PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Tomoe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tomoe
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Pomme
Posts : 155
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire x Dark
Klas:
Partner: If you loved me.. why'd you leave me?

BerichtOnderwerp: Tomoe   za apr 13 2013, 20:28♥♦
]G E N E R A L
Voornaam: Tomoe (To-mo-é)
Achternaam: /
Bijnaam: To, Tomo, Moe, Momo, fox
Leeftijd: 17 Jaar
Geslacht:Man
P.O.B. The world in between, maar de eerste plek die hij bezocht heeft als 'demon-mens' was Razia.
Geaardheid: Hetero, hoewel hij voor de lol wel flirt met mannen.
Magie: Dark en Fire.

O U T S I D E
Height: 179cm Lijkt groter door zijn uitstekende oren.
Weight: 66kg
Bouw: Een slanke jongen die onder zijn gewaden vrij veel bespiering heeft zitten. Aangezien hij een demon is van de world in between heeft hij twee vossen oren, en een witte staart van ongeveer een
Haarkleur: Wit of wel asblond.
Haarstijl: Sluik haar wat hij heeft afgesneden toen hij jong was. Omdat Tomoe overigens de kracht bezit om van uiterlijk te veranderen, heeft hij zo nu en dan ook zijn lange witte haar, wat eveneens sluik is.
Oogkleur:Zijn violet hoewel ze in ander licht ook wel blauw of goud achtig kunnen lijken.
Littekens of Tatoeages: Heeft geen tatoeages, en geen littekens.
Kleding: Hij draagt veel kimono's. Hoe extravaganter hoe beter, Tomoe geeft namelijk best veel om uiterlijk, en baseert graag zijn mening van iemand op uiterlijk. Hij heeft kimono's in alle soorten en maten, enkel als hij de lessen attendeert ruilt hij zijn kimono om voor een meer dagelijkse look, met andere woorden een witte blouse met donkere skinny jeans, en zwarte stropdas.
Accessoires: Draagt bijna geen accessoires bij zich. De dingen die hij wel vaak bij zich heeft zijn; een paraplu(zo'n papieren), een hand waaier, en eventueel een sjaal.

I N S I D E
Karakter: Tomoe is een jongen die veel van zijn vossen eigenschappen nog in zich heeft. Tomoe weet vrijwel niets meer van zijn vroegere leven inclusief de mensen die hij daar ontmoet heeft. Wat Tomoe dus ook niet weet is dat hij al meer als 100 jaar oud is. Het feit dat hij zich zo nu en dan dingen kan herinneren waar hij geen kaartje aan kan binden irriteerd hem, en dat is niet het enige wat hem irriteerd. Tomoe is vrij licht ontvlambaar en schiet snel uit zijn slof als het om bepaalde dingen gaat. Verder is hij een mix van meerdere karakters, hij kan lief en zorgzaam zijn, maar aan de andere kant koud, roekeloos of woedend. Dit maakt hem een vrij lastig persoon om mee om te gaan, mede dankzij het feit dat hij graag iemand keurt op uiterlijk in plaats van het innerlijk. Buiten het uiterlijk keurt hij mensen ook op hun geur, als iemand stinkt of er lelijk uit ziet wilt hij er niet tot nauwelijks mee om gaan, een slechte eigenschap. Omdat hij een demon fox is heeft hij vrijwel geen verstand van humane emoties, en snapt hij dus ook niets van de emotie wat liefde heet, althans niet bij jonge meisjes. Hij snapt niet dat hij met sommige woorden wellicht een eventuele band uitlokt, in zijn ogen is liefde een verbinding die je nooit meer kunt breken. Tomoe kan ook vrij arrogant zijn en kijkt zo nu en dan neer op mensen of zwakkere demonen/mensen. Wanneer hij dan in een gevecht raakt heeft hij de neiging om hun te laten smeken voor vergiffenis, hun te laten neerknielen of te laten huilen. Over de jaren heen heeft Tomoe dit laatste een beetje afgeleerd, maar diep in hem zitten dit soort slechte eigenschappen nog steeds.
Goede eigenschappen: Loyaal, meestal kalm, zorgzaam, leergierig,
Slechte eigenschappen: Sarcastisch, arrogant, roekeloos, wild, zwarte humor
Angsten: Hij heeft een angst om alleen achtergelaten te worden door iemand om wie hij geeft, hij is bang dat diegene nooit meer terug komt, hij is bang om ooit nog eens een familiar te worden van een god.
Dierlijke vorm: Dat is zijn échte vorm, en die bestaat uit een witte vos met rode strepen over heel zijn lichaam.
Huisdier: Om als dier een dier te houden, daar ziet Tomoe het nut niet van..

