PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Eric Cartman, not just any fatass

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lust
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Emma
Posts : 444
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht en bliksem
Klas: nvt
Partner: If you can't see anything beautiful about yourself, get a better mirror, look a little closer, stare a little longer. Because there is something inside you that made you keep trying despite everyone told you to quit.

BerichtOnderwerp: Eric Cartman, not just any fatass   vr nov 16 2012, 13:13

Name: Eric Theodore Cartman
Known as: Cartman or Eric
Nicknames: Sweetheart, pumpkin [By his mother] Fatty, dumbass, many more... [By others]
Age: 15½ years old
From: Een klein boerendorpje op Erd
Magic: Earth-magician

Family:
-Liane Marie Cartman [Mother]
-Jack Tenorman [Father]

On the outside:
Ogen: Bruin-rood
Haar: Stug en donkerbruin, meestal bedekt onder zijn muts.
Huid: Bleek
Bouw: Eric is dik en best breed, waardoor hij klein en gedrongen overkomt.
Gewicht: 81-82 kilo
Lengte: 1,73
BMI: 27,1
Kledingstijl: Meestal een rode jas met useless capuchon en een blauwe muts met gele details, in de winter ook gele handschoenen. Daaronder gewone simpele shirts, meestal rood.
Dierlijke vorm: Wasbeer


When you go through all that fat, you''ll reach his insecure heart...
On the inside

[1] Egoïstisch, materialistisch, ontzettend verwend
Wanneer Eric iets wil kan hij er niet tegen als het hem geweigerd wordt. Liane verwende Eric van kinds af aan, dus het woordje nee valt niet zo goed bij deze jongen. Spullen zijn belangrijk, vooral eten.[/i]
[2] Xenofoob, racistisch, seksistisch, homofoob, grof, tactloos.
Verwacht van Eric geen goed overdachte uitspraken, dan zul je namelijk zwaar teleurgesteld worden. Hij denkt niet na voor hij iets zegt, maar deelt zijn nogal egocentrische blik op de wereld zonder schaamte. Vrouwen, lelijke mensen, zwakkelingen, gelovigen, homo's. Vooral die groepen komen er niet goed vanaf. Scheldwoorden worden veelvuldig aangewend om zijn boodschap kracht bij te zetten.
[i][3] Pesterig, sadistisch, mentaal onstabiel

Eric pikt de zwakkeren eruit en richt zijn onzekerheid op hen. Hun pijn moet zijn leed een beetje verzachten.
[4] Jaloers
Niemand mag meer hebben dan hij. Toen de eerste kinderen prachtige technologische snufjes kregen wilde hij dat ook. Ondanks de relatieve armoede van hun gezin koopt Liane het ook allemaal en draait vele overuren om dit te kunnen betalen.
[5] Onhandig, kwetsbaar, gevoelig
Je zult nu een niet zo positief beeld hebben van deze jongen, die scheldt en haat verspreidt. Maar het komt allemaal voort uit onzekerheid. De jongen weet niet goed hoe hij met meisjes om moet gaan, is onhandig in de liefde, dus zet zichzelf dan maar weg als een jerk. Dat is veel makkelijker dan je kwetsbaar op te stellen tegenover mensen die je al zo vaak pijn hebben gedaan. Woorden lijken hem niet te raken, hij beledigt mensen die hem beledigen net zo hard terug, maar 's nachts denkt hij vaak terug aan de harde woorden.
[6] Dierenvriend
Hoewel je het niet zou denken heeft deze gesloten jongeman een zwak voor dieren. Hij kan geen beesten pijn doen, verwent ze juist. Hij voelt zich nog steeds schuldig over de dood van zijn hond, Parker.

Hates: The words no and don't. The sound of babies laughing. A lot of people.
Likes: The sound of people I hate crying. Himself. Animals. Food.
His history:
Liane zat nog op de universiteit toen ze zwanger raakte van een bekende rugbyspeler. Jack ontkende alles en wilde niets meer met Liane te maken hebben. Na de geboorte van Eric bleef hij kortstondig bij de familie om te helpen, maar dit ging gauw mis. Liane werd geslagen als de baby bleef huilen.
Zijn vader heeft het gezin in de eerste jaren verlaten. Hij bleef echter terugkomen, niet om zijn zoon te zien of het huishouden te steunen, maar om Liane in elkaar te slaan. Later verschoof deze aggresie naar Eric, die meerdere malen door zijn eigen vader mishandelt is. Liane wist niet goed hoe ze met haar huilende zoon om kon gaan, zijn pijn maakte haar misselijk, omdat het haar herinnerde aan Jack. Ze gaf hem uit machteloosheid dan maar flinke portie's ijs, chips, nachos. Algauw bleek dat eten de kleine jongen wel rustig kon houden en het werd een gewoonte. Na een huilbui volgde een vreetpartij. Al op jonge leeftijd was Eric dus te dik.

