PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Cenicienta Milanes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cenicienta
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Tessa
Posts : 2
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Cenicienta Milanes   do feb 21 2013, 21:32||ɢᴇɴᴇʀᴀʟ||
x Naam Cenicienta Milanes
x Uitspraak naam Sensjienta Mielaanes
x Bijnaam Cienta
x Uitspraak bijnaam Sjienta
x Geslacht Vrouwelijk
x Leeftijd 17 jaar
x Verjaardag 4 November
x Afkomst Erd x Razen
x Magie Soort 'aarde' en 'Vuur'

||ɪɴsɪᴅᴇ||
x Sportief Cenicienta is heel atletisch, ze zit al van haar 10 jaar bij de cheerleaders, ze is er dan ook al heel erg goed in, voor de rest doet ze op zichzelf ook veel sporten, zoals elke avond gaan lopen...
x Lief als... Cenicienta is heel erg lief tegen iemand als die persoon haar aanstaat, en als ze dan vriendelijk tegen die persoon is, en die persoon doet opeens iets dat tegen haar zin is, dan barst ze uit en doet ze super gemeen tegen die persoon.
x Bitch als... Als iemand Cenicienta niet aanstaat of als iemand iets doet wat haar niet aanstaat zit ze die persoon echt te pesten en steekt ze een stokje voor al de ideën van die persoon. Ze roddelt dan over die persoon,...
x Ijdel Cenicienta is heel erg ijdel, haar haar, uiterlijk, kleren, alles moet gewoon perfect zitten, ze gebruikt creme's,... voor haar huid... Ooit was ze zo geobsedeert dat ze een week niet wou eten omdat ze 2 kilo was aangekomen. Ook nu is ze nog steeds veel te mager.
x Onbetrouwbaar Cenicienta kan de ene dag je beste vriendin zijn en de volgende dag kan ze je haten, ze is helemaal niet te vertrouwen.
x Leiding nemen Cenicienta wil in een groep altijd de leiding hebben, en als dat niet zo is, dan kraakt ze die persoon zo af dat zij uiteindlijk wel de leiding krijgt.
x Flirty Cenicienta is dol op flirten, ze doet het met iedere jongen die ze maar een beetje knap vind, en dat zorgt soms voor problemen. Cenicienta laat ook vaak een jongen vallen als ze een andere jongen vind die leuker is.
x Flapuit Cenicienta schaamt zich om niks, ze is heel open en smijt alles in de groep.

||ᴏᴜᴛsɪᴅᴇ||
x Haar bruin
x Ogen Blauw-paars
x Lengte 1,88 m
x Gewicht 52 kg

||ᴘᴀsᴛ||
x Before she was born
Cenicienta's vader(Nicolas) kwam van Erd, hij had daar een vrouw, maar dat wist haar moeder niet. Cenicienta's vader moest voor zijn werk 3 jaar lang naar Razen, daar leerde hij Cenicienta's moeder kennen (Marlina). Nicolas bedroog zijn vrouw in Erd en kreeg met Marlina een kind (Rosie). Zonder dat Cienta's moeder wist van Nicolas zijn 2de vrouw. Tijdens de zwangerschap van Cienta is haar moeder achter de leugen van Nicolas gekomen, ze scheiden en Nicolas gaat terug naar Erd met Rosie, daar word ze opgeoed door Nicolas en zijn eerste vrouw, Rosie denkt dat die vrouw haar biologische moeder is. Marlina bevalt van Cenicienta en stuurt brieven naar Nicolas, maar die antwoord niet. Cenicienta wordt opgevoed door haar moeder.

x 0-3
Cenicienta is geboren zonder vader, ze had een zus, maar dat wist ze niet. Verder had Cienta een gelukkig peuter-leventje

x 3-6
Cenicienta ging naar school, daar zag ze kinderen met twee ouders, soms vroeg ze zich af waarom zij die niet had. Daarom vroeg Cenicienta dit aan haar moeder, haar moeder wou er niet over praten. Cienta durfde het niet opnieuw te vragen.

x 6-8
Cenicienta leerde het echt harde leven kennen. Ze leerde dat je de sterkste moest zijn in een groep, ze leerde ook hoe je dit moest bereiken, maar wel op de foute manier: door hogere mensen te pesten en af te kraken. Cenicienta wist altijd wel te bereiken wat ze wou, ze werd goed verwent door haar moeder. Cenicienta was vergeten dat ze eigenlijk geen vader had.

x 8-10
Ceniecienta begon zich zorgen te maken over haar uiterlijk, ze gebruikte creme's en soms pillen om te vermageren.
Haar moeder had dit echter niet door. Op school was Cienta DE populairste, ze leerde jongen kennen en durfde wel al eens te flirten.

x 10-12
Op deze leeftijd wa ze echt goed geworden in het pesten, ze pestte iedereen behalve die die ze liefhad, waaronder voornamelijk jongens. Ze kreeg haar eerste kus en bouwde daarop verder, ze had elke week wel een ander lief, soms twee tegelijk, dat zorgde voor problemen.
Cienta's moeder had ontdekt dat ze onder andere pillen nam om te vermageren. Marlina verbiedde dit en liet Cienta aan sport doen. Ze merkte dat dit goed helpte, ze werd zichtbaar magerder zonder die vieze pillen. Ze sporte in elke vrije minuut die ze had, ze zat ook bij de cheerleaders.

x 12-14
Cheerleaden, sporten, uiterlijk en jongens waren absoluut het belangrijkste voor haar op deze leeftijd. Ze kreeg ook een vaste vriend waar ze bijna om de twee dagen mee uitging. Ciencienta haar uiterlijk was nog steeds belangrijk voor haar. Elke avond nam ze gezichtsmaskers en woog ze zich. Cheerleaden werd één van de belangrijste dingen in haar leven.

x 14-16
Op deze leeftijd kwam haar droom uit, ze werd hoofdcheerleader op haar school. Ze gaf veell geld uit aan make-up en kleren, dit maakte haar moeder soms heel boos. Maar de meeste ruzie's die ze hadden wa over Cienta's punten. Door de osessie van haar uiterlijk en cheerleaden liet ze school achterwege, ze spijbelde vaak en haalde alleen slechte punten.
De band tussen haar vriend en zij werd steeds sterker, ze bleven bij elkaar slapen,...

x 17
Op deze leeftijd kwam Cencienta in een depressie terecht omdat ze haar vriend verloren had, hij was erachter gekomen hoe achterbaks en gemeen Cencienta kon zijn. Opnieuw stelde ze zich de vraag waarom ze geen vader had, haar moeder vond het tijd dat ze het vertelde. Toen Cencienta hoorde dat haar vader haar moeder in de steek had gelaten werd de depressie alleen nog erger. Ze wist nog niet dat ze een zus had, en Marlina was ook niet van plan dat te vertellen. Cencienta besloot een nieuwe start te maken op een nieuwe school genaamt 'starshine academy'

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Cenicienta Milanes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-