PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Will you help me Master? ~Savador bitte

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Romance
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ro
Posts : 2649
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: ~
Partner: ~A pas de deux is a dialogue of love. But I'm still waiting for my love to open his mouth~

BerichtOnderwerp: Will you help me Master? ~Savador bitte   za mei 04 2013, 19:05

Romance keek naar de grote zware onuitnodigende deur waar ze nu voor stond. Eigenlijk wilde Romance hier helemaal niet zijn, maar het was niet echt dat ze een andere keuze had. Romance had hulp nodig en de enige persoon die haar misschien nog zou kunnen helpen was de man die zich achter deze deur bevond. Haar handen gingen naar de brieven die ze bij zich droeg en kneep ze haast fijn. De puinhoop waar ze nu in stond was allemaal haar eigen schuld sinds de dag dat ze had besloten dat haar oom en tante geen recht meer hadden om op de planeet te verblijven. Hun dood die had moeten zijn weggewerkt door de dieren van het bos was niet geheel gelukt waarschijnlijk en nu had iemand de kleine tempel gevonden waar ze hen had vermoord en waren botten gevonden. Dat is waar ene Combriére met haar over wilde praten en waar haar accountant van had gezegd dat het het beste was als ze een advocaat meenam. Romance had gehoopt op de advocaat die haar familie altijd had bijgestaan, maar hij was een jaar geleden overleden en niemand had zijn werken overgenomen dus zat ze zonder een vaste advocaat. Dus had Romance geen andere keuze gehad dan haar accountant om hulp vragen die haar onmiddellijk terug had gestuurd dat ze dan haar hoofdmeester moest vragen om hulp en waarom ze daar zelf niet aan had gedacht.. Tja, waarom had ze daar zelf niet aan gedacht? Er was natuurlijk geen enkele reden te vinden waarom ze hem niet om hulp zou vragen of wel? Hij was enkel maar een Shadraan, stond bekend als iemand waar zelfs zij stiekem bang voor was en werd getraind tot nieuwe opvolger van de duistere krachten. Bovendien was de laatste keer dat ze hem tegen kwam ook niet een van de beste ontmoetingen, al schoof ze dat meteen weer weg in haar gedachten. Dat zou hij zich vast niet herinneren. Ze wist ook niet wat ze had die dag en waarom ze tegen hem inging, waarschijnlijk gewoon haar beschermendheid voor kleinere kinderen dat haar overnam. Langzaam hief ze haar hand om die tegen het hout aan te kloppen en opende vervolgens de deur een klein beetje. ‘Master? Mag ik binnenkomen?’ Oh god.. wat deed ze nou? Ze opende zomaar zijn deur. Alsnog, ze kon niets zien, maar wat nou als hij net ergens mee bezig was? Ze had zijn hulp werkelijk nodig en dit was misschien niet de beste manier om te beginnen..

Stare Het is flutter dan flut.. Maar ik had geen enkel ander idee hoe ik het had moeten beginnen. Dood

_________________
punten-uitleg.com
SSA Award:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Will you help me Master? ~Savador bitte   ma mei 06 2013, 01:58

Words; 717 || Mood; Calm || OOC Notes; ((It's alright~))

