PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Avani Prạmprā Nome

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avani

avatar

PROFILEReal Name : Zoë
Posts : 183
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth magic.
Klas: Too old for that.
Partner: You have to work really - really hard before you can get me.

BerichtOnderwerp: Avani Prạmprā Nome   vr nov 23 2012, 14:27

“You'll never love yourself. Half as much as I love you. You'll never treat yourself right, darlin.' But I want you to, if I let you know, I'm here for you, maybe you'll love yourself, like I love you.”
{One Direction - Little things}

Naam: Avani Prạmprā Nome.
× Avani betekent: ‘Aarde.’
Roepnaam: Ava / Ani of gewoonweg Avani.
Leeftijd: 202 jaar. Gestopt met verouderen op de leeftijd van 22.
Afkomst: Erd.
Magie: Earth Magic.
Lengte: 1.74
Gewicht: 57 kg.
Bouw: Normaal postuur voor haar lengte.
Haarkleur: Blonde lokken met rossige gloed.
Haarstijl: Lang en golvend haar.
Kleur ogen: Blauw.
Stem: Link
Dierlijke gedaante: Eerste - Konijn en tweede - Zwaan.
Likes: Fluiten || Taartjes|| Mannen met wat langer haar || Humor || Zingen.
Dislikes: Opgevers || Mensen met vooroordelen || Betweters || Gezeur aan haar kop.
Angst: Verlatingsangst.
Geaardheid: Hetero waarschijnlijk, want persoonlijk was ze altijd meer gericht op het mannelijk geslacht wat dit betrof. Nog nooit had ze zich opengesteld voor het vrouwelijk geslacht wat dat betrof, maar misschien als Avani zich er dus voor openstelt kan ze ook wel op het vrouwelijk geslacht vallen.
Partner: Momenteel geen, maar ze hoeft voorlopig ook niet echt een man in haar leven.
Familie: Moeder – Salomé Gracia Pelvî.
Vader – Chulèn Nome.
Broers/Zussen: -
Huisdieren: Gele parkiet.
Afbeelding:
 


Karakter: [ Zelfverzekerd | Bot | Kalm | Bezitterig | Gracieus | Realistisch | Moederlijk | Kieskeurig | Charmant | Wraakzuchtig | Gepassioneerd ]
Deze jongedame is zeker van haar kunnen en kan daardoor soms wat bitchy/bot uit de hoek komen. Ze laat zichzelf niet zo maar wat aanpraten of wat dan ook. Ook laat ze niet over zichzelf heen lopen, want dat straalt zwakte uit en dat is iets waarvan zij vindt dat mensen niet zo over haar mogen denken. Ze is een sterke vrouw na al die tijd en daar mag niet over worden getwijfeld. Avani probeert alles zo rustig en zo kalm mogelijk te doen, ze vindt dat je niets moet overhaasten. Dus geen keuzes of andere dingen, gewoonweg helemaal niets. Kalmte is hetgeen wat je verder helpt als je het haar vraagt, want zonder kalmte kom je niet ver in het leven. Als je eenmaal een vriend/vriendin/what ever van haar bent laat ze je niet meer los. Wilt ze je het liefst met niemand delen, alhoewel ze natuurlijk weet dat mensen ook andere vrienden willen hebben. En juist daardoor is ze een beetje van haar bezitterige gedrag afgekomen. Maar het zit nog steeds in haar. Haar bewegingen zijn goed doordacht en erg sierlijk, voordat ze iets doet bedenkt ze eerst hoe of wat. Avani is niet echt bepaald “open-minded,” eigenlijk totaal niet. Ze probeert zo realistisch mogelijk na te denken, niet die domme fabeltjes geloven. Want ze wilt het eerst zien en dan pas gelooft ze het. Zoals bijna elke vrouw wel heeft – heeft ook Avani de moederlijke gevoelens, je hoeft maar één klein schrammetje te hebben en ze wilt je al verzorgen met haar moederlijke gevoelens. Ook kan ze behoorlijk kieskeurig wezen op sommige momenten. Ze verkiest graag het beste over het beste, soms wat moeilijk. Maar daardoor heeft ze ook áltijd dat ze niet kan kiezen, gewoonweg omdat ze te kieskeurig is. Ondanks dat ze soms de bitch uithangt tegen elk geslacht, kan ze ook charmant zijn en het echt naar iemand zijn plezier maken. Het ligt er maar net aan of ze je mag of niet. Naast dit alles is er nog één groot minpunt aan Avani; Ze is wraakzuchtig. Gelukkig wel minder dan voorheen, maar dat komt vooral doordat ze niet zo wraakzuchtig mag wezen als LM’er. Maar nog steeds heeft ze het in zich, als je iets met haar doet wat zij niet leuk vindt en je doet het meerdere keren? Dan kan je een wraakactie van Avani niet ontwijken. Haar laatste eigenschap is: gepassioneerd. Dit moet je weten doordat ze van jongs af aan al geïnteresseerd was in haar magie. En ondanks het feit dat haar moeder het haar verbood bleef ze ermee doorgaan.

