PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Mortal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mortal
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Maarten
Posts : 16
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur / Duisternis
Klas: Master Savador
Partner: -

BerichtOnderwerp: Mortal   ma maa 25 2013, 09:45

Naam: Mortal
Leeftijd: net 18
Planeet herkomst: Razen
Likes: Zijn set ( Unieke) kromzwaarden, Rock/Metal, Zingen, Rust/stilte, kou, druk zijn met vrienden, leren over hoe lichamen werken (vooral zichtbare prestaties zoals bewegingen) en lekker eten (hij houd van pittig eten).
Dislikes: Pestkoppen, patsers, players, Docenten die niet naar hem luisteren en rap/dubstep muziek. Hitte (boven de 30 graden Celcius)
Sport: Beoefenen van zwaarddans, hardlopen en Body weight training.
karakter: Kalm, Vriendelijk, Koud (naar "slechte" mensen), loyaal, doorzettend, Beschermend en stil.

Mortal zal kalm en stil overkomen als je hem de eerste keer ontmoet, maar in de juiste omstandigheden zal hij zich 200% inzetten. Hoewel hij kalm en stil is, is hij echter tegen iedereen vriendelijk. Hij kan ook koud overkomen richting mensen die een verkeerde indruk hebben gewekt richting hem. Wanneer je hem te vriend hebt gekregen, zal hij erg loyaal zijn en zal hij je bijna niet meer laten vallen.

Spullen:

Kromzwaarden:
Hij bezit 2 Unieke kromzwaarden die hij van zijn opa heeft gekregen, al was dat helaas via een ervenis. Hij hield al van die zwaarden sinds hij ze als klein jongentje zag bij zijn opa. Hij kan er uitstekend mee omgaan, in een gevecht en met de zwaarddans. De 2 zwaarden zijn uniek omdat ze behalve gewicht en vorm exacte tegenpolen van elkaar zijn. Deze tegenpolen stimuleren Mortal’s magie sterk en wanneer hij ze in zijn handen houd zal zijn magie krachtiger naar voren komen.

Boog:
Het is een speciale boog met speciale pijlen, al is dat alleen kwa uiterlijk. Hij heeft er veel mee geoefend en kan een sprinkhaan doden die driehonderd meter van hem vandaan is (mits hij de sprinkhaan kan zien) verder is er niet veel speciaal aan de boog.

Ketting:
Mortal draagt altijd een ketting met 3 edelstenen eraan de eerste is een “Lapis lazuli” die staat voor liefde en innerlijke rust. De tweede is een “Robijn” die staat voor lichamelijke kracht en stimuleerd passie, hartstocht, motivatie en enthousiasme. Als laatste hangt er nog een “regenboog obsidiaan” aan, deze helpt bij mediteren en helpt om spirituele blokkades en stress te verwijderen.

Edit: Zijn ketting draagt hij altijd en overal omdat het hem in slechte en belangrijke zaken ondersteunt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Mortal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-