wel weer he?' Een blafje klinkt als reactie. Aressuka haalt weer even haar hand door haar haren, en haalt het in vuistvorm er weer uit. Ze opent haar hand en kijkt naar een schijnbaar normale haarspeld. Nog steeds kan ze het niet geloven. Het was die dag ook ze snel gegaan. Ze doet de haarspeld weer stevig in haar haren. Ze zal dus moeten gaan trainen met zwaardvechten, dat is wel duidelijk voor haar. Nou had ze de les gehad met lichtzwaarden, maar dit ding is toch wel weer anders. Misschien kan ze haar mentor, Master Kana, wel vragen om privé lessen. Sinds dat incident tijdens gym houd hij haar sowieso al in het oog. Ze vertrouwt hem. Van de hele school zijn er maar twee mensen aan wie ze over haar duistere kant vertelt heeft: haar mentor Master Kana en Zack. Een klein beetje licht komt van Aressuka af als ze aan haar vriend denkt. Hoe zou Zack eigenlijk reageren als hij haar verhaal van vandaag hoort?

Aressuka's gedachten worden echter onderbroken als ze iemand in de buurt opmerkt. Een jongen die ze af en toe op de Lichtetage ziet. Met een vriendelijk gezichtsuitdrukking zwaait ze naar hem. 'Haay, ken ik jou niet ergens van?' Ach, misschien kan een babbeltje over koetjes en kalfjes haar wel even afleiden van haar verwarrende gedachten.

_________________

Aressuka Marina.
Andere chars tijdelijk buiten gebruik
Linea The Leech//Suicune//Zorax Yvar//Reese Dust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tomme
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Dubbledot
Posts : 733
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Drop out from Miss summer.
Partner: Play the moments, Pause the memories, stop the pain and rewinds the happiness.

BerichtOnderwerp: Re: Getting older is another meaning for changing (Shou)   di jul 09 2013, 12:07

Dit waren dingen die hij niet snel nog een keer wilde, hij zat onder de schrammetjes. Dat kwam voornamelijk van de planken en andere dingen. "Spyro... doe dat nog een keer en ik zweer dat je wat gemeens terug krijgt!" Riep hij boos naar het kleine draakje. Het draakje bleef rondjes vliegen voor hem uit, lande weer op zijn schouder en vloog vervolgens weer een stukje vooruit. De hand van Syo ging richting zijn keel. Hij had er last van en hield verder zijn mond. Zn stem was aan het veranderen en dat vond hij helemaal niet leuk klinken. Door het akkevietje met spyro in het krot had hij alleen maar meer last gekregen. Toen hij spyro ook weer had gevonden was hij blij boos en bezorgd tegelijk. Maar die verdwenen als sneeuw voor de zon toen hij spyro heel vrolijk zag doen.

Hij liep langs enkele winkeltjes en had wat spullen gekocht. Syo was het bijna vergeten tot hij het zag. Nieuwe pennen, vulpennen en potloden vulde zijn etui ook muziek papier gewoon papier en schrijf papier had hij er weer bij. Nieuwe snaren voor zijn viool, yup hij was wel weer een tijdje zoet. Eenmaal uit de winkel liep hij rustig tot iemand zwaaide. " hai... ik herken jou, je bent dat klunsje dat altijd aat heeft. Suki toch? " hij klonk vrolijk en had een vrolijke glimlach. Zn stem klonk nog normaal, hij deed zijn best ervoor. De naam suki had hij opgevat van een gesprek met een stagair. Ze zagen er aardig uit. " Shou Kurusu. Nice to meet you" hij rijkte zijn hand uit en spyro was rustig op zn schouder gaan zitten en leek als het waren haar te observeren. " het is oke spyro! Ik herken haar" hij kreeg blosjes toen hij merkte dat zn stem nu al overgeschoten was op de klemtoon ik herken. Hij deed zn andere hand voor zijn mond en keek even weg van haar. " gomene... " zei hij vluchtig.