Geschiedenis:
[ Jongere jaren ] Toen deze jonge vrouw werd geboren was ze geen gemakkelijke dame, dat kon haar moeder vrijwel direct zien en dat was nog waar ook. Haar vader was niet meer in leven, ze heeft hem tenslotte niet eens gekend – hij was al dood voordat zij geboren werd. Daarnaast had haar moeder het nooit over hem, zelfs niet als deze kleine dame er naar vroeg. Iedereen wilt toch weten wie zijn of haar vader was? Maar nog geen enkel woord wilde haar moeder nog aan die man vuil maken. Maar Avani zal er nooit vrede mee hebben.
Ook werd er aan deze kleine dame altijd verteld dat magie en, al helemaal, gebruiken slecht was. Zelf zag ze als kleine dame er niet de fouten van in, maar goed, zo jong als dat zij was volgde ze natuurlijk de bevelen van haar – liefhebbende – moeder. De correcte woorden van haar moeder waren: ‘Ani als jij ooit je magie gaat gebruiken hoef ik je nooit meer te zien. Magie is slecht!’ Waarschijnlijk meende haar moeder het niet per se op die manier, maar tegenspreken deed ze niet. Wie wilde er nou zijn of haar moeder tegen spreken? Dat was niet correct en informeel, je moest altijd naar oudere en verstandigere mensen luisteren was haar verteld. En waarom haar moeder haar nou juist verbood om magie te gebruiken? Dat wist ze niet. Ze volgde het gewoonweg op en overtrad haar moeders regels niet, een erg gehoorzaam kind die niemand een vlieg kwaad zou doen.
Haar schooltijd verliep goed en ze haalde goede resultaten, haar moeder werkte als advocaat dus ze hadden het zeker niet slecht. Daarnaast probeerde haar moeder er zo vaak als mogelijk voor haar te zijn, want ze was te bang dat ze in aanraking zou komen met magie. Maar natuurlijk ontmoet elk jong meisje de magie, zo ontdekte ook zij de magie - waar haar moeder altijd slecht over praatte – doordat er een aantal oudere kinderen altijd op het schoolplein aan het oefenen waren, eerst vond ze het maar vaag al die bewegingen en al dat gedoe. Maar toen ze – ze ging bespioneren wist ze pas echt wat ze aan het doen waren: Earth Magic beoefenen. Deze oudere kinderen gingen hoogstwaarschijnlijk in het weekend naar een soort van bijscholing, want op haar school leerde ze je dat niet, zodat ze ook dingen over hun magie te weten zouden komen. Toen ze dat zag raakte ze geïnteresseerd en besloot ze deze groep oudere kinderen elke pauze te bespioneren. Zo leerde ook zij de kunsten van magie kennen, zonder dat iemand er van wist. Avani verstopte zich altijd achter een muurtje en keek eerst de technieken af, voordat zij het ging proberen. Ze was bang dat ze zou worden gesnapt door maakt niet uit wie. En dat ze het dan aan haar moeder zouden vertellen, maar gelukkig wist haar moeder hier niets van af, want die had haar tenslotte op een normale – ‘niet magische’ – school gedumpt en Avani hoopte dat ze er dan ook nooit en te nimmer achter zou gaan komen.

