PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Is there a problem? [master Savador]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lune
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Creepines
Posts : 1379
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wind
Klas: Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Is there a problem? [master Savador]   vr nov 09 2012, 20:23

De hoofdkokkin begeleide haar naar het kantoor van de headmaster. Verveeld volgde ze de uit de kluiten gewassen vrouw die zo rood zag als een biet. Lune voelde het metaal door haar sok heen, ze had het mes in haar laars gestoken om het te verbergen en het viel niet eens op. De kokkin was woedend op haar omdat ze het gestolen had, maar Lune ontkende het. De kokkin had geprobeerd haar te dwingen het terug op zijn plek te leggen, maar Lune had de vrouw recht in haar gezicht geslagen. Nu had ze een opgezwollen oog dat binnenkort blauw zou worden. Lune grinnikte. Dit kon nog leuk worden. Misschien was ze hier wel eerder weg dan verwacht, dat zou een nieuw record zijn. Uiteindelijk kwamen ze bij het kantoor aan van Master Savador. De vrouw bonsde op de deur en opende woedend de deur. "Dat kreng hier heeft een keukenmes gestolen! Zeg haar dat ze het terug moet geven." Lune wandelde de kamer binnen en keek verveeld naar de headmaster. "Yo." Zei ze droogjes. De kokkin gromde kwaad naar haar. "Toon wat meer respect voor de headmaster! Klein kreng!" Maar Lune grinnikte alleen maar. "Mij krijg je niet klein door me een klein kreng te noemen. Trouwens, wat heb ik u misdaan?" Een grijns verscheen om haar lippen. Ja, ze was goed bezig. Nu moest ze enkel nog op het juiste moment wachten om de leerkracht uit te schelden of te bedreigen en ze werd eindelijk van deze school geschopt. Dan zou ze alleen kunnen wonen terwijl haar ouders dachten dat ze braaf op school zat. Het zou gewoon het perfecte leven zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://logizz.deviantart.com/
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   do nov 15 2012, 02:02Parmantig stond hij voor het raam, zijn ene hand tegen zijn heup geplaatst, de ander steunend op een bijzonder ogende wandelstok. Alhoewel, een wandelstok; het was meer een scepter. Eentje van glanzend zwart materiaal, die aan de bovenkant - waar zijn hand dus op steunde - eindigde in een zilveren cobrakop met vergulde Shadraanse letteringen. Alsof hij een of andere hooggevallen koning was in plaats van het schoolhoofd. Het ding moest dienen als extra steun voor zijn rug, en was immers gelijk een machtssymbool ineen. En vooral dat laatste vond hij beslist niet erg - het viel maar niet duidelijk genoeg te maken dat hij hier het gezag had met die ellendige jeugd van deze generatie. Fatsoen was anders.
Zijn gilets over overhemden werden in de loop van dit jaargetijde steeds meer en vaker vervangen door zijn gebruikelijke mantels en traditionele Shadraanse uniformen, vooral hoe dichter de winter naderde. Zwart met dieppaarse accenten, altijd. Het waren zijn kleuren en eigenlijk de enige die hem meer dan goed stonden. Zo ook nu. Een lange majestueuze mantel die haast tot de vloer reikte sierde zijn achterzijde, een schoudermantel daaroverheen, dieppaarse tuniek, een brede gouden ketting over zijn borst met robijnen tussen de schakels. Alleen zijn baret droeg hij niet, vond hij niet zozeer nodig binnen de school. En zijn rapier, maar die had hij sowieso niet nodig. Hoopte hij.
De verticale pupillen tegen zijn goudkleurige irissen versmalden zich tot flinterdunne spleetjes in de lichtval van buitenaf terwijl zijn stricte blik nauwlettend over het schoolterrein gleed. Zijn ogen kneep hij daarbij licht fronsend tot spleetjes, diep in gedachten verzonken zoals hij nu was. Dit was zijn werk; administratieve zaakjes en sollicitaties afhandelen, zijn mentorleerlingen zo nu en dan een trap onder hun gat geven, zich voorbereiden op de lessen vuurmagie die hij gaf, en ondertussen zocht hij zijn genoegen in wijn en het vrouwelijke geslacht en hing hij het ondoorgrondelijke leidertje uit. Prinsheerlijk leventje, kort samengevat. Druk, dat wel - maar heerlijk. Hij was er zich zelf nog nauwelijks half bewust van hoe goed hij het eigenlijk wel niet had. De macht had hij tot zijn beschikking, het geld stroomde binnen als water, hij voelde zich absoluut - aan het harde feit dat niemand hem liefhad en zijn uiteindelijke ontdekking dat liefde niet te koop was, wilde hij niet denken. En het steeds gestoord worden door ongefatsoeneerde gasten was in tegenstelling tot alle behaalde streefpunten toch ook iets waar hij zich mateloos aan kon ergeren. Natuurlijk dat hij ook op dit serene momentje voor zichzelf ruw gestoord moest worden.
