PortalIndexKelvin Pond || WIP HpD5UwnKelvin Pond || WIP 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Kelvin Pond || WIP

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlie
.
.
Charlie

Kelvin Pond || WIP UTL8oxA PROFILERecruit
Posts : 140
Kelvin Pond || WIP UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas:
Partner:

Kelvin Pond || WIP Empty
BerichtOnderwerp: Kelvin Pond || WIP   Kelvin Pond || WIP Icon_minitimedi dec 18 2012, 19:37

"There are different types of people."
"Oh yes, what kind?"
"You have normal people and B.F.A.B's."
"What are B-fabs's?"
"People who were born from a boombox."


G e n e r a l

Full name: Kelvin Pond
Nickname: Pond, floor master
Age: 19 years
Day of Birth: 3 mei
Place of birth: Nova
Magic: Light
Kelvin is iemand die zijn magie voor het grootste deel gebruikt om anderen te helpen. Novanen staan bekent om hun heelkunsten en dat is nu precies hetgeen waar de jongen echt goed in wil worden. Zijn doel is om dokter te worden, ookal gaat dat waarschijnlijk moeilijk gaan door het feit dat hij doof is en omdat hij erg slecht is in leren. Voor de rest gebruikt de jongen het om effecten te creëren, effecten die hij op sommige momenten gebruikt als hij danst.

Gender: Male
Nature: Bi

O u t s i d e

Lenght: 1.90m
Hair: Blond
Eyes: Goudachtig
Build: Normale lichaamsbouw.
Tattoos or Piercings: een tattoo in de vorm van een speelkaart op zijn schouder.
clothing: Het enige kledingstuk dat hij telkens weer aan heeft, is zijn bruine vest. Voor de rest draagt hij altijd los zittende broeken waarin hij goed kan bewegen.

I n s i d e

♣ Kelvin is iemand die hard werkt om resultaten te behalen, maar het is altijd net niet goed genoeg. Doordat hij doof is en weigert naar een speciale school te gaan, heeft hij meestal de helft van wat er gezegd wordt niet mee. Hij is koppig, erg koppig en zal waarschijnlijk blijven proberen ookal lijkt het nooit te willen lukken. Natuurlijk heeft iedereen een boek waar hij of zij uit kan leren, maar het dringt altijd beter door als je het zelf hoort. Kelvins lichaamshouding straalt die koppigheid uit, laat zien dat hij niet zomaar zou opgeven zonder dat hij er alles voor gedaan heeft. Die koppigheid die hij bij het studeren heeft, heeft hij ook bij het dansen. In het begin dacht hij dat hij zijn passie nooit meer zou kunnen doen, maar Tyson bewees hem het tegendeel, liet hem zien dat doven de muziek konden voelen. Muziek bestaat namelijk uit trillingen en aangezien hij zijn gehoor niet meer kan gebruiken, zijn zijn andere zintuigen veel sterker geworden. Een normaal mens zou waarschijnlijk niet letten op de trillingen, bij hem zorgt het ervor dat hij de beat 'hoort'.

♣ Als je Kelvin ziet, denk je meteen dat niets en niemand hem kan schelen. Meestal slentert hij gewoon wat rond en wisselt nooit echt een woord met iemand, tenzij deze persoon hem als eerste aanspreekt. De jongen drukt zijn emoties uit in dans, vind het moeilijk om over zijn problemen te praten. Maar dat wil nog altijd niet zeggen dat helemaal niets hem kan schelen. Hij geeft om mensen en zal altijd zijn best doen om de mensen die hem dierbaar zijn niet teleur te stellen. Dat is zijn doel en zal ook altijd zijn doel blijven. Voor de rest kan hij erg vrolijk zijn, kan zich amuseren met drank en die dingen, maar hij houdt zich gewoon meer bezig met zijn studies en zijn hobby dan met die dingen. Drank zorgt er alleen maar voor dat hij nog meer moeite moet doen om op te kunnen letten, om mensen hun lippen en lichaamstaal te kunnen lezen.

♣ Kelvin is doof, ja. Hij heeft een ongeluk gehad en sindsdien zijn zijn trommelvliezen zwaar beschadigd. In het begin hoorde hij gewoon slecht, maar na een tijdje viel zijn gehoor gewoon volledig weg. In het begin had hij het er erg moeilijk mee, verliet school meestal na een halve dag om zich daarna op zijn kamer op te sluiten. Daardoor heeft hij een jaar moeten overdoen en sindsdien doet hij echt erg zijn best om zijn droom waar te maken. Je kan namelijk geen dokter worden als je geen diploma hebt en een diploma krijg je pas als je zoveel jaar gestudeerd hebt. De mensen die hij kent zeggen telkens weer dat ze respect voor hem hebben, dat ze het zelf nooit zouden kunnen doen en het gewoon zouden opgeven. Dat is iets waar de jongen zich aan vast klampt, dat mensen respect voor hem hebben en dat hij het best zou kunnen halen als hij echt moeite doet.H i s t o r y

WIP
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Kelvin Pond || WIP

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-