PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Bewijsproef Prank Army [Elveria&een slachtoffer]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Roakes
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Talita <'3
Posts : 3500
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: [Fire]
Klas: [Miss Eres]
Partner: [Don't hold your breath, I'm not losing sleep over you]

BerichtOnderwerp: Bewijsproef Prank Army [Elveria&een slachtoffer]   zo jun 30 2013, 23:29


Vandaag was de dag van de eerste auditie voor de groep die Roakes zelf had opgezet: Prank Army. Ze had affiches gehangen in de toiletten voor de leerlingen, omdat de meeste leraren daar niet gingen. De leraren gingen waarschijnlijk het grootste mikpunt worden, dus zij mochten er niet al te veel van weten.
Vandaag was de bewijsproef voor de eerste van de drie die zich had aangemeld. Ze had drie locaties en bijhorende grappen uitgekozen. Voor de eerste bewijsproeven ging ze nog niet meteen de leerkrachten trollen, of het zou meteen gedaan zijn. Eerst waren de andere leerlingen van deze school aan de beurt.
De eerste plaats die ze had uitgekozen was de winkelstraat van Oak's Field. Er zouden sowieso wel wat mensen aanwezig zijn van de school die het slachtoffer zouden worden van de eerste grap van Prank Army ooit. Een geweldige eer voor zowel het slachtoffer als de persoon die het mocht uitvoeren.
Roakes liep rustig naar een bankje waar ze ging wachten op de eerste die haar bewijsproef moest afleggen: Elveria. Ze had het meisje nog nooit eerder ontmoet, maar als ze één van de Soldiers zou worden, zouden ze zeker wat beter overeenkomen. Roakes nam het zich voor om geduldig te zijn met de leden van de groep. Dat zou leuker zijn voor iedereen.
Uit haar tas nam Roakes een envelopje waar met haar slordige geschrift 'grappen winkelstraat' op geschreven stond. Roakes was druk bezig geweest met het voorbereiden van de bewijsproeven. Ze had zich bijna kapot zitten denken over grappen en locaties. Ze was plan om elke persoon die een bewijsproef moest afleggen een briefje te laten trekken met wat ze zouden moeten doen.
Even keek Roakes rond. Er was nog niemand te bekennen die ze al had gezien op school, dus ze besloot even snel een drankje te halen. Na een flesje water gekocht te hebben, ging ze weer op het bankje zitten, dronk even, en keek dan weer rond.
Ze had al eens van Elveria gehoord. Het bleek een meisje te zijn die wel vaak eens de regels brak, zoals Roakes. Ze had haar al eens vaag gezien. Ze had zwart haar, dus daar kon Roakes haar aan herkennen.
Oh ja, dat herinnerde haar eraan: even rondkijken of ze niemand zag afkomen. Haar ogen scanden de omgeving, en ja, daar zag ze haar al komen: de eerste die haar bewijsproef mocht afleggen: Elveria.


\\Only Elveria\\Derpish, maar ik wou je niet meer laten wachten\\


_________________
> I'm that little devil on your shoulder <

// Theme //
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Bewijsproef Prank Army [Elveria&een slachtoffer]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» HENK ARMY 8D

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-