Such lack of knowledgeSaethion liet een zacht gesis horen terwijl zijn meester zuchtend een scala aan ringen voorhield. Hij stond voor het wandhoge raam dat uitkeek over het buitenterrein van de school, gehuld in zijn traditionele Shadraanse kledij en mantel die hem bijna koninklijk lieten ogen. Een bleke vinger draaide zich bedenkelijk om zijn sikje en intussen probeerde hij een keuze te maken tussen een peperdure gouden ring met een zeldzame Novaanse Noorderlichtkristal en een zilveren met een Erdse Bloedsteen, al even zeldzaam. Zijn mysterieuze smaragdvormige ogen die haast Egyptisch aandeden schoten van het ene sieraad naar het andere. De Raziaanse Reuzencobra om zijn hals keek trouw over zijn schouder mee.
Het werd Savador langzaam maar zeker een sleur; hij kon zich alles verkrijgen waar hij op uit was, alles dat met geld verwezenlijkt kon worden. Ware het nu zijn Shadraanse raspaard Vadorilimo, zijn toekomstige villa waar hij geld voor investeerde, de duurste geweven stoffen voor zijn mantels van de ver geïmporteerde materialen of de sieraden waar hij zijn voorkomen graag vorstelijk mee sierde - het kwam uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer. Hij had wat hij wilde, maar niet hetgeen waar hij diep van binnen op uit was. Kwesties als vriendschappen en liefde konden niet gekocht worden. In zijn eenzaamheid had hij dan ook niet veel anders te doen dan zich voor weer een nieuwe dag in de netste maatpakken en duurste mantels te hijsen en deze dag door te komen met fier opgeheven hoofd en minachtende blik in zijn strenge ogen. En dus schoof hij zich voor ook nu met opgeheven kin één van de ringen om die moesten tonen hoe diep hij een zwembad wel niet kon vullen met zijn honorarium. Het was uiteindelijk toch de Erdse Bloedsteen geworden; het stond voor kracht en stabiliteit, een directe weerspiegeling van zijn masker. Achteraf vond hij de Novaanse ring toch niet zo passend bij zijn veelal donkere mantels, al kon een arm gezin van de prijs er drie jaar lang van eten.
Hij stond juist op het punt om een klein moment voor zichzelf te hebben en de ring om zijn gespreide vingers te bekijken toen hij ruw gestoord werd. Een zacht geklop klonk door zijn vertrek. Savador draaide zich met een ruk naar de deur om en sloeg hierbij de zoom van zijn mantel in een hooghartige beweging achter zijn benen. Een gast? Hij had geen enkele afspraak staan deze middag, en als er al één gepland stond dan was dat op de dag dat het hem het beste uitkwam - en dat voor de ander veelal betekende dat er een hoop afspraken verzet of doorgeschoven moesten worden onder zijn totaal onverschillige blik.
'Master? Mag ik binnenkomen?' klonk het bescheiden door het kiertje van de deur die langzaam verder geopend werd. Hij richtte zijn kin op, zijn ogen wat laatdunkend tot spleetjes geknepen, zijn borst machtig vooruit en zijn houding statig en recht. In zijn ogen rustte een koele blik van afkeur, die veelbetekenend naar de arm van zijn gast gleed welke de deur openhield. Logisch gezien was ze dus al voor een deel binnen, het ongemanierde kind. Onmiddellijk zag hij dat het Collocan was, één van zijn leerlingen die zich normaal verstandig zwijgende hield, maar als ze haar mening weerlegde direct haar onverbiddelijke weerwoord klaar had. Dat kon hij niet altijd in zulke schandelijke betweters waarderen. Toch wist hij uit ervaring dat het beter uitpakte als je keer op keer je goeddoende maskertjes wisselde. Even bleef de Hoofdmeester zijn bezoeker nog met diezelfde kille blik gadeslaan voor hij een hand om Saethions lijf legde en nog altijd met opgeheven hoofd en ruisende mantel op haar af beende. De flinke slang om zijn hals siste dreigend en hield de onbekende gast giftig in de gaten toen ze dichter naderden, maar leek zich uiteindelijk al net zo snel aan te kunnen passen aan de houding van zijn meester. Op diens gelaat had zich inmiddels zijn behouden charmes uitgeplooid die zich concentreerde in de rest van zijn houding. Er veranderde nauwelijks iets aan zijn fiere houding toen Savador losjes de vingers van het lichtharige meisje in zijn hand nam, alsof hij het nu als verplichting stelde om haar te behandelen als een breekbare prinses.
'Ergens waar ik je mee van dienst kan zijn, wellicht?'

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Romance
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ro
Posts : 2649
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: ~
Partner: ~A pas de deux is a dialogue of love. But I'm still waiting for my love to open his mouth~