Op zijn basisschool werd Eric uitgelachen en bespot. Gepest door de massa, hij had maar een vriendje. Kinderen wilden niet met hem spelen omdat hij dik was. Maar Eric kreeg door hoe het spelletje werkte en pestte zich een weg omhoog. Door de zwakke slachtoffers te pakken kreeg hij algauw een minder lage positie. Hij vocht en zette mensen schaamteloos voor schut. Thuis nam het verwennen nog grotere vormen aan. Liane gaf de jongen alles wat hij wenste, bang voor zijn tranen. Zo kwam hij de basisschool door en ook op de middelbare school die volgde ging alles zijn gangetje.

Hij kreeg een hondje, die hij Parker noemde. Al vanaf dag één was hij dolblij met het beest. Tot hij op een dag besloot Parker extra te verwennen en hem een flink stuk chocolade toegooide. Dit is fataal voor honden en Parker bezweek. In Eric's armen stierf het dier. Liane bood aan een nieuwe hond voor Eric te kopen, maar die weigerde, te verdrietig om het verlies van zijn vriendje.

15-16: Eric bleek een natuurlijke aanleg te hebben voor earthmagic en zette zichzelf weg als superieur. Hij noemde zichzelf the Coon, naar zijn gedaante die hij aan kan nemen. Hij koestert een grote wrok tegen zijn vader, Jack. Een aantal keren kwam Eric met de kinderbescherming in aanraking, maar hij wist ze steeds in samenwerking met zijn moeder af te wimpelen. Want al was zijn moeder dan eigenlijk een slechte opvoedster, Eric wilde dat niet inzien. Hij houdt best veel van haar, al behandelt hij haar als een sloofje. Liane heeft een straatverbod aangevraagd tegen Jack

Toen Eric echter zeventien werd kwam de kinderbescherming nogmaals langs, door Jack gewaarschuwd uit wraak. Eric is gedwongen om naar deze school te komen en heeft van een diëtiste een gebalanceerd voedingspatroon opgesteld gekregen. Daar is hij best boos om. En nu is onze kleine vriend hier op SSA, op zoek naar chocolade en nieuwe vrienden.

Facts 'nd Issue's:
-Eric is erg onzeker over zijn gewicht, hij wéét dat hij te dik is, maar kan niet stoppen met eten.
-Hij is snel jaloers op mensen met levende en lieve huisdieren, maar wel dan helemaal blij met de dieren zelf.
-Als Eric iets niet krijgt barst hij soms in huilen uit, omdat dat bij Liane altijd hielp.
-Eric weigert toe te geven dat hij problemen heeft.
-Eric is een kleine etterbak, maar er zit meer achter dan je zou denken. Bijna niemand zal dit te weten komen, omdat het lastig is door zijn irritante, onbeleefde gedrag heen te kijken.
-Hij heeft zijn moeder een pak laten maken, wat hij aan kan trekken wanneer hij half in zijn dierlijke vorm zit. Dan speelde hij de superheld, ervan dromend zijn vader af te maken.
The coon:
 


Typische uitspraken:
- Screw you, guys, I'm going home.
- Sweeeeeeet.
- I'm not fat, I'm just big-boned/a bit husky
- Faggot...

His voice: Intervieuw xD Beautiful song...

_________________


Laatst aangepast door Eric op za nov 17 2012, 11:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
------
-
-
avatar

PROFILEPosts : 317
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas: None
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Eric Cartman, not just any fatass   vr nov 16 2012, 13:26

Lol, Cartman xD awesome ^^

_________________

"Respect nature. Just as nature respects you. Know, that even that one annoying musquito that's always teasing you in your sleep will maybe save you someday, because you spared his life that one night."
- Qampanyiq Fequodasq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Eric Cartman, not just any fatass

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-