[ Puberale tijd ] Al die jaren heeft Avani de oudere kinderen bespioneerd en stiekem toen ze alleen thuis was heeft ze continu geoefend om beter te worden, want achter dat ene muurtje alles oefenen was nog riskanter dan dat dit was. Ze wist altijd wanneer haar moeder thuis zou komen, maar helaas kwam er een dag dat juist toen ze bezig was met oefenen haar moeder thuis kwam en haar dus snapte. Het geschreeuw en gescheld vloog er om haar oren heen. ‘Wat is dit?’ schreeuwde haar moeder eerst en nog voordat ze haar moeder kon beantwoorden begon haar moeder wederom te schreeuwen, ‘Ik had het je toch verboden?!’ en als je dacht dat – dat alles was. Welnee, toen kwam haar moeder weer met: ‘Jij moest advocaat worden, want pas dan bereik je wat in deze maatschappij.’ Nog een aantal scheldwoorden vlogen uiteindelijk door de kamer heen en het enige wat Avani kon was toekijken. Toekijken hoe haar moeder uit haar slof schoot en tegen haar tekeer ging.
Helaas voor haar moeder was dit voor Avani de druppel, de druppel die haar emmer liet overlopen en haar puberale gedrag kwam naar voren. Vrijwel meteen toen haar moeder klaar was met schelden liet dit puberale meisje weten dat ze niet over haar heen liet lopen. En al helemaal niet wat magie betreft. Ze hield er van om magie te gebruiken, het was haar leven en haar lust ondanks dat haar moeder het haar verbood en juist daarom vond ze het niet terecht dat ze geen magie mocht gebruiken of op zijn minst mocht leren. Avani hoefde het niet eens te gebruiken, zolang ze er maar boeken over kon en mocht lezen. Alleen dan al was deze jongedame uiterst tevreden. Avani heeft het tenslotte niets voor niets gekregen? Ze heeft die magie toch niet voor niets? Het was niet de bedoeling in haar ogen om je eigen krachten niet eens te leren kennen. Je moest toch weten wat je kon? Straks bezeer je gewoonweg iemand zonder dat je het in de gaten hebt, ze snapte niet hoe haar moeder zo kon leven.
Daarnaast was ze nu natuurlijk in de fase van ‘ik-spreek-mijn-ouders-tegen.’ Ze was tenslotte niet voor niets een puber, die spraken vrijwel altijd hun ouders tegen en omdat zij geen vader meer had kreeg haar moeder al haar uitbranders op haar dak. En juist doordat haar moeder haar sinds die tijd nog meer in de gaten hield qua magie dan ze al deed werd Avani helemaal gek. Vanaf dat moment was ze niet meer ‘het engeltje van de stad,’ zoals ze altijd werd genoemd. Ze was altijd zo een lieverd, een kind die iedere ouder wel zou willen maar schijn bedriegt wel eens en hier was dat het geval. Nog steeds oogde ze hetzelfde als voor die uitbrander, maar haar moeder wist diep van binnen dat ze was veranderd.
Het boeide Avani weinig wat andere mensen van haar vonden, ze moesten kappen met al die vooroordelen hebben. Want in haar geval klopt dat vooroordeel ook niet meer, want ooit heeft het wel geklopt. Toen ze nog alles geloofde wat haar moeder tegen haar zei, dat magie inderdaad zo slecht was en dat het inderdaad de bedoeling was om goed in de maatschappij terecht te komen, niet als één of andere zielenpoot die niets anders kan dan een beetje magisch doen. Maar ze geloofde helemaal niets meer van wat haar moeder zei, achter alles zit wel een reden en zo zal er vast en zeker ook wel een reden zitten achter magie. Daar zal ze vroeg of laat wel achter komen, daar was ze honderd procent zeker over.