BerichtOnderwerp: Re: Will you help me Master? ~Savador bitte   zo mei 26 2013, 14:30Romance opende de deur licht voordat ze haar fout doorhad en stilstond om Savador toe te spreken vanuit de opening en hopend dat ze niet naar de kerkers werd meegesleept. Okee, dat was misschien een beetje dramatisch, maar dit was wel de hoofdmeester en je kon beter op alles voorbereid zijn. Toen ze toch niet meteen antwoord hoorde, duwde ze de deur iets verder open zodat ze om het hoekje zou kunnen kijken om te zien of hij wel aanwezig was. Het kon toch zo zijn dat hij nog een les gaf op het moment? Ja inderdaad, dus als ze deels naar binnen kwam om te kijken of de persoon die ze nodig had er was, dan was dat geheel gerechtvaardigd. Daarom hing ze nog iets meer in zijn kamer voordat ze rondom de deur kon kijken en zag dat de master er was, maar haar aandacht gleed eerder naar de reuzenslang die zich om zijn lijf had gedrapeerd. Romance had het niet op slangen en deze slang had haar toentertijd verraden dus ze zond de slang net zo’n giftige blik terug als hij haar had gestuurd voordat ze naar haar Master durfde te kijken. Hij leek niet boos te zijn. Dat was goed toch? Of was het een masker? Hmm.. zou het te laat zijn om nog weg te gaan? Misschien redde het uiteindelijk wel haar leven of was het tegenwoordig voor hem ook lastig om leerlingen zomaar te laten verdwijnen? Te laat, hij had haar hand al vastgepakt en er was geen weg meer terug. Romance liet haar blik glijden naar de hand die de hare vasthad voordat ze opkeek naar zijn gezicht en met alle macht probeerde de slang bij hem te negeren. 'Ergens waar ik je mee van dienst kan zijn, wellicht?' Haar keel werd wat droger en ze knikte. ‘Er is een ding waarbij u met kunt helpen meneer. Er zijn wat dingen gevonden op mijn terrein en ik ben gesommeerd naar Puffoon te gaan om daar met ene Combriere een gesprek te hebben over hoe het daar kon zijn beland en mijn accountant zei dat ik een advocaat mee moest nemen, maar onze familieadvocaat is vorig jaar gestorven en heeft ons niet daarvoor doorgeschoven naar een andere betrouwbare advocaat en nu zit ik dus zonder advocaat en toen zei ik dat tegen mijn accountant en die zei toen dat ik naar u moest gaan e-..’ Dit was het moment dat ze een grote teug lucht naar binnen moest zuigen en keek daarna iets schaapachtiger naar Savador. ‘Volgens mij maak ik het niet duidelijker of wel?’ Ze was zenuwachtig, door de brieven die ze in haar hand vastgeklemd had en de aanwezigheid van de slang. Slangen waren samen met spinnen de enige dieren die ze werkelijk verafschuwde en het hielp dan ook niet om in zo’n dichte aanwezigheid van het dier te zijn al zou die zich waarschijnlijk willen rondtollen van de angst en afschuw die ze voor hem voelde. ‘Het is mijn vraag of u mee zou kunnen gaan naar de meeting?’


_________________
punten-uitleg.com
SSA Award:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Will you help me Master? ~Savador bitte   do mei 30 2013, 22:07