( gomene- sorry . spyro is zn draakje. Graag laten weten als je er niets mee kan. Het is kort en snuppel van me Sad)

_________________
Schoolprofile

Character ° Voice ° Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aressuka
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Alexa
Posts : 2255
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (met een voor de meeste mensen onbekende dark side)
Klas: -
Partner: You make me shine like a star in the sky

BerichtOnderwerp: Re: Getting older is another meaning for changing (Shou)   do jul 11 2013, 12:05

Zag ze daar nou niet een bekende zitten? Altijd leuk toch. Vrolijk zwaaide ze naar de jongen die ze vaag herkende van de Lichtetage. De jongen reageerde zelf ook vrolijk. 'Suki? Zo noemt mijn zus me altijd. Mijn voornaam is Aressuka. Maar je mag me best Suki noemen hoor.' Ach, het is echt geen probleem als ze soms door anderen Suki genoemd word. Ondertussen reikte de jongen zijn hand. Met een vriendelijke gezichtsuitdrukking schudde ze deze. 'Aressuka Marina. En dit schatje hier...' ze wijst even naar de vos die Shou nieuwsgierig aankijkt. '...is mijn vos Vulpes' Een beetje nieuwsgierig kijkt Aressuka naar het draakje op Shou zijn schouder. Haar gedachten worden echter onderbroken als Shou zijn handen voor zijn mond slaat. Achgossie, die heeft de baard in de keel. 'Zo te horen ben je bezig met volwassen te worden' zegt Aressuka met een glimlach. 'Je hebt de baard in de keel hea?' Een kleine gniffel was van haar te horen. Even vraagt ze zich af of Zack er ook zo last van heeft gehad. Zack met een overslaand stemmetje, dat lijkt haar best schattig. 'Geen zorgen hoor Shou, dat gaat na een tijdje weer over. Alleen je stem zal voortaan wel wat anders gaan klinken.' Misschien kan ze hem op deze manier een beetje gerust stellen. Het is duidelijk te zien dat Shou er zich voor schaamt. Ach, het is slechts een fase, het gaat wel weer over.


_________________

Aressuka Marina.
Andere chars tijdelijk buiten gebruik
Linea The Leech//Suicune//Zorax Yvar//Reese Dust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tomme
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Dubbledot
Posts : 733
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Drop out from Miss summer.
Partner: Play the moments, Pause the memories, stop the pain and rewinds the happiness.

BerichtOnderwerp: Re: Getting older is another meaning for changing (Shou)   vr jul 12 2013, 11:02

Zijn stem was overgeschoten, iets wat hij absoluut niet had gewild. Waarom had hij het nu? Waarom kon dat gewoon niet bij een andere gebeuren? Hij had naar haar geluisterd, haar vos heette dus Vulpes, zij heette Aressuka. Waarom moest hij dan nu net Suki hebben overgenomen. " Annoh, Sorry dat ik je Suki noemde dan. Had die naam overgenomen van een stagair hier, dacht echt dat het jouw naam was. " Sprak hij eerlijk. "e......hai" Klonk hij wat minder enthousiast. Hij had inderdaad de baard in zijn keel gekregen. " Maar, gaat het hoger of lager klinken? blijft het ongeveer hetzelfde? Ik weet het niet! ik wil het weten! ik...." Hij hield opnieuw zijn hand op zijn mond, de hele zin had in een overgeslagen stem gezegd. Zo rood als het kon werd hij, hij liep gelijk enkele passen weg van haar, maar niet uit het zicht. Hij leunde tegen een muur aan met een rood hoofd. Zijn hand om zn mond en kin heen gevouwen. Spyro vloog vrolijk rondjes, en vond het tijd op Aressuka beetje te plagen. Hij ging pontificaal op haar hoofd zitten en keek rustig rond, ging vervolgens rollen waardoor hij van Aressuka's hoofd afviel. Nadat Shou iets rustiger was geworden, veel minder rood ook. Liep hij weer terug. "Gome..." Probeerde hij stoer te zeggen alsof het hem allemaal niets deed. " Dat is Spyro, een onhandig ding af en toe...." Hij zei het allemaal nu zachter en minder enthousiast dan hij ooit deed. Hij had graag gewild dat zijn stem niet nog een keer oversloeg. Waarom kon hij dit soort dingen nou niet gewoon onder controle houden... " Wil je een ijsje? Ik trakteer..." zei hij terwijl hij al met zijn ogen zoekend naar een ijskar zocht.

