PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Zorax Yvar (WIP)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zorax
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Autimuts
Posts : 106
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth
Klas: Master Norwood
Partner: Derpy dude and derpy doman is dubble derpness. Can you handle that?

BerichtOnderwerp: Zorax Yvar (WIP)   do mei 09 2013, 15:12

Theme:

Rapport van de Erdse Jeugdzorg

Naam: Zorax Yvar
Uitspraak: zoo-raks ij-var
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Geboorteplaneet: Erd
Ouders en familie: Onbekend
Rede van opvang van de Erdse Jeugdzorg: Vorige verblijfplaats vernietigd bij de Grote Beving. Yvar is de enige overlevende.

Uiterlijk
Normaal postuur. Rood haar. Rood/bruin/goud ogen (ligt aan lichtinval) Draagt geen noemenswaardige opvallende kleding.

Innerlijk

Erdse Jeugdzorg is wegens tekort aan informatie niet in geslaagd om compleet profiel te vormen.


Geschiedenis

Informatie verkregen uit oude rapporten en interview met Yvar

Baby
Op de leeftijd van 6 maanden gevonden als vondeling bij weeshuis 'De Grondslag'. Sporen gevonden van seal. Op éénjarige leeftijd gepoogd op verwijdering demon. Poging mislukt, karakterverandering demon is wel bereikt.

Kleutertijd
Aanleg gevonden voor druk en storend gedrag.

Kindertijd
Overmatig vrolijk en hyperactief gedrag blijft. Toont echter zorgzame trekken naar jongere kinderen. Eveneens muzikaal talent gesignaleerd. Prefereerd gitaar.

Pubertijd
De grote beving vernietigd weeshuis. Yvar is enige overlevende. Heeft echter geheugenverlies opgelopen en weet bijna niks meer over jeugd.

Notities Erdse Jeugdzorg:

Vertoont druk en storend gedrag.
Heeft neiging om mensen te knuffelen.
Snoept veel zoete dingen.
Roept vaak woorden die hij zelfbedacht zou hebben.
Word echter rustig bij het spelen van gitaar.


Thanks to:
 


De geschiedenis die de Erdse Jeugdzorg niet kent:

Baby

Zorax is geboren als eerste kind in een jong gezin. Als baby lachte hij veel en hij was een makkelijk kind. Na 2 maanden begon hij echter vreemde trekken te vertonen. Zijn ouders dachten eerst dat het wel zou kunnen bij een baby maar het werd steeds vreemder. Af en toe lag hij niet in zijn bedje en een vreemd teken werd op zijn lichaam gevonden. Zijn ouders schrokken daar nogal van omdat ze wisten wat het inhoud. Eerst probeerden ze er wat op eigen houtje wat aan te doen, wat natuurlijk mislukt. Als gevolg ervan zat het teken iedere dag weer op een andere plek. Baby Zorax begon bovendien steeds meer naar zijn ouders te slaan. Niet zoals een baby soms per ongeluk doet, nee continu. Zijn ouders konden het niet meer handelen en hebben hem op een leeftijd van 6 maanden te vondeling gelegd bij weeshuis 'De Grondslag' in de hoop dat ze daar wel voor hem kunnen zorgen. Het enige wat ze erbij legden was een briefje waarop zijn naam stond.

De eerste dagen op het weeshuis was hij een voortreffelijke baby, maar dat duurde niet lang. Hij begon naar zijn verzorgers te slaan en niet lang daarna kwamen ze erachter dat hij een verplaatsend teken heeft. Een van de verzorgers herkende het als een seal, waarna het volle stress was in het weeshuis. Het motto is namelijk dat weeshuis 'De Grondslag' voor ieder kind een veilige plek moet zijn. Maar baby Zorax aan zijn lot overlaten konden ze ook niet doen. Dus besloten ze hetgene wat in de baby zat uit te bannen. Het lukte hun totaal niet maar toen herinnerde iemand zich een oude kennis die misschien kan helpen. Een Novaanse oudere vrouw genaamd Lola Luminia. Ze zou namelijk vroeger in de leer geweest zijn bij een LMer maar is gestopt en heeft een gezin gesticht. Zodra ze ervan hoorde is ze naar Erd gegaan om haar oude vriend te helpen met de baby. Ze zag al meteen wat er aan de hand was en vertelde dat uitdrijven niet meer zou lukken. Ze had echter wel een ander idee: het karakter veranderen. Het was een hele strijd tussen de mensen en hetgene wat in de baby zit maar uiteindelijk bereikten ze hun doel. De karaktertrekken van het wezen zijn volledig veranderd en betekend geen gevaar meer. Het teken verplaatst zich nog wel iedere dag maar de baby was weer zoals alle andere baby's. Lola Luminia vroeg voordat ze vertrok het weeshuis om een verzoek: iedere maand stuurt het weeshuis een rapport op om te vertellen hoe het met Zorax gaat. Tevens zal het personeel van het weeshuis niks vertellen over Lola Luminia totdat Zorax 18 is. Zo gebeurde het dat er vanuit Nova iemand op hem lette. Met als plan in het achterhoofd om hem te adopteren zodra iets misloopt. Lola heeft namelijk zelf kleinkinderen van een iets oudere leeftijd dan Zorax is.