» Voice


Ieder ander zou direct de volle laag hebben gekregen, mits zijn onaangekondigde gast van het vrouwelijke geslacht was. Zoals nu. En uiteraard veranderde dat de zaak - al lag het er ook maar net aan wie van de vrouwelijke leerlingen het was. Genoeg ongemanierde loeders op de school die zijn oppermachtige leiderschap niet aanvaarden, spijtig als dat ook mocht zijn. Maar Collocans presentie voldoende hem en hij vergaf het haar om haar onacceptabele binnenkomst. Niettemin merkte hij de ongemakkelijkheid op die anders was dan de meeste gevallen die hij al had mogen ervaren. Een soort voelbare angst, een brok die in de keel bleef hangen en krampachtig werd weggeslikt, ogen die in angstige onzekerheid naar hem opsloegen in afwachting wat hij hen vandaag te bieden had; een fikse straf of de hulp waar ze zo naar smachtten. Het was nu niet helemaal tot hem gericht, merkte hij toen hij op het lichtharige meisje afliep, maar op zijn trouwe dienaar om zijn schouders. De berekenende blik, de felheid die erin lag alsof de slang verplicht was al haar zonden tot zich aan te trekken en dit niet deed. Ergens amuseerde het hem om zo'n wrok jegens zijn huisdier te zien. Er was vrijwel geen enkele leerling die geen haat droeg voor de trouwe slang van de Hoofdmeester, die her en der op de loer lag, klaar om hen af te luisteren, te bespieden en uiteindelijk te verklikken bij zijn meester. En als het even kon de jongerejaars de stuipen op het lijf joeg door dreigende schijnbewegingen te maken. De Raziaanse Reuzencobra die al in het gezelschap van zijn meester verkeerde vanaf diens kindertijd had veel trekjes van hem overgenomen, en zo was het dier ook niet zozeer gesteld op jeugdige aanwezigheden. Het leek Saethion ook helemaal niets te deren dat hem kille blikken werden toegeworpen. De slang bleef kalmpjes, maar met een even giftige blik om de hals van zijn meester liggen, zijn starende kop rustend op diens schouder. Savadors blik was daarentegen kalmer, maar zijn ogen waren iets samengeknepen. Hij wist immers heus wel wat hier op het moment gaande was. Ondanks de slinksheid in zijn slangachtige ogen plooide zich een zoet maar nauwelijks zichtbaar glimlachje om zijn lippen en droeg zijn warme zachte stem bij aan het attente maskertje dat hij opzette. Meteen liet Collocan een stortwaterval aan onnavolgbaar opvolgende woorden los die hem het ene oor in en het andere oor uit gingen. Puffoon - Combriere - advocaat - accountant. Naarmate ze verder over haar rappe woorden struikelde, zakten zijn mondhoeken langzaam maar zeker naar beneden tot een emotieloze grimas. Haar hand had hij galant tussen zijn vingers door laten glijden, maar zijn gedane inspanningen om zo toegenegen mogelijk over te komen leek hij zich al verworpen te hebben terwijl Savador langzaam om haar heen cirkelde en haar uit elk punt bekeek met een blik vol afkeur. Als een roofdier die om zijn prooi cirkelde, maar evengoed als de rijkeman die hij was die een raspaard kritisch keurde. Collocan onderbrak haar hak-op-de-tak-opsomming - want dat was het meer - met een diepe teug lucht. 'Volgens mij maak ik het niet duidelijker of wel?' Savador kwam weer voor haar neus tot stilstand en trok even zijn beide wenkbrauwen op als spottende beaming. Erg helder was het nu in ieder geval niet. Daar kon zelfs een idioot nog achter komen. 'Het is mijn vraag of u mee zou kunnen gaan naar de meeting?'
'Ik heb geen idee hoe je erachter bent gekomen,' begon Savador zacht. 'Maar ik ben géén officiële advocaat en dus zou het wettelijk niet verantwoord zijn om juist mijn hulp in te schakelen.' Hij maakte sissend zijn zin af terwijl hij zich opeens met een stuk minder vriendelijke uitdrukking op zijn gelaat dichter naar Collocan toe boog om de deur achter haar met een klap dicht te trekken. 'Bovendien weet ik helemaal niets over je kwestie en zal mijn mond al snel gesnoerd zijn zonder geldige argumenten om je juridisch te kunnen verdedigen. Maar then again -' Hij draaide zich met ruisende mantel zuchtend om en liep met een elleboog in een hand en zijn vingers peinzend over zijn jukbeenderen gespreid langzaam van Collocan vandaan, richting zijn bureau. 'Ik ben het nog niet verleerd. Wellicht moeten Saethion en ik er even over nadenken..' Het had meer een spottende ondertoon terwijl hij zijn trouwe slang afwezig over zijn kop streelde, haast alsof het zijn bedoeling was om het meisje extra lang met haar onzekerheden te laten worstelen.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Romance
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ro
Posts : 2649
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: ~
Partner: ~A pas de deux is a dialogue of love. But I'm still waiting for my love to open his mouth~

BerichtOnderwerp: Re: Will you help me Master? ~Savador bitte   di aug 20 2013, 23:52