[ Volwassene ] Het bleef stroef gaan tussen haar en haar moeder, elke keer weer. Ook al wilde ze het goed maken met haar moeder, haar moeder bleef die sterke wil houden zoals veel mensen van Erd hadden. Haar moeder bleef erbij dat magie slecht was en haar moeder zou pas weer normaal met haar om kunnen gaan, zoals moeders en dochters altijd doen, wanneer ze haar magie niet meer zal gebruiken. Maar Avani is niet zo iemand die alleen voor haar moeder meteen magie zou laten schieten, Earth Magic was haar leven en haar trots. Nog steeds verplichtte haar moeder dat ze advocaat moest worden en dat was dan ook de studie waar ze voor had gekozen nadat ze van de middelbare school af ging. Hoe je het went of keert, het bleef je moeder en die zou je altijd tevreden willen houden en dit was haar manier. Ergens hoopte ze dat ze daarom ook nog steeds Earth Magic mocht beoefenen, maar natuurlijk mocht dat niet. Haar moeder bleef haar dwars zitten, wat Avani ook probeerde. Niets leek te helpen.
Maar al gauw nadat Avani de leeftijd van achttien had bereikt overleed haar moeder aan een hartaanval, natuurlijk was het allemaal even schrikken en onverwachts, maar om heel eerlijk te zijn? Deze jongedame had het er eigenlijk helemaal niet moeilijk mee, eindelijk was ze van haar moeder af – ook al hield ze met heel haar hart van deze vrouw – en kon ze doen wat ze altijd al wilde: Magie beoefenen zonder enige problemen. Vanaf dat moment kon ze eindelijk volledig zichzelf zijn en zich volledig kon focussen op haar magie.
Avani had enkel geen geluk, ze kon nergens een huisje vinden die binnen haar budget was. Tenslotte werkte ze niet heel veel naast haar school, ze moest toch wat van haar carrière maken? Stel ze was niet goed genoeg om iets met magie te doen, wat eigenlijk best voor de hand liggend was want ze had er nooit en te nimmer les in gekregen, dan had ze tenminste een back-up als advocate en dan had haar moeder nog gelijk gekregen ook. De gruwel alleen al maakte Avani ongelukkig. Maar na een lange zoektocht naar een huisje en vele logeerdagen bij vriendinnen werd ze gecontact door een oude neef. En gelukkig had deze oudere neef een goed betaalde baan en een huisje met twee slaapkamers, ze was daar zo ontzettend blij mee! Dat zij daar mocht wonen was echt een geschenk uit de hemel. Natuurlijk alleen totdat ze eindelijk voor haar zelf kon zorgen en een eigen huisje kon betalen, want dan was het niet meer eerlijk tegenover haar eigen neef.
Toen ze zichzelf eindelijk genesteld had bij haar neef had ze geen tijd meer voor andere dingen dan school en magie. Juist doordat ze zo bezig was met school, haar magie en het leren kennen van haar magie had ze totaal geen tijd voor de liefde, alhoewel ze wel flirtte maar verder dan flirten ging het niet. Ergens had Avani daar ook niet echt behoefte aan, wat voegde mannen tenslotte toe aan je leven? Niets wat ze nu nog niet had in haar leven.
Doordat ze nog steeds zo geobsedeerd was met haar magie en alles er om heen kocht ze van alles waar ze uit kon leren hoe het nou precies zat met haar magie, de typische feiten leerde ze uit het boek en in de praktijk nam ze alles over van de jongeren in haar stad. Het was een goede leermanier en ze voelde zich er erg prettig bij, ondanks dat ze natuurlijk andere mensen moest bespieden had ze er geen verdere problemen mee.
Misschien kon ze later wel wat met haar passie voor haar Aarde magie doen of gewoon voor de plezier – voor het geval dat ze niet zo goed was als dat zij dacht dat ze was. Maar omdat ze boeken over Aarde magie kocht raakte ze geïnteresseerd in de verdere Earth Magic, waren er dingen die alleen bepaalde mensen konden doen? Waren er spreuken die vroeger veel werden gebruikte maar in de tijd van nu overbodig waren? Voor al die vragen kon ze bij niemand terecht, totdat ze hoorde over de Legendarische Magiërs. Dit was de eerste keer dat zij van deze mensen hoorde en waarschijnlijk kon zij bij Fennon – de LM’er van Aarde magie terecht voor eventuele vragen. Door alle verhalen die ze te horen kreeg keek Avani zeker tegen deze sterke mannelijke verschijning op, vanaf moment nummer één al dat ze over deze man hoorde.

