PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Razina Marina.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Razina

avatar

PROFILENovice
Real Name : Lizzy
Posts : 275
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner: You could just better go, cause I will never let you get close to me

BerichtOnderwerp: Razina Marina.   do apr 18 2013, 15:43


Leren omgaan met het leven

Aressuka en Razina zijn beide ijverige leerlingen op school. Gepest worden ze niet vanwege hun optimisme en vrolijkheid. Maar dan slaat het noodlot toe: oma Sarita word ernstig ziek. De zusjes komen zo vaak als ze kunnen naar Gren om opa te helpen met het verzorgen van oma. Het word nog erger als opa Sakari uit de boom valt. De zoektocht naar een kruid dat zijn vrouw zou kunnen genezen koste hem het leven. Als de zusjes weer naar huis willen krijgen ze een brief van hun ouders. En mysterieuze ziekte woedt door Nova en de helers draaien daar overuren. Oom Desmond neemt zijn nichtjes onder zijn hoede. Helaas moet hij wel naar zijn huis in Shadra. Zo komt het dat twee kinderen die jarenlang in Nova leefden in Shadra terecht kwamen.

Duistere tijden

Oom Desmond is ondertussen gescheiden. Zijn vrouw uit Razen is ervandoor gegaan met een Shadraan die rijker is dan hij. Om zijn gebroken hart te negeren wijdt hij zich aan de opvoeding van zijn nichtjes. Naar school laten gaan durft hij niet, uit angs voor wat de mede-Shadranen zouden kunnen doen. De enige keren wanneer de meiden naar buiten gaan is om les te krijgen in Shadraanse magie. Stieken oefenen ze ook in lichtspreuken. Door de jaren heen word Aressuka steeds duisterder. Bij haar zus Razina zijn de effecten minder sterk, maar ze maakt zich grote zorgen om haar zusje. Op een avond escaleert de boel. Razina ruzzied met oom Desmond dat Aressuka en zij hier wegmoeten uit Shadra. Desmond wil daar niks van weten en beschuldigd zijn nichtje van ondankbaarheid. Tijdens de ruzzie rent Aressuka bang naar buiten. Wat daar vervolgens gebeurt zet een stempel op Aressuka.
flashback:


De volgende ochtend vertrekken de twee zussen om een nieuw leven te beginnen op SSA. Het gaat alleen helemaal mis en Razina beland in een Shuttle naar Puffoon terwijl Aressuka onderweg is naar Starshine Academy. Desmond had echter door dat zijn nichtjes de benen genomen hadden en heeft geld gestuurd naar Aressuka, zodat ze kan studeren. Desmond is nu op zoek naar Razina. Niemand heeft haar tot nu toe gevonden.

Nog enkele feitjes

Razina is niet terughoudend. Als ze iets wilt zorgt ze ervoor dat het lukt.

Razina heeft enkele doelen:
1: Razina wilt een Actrice en een beroemde Electriciteitsstuurster worden.
2: Ze is naar SSA gekomen voor haar zusje Suki, maar ook om Suki's duistere kant te verdrijven.

Nog Eén weetje:
Nadat ze weg is gegaan can Shadra zijn de kleuren van haar haar en ogen naar Paars/Zwart en donkerbruin/blauw gegaan. Daarom denken de meeste dat ze een Shadraan is en geen Novaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Razina Marina.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Aressuka Victoria Marina

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-