Tijdens haar snelle en onbegrijpelijke uitleg die voor haar gevoel alles duidelijk maakte, maar misschien niet voor de aanwezigen wie het aan moesten horen, merkte Romance maar al te goed hoe de temperatuur in de kamer leek te dalen. Hoewel haar eerste reactie was om de slang in de gaten te houden die zo heerlijk kalmpjes over de schouders van zijn meester leek gedrapeerd, dwong Romance zichzelf om rechtop te gaan staan en koel voor zich uit te staren. Het rechtop staan was gemakkelijk, de blik in haar ogen koel te houden.. Nee, niet echt nee. Dat bleef een storm aan emoties waarbij er vooral achterdocht en wantrouwen een hoofdrol speelden. Daar achteraan kwam uiteraard meteen de angst, lichtelijk voor Saethion, maar vooral voor wat er zou kunnen gebeuren als haar ergste nachtmerries waarheid zouden worden. De hoofdmeester haalde zijn beide wenkbrauwen op en Romance worstelde zich door de vraag heen. Een lichte rilling schoot over haar rug door zijn zachte stem. Romance zou liever hebben dat hij naar haar schreeuwde of uitflaterde dan zo’n zachte stem op te zetten, een toon te gebruiken die ze niet kon negeren of buiten gesloten kon houden. Het was diezelfde toon die zoveel betekenissen had dat je er langer mee bezig was om de toon ervan te begrijpen dan dat je de woorden werkelijk verstond. ‘-ist mijn hulp in te schakelen.'Maar..’ Savador ging verder alsof ze totaal niet was begonnen aan een tegenwoord waarbij ze hoogstwaarschijnlijk iets had gezegd over zijn verantwoordelijkheid tegenover zijn leerlingen als ze hem om hulp vroegen. Was daar geen regel over dat hij ze moest helpen? Dat zou deze situatie zoveel gemakkelijker maken. ‘Het was maar een suggestie.’ Zuchtte ze zacht en wilde zich al verslagen omdraaien. Als hij haar niet wilde helpen dan kon hij het ook gewoon meteen zeggen in plaats van duidelijk maken waarom hij niet geschikt was en haar laten geloven dat ze een stommeling was om hier te komen. Het waren die drie kleine woordjes en de zucht die ze meer voelde dan hoorde dat ze op haar plek bleef staan en toch met een licht hoopvolle blik hem na bleef kijken. ‘U bent het nog niet verleerd?’ Dat was eigenlijk het punt waarop ze stopte met luisteren en nadenken en een grote glimlach op haar gelaat verscheen. ‘Dus u gaat mee? Nou kijk..’ Ze liep naar het bureau en legde de enveloppen neer die ze van de accountant had gekregen. ‘Dit is dus waar het over gaat en in de brieven staat het allemaal beter uitgelegd dus, maar wacht.. Wilt u ervoor betaald worden? Het kan natuurlijk en ik heb ook vast wel voldoende om uw kosten te betalen als u dat wilt, maar dan moet u even een seintje geven dan kan ik het regelen.’ Voor het eerst keek ze weer naar hem op en glimlachte zacht.

_________________
punten-uitleg.com
SSA Award:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Will you help me Master? ~Savador bitte   di aug 27 2013, 00:41


