PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ♪♪ Austin Reagan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riku
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Kaatje =D
Posts : 317
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: none
Partner: Roses are red, voilets are blue. So is your face when I'm done with you

BerichtOnderwerp: ♪♪ Austin Reagan   vr dec 14 2012, 14:51

"Very little has ever been known about them.
I'm afraid that their race has become rather scarce recently…
they could certainly do unusual things.
They always seemed to know what was going on
and somehow or another manage to get themselves involved."

G e n e r a l

Full name: Austin Fletcher Reagan
Nickname: The little one
Age: 409 years
>>Stopgezet op een leeftijd van 15 jaar.

Day of Birth: 25 December 1603
Place of birth: Erd
Magic: Earth
Austin gebruikt eigenlijk vrij weinig van zijn magie, niet omdat hij het niet kan, mar omdat hij het gewoon niet nodig heeft. De enige vormen van magie die hij altijd gebruikt is zijn vermogen om van een mens in een kat te veranderen en het communiceren via gedachten. Hij hoeft zich eigenlijk maar een klein beetje te concentreren en hij weet alles van die persoon, zelfs het meest weggestopte geheim kan hij naar boven halen als hij wilt.

Gender: Male
Nature: Bi
Race: Weerkat

O u t s i d e

Lenght: 1.52m
Hair: Black
Eyes: Zijn ogen zijn eigenlijk het enige dat verraden dat hij totaal niet menselijk is. De kleur switcht meestal van bruin naar rood en hij heeft een verticale pupil, net als katten dat hebben.
Build: Klein en redelijk mager.
Tattoos or Piercings: none
clothing: Meestal een versleten spijkerbroek, wit shirt, rood jasje en gympen.

I n s i d e

♣ Austin is een redelijk verlegen persoon, trekt zich het grootste deel van de dag altijd terug op een plek waar meestal niemand komt. Als hij al nieuwe mensen ontmoet, praat hij altijd via gedachten, durft amper zijn mond open te trekken omdat hij bang is dat hij dan vreselijk hard gaat beginnen te stotteren. Hij weet zelf heel goed dat hij daarmee moet stoppen omdat dat hij mensen daardoor wegjaagt, maar ergens vertikt hij het gewoon om zijn mond open te trekken. Ja, hij moet wat socialer gaan worden, wilt hij nog iets van zijn leven kunnen maken, maar niemand kan hem dwingen, toch?

♣ De jongen is redelijk gevoelig voor commentaar en het feit dat hij soms best agressief uit de hoek kan komen helpt daar niet echt bij. Vanaf het moment dat iemand commentaar heeft op zijn uiterlijk of iets dergelijks, kan het goed zijn dat hij die persoon gewoon een klap in zijn gezicht geeft en begint te dreigen. Vanaf het moment dat hij echt gaat beginnen te dreigen, nemen mensen hem niet echt meer serieus. Wat kan zo'n kleine kerel als hij tegen hen doen? Wel, meestal blijven ze bij die gedachte, totdat de dreigementen echt uitgevoerd worden. Op dit moment heeft Austin al doden op zijn naam staan en hij moet zeggen dat hij daar niet erg trots op is, maar die mensen hebben het meestal wel zelf gezocht.

♣ Wijsheid en moed zijn twee dingen die heel dicht bij elkaar staan, maar toch zoveel van elkaar verschillen. De meeste mensen die moedig willen zijn, zijn meestal ook nog eens erg dom waardoor ze hun eigen doodvonnis tekenen. Mensen zeggen dat weerkatten er mysterieus zijn, een soort van mediums zijn die altijd weten wat er gaat gebeuren. Eigenlijk zijn ze gewoon wijs, houden ze met alles rekening wat er om hen heen gebeurd. Eigenlijk weet niemand wat ze precies doen en hoe het juist komt dat ze altijd alles weten. Geen een weerkat zou echt antwoord op deze vraag geven, omdat ze het geweldig vinden dat mensen zoveel bewondering voor hun hebben.