Zwijgzaam en roerloos bleef hij met zijn rug naar het binnenvallende gezelsschap toegekeerd staan, zijn ogen even geërgerd gesloten bij het moeten aanhoren van de openslaande deur. Het werd meteen gevolgd door een hysterische vrouwenstem die iets wauwelde over een keukenmes. Met een licht geïrriteerd fronsje tussen zijn wenkbrauwen, draaide Savador zich half naar haar om. 'Ik vrees dat dat niet zal gaan,' reageerde hij kalmpjes. 'Immers ben ík hier nog altijd degene die de orders geeft.' Zwakzinnige loeder. Iemand uit de keukens, concludeerde hij - hij zag het eigenlijk nu pas. Geen wonder. Dat soort volk had naar zijn mening alleen kennis over hoe je eten kon bereiden. Ze had een blauw oog en leek niet bepaald in haar nopjes over het.. kind - dat haar vergezelde. Kennelijk meegesleurd van de keukens tot hier.
Zijn slangachtige ogen gleden langzaam van de mollige gehavende vrouw naar het meisje toen ze hem op een nogal ongepaste wijze begroette. Tssk. Wie dacht ze wel niet wie ze voor zich had? Zijn kin hief zich iets op om haar met typische arrogantie te bekijken. Een invloed die je vertelde dat je miezerig voetvolk was, een versleten vloerkleed, nog geen haar beter dan een uitgemergelde, ziekteverspreidende rioolrat. Het zwarte haar, de enkele witte lokken, de insolentie die hij zo haatte. Een stinkdier, dat was het enige wat bij hem opkwam. Of een das - maar een stinkdier vond hij in dit geval beter geplaatst.
Brutaliteit was zeker aanwezig; de manier alleen al hoe ze op de kokkin reageerde. Afschuwelijk. Zichtbaar knepen zijn ogen zich even tot spleetjes. Dit was nu wat hij noemde typisch het geval van het stereotype leerling dat zijn school binnenkwam. Nog lang niet geïndoctrineerd door al zijn regels en normen en waarden hier. Hoognodig een geval dat aangepakt moest worden, dat was duidelijk. Ze kwamen aan als puberale rebellen en zouden zijn school verlaten als perfecte adolescenten die meneer Sathandiai en diens fantastische ideeën de hemel in prezen. Propagandaproducten die bij moesten dragen aan het verheerlijkende verspreiden van zijn motieven. Dat was ongeveer het idee, althans. En zo ook dit onverbetelijke wicht.
Met een demonstratieve tik plaatste hij zijn scepter kalmpjes naast zich op de vloer, nu volledig naar de twee toegekeerd. Zijn - nu nog - kalme blik vestigde zich weer op de vrouw. 'Ik neem het hier wel over,' kondigde hij vastbesloten aan, ergens ook dienend als bedoeld bedankje om het feit dat ze de moeite genomen had dit kind bij hem te brengen. 'Dat zou me een waar genoegen zijn,' voegde hij er op een sissende en barsere toon aan toe terwijl zijn vurige blik terugschoot daar het wicht, de spottende nadruk gelegd op de laatste woorden van zijn zin.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Lune
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Creepines
Posts : 1379
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wind
Klas: Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   do nov 15 2012, 21:36

De headmaster zag er op het eerste zicht... Lachwekkend uit voor haar. Ze was blij dat ze door de jaren heen goed geworden was in het verbergen van haar emoties, anders lag ze nu over de grond te rollen van het lachen. Het meest komische was dat hij daar zo stond alsof hij alle macht over haar had -wat technisch gezien eigenlijk ook zo was- en de scepter speelde ook een grote rol. Toe hij naar haar keek alsof ze een stuk vuilnis was, kon ze een grijns niet bedwingen. 'Ik neem het hier wel over,' De vrouw mompelde wat over dat Lune haar verdiende loon zou krijgen. 