[ Opvolger ] Doordat Avani zo ontzettend geïnteresseerd was in Fennon, hun magie en het gedoe rondom de Legendarische Magiërs besloot deze jonge vrouw alles te volgen wat Fennon betrof, ze probeerde zoveel mogelijk te weten te komen over hoe het nou precies zat met het Legendarische Magiërs gedoe. Misschien was dat wat stalkerig en vonden mensen haar wat raar hierdoor, maar ze was gewoonweg geïnteresseerd in alles en de Legendarische Magiër Fennon zelf.
Op een dag had ze eindelijk de kans om dé grootste Earth magiër te ontmoeten met veel toewijding was ze er naar toe gegaan en zo heeft ze Fennon ontmoet in het echte leven. Hij was veel aardiger dan dat Avani eigenlijk had gedacht, deze man was tenslotte de grootste en de machtigste binnen de Aarde magie. Dus ergens zou je verwachten dat ze wat arrogant zou wezen, althans dat had Avani zelf wel verwacht. Maar dat was dus helemaal niet zo, eigenlijk vond deze jonge dame deze man echt een schat en de perfecte Legendarische Magician voor hun magie.
Natuurlijk wist ook Avani dat Fennon op zoek was naar een opvolger, elke Legendarische Magiër moest tenslotte een opvolger kiezen, en ergens was dit natuurlijk dé kans die ze had, waarschijnlijk ook nog echt de enige kans die ze had. De kans waar ze al die tijd op had gewacht en voor had geoefend, maar was ze goed genoeg? Dat was moeilijk te zeggen over jezelf. Nadat Avani een aantal keer had gesproken met Fennon, vond zij eindelijk de moed om te vragen of Fennon haar wilde trainen. En tot haar grote blijdschap zei deze man vrijwel direct ‘ja.’ Iets wat Avani nog niet eens in haar mooiste dromen durfde te dromen.
Vanaf dat moment startte ze gezamenlijk met het trainen, het was ongelooflijk zwaar en al vrij snel kon je zien dat Avani nog helemaal niet zo goed was met haar magie. Wat ze zelf eigenlijk ook al wel verwachtte, ze had tenslotte nog nooit les gekregen in Earth Magic en dat kwam voornamelijk ook doordat ze geen magie mocht gebruiken van haar moeder plus ze ging niet naar een school waar je met je magie leerde om te gaan of zodat je de magie onder controle zou krijgen.
Maar daar in tegen had Avani wel het voordeel dat ze gepassioneerd was en dus sowieso door wilde gaan met wat ze deed. Hoe lang het ook zou duren, ze zou er komen en juist doordat ze zo gepassioneerd was zag Fennon een nog betere kandidate in haar. Maar eerst zou ze daar moeten komen waar ze goed genoeg zou zijn om de volgende opvolger te worden voor de Legendarische Magiër te worden voor Aarde magie. Want je moest natuurlijk wel alle pluspunten bevatten voordat je gekozen zou worden.
Velen training gingen er aan te pas en velen malen was het nogal stuntelig, maar uiteindelijk zag je toch wel verbetering in haar magie en magie gebruik. Dat was dan ook vooral haar streven, beter worden en resultaten kunnen zien. Alles beter dan geen resultaat zien, want dan kon ze alles wel vergeten. Dat was dan ook de dag dat ze daadwerkelijk werd gekozen om opvolger te worden, de dag waarop ook haar leeftijd werd stop gezet. Ze had op dat moment de leeftijd van 22, natuurlijk ging het trainen door en werd het alleen maar zwaarder en zwaarder. Maar het was het allemaal waard, dit was wat ze altijd al had gewild, ze was gekomen waar haar doel was en nu had ze een ander doel. Goed genoeg worden zodat ze Fennon daadwerkelijk kon opvolgen als de dag daar kwam. De dag dat deze sterke man zou aftreden van zijn rang, maar wanneer die dag zou komen was natuurlijk nog onbekend. De trainingen gingen door en het ging steeds gemakkelijker, dat was natuurlijk logisch door het velen oefenen. Met de dag werd ze beter totdat ze tot het punt kwam dat ze eigenlijk geen trainingen meer nodig had, maar ze bleef ermee doorgaan gewoon voor de zekerheid. Avani wilde het tenslotte niet verleren, dat zou vreselijk zijn. Hoewel ze niet dacht dat je dit ooit zou kunnen verleren.