♣ Betrouwbaarheid, iets dat hij zelf erg belangrijk vindt. Iedereen moet toch iemand hebben waar je alles tegen kan zeggen zonder dat die persoon alles verder verteld, toch? Austin is zo'n persoon, eentje die meer luistert naar iemand dan dat 'ie zelf iets zegt en die geheimen meestal gewoon voor zich houd. Het is maar een keer gebeurd dat hij er een geheim uitflapte en dat had zoveel gevolgen dat hij sinds dan eerst heel goed nadenkt vooraleer hij iets zegt.

♣ Austin is een dief en dan nog eens een verdomd goede ook. Mensen kunnen nog niet eens met hun ogen knipperen, of hij heeft al iets gestolen. Meestal loopt hij gewoon langs, doet een simpele beweging met zijn hand en hij heeft je portefeuille in zijn handen. Tegenwoordig steelt hij niet echt veel meer aangezien hij in de loop van de jaren al genoeg geld bijeen geschrapt heeft om genoeg eten te kunnen kopen, maar dat wil niet zeggen dat hij altijd aan de drang kan weerstaan.

H i s t o r y

De jongen werd geboren als de enigste zoon in de familie Reagan. Of hij nu als mens of als kat geboren weet niemand, zelfs hijzelf weet het niet. De familie moest moeite doen om te overleven, leerden hun kinderen zelfs stelen. Eerst pakten ze hem gewoon mee om als afleiding te gebruiken, maar later moest hij zelf beginnen met stelen. Het was een geweldig iets dat hij een weerkat was en men onmogelijk een kat kon arresteren voor het stelen van dingen. Mensen zouden nogal raar opkijken als dat gebeurde. Veel herinnert de jongen zich niet van zijn verleden, alleen dat zijn ouders op een gegeven moment uit het beeld verdwenen en hij gedwongen was om met zijn oudere zus op straat te leven. Ze waren waarschijnlijk allebei omgekomen van de honger als een meisje hen niet gevonden had en hen mee naar huis had genomen. Weerkatten hadden zich in de loop van de jaren in heel Erd verspreid, totdat het hele ras ineens verdween. Gewoon poef en weg. Het enige wat Austin zich nog van die dag kan herinneren, is het feit dat er een wit licht verscheen en alle weerkatten daarop af liepen, incluis hij en zijn zus. Op het allerlaatste moment kreeg de jongen op de een of andere manier zijn verstand terug en kon net optijd stoppen. De andere katten bleven maar doorlopen, tot iedereen opgeslokt was door het witte licht en verdween. Zijn soort leeft sowieso langer dan een normaal mens, maar op de een of andere manier was zijn leeftijd na dat incident met het licht stop gezet. Alsof iemand zijn ellende compleet wilde maken door het voor eeuwig te laten duren. 3 eeuwen zwierf hij rond op Erd, meestal als kat, soms als mens. Overal waar hij kwam leken de mensen de weerkatten vergeten te zijn, was het net alsof ze nooit bestaan hadden. Hij leerde nieuwe mensen kennen, verloor dierbaren en probeerde iets leuks van zijn leven te maken. Pas na een paar eeuwen rondgezworven te hebben, besloot Austin om de traditie verder te zetten aangezien het meestal weerkatten waren die altijd aan de zijde van de legendarische magicians hadden gestaan en omdat hij waarschijnlijk nog de enige in zijn soort was, was het een soort van plicht om te doen. Voordat hij vertrok, stal hij nog wat kleren om aan te trekken en verstopte zich in een shuttle die naar kovomaka zou vliegen. De stap om Erd te verlaten was dus al genomen, maar toch heeft hij nog een aantal maanden in het dorp dicht bij de school rond gezworven voordat hij de moed bij elkaar had geraapt om zich te melden bij de huidige legendarische magician._________________
punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

♪♪ Austin Reagan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-