'Ik neem het hier wel over,' De vrouw verdween de kamer uit. "Jeez... Die was niet goed gezind...", mompelde Lune. Voor het eerst in die zoveel keren dat ze eens met een schoolhoofd moest praten, begon ze zichzelf ongemakkelijk te voelen. Zijn sissende toon en zijn vurige blik waren twee dingen die ze niet echt verwacht zou hebben. De meeste schoolhoofden keken haar altijd woedend of geërgerd aan. Maar deze was kalm, er was iets goed mis met deze kerel... Ze schraapte haar keel. "Wel.. nja... Ik ben Lune." Ze keek hem droogjes aan. Waarom zweeg hij en begon hij niet gewoon aan zijn preek? "Okami, Lune Okami." Opeens herinnerde ze zich dat ze in zijn mentorklas zat. Waarom hadden haar ouders haar met deze creep opgescheept? Hadden ze niet gewoon een andere school kunnen kiezen? Uit eigen beweging ging ze op de stoel zitten die voor de bureau van de headmaster stond. Het maakte haar niet echt uit, als hij nu kwaad zou worden, zou ze zich allesinds meer op haar gemak voelen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://logizz.deviantart.com/
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   ma nov 19 2012, 02:10De kokkin murmelde iets over straffen en verdiende loon, hij negeerde het straal. Hoe ze er bij had gelopen was hem echter niet ontgaan. Het was zijn personeel en hoe laag ze ook in zijn ogen mochten zijn; ze stonden nog altijd hoger dan de leerlingen hier. Zij waren het laagste van het laagste, en dat moesten ze stuk voor stuk dondersgoed weten. De mollige vrouw verliet de ruimte, liet hen alleen en het volgende moment spande de voelbare onvrede zich uit in de korte stilte die volgde tussen hen. Het stinkdier grijnsde breeduit, uitte een laatdunkende opmerking over de vrouw die ze had belaagd - iets waar hij enkel op reageerde met een stilzwijgende starende blik waarin al zijn rigide hunkeringen lagen geborgen. Hooghartig en fier - de lucht snoof hij bij iedere ademteug op en liet het via zijn neus met dezelfde precies afgewogen concentratie aan pretentie ontsnappen alsof hij zijn trots zelve uitademde. Zijn kin nog een centimetertje hoger opgeheven, zijn smalle lippen in een strakke streep verwrongen. Lichtjes op elkaar geperst, want hij moest er weer aan geloven: het zoveelste brutale nest dat met alle nodige inspanningen en geweld voor hem op het matje werd geslingerd. En dan mocht hij het verder afhandelen. Een klusje waar hij zijn vingers om kraakte, want onhandelbare pubers op zo'n strikte wijze aanpakken dat ze op een gegeven moment jammerend op hun knietjes zouden zakken bij zijn aanzicht alleen al, vormde de gouden eerste stap naar een verbeterde generatie. Respect. Discipline. Hoe vaak herhaalde hij het wel niet op een dag?
Minachtend kroop een enkele wenkbrauw omhoog. Goed, misschien was de scepter net iets teveel van het goede. Maar het vormde een totaalplaatje, uiterst belangrijk. En gezien het feit dat de Kovomakaanse tijd leek te zijn blijven hangen in een middeleeuwse setting en het dus beslist niet raar was om vooral als Shadraan in traditionele tunieken en mantels gekleed te gaan, was haar kledingdracht eigenlijk juist hetgeen wat raar was hier. Bij Medusa, weer net zo onverschillig en zwakzinnig als iedere andere tiener, concludeerde hij. Het begon zich voor te stellen, haar begin eerst nog wat aarzelend. Lune Okami - een naam die hem vaag bekend voorkwam, aangezien ze sinds kort in zijn mentorklas was geplaatst. 'Synoniem voor schandelijk uitschot,' zei hij doodkalmpjes. En daarbij meegenomen vond hij niet dat hij iets fouts deed - de waarheid mocht gezegd worden, after all. 'Afval,' snoof hij er met verachting in zijn stem achteraan. 'En weet je wat er met afval gebeurt?'
