PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 time to handle things.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Isei
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Rosa
Posts : 63
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra/Duister
Klas:
Partner: You can take me where you will, up the creek and through the mill. All the things you can't explain.

BerichtOnderwerp: time to handle things.   za mei 11 2013, 13:24

Met een rechte rug liep de jongeman door de school. De houding van iemand die vanaf zijn jeugd al met boeken op zijn hoofd heeft rond gelopen. Een tijdverdrijf dat, zonder toeval, ook een deel was geweest van deze jongen zijn jeugd. Hij straalde een bepaalde trots uit van iemand die altijd in de hoogste klasse van de maatschappij had geleefd. Een masker dat de jonge 'heer' met grote zekerheid droeg. Vandaag droeg hij een donkergekleurde spijkerbroek die nauw om zijn benen zat met een wit, strak, shirt met een zwart gilet er over heen. Zijn haren krulden in zijn nek en enkele plukken vielen nonchalant langs zijn gezicht. Met dit uiterlijk paste de rol van arrogante, rijkelui-jongen hem ook als een op maat gemaakt kostuum. Hij bevond zich al een week op deze school en nog altijd waren er geen vragen over zijn afkomst gekomen. Precies zoals de jongen het wilde. Maar daar kon nu verandering in komen. Ongewild verstevigde de greep op de map die hij in zijn hand hield. De jeugdzorg had gebeld. Of de hoofdmeester al ingelicht was over zijn situatie. Eigenlijk had de jongen gehoopt dat het tussen de vingers door zou slippen. Dat hij niemand zou hoeven te vertellen over zijn thuissituatie. Stom natuurlijk. Het zou voor jeugdzorg ook niet de eerste keer zijn dat ze met types als hem te maken hadden. Ze wisten wel beter. Dus hij zou vandaag nog de hoofdmeester moeten spreken of ze zouden zelf actie ondernemen. En dat laatste zou vanzelfsprekend een bron van schaamte betekenen. Dus dan moest ie het maar zelf doen. De map met papieren voelde zwaar aan in zijn hand. Dit kon het einde van alles betekenen. Een geheim werkte alleen als er ook maar één iemand er van wist. Een geheim tussen twee personen was alleen mogelijk als één van de twee dood was en de hoofdmeester van kant maken zou de jeugdzorg ook niet al te blij mee zijn, ging de bleke jongeman vanuit. Het probleem was alleen dat mensen altijd praatten en als informatie bij de leraren terecht kwam, kon het ook gemakkelijk doorspelen naar de leerlingen. Geen ideaal scenario.

De jongen bleef stil staan in de deuropening van de ruimte voor het kantoor. Zijn gifgroene ogen gleden langs de enkele stoelen die er stonden en vielen op een meisje dat chagrijnig voor zich uit keek. Haar armen waren koppig over elkaar geslagen, haar lippen waren boos op elkaar geperst. Uit de les gestuurd. Ongetwijfeld. Onbewust rolde de jongen met zijn ogen. Hij zag het nut van rebellie tijdens de les niet in. Je kwam er niet ver mee. Of je kwam in ieder geval verder met subtiele manipulatie. En dat was nu net waar deze jongeman goed in was, zelfs bij leraren, en hij ging er vanuit dat het bij deze hoofdmeester niet anders zou zijn. De verhalen die hij al van hem had gehoord waren weliswaar indrukwekkend, maar het waren maar verhalen. Iedereen kon verhalen de wereld in helpen.

Isei werd uit zijn gedachten gehaald doordat de deur van het lokaal open ging en er een jongen van zijn leeftijd naar buiten liep. Het meisje dat eerst zo nors met der armen over elkaar had gezeten stond nu op en dat was het teken voor Isei dat hij ook in beweging moest komen. Zijn pas was snel en binnen enkele ademhalingen was hij bij het meisje belandt. Met een charmante glimlach pakte hij haar handen vast. Het spijt me dat ik deze schoonheid haar dag verder moet verstoren, je hebt het kennelijk al niet al te makkelijk, maar ik heb een afspraak met de hoofdmeester en zou dus nu naar binnen moeten. De toon in zijn woorden was zoet gecombineerd met een verleidelijke duisternis, de jongeman wist hoe hij types als dit naar zijn hand moest zetten. Vluchtig drukte hij een kus op de rug van haar hand en keek vervolgens tevreden naar haar verwarde gezicht. Geen zorgen ik zal het niet lang maken. En hij liep door. Makkelijk zat. Hij had helemaal geen afspraak, maar hij had ook geen zin om te wachten totdat hij aan de buurt was. Nee, dank je.

De deur stond nog op een kier, maar de jongeman klopte toch nog voordat hij naar binnen stapte. Goedemiddag, meneer de hoofdmeester. Hoewel het zijn bedoeling was geweest om zijn toon hetzelfde te houden als tegen het meisje, klonk er op de achtergrond van de woorden een zachte spot door. Ik hoop dat ik niet stoor, maar ik heb enkele dingen te bespreken. Zogenaamd als de onschuldige, vriendelijke leerling tilde hij met een kleine glimlach de map op om de redenen van zijn bezoek duidelijk te maken. Maar zijn ogen waren lang niet zo onschuldig, flikkerden met een bepaalde opwinding; klaar voor het spelletje dat de jongen op het punt stond om te spelen.

for Savador

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: time to handle things.   wo mei 22 2013, 04:40