[ Tussentijds ] Naast dat deze jonge vrouw dagelijks trainde leefde zij natuurlijk ook haar leven, een leven naast al dat gedoe van ‘Ooit moet jij mij opvolgen.’ Natuurlijk kon ze niet haar hele leven bij haar neef blijven wonen, dus ze ging wekelijks naar de club op zoek naar een leuke jongen waar zij haar leven mee zou willen delen – want het schoot niet zo op met haar opleiding, tenslotte was de opleiding voor Advocate geen appeltje eitje en daarnaast duurde het behoorlijk lang. Maar elke keer komt er niets van, geen enkele leuke jongen, dat komt waarschijnlijk ook gewoon door haar kieskeurigheid.
Na een aantal keer bij de club te zijn geweest viel haar een mysterieuze man op, een man die haar aandacht trok – een man waar zij het fijne wel van wilde weten en zo zelfverzekerd als dat Avani zelf was stapte ze op hem af. Natuurlijk pas nadat ze hem een aantal dagen had bespioneerd, want onvoorbereid op iemand afstappen was een dikke vette: nee.
Deze man bleef zelfs mysterieus nadat Avani op hem was afgestapt, maar zo doordringend als dat zij kon zijn kreeg ze deze man uiteindelijk uit zijn schulpje. Het duurde een tijdje, maar dan heb je uiteindelijk ook wel weer wat. De man bleek heel aardig te wezen en ze besloten elkaar te blijven ontmoeten, een week of twee/drie ging voorbij en uiteindelijk waren deze man en Avani erg goed bevriend. Stiekem begon deze jongedame de man leuk te vinden, maar na een tijdje was dat al niet meer echt super stiekem. De man leek het door te hebben en op een of andere walgelijke manier maakte hij gebruik van haar. De seks. Dat was de reden waarvoor de man gebruik maakte van Avani, hij verleidde haar tot het bed en daar gebeurde het elke keer weer opnieuw. En elke keer weer opnieuw vergaf ze het hem – waarom was ze dan ook zo vergevingsgezind? – nadat hij haar als grofvuil had behandeld. Want elke dag nadat ze samen het avontuur hadden beleefd liet hij haar vallen en behandelde hij haar alsof ze niets was totdat het avond werd. Toen had die man ineens weer oog voor haar, alsof hij alleen ’s avond om mensen gaf.
Het was dan ook wel ontzettend dom van haar, want na een paar maanden van liefdoenerij van zijn kant af was ze bij hem ingetrokken. Avani had gewoonweg een zwak voor deze man en hoe hard ze het ook probeerde.. Die gevoelens die ze voor deze man had gingen maar niet weg. Vanaf dat moment had Avani een nieuwe bijnaam voor deze man bedacht: De seksmaniak. Deze man had haar om zijn vinger gewikkeld, want ze had gewoonweg een zwak voor hem. Elke keer opnieuw kwam hij ermee weg, dit hield zo een paar jaar stand. Tijdens die jaren had ze haar diploma gehaald voor Advocate, maar de man was er zo zeker van dat hij voor hen tweeën kon zorgen had zij geen werk gezocht als Advocaat. Maar na een tijdje had ze er genoeg van, misschien was het beter om te zeggen dat ze er eindelijk genoeg van had, en is ze ’s avonds stilletjes weggeglipt. Met de noorderzon was deze jongedame vertrokken. Na al die jaren te zijn gebruikt door die man had ze eindelijk het lef gevonden, maar nog steeds hield ze van hem met heel haar hart. Er was iets wat haar aantrok in die man, iets speciaals. Maar nadat ze was weggevlucht zwierf ze over straat met bijna niets met zich mee. Maar ergens was ze wel blij dat ze eindelijk van die vreselijke, maar ergens toch onwijs aantrekkelijke, man af was. Natuurlijk zat aan elk voordeel een nadeel en aan het voordeel dat ze eindelijk bij hem weg was zat het nadeel dat ze nu alleen op straat zwierf zonder geld of voedsel.
In deze hele periode had ze geen behoefte aan trainen en had ze Fennon plus het trainen ontweken. Niet omdat ze het niet meer wilde, dat hele Legendarische Magiër gedoe, maar gewoon omdat alles even teveel voor haar werd. Ze had geen thuis, ze zwierf rond op straat en ze werd ziek van al die liefde om haar heen. Avani voelde zich echt ontzettend alleen in die tijd, maar dat was ook niet gek. In principe had ze niemand meer, niemand waar ze nog terecht zou kunnen. En juist op dat moment dat ze even niet meer wilde trainen, ze zat om het zo maar te zeggen in een mental break down, trad Fennon af. Totaal onverwacht en juist doordat Avani in zo een grote dip zat werd er een andere LM’er gekozen: Flynn. Het was een aardige man, maar ook hij was één van de mensen die Fennon trainde. Dus ergens was dat wel te verwachten. Het enige wat er hier gebeurde was dat deze jonge vrouw een generatie oversloeg. Dat was op dat moment de beste keuze.
Avani ging op zoek naar de generatie waar haar oude vriendinnen ook deel van waren, want ze had echt even geen behoefte meer aan mannen. Het was best een gemakkelijke zoektocht, want die familie waar haar vriendinnen ook ooit lid van waren woonde nog steeds waar haar vriendinnen ook woonde. Maar toch duurde het een behoorlijk lange tijd voordat ze eindelijk aankwam bij één van die families. Bij de eerste – de beste belde ze aan en vertelde hoe het zat, meteen werd haar aangeboden om bij haar te logeren. Dat sloeg Avani natuurlijk niet af. Ondertussen waren er al een hele hoop generaties gekomen en vergaan, maar gelukkig kreeg ze al gauw weer vriendinnen binnen die families. Avani had een aantal jaren bij de families gewoond, maar ondertussen had ze gezocht naar werk en een eigen huisje. Tenslotte had ze nu haar school allang afgemaakt en was ze een ‘volgroeide’ advocate, werk zou dan toch niet zo heel moeilijk te vinden zijn? En gelukkig vond ze ook al gauw nieuw werk en een eigen huisje. Eindelijk op zichzelf kunnen wonen en voor zichzelf kunnen zorgen, zichzelf weer helemaal kunnen focussen op het trainen.