De toon van zijn stem nam half fluisterend af in volume, kreeg iets sinisters. De harde glans in zijn blik liet zijn goudkleurige ogen fonkelen, en dat kon niet bijster veel goeds betekenen. 'Een deel wordt verbrandt, een ander deel wordt gerecycled. Het ligt er maar net aan van wat voor soort je bent.' De lange mantel werd in een kordate zwiep van zijn arm achter zijn benen gedrapeerd vooraleer hij zich rap benend in beweging zette. Vlak voor Lune kwam hij tot stilstand, zijn buik volop in haar gezichtsveld om nog een extra streep te zetten onder zijn duidelijkmaking dat hij ver boven haar uittorende. En zo keek hij ook op haar neer, zijn blik nu uit een nog lager oogpunt nu hij letterlijk op haar neer moest kijken. 'Ironisch..' Zijn mondhoeken krulden zich mildjes om en ontblootte zijn hagelwitte tanden in een schamper grijnsje. 'Onnoembaar veel falende pogingen, zinloze weerleggingen - je wilt jezelf op wat voor manier dan ook bewijzen, nietwaar? Dus vertel me eens -' Met een tik plaatste hij de scepter naast zich op de grond en boog zich met alle intimidatie van dien en zijn typisch doorborende blik dichter naar haar toe, zijn gezicht op maar een paar centimeter afstand van het hare verwijderd. 'Kun je jezelf voor mijn ogen als bruikbaar afval bewijzen.. of geef je me openlijk de kans je direct maar te elimineren?' De fonkelingen in zijn ogen kregen iets fels terwijl hij met kleinerende minachting op haar neer bleef staren nadat hij zijn rug weer rechtte, kalmpjes haar waarschijnlijk toch wel domzinnige antwoord afwachtend.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Lune
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Creepines
Posts : 1379
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wind
Klas: Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   ma nov 19 2012, 12:35

Met een grijns luisterde naar wat hij te vertellen had over afval. Toen hij haar een keuze voorschotelde, keek ze hem met een schijnheilige blik aan. "Weet U, ik begrijp u niet echt... Je geeft zo'n uitgebreide beschrijving over uzelf en laat mij bepalen tot welk soort afval je behoort? Tja, als ik echt moet kiezen... Dan zal ik je maar laten opfikken..." Ze glimlachte gemaakt vriendelijk naar hem. 'Ironisch..' Ze keek hem niet begrijpend aan. 'Onnoembaar veel falende pogingen, zinloze weerleggingen - je wilt jezelf op wat voor manier dan ook bewijzen, nietwaar? Dus vertel me eens -' Ze trok een wenkbrauw op. Wat bedoelde hij? 'Kun je jezelf voor mijn ogen als bruikbaar afval bewijzen.. of geef je me openlijk de kans je direct maar te elimineren?' Een zucht verliet haar mond en haar blik werd serieus. ”Waarom zou ik nog moeite doen? Later ga ik toch dood en dan gaat al de moeite die ik gedaan heb verloren… Trouwens, jij bent hier het afval dat zodadelijk bij het grof huisvuil gezet wordt.” Een tevreden grijns verscheen op haar gezicht. ”Maar je bent waarschijnlijk te dom om me te begrijpen… Dat is vaak zo bij dat soort typetjes zoals jij.” Met een verveelde blik keek ze hem aan. ”Je denkt dat je belangrijker bent dan de rest, dus daarom doe je pogingen machtiger over te komen door op mensen neer te kijken en je belachelijk te kleden… Je ziet er uit als een mislukte clown…” Het maakte haar niet echt uit of hij zou flippen. Wat zou zo’n oude man tegen haar kunnen doen? Waarschijnlijk geraakte die toch geen centimeter vooruit met die belachelijke stok.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://logizz.deviantart.com/
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   do dec 06 2012, 02:13Kalmpjes, zo bleef hij onder de gehele situatie. Zijn bleke gelaat strak in de plooi, de blik in zijn slangachtige ogen ondanks de wrok die als gif in eens zo smetteloos water rondkolkte beheerst. Hij bleef in die positie op het kind neerstaren, bloedserieus. En het zou in haar geval nog jaren kosten voor ze ook maar een greintje waardigheid van zijn kant kon verwachten, zeker met deze belachelijke instelling. Er gleed even een klein trekje over zijn mond toen het stinkdier blijkbaar wel over genoeg hersencellen beschikte om op zijn zorgvuldig afgewogen woorden te antwoorden. Helaas voor haar vervaagde dat beeld algauw weer toen hem haar reactie duidelijk werd. Duidelijk een kwestie van het verkeerd begrepen te hebben. Dat was zijn vraag niet eens. Spijtig, maar wat had hij anders ook kunnen verwachten?