Peuter en kleuter

Kleine kinderen worden groot. Zo ook Zorax. Als peuter en kleuter was hij een vrolijk mannetje. Vaak gaf hij de andere kinderen in het weeshuis een knuffel. Hij is ook gek op alles wat maar zoet smaakt. Vooral als dit met elkaar gecombineerd word. Het liefste eet het kind honing. Op deze leeftijd werd het voor Zorax ook duidelijk dat er iets in hem zit. Een zwarte beer van 2 meter hoog welteverstaan. Zorax noemt het wezen Bjorn en vaak praten ze met elkaar. Andere kinderen vinden het nogal vreemd als Zorax hardop in zichzelf praat. Ze weten natuurlijk niet dat Zorax een babbeltje met Bjorn heeft.

Kindertijd

Op zijn zevende levensjaar vertellen de begeleiders van het weeshuis Zorax globaal wat hij in zich heeft zitten. Het is dan ook een grote opluchting voor hun dat de jongen zelf geen schade onder heeft geleden. Tenminste, niet hijzelf. Zorax staat in het weeshuis bekend om zijn grote eetlust en zijn vreemde gedrag dat ook weer grappig lijkt te zijn. Niemand op het weeshuis ontkomt aan zijn knuffelbuien. En hij heeft ook een nogal vreemde woordkeuze. Woorden waar men nog nooit van gehoord heeft komen uit zijn mond. Tenslotte staat Zorax bekend om zijn kinderlijke vrolijkheid. Zelfs als iemand een grapje met hem uithaalt moet hij erom lachen. Naar de jongere kinderen is hij echter heel beschermend. Zolang Zorax in de buurt is hoeven de kleintjes niks te vrezen.

Pubertijd

Dan breekt de meest verwarrende tijd voor ieder kind aan. De pubertijd. Voor Zorax is dat geen uitzondering. Zorax moet wennen aan verschillende veranderingen die iedere puber ondergaat. Daarbij is Bjorn zijn steun en toeverlaat. Enkele oudere kinderen beginnen Zorax steeds meer als en gestoorde weirdo te zien en beginnen hem te pesten. Het begint klein en Zorax lacht gewoon mee, maar het word steeds erger. Dan gebeurt het ondenkbare: Bjorn laat zijn klauwen zien. Tegen deze beer zijn ze natuurlijk niet opgewassen en ze smeken dan ook op hun knietjes om niet opgegeten te worden. Zorax schiet vervolgens in de lach en vergeeft het de pesters. Boos blijven heeft in zijn ogen namelijk weinig zin. Bjorn blijft echter op zijn hoede en sindsdien let hij goed op dat niemand zijn beste maatje iets aan wil doen. Behalve pesterijen krijgt Zorax het ook te maken met een ander opzicht van de pubertijd: de eerste liefde. Hij word smoorverliefd op een meisje die het tevens goed met Bjorn kan vinden. Haar naam is Maya en samen vormen ze een schattig stel, waarbij Bjorn het jonge stel de ruimte geeft om te doen wat ze willen. Samen met Maya zet Zorax een muziekgroepje op en speelt gitaar voor de andere weeskinderen. Tijdens het maken van muziek is hij totaal anders. Zorax gaat helemaal op in de muziek en kan hele wilde stukken spelen, maar een romantische ballad kan hij ook prima. Het leven van Zorax lijkt dan ook helemaal geweldig. Maar dan komt de grootste ommekeer in zijn leven. Iets dat alles totaal op zijn kop zet en nu nog gevolgen heeft voor de jonge zeventienjarige knul.

Changed and still the same:
 

Uiteindelijk word Zorax door de Erdse Jeugdzorg opgevangen. Omdat grote delen van de Erdse steden vernietigd zijn besluit de Jeugdzorg Zorax naar SSA te sturen. Zorax weet dus amper wat van zijn verleden af. Wel weet hij zijn naam, dat hij een vondeling is die is opgegroeid in een weeshuis en dat hij zijn doman Bjorn heeft. Zorax maakt er maar het beste van en is daarbij altijd vrolijk. Met zijn derpische gedrag staat hij garant voor veel lol. Maar diep van binnen vraagt hij zich af wat er in zijn verleden gebeurt is. Een vraag die voorlopig nog lang onbeantwoord blijft.


Funfacts:


  • Iedere dag gebeurt er wel iets mafs

  • Hij is goed in gitaarspelen

  • Af en toe komen er herinneringen boven bij hem

  • Hij kan zoveel eten als hij maar wilt, dik word hij toch niet

  • Zorax en Bjorn zijn beide gek op honing

  • Hij gniffelt vaak om de situaties waarin hij terechtkomt of gaat schaapachtig lachen

  • Zorax trekt zich weinig aan van het verleden

  • Zijn favoriete pyjama heeft een beertjesprint

  • Hij is altijd eerlijk(Er komt misschien nog een uitbreiding over Bjorn)
(Vragen en opmerkingen zijn van harte welkom ^^)

_________________

Aressuka Marina//Linea The Leech//Suicune//Zorax Yvar.//Reese Dust
Thanks to:
 
Zorax: 'Aaaw, wat is die klein en schattig. Ik wil het knuffelen.' -->
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Zorax Yvar (WIP)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Les: Sound Barrier (Zorax en Shou)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-