Words; 822 || Mood; Severe || OOC Notes; xxx

» Voice

» ThemeAfwezig liet hij de drank in het glas waarvan de kelk elegant op zijn handpalm rustte rondwalsen. Rode wijn. Hij had er een grote voorkeur voor, al zolang hij zich de eerste keer dat hij de drank op zijn tong nam kon herinneren. Een iets té grote voorkeur, werd weleens gefluisterd. Maar leerlingen waren niets meer dan onwetende tieners met een talent om verhalen sappiger te maken dan ze oorspronkelijk zijn, simpele zielen die zich keer op keer voor hun vrienden wilden bewijzen om de stomste redenen. En zo ging het gerucht dat hij als een boze boeman dagenlang schuilging achter de deur van dit kantoor, stomdronken of maniakaal lachend als hij volgens de fantasierijke pubers het zoveelste meisje uit de leerlingen gesnapt had en had vastgebonden aan zijn bed, want dat hij van het gezelschap van jongere vrouwen zeer gediend was werd van gemaakt dat hij ook een man met pedofiele bedoelingen zou zijn. Voor dat ondankbare soort moest hij dan van 's morgens vroeg tot laat in de middag paraat staan, en wat kreeg hij ervoor terug? Brutaliteit was nog zacht uitgedrukt.
Er gleed een ontevreden frons over zijn strenge gelaat bij de gedachte dat hij zijn kostbare tijd had verspild voor het zoveelste zinloze gesprek. Je greep ze bij hun kladden, riep ze op het matje, wreef er met alle intimiderende woorden in dat hun gedrag absoluut niet door de beugel kon en daar gingen ze weer, de eerstvolgende dag. Het joch waar hij zojuist een gesprek mee had afgerond verliet juist het vertrek om zijn bombarie verder te zetten zodra hij buiten hoorbereik was. En dan was het de beurt aan alweer de volgende dwaas. Hij stond voor het raam, zijn rug naar de deur toegekeerd en zijn vrije hand rustend om zijn arm. Hij was een lange ontzagwekkende man; ravenzwart haar, goudgele roofdierachtige doorborende ogen, netjes bijgehouden bakkebaarden en een smal sikje op zijn kin. Altijd door de gangen paraderend als een fiere koning temidden zijn slaven, inclusief hooghartig opgeheven kin en iets vooruitgestoken borst. En zoals het een Noord-Shadraanse heer betaamde gehuld in een duur net colbert over een kraakwit overhemd op een pantalon met wel drie keer herpoetste herenschoenen. Hij was rijk, niet op zijn mondje gevallen en ook niet bepaald dom - vandaar dat de meeste leerlingen er als een berg tegenop keken om bij hem op kantoor te komen, gezien het feit dat hij alles op onverklaarbare wijze te weten leek te komen. Eigenlijk lispelden zijn trouwe slangen die als zijn oren en ogen dienden hem alles door wat ze zagen, maar dat hoefden die kansloze schlemielen niet te weten. Hij vond ze niet meer dan zwakbegaafd, lastig, maar vooral walgelijk als het erop aankwam - als ex-tandarts durfde hij zijn rechte stralend witte tanden graag te laten zien om de nadruk te leggen op wat gebitsverzorging inhield als hij die kinderlijke gele stompjes in die beerputten van zijn leerlingen zag balanceren. Bespottelijk.
Savador keek verstoord op toen hij ruw uit zijn gedachten werd gehaald door geklop op de deur. Met het wijnglas in een hand draaide hij zich nors naar de leerling die hem vervolgens beleefd begroette om. 'Ik hoop dat ik niet stoor, maar ik heb enkele dingen te bespreken,' ging de jongen verder waarna hij demonstratief een map omhoog hield. Langzaam kroop de laatdunkende blik van de Hoofdmeester over de verschijning in de deuropening om hem van top tot teen in zich op te nemen. Bijna alsof de jongen een walgelijk stuk vuil was.
'Werkelijk,' kwam er na een lange stilte uiteindelijk zacht uit op het moment dat zijn goudgele ogen de gifgroene van de jongen weer ontmoetten. Een ziel uit duizenden. Een joch dat zich voor nu even een lieftallig maskertje voordeed om in een goed blaadje bij hem te komen staan, zoals al die anderen. Met trage passen liep Savador op de jongen af en liet daarbij zijn trouwe plekje bij het raam voor wat het was. Pal voor de jongen kwam hij tot stilstand, zijn kin daarbij zo opgeheven dat hij vanuit zijn onderste ooghoeken op hem neerstaarde. 'Soorten van jouw leerlinggebroed die 'enkele dingen te bespreken hebben' maken normaliter van tevoren eerst een afspraak.' Tamelijk kalm trok hij de deur achter de jongen dicht om zijn gezicht vervolgens dicht tot het zijne te brengen, zodat ze haast neus aan neus stonden. 'En ik geloof dat wij geen afspraak hebben staan,' maakte hij zijn plotseling nijdig sissende zin half fluisterend af. Dat kwam hier zomaar binnengewandeld in positieve afwachting van een gesprek, zonder ook maar enige rekening te houden met zijn agenda. Wat dacht hij wel niet? Dat hij als Hoofdmeester zeeën van tijd had en het daarom ook geen probleem zou zijn om zomaar binnen te vallen wanneer het die vlerk uitkwam? Brutaal kereltje, doof voor de normen en blind voor de regels.


[ So sorry voor het late antwoord Dx ]

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
 

time to handle things.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» This time I'm nog leaving without you
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Now the time has come to learn..
» Boets.. Come to me for the last time. The last song! The last part.
» Its time to train ~Anaïs~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office-