Met een zacht snuifje van minachting rechtte hij zijn rug, maar reageerde er niet op. Dit was weer typisch zo'n opdonder die gewoon uit was op ruzie en problemen. En dat ze er zojuist haar onderbegaafdheid mee bewezen had, maakte het er ook net even niet veel beter op. Okami-kind miepte nu iets om in te gaan op zijn verdere woorden, blijkbaar was hij 'grof huisvuil', te 'dom' om iemand van haar kaliber te kunnen begrijpen - hij had zich al met een arrogante beweging van zijn hand waarbij hij zijn mantel weer achter zijn benen sloeg omgedraaid en zijn plek voor haar neus verlaten. Haar letterlijk de rug toegekeerd, alsof zij en haar loze mening er niet aan toe deden. Deden ze ook niet.
Why sure, hij was volgens haar immers te dom om een dieper dialoog met haar te kunnen voeren. En dat kwam dan uit de mond van een lui simpel persoon als zij. De ironie.
Naast zijn bureau nam hij met alle gratie in zijn bewegingen gestopt - hoe hij zichzelf weer naar haar toekeerde en zijn scepter zachtjes naast hem op de grond plaatste - een plaats in, zijn goudkleurige ogen zochten de hare weer. Voor een moment had hij moeite zijn gezicht in plooi te houden. Hij wist niet wat hij hoorde! Maar kwaad? Integendeel. Eerder lacherige verontwaardiging hoe ze hem voor iets uit durfde te maken terwijl ze er zelf als een ontsnapte circusartiest bijzat. 'Ik zal wijs zijn en maar niet zeggen waar jij allemaal wel niet op lijkt,' kwam er kalmpjes uit nadat hij erin geslaagd was de drang om hard te lachen weggedrukt had. 'En nu ik tegen je beschamende voorkomen moet aankijken en me het feit besef hoe je je schriele krent in mijn gastenzetel genesteld hebt - ik herinner me niet je mijn toestemming te hebben gegeven om te mogen gaan zitten.'
That said, knipte hij zonder blikken of blozen met een gelaatsuitdrukking kalm als stil water in zijn vingers. Schaduwen van kasten, zijn bureau, van het achterlijke kind en van hem zelf, scheurden zich voor een moment van hun huidige plekken los om zich als één onnatuurlijk geheel te concentreren in de poten van de gastenstoel, waardoor het hout onmiddellijk begon te rotten. De poten braken, de stoel bezweek onder het gewicht dat het niet meer kon houden en het zou niet anders dan onvermijdelijk zijn dat ze met haar luie achterste met een luide bons op de vloer plofte. 'Oeps.' Triomfantelijk schoot zijn stem de hoogte in, kreeg een zoetsappig toontje. Alsof hij er enkel van genoot. Langzaam krulden zijn mondhoeken om tot een smalend glimlachje. Had zij de intentie een blok aan zijn been te zijn, dan werd hij twee blokken aan haar been; zo simpel was het.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Lune
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Creepines
Posts : 1379
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wind
Klas: Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   di dec 11 2012, 16:26

Over een klein kind gesproken. Haar de rug toekeren terwijl ze tegen hem aan het praten was? Oké, ze deed het zelf ook wel vaak bij andere mensen, maar dan nog. Ze moest kalm blijven, beheerst blijven. Als ze nu zou uitvliegen, dan zou ze gezien worden als een zwak persoon dat haar gevoelens niet onder bedwang kan houden. Als afsluiter, beledigde ze zijn kledingsstijl nog eens. Ach, wat wilde je ook? Als hij zich zo wilde kleden, moest hij de gevolgen er ook maar van dragen. Maar het had het tegengestelde effect. Ze zag het wel, die fonkeling in zijn ogen die aantoonde wanneer een persoon blij was. . 'Ik zal wijs zijn en maar niet zeggen waar jij allemaal wel niet op lijkt,' Ze glimlachte vriendelijk naar Savador. ”Ik ga tenminste mee met de tijd, dat kunnen we van jou niet zeggen. Waar ben je blijven steken? Prehistorie?” Uitdagend keek ze de man aan. 'En nu ik tegen je beschamende voorkomen moet aankijken en me het feit besef hoe je je schriele krent in mijn gastenzetel genesteld hebt - ik herinner me niet je mijn toestemming te hebben gegeven om te mogen gaan zitten.' Ongeïnteresseerd haalde ze haar schouders op. ”Alsof dat mij dat wat uitmaakt. Wat ga je er aan doen?” Doordat ze niet echt oplette, merkte ze de schaduwen niet echt op. Toen het hout aan het rotten was en haar gewicht niet meer kon houden zodat ze doorzakte. Schrok ze zo hard dat een klein kreetje haar mond ontsnapte. Met een bons kwam ze op de grond terecht. Not fair. 