_________________
Schoolprofile

Character ° Voice ° Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aressuka
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Alexa
Posts : 2255
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (met een voor de meeste mensen onbekende dark side)
Klas: -
Partner: You make me shine like a star in the sky

BerichtOnderwerp: Re: Getting older is another meaning for changing (Shou)   wo jul 17 2013, 20:30

Ze werd ineens Suki genoemd terwijl alleen haar zus die bijnaam aan haar geeft. Ach zo een ramp is dat ook weer niet. Er zijn tenslotte ergere dingen op de wereld. 'Je hoeft echt geen excuses aan te bieden hoor. Je mag me noemen zoals je wilt. Zolang het natuurlijk wel vriendelijk blijft.' Dat laatste zei ze met een knipoog. Ze was in een vrolijke bui beland. Medenovanen hebben een goede invloed op Aressuka's humeur. Het zijn tenslotte haar planeetgenoten, ookal heeft ze een tijd op Shadra geleefd. Ondertussen begint die arme jongen zowat rood te worden. 'Tja, ik heb geen idee hoe dan een mannenstem gaat klinken.' Aaw, die arme knul schaamt zich zeker zo erg dat hij even afstand neemt. Ach, Aressuka zou er niet raar over doen. Iedereen heeft weleens van die momenten waarbij ze niet lekker in hun vel zitten. Ondertussen is een draakje een beetje maf aan het doen op haar hoofd. Ze moet zachtjes gniffelen. Dat beestje is best schattig. Hoe zou Shou eraan gekomen zijn? Draken komen niet zo veel voor op andere planeten dan Razen. 'Spyro? Wat een leuke naam. Hoe ben je aan dit beestje gekomen?' Tja, als Aressuka ergens nieuwsgierig naar is, zal ze er ook naar vragen. De vraag van Shou kwam een beetje onverwachts. 'Een ijsje? Waar heb ik dat aan verdient? Maar ik zeg er natuurlijk geen 'nee' tegen.' De hele tijd heeft Aressuka een vriendelijke gezichtsuitdrukking. Waarschijnlijk kan ze weer iemand aan haar lijst van vrienden toevoegen. Wel grappig dat de meeste mensen op die lijst Novanen zijn. Tja, soort zoekt soort zegt men altijd.

_________________

Aressuka Marina.
Andere chars tijdelijk buiten gebruik
Linea The Leech//Suicune//Zorax Yvar//Reese Dust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tomme
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Dubbledot
Posts : 733
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Drop out from Miss summer.
Partner: Play the moments, Pause the memories, stop the pain and rewinds the happiness.

BerichtOnderwerp: Re: Getting older is another meaning for changing (Shou)   ma jul 22 2013, 22:04


"Spyro is een vuur draakje dat verdediging en vervorming spells kan... Ik heb hem van m'n voogd gekregen. " Hij liep rustig met Aressuka naast zich. Er waren nog geen ijskramen in de buurt dus praatte hij rustig en kalm verder. " Hij is soms wel heel handig, hij gaat echt letterlijk overal waar ik ga... Dat kan hij makkelijk doen door om mn pols te gaan, of om mn enkel. dan word hij net een brons bandje... " Hij had een ijskraam in zicht gekregen en vroeg om 2 ijsjes. De man maakte ze in no time en Syo betaalde het met gepast geld. Hij nam een grote hap en slikte dat snel door. Z'n hand ging naar zn hoofd en hij rilde van top tot teen. " Nyaaaa~ ijsbrein!" Hij vergat z'n stem intussen erg en dacht alleen aan een leuk iemand ontmoet te hebben. Spyro nam brutaal ook een hapje en verslikte zich waardoor die kleine vuurpronkjes ophoesten. Syo moest erdoor opgelucht lachen en hikte vervolgens. "Hea! B-"hij hikte opnieuw. " Bah..." Maakte hij zn zin af.

( Sorry, laatheid. Als je voor Do. gereageerd heb kan ik het mee nemen op vakantie en een goeie post terug maken. als niet kan ik pas na de vakantie reageren ;)ook eigenlijk wel lekker dat je hier snel op kan reageren :O en het hoeft niet megasuper lang te zijn >D )

_________________
Schoolprofile

Character ° Voice ° Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Getting older is another meaning for changing (Shou)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Getting older is another meaning for changing (Shou)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» STAHP. HAMMERTIME.
» Les: Sound Barrier (Zorax en Shou)
» Shou Kurusu V2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-