P O W E R
Omdat Tomoe een demon fox is komen hier ook de bijbehorende krachten bij:
- Foxfire In zijn lichaam heeft een foxfire dat hij naar zijn wil kan gebruiken. Fox fire ziet er niet als normaal vuur uit, en heeft een blauw zwarte kleur. Foxfire kan overal doorheen branden hoewel het vrij gemakkelijk gedoofd kan worden door water of een héle sterke windvlaag.

- Transformation Door middel van betoverde blaadjes kan hij zichzelf in een willekeurig uiterlijk veranderen. Dieren/mensen of dingen. Dit werkt overigens net zo lang als hoeven uithoudingsvermogen hij heeft en hoewel hij dit ook op anderen kan gebruiken word het voor hem lastiger naarmate diegene verder uit de buurt is.

-Hiding his demonic appearance Over de jaren heen heeft hij geleerd zijn demonische uiterlijk te verbergen, dat betekent dat hij zijn oren en staart weg kan halen, en er tevens voor kan zorgen dat hij überhaupt in menselijke vorm blijft.

H I S T O R Y
Tomoe is lang geleden in the world in between geboren. Zijn vader en moeder heeft hij nooit gekend, en vanaf het begin stond hij er al alleen voor. Niemand was er voor hem om voor hem te zorgen en hij heeft alles wat hij nu weet aan zichzelf moeten leren. Heel lang heeft hij niet eens geweten dat er nog leven buiten zijn wereld was, daar kwam hij pas achter toen hij voor het eerst per ongeluk planeet aarde binnen stapte. De mensen keken hem raar aan, waar Tomoe helemaal niets van begreep. Hij begreep niets van de mens, ze waren zwak, hadden overbodige emoties en hadden boven alles geen greintje respect voor hem, en dat terwijl hij ze met een zwiep van zijn staart omver kon blazen. Een meisje genaamd Yukiji heeft hem voor de eerste keer ooit aangesproken in de mensenwereld, vragend naar zijn staart en oren. Tomoe die ondertussen bitter was van het feit dat hij niet terug kon keren naar the world in between was niet al te spraakzaam, en had er op het begin enkel al moeite me om überhaupt met haar te communiceren, vanwege de taalbarrière. Tomoe die pas laat door had dat het meisje Yukiji een van de befaamde 'landgoden' was, werd tegen zijn wil in op zijn lippen gezoend. Dit heeft er voor gezorgd dat Tomoe tegen zijn wil in een familiar werd van haar en haar voor heel zijn leven moest dienen, moest doen wat ze zei etc.

Tomoe stribbelde eerst tegen maar na jaren en jaren kwam hij er boven op, en ondanks het feit dat hij gezworen had dat hij nooit voor een mens zou vallen, viel hij tot over zijn witte vossenoren voor het meisje, de landgod Yukiji. Ergens wilde hij er niet in geloven, een liefde tussen en mens en een demon was tenslotte niet mogelijk, dacht hij. Omdat hij niet langer bij haar in de buurt wilde zijn en met zijn emoite geconfronteerd wilde worden heeft hij haar proberen weg te duwen, haar gesmeekt om hem te verlossen van zijn taken, maar zij weigerde dit te doen. Een dag, zei Yukiji dat ze even weg ging en dat Tomoe niet mee hoefde te komen, Tomoe maakte zich zorgen en protesteerde, maar Yukiji was ferm waardoor Tomoe door zijn verbintenis aan haar geen andere keus had om weg van haar te blijven. 10 minuten veranderde in 10 uur, en 10 uur veranderde in 10 dagen, wat in 10 maanden veranderde en uiteindelijk eindigde op 10 jaar. Een ochtend werd Tomoe wakker, met het gevoel dat hij vrij was, verlost was alsof een heel gewicht van hem af gevallen was. Vanaf dat moment wist Tomoe dat ze gestorven was, zijn Yukiji gestorven, en hem bovendien achtergelaten heeft. Tomoe had na al zijn jaren ervaring de kracht om terug te keren naar de world between en heeft daar de rest van zijn jaren vertoeft. Hij heeft vele demonen gemassacreerd tot de goden het zat waren en ze hem een nieuw leven hebben gegund, welliswaar als demon, maar wel op aarde. 17 jaar lang leeft hij nu al op aarde met krachten die hij zich niet kan verklaren, zelfs toen hij naar SSA gekomen was heeft hij het gevoel gehad dat hij anders was. Niemand had blauw en zwart vuur, niemand had vossenoren of een staart. Hij was anders, een monster. Door boeken en bezoekjes aan the world in between is hij er achter gekomen dat hij een demon fox is, een demoon vanuit de onder wereld. Andere demonen hebben hem verteld dat hij al veel langer rondloopt als hij denkt. Tomoe kan dat woorden niet plaatsen aangezien hij geen enkel beetje meer kan herinneren van zijn tijd als familiar, iets wat hem behoorlijk geïrriteerd maakt.


_________________

if you loved me.. why'd you leave me.. take my body, take my body
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Tomoe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-