[ De brief ] Haar leven ging door en nadat ze eindelijk weer uit die dip was geraakt, trainde ze weer elke dag tot de uiteindelijke dag zou komen dat Flynn af zou treden. Waarschijnlijk zou die dag nog lang niet komen, want hoogstwaarschijnlijk had deze man het uiterst naar zijn zin en zou hij voorlopig nog niet aftreden. Wat natuurlijk wel te begrijpen was, want het was in Avani’ haar ogen een droom-‘baan,’ als je dat zo mocht noemen tenminste. Het was iets wat zijzelf echt niet zo maar zou laten vallen, ook al zou er iemand op haar staan te wachten totdat zij of hij eindelijk Legendarische Magiër mag wezen. Ze had alle begrip voor deze jongeman en daarom wachtte ze ook geduldig af tot het moment zou komen. Het moment waar zij op dit moment wel met smacht op zat te wachten, omdat ze het nu wel eens tijd vond om eindelijk Legendarische Magiër te worden. Maar goed, geduld is een schone zaak. Ondanks al dat wachten was ze nog steeds even geïnteresseerd in haar magie als dat zij vroeger was en ze deed er alles aan om nieuwe technieken of nieuwe spreuken te leren kennen.
Maar op een dag dat ze gezellig met een aantal van haar vriendinnen aan het kletsen was en thee aan het drinken was viel er een speciale brief op haar deurmat. De brief die Avani’ haar leven zou gaan veranderen, dat wist zij zelf nog niet maar dat zal wel gebeuren. Aan het einde van de avond wees ze al haar vriendinnen de deur, maar toen ze de deur sloot zag ze de brief pas. Met een fronsende blik pakte ze de brief van de grond en liep ze ermee naar de woonkamer waar ze neerplofte op haar bank. Het perfecte plekje vond ze zelf. Dat was de plek waar ze de brief opende en las dat Flynn onverwachts was afgetreden, dat was inderdaad nogal onverwachts want dat ging veel sneller dan dat zij had verwacht. Ook stond er in de brief dat ze was gekozen als opvolger voor die rang, de Vrouwe der Aarde. Oftewel dé Legendarische Magiër van Earth Magic. Op dat moment besloot ze te vertrekken naar SSA, daar zal ze haar taak als Legendarische Magiër uit gaan voeren.

[ Nu ] De eerste dag als Legendarische Magiër zou vast en zeker ontzettend vreemd worden, maar ze wist dat dit was wat zij het beste kon. Ergens had ze dit alles te danken aan haar moeder die haar toen de tijd verbood om met magie bezig te zijn, waardoor Avani juist de magie meer en meer wilde leren kennen plus beoefenen. Maar ook is ze daarom een beetje een bitch geworden, maar niemand zou daar problemen mee moeten hebben. Ze doet wat ze wil doen en iedereen kan haar maar beter accepteren. Niet dat ze niet haar best zal gaan doen om aardig te blijven, want dat was zeker wel haar plan. Goed bij de smaken vallen bij de andere Legendarische Magiër, dat zou haar eerste missie worden op Starshine – daar waar ze gaat wonen als Legendarische Magiër. Maar nog steeds is ze op zoek naar de reden waarom haar moeder haar verbood om met magie bezig te zijn.

Extra:
× Avani heeft een tatoeage op haar onderrug wat staat voor: Doorgaan.
× Ze oogt aardig, maar is meestal het tegendeel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Avani Prạmprā Nome

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-