“They know -
that hell ends with me.”
I find it hard to see the light
In the kingdom I behold
I see him in the morning
I see him in the night
I see the devil in my life
- There's a devil in me -
Medusa mocht weten wat ze had uitgevreten,
om opgeroepen te worden tot een juridische zaak. Gesommeerd werd je niet zomaar - en daarbij was het riskant, ook voor hem. Wie dacht dat hij in zijn studententijd een poging had gedaan rechten te studeren in de hoop later enkel een welverdiende baan te kunnen hebben was een klinkklare idioot. Een grap waar hij zijn tanden bloot om lachte. Nee - hij was een man met verlangens, beslist geen vlekkeloze achtergrond, gezegend met een goed stel hersens. En een man die zonden had begaan, ontelbare. Het was juist zijn keuze geweest om zich op juridisch gebied te wagen om al deze zonden op alle mogelijke manieren te beschaduwen, de wet te omzeilen. De maskertjes, hoe de wereld buiten de school hem zag als de hardwerkende goedhartige man die later als befaamde Magiër over Shadra zou hoeden, de wonderbaarlijk snelle aanpassingen - hij had evenwel acteur kunnen worden, maar je leefde niet van een nietige reputatie als televisiekomiek, meende hij. Wie kon ooit weten dat hij in werkelijkheid zielen van het leven had beroofd, een doortrapte dief en leugenaar was, pedofiel en menselijke berenklem. Onwillig was hij in een rode zone gekomen nadat hij een fiks conflict kreeg met andere advocaten, zoveel veiliger als het voor hem en zijn reputatie was geweest om zich na dat akkefietje terug te trekken uit de wereld der rechten, wilde hij niet drie jaar later verdacht worden van misdrijven en zijn verdere leven in het gevang doorbrengen. En nu kwam Collocan hier om hem te vragen zich dat immens grote risico weer aan te nemen? Dacht ze werkelijk dat hij dat over had voor een onbelangrijke leerlinge als zijzelf, dat hij bereid was het risico te lopen om zijn vrijheid op te geven. Voor háár? Gekkenwerk. Er moest vooraf heel wat aan te pas komen voor hij tevreden kon worden gesteld, jazeker.
Ook Saethion voelde de onenigheid van zijn meester aan en liet een zacht brommerig gesis horen. Collocan leek echter al snel uit het veld geslagen te zijn, wat hem de indruk gaf dat ze niet zo'n sterke debatpartner zou zijn. Geen wonder dat ze zijn hulp wilde inschakelen. Savador stond met zijn rug naar haar toe, zocht tussen zijn warrige lokken even oogcontact. Een suggestie; oh nee, merkbaar aan haar hoopvolle, naar zijn zin al veel te snel doordrammende woorden leek het hem eerder een edict. Toen ze hem vroeg of hij het nog niet was verleerd leek de loze vreugde plotsklaps terug te komen, tezamen met een naïeve glimlach. Ze deed er beter aan niet te vroeg te juichen. 'Dus u gaat mee?' luidde de hoopvolle vraag. Hij liet de hand die peinzend zijn kin ondersteunde en intussen aan zijn sikje plukte zakken en wierp het meisje met opgetrokken wenkbrauwen een doodkalme blik over zijn schouder toe. 'Dat heb ik niet gezegd,' beklinkte hij zacht, smalend. Hij hoorde haar naderen, geritsel van papier en liet zijn blik vol desinteresse over de enveloppen op zijn bureau glijden. Vervolgens gleden zijn slangachtige ogen traag terug naar Collocan, die hem nu een uitleg over haar situatie trachtte te geven - en deze al gauw genoeg ook weer afkapte in een poging hem om te kopen. Bij Medusa, zo wanhopig? Maar hij heette geen Savador als zijn oren zich niet spitsten als het woord 'geld' viel. Een flinke som geld, daar tegenover het risico om de aftocht te blazen als zijn criminele profiel ontdekt werd dat hij al die jaren zo zorgvuldig verborgen wist te houden; hij woog de mogelijkheden figuurlijk in zijn handen, als waren ze goudzakken. De bedenking was van zijn gezicht af te lezen terwijl hij Collocan onbeweeglijk, diep in zijn gedachten verzonken aan bleef staren en intussen onophoudelijk aan zijn sikje bleef plukken. Het verstandigste zou zijn om zich onmiddellijk terug te trekken, zeker; maar de hamvraag luidde hier eigenlijk of hij nog geestelijk genoeg in orde was om niet opgewonden te raken over de mogelijkheid naar nóg meer kas in het laatje, nóg meer macht, nóg sterker de drang om zich te bewijzen, dat hij onuitputbaar was van geest, iedereen om de tuin kon leiden, iedereen te slim af was, zoals hij te sterk door zijn eigen waanbeelden verblind werd. Natuurlijk kon hij dat.
En dus krulden zijn mondhoeken langzaam maar zeker om tot een slinks glimlachje, zijn ogen daarboven veelzeggend blikkerend. Een enkele hand spreidde zich op onderhandelende wijze, want hij kwam weer in ijzige kalmte terug ter zake. 'En.. hoeveel, denk je - zit er dan voor mij in?' vroeg hij met secure arglistigheid.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Will you help me Master? ~Savador bitte   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Will you help me Master? ~Savador bitte

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Classes and Teachers, ow great.. (+Master Savador)
» Alvast Gefeliciteerd Master Rude/Mikey!
» [Master] Norwood Rosa Vermella Vavendyor
» [LET OP!] Tweede gymles!
» [Halloween Evenement] Bostocht Groep Norwood

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office-