'Oeps.' Ze had zo veel zin om die vent zijn haar uit te trekken van ergernis. Hoe kon hij zo kalm blijven? Het was om stress van te krijgen. Maar ze liet niet zien dat ze gefrustreerd was. Meteen stond ze weer recht en sloeg haar handen over elkaar. ”Wel goed dan, dan sta ik wel recht. Ik heb toch niet echt behoefte aan een stoel…” Mompelde ze meer voor zichzelf bedoelt. Die man kon haar nog serieus in de weg gaan staan. Ach ja, wacht maar. Ze had gehoord van de verwerkweek en blijkbaar was hij de mentor. Deze knakker zou het nog hard te verduren krijgen. Een kleine grijns verscheen op haar gezicht. Ondertussen maakte ze al wat plannetjes in haar hoofd. Maar waarom was ze hier ookal weer haar tijd aan het verdoen? Ah ja, ze had een mes gestolen. Tja, het was niet haar fout dat ze zich zo onveilig voelde op deze school. Trouwens, messen waren ook erg handig voor andere dingen. ”Wel, begin maar met je gemekker over dat ik me moet gedragen zodat ik hier weg kan. Ik heb wel betere dingen te doen dan mijn tijd te verspillen aan een fossiele holbewoner zoals jij.” Verveeld staarde ze hem aan. Waarom hadden oude mensen toch altijd zoveel tijd nodig voor alles? Deze tijd had ze al lang kunne gebruiken voor andere dingen, zoals leerling bang maken. Met haar vinger tikte ze ongeduldig op haar arm.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://logizz.deviantart.com/
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   ma feb 04 2013, 17:25

How annoying. Dit was zijn tijd niet waardig. Met absoluut geen schaamte, ook maar een greintje interesse in wat voor rubbish ze hem te zeggen had, keerde hij zich weer van haar af en liep verder zijn kantoor in. Zijn domein, de troonzaal in deze school die voor hem zijn paleis vormde. Zij was niets meer dan voetvolk dat voor haar heerser kwam knielen. En uiteraard om haar onbenul en zijn hoog boven haar mentaliteit uittorende intelligentie te bewijzen, want dat deed ze volop. Niet dat hij daar zozeer problemen mee had. Schelden en bluffen deden ze allemaal, over beledigingen nog maar te zwijgen. Maar deed het hem iets? Soms barstte hij weleens uit om nogmaals duidelijk te maken wie hier de touwtjes in handen had, ja - maar alles was achteraf zoveel simpeler als je je bedacht dat iemand enkel op schelden overging als niets anders meer effect had. Hij wist dat hij verstandiger was als hij niet eens de moeite nam om erop in te gaan, maar zijn belager zwijgend in alle talen drie keer zo hard terugpakte. En met succes. Zijn amusatie schemerde zelfs even lichtjes door bij de uitdrukking die over zijn gezicht gleed, en de drang die hij in bedwang moest houden om zijn mondhoeken niet in een brede valse lach omhoog te laten krullen. Het maakte het vooral zo verschrikkelijk humoristisch doordat ze het allerminst had verwacht met haar domme kop, zelfs een verschrikt kreetje uitstootte tijdens haar val. Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten.
'Wel goed dan, dan sta ik wel recht. Ik heb toch niet echt behoefte aan een stoel…' Ach, overspronggedrag. Die stoere houding van 'niets gebeurd, niets aan de hand' - maar zich intussen wel diep van binnen kapot schamen. Lunatic Okami kwam namelijk weer overeind en sloeg haar armpjes over elkaar. Flink hoor. 'Ah. Wellicht heb je dan behoefte aan de -' Zijn strakke gezicht vormde zich uit de serieuze plooi om plaats te maken voor een geamuseerd glimlachje, en dat zei al genoeg dat wat er komen ging, niet veel goeds voor haar kon betekenen. 'vloer?' Zijn schoen die zich centimetertje voor centimetertje verplaatst had schoof abrupt naar achteren, waardoor hij het kleed in het midden van de ruimte waar ze op stond zonder pardon zo plotseling onder haar voeten wegtrok dat ze grote kans had weer charmant neer te ploffen.
'Wel, begin maar met je gemekker over dat ik me moet gedragen zodat ik hier weg kan. Ik heb wel betere dingen te doen dan mijn tijd te verspillen aan een fossiele holbewoner zoals jij,' zette ze een moment later haar gezanik voort, kennelijk niet beseffend dat zij degene was die tot nu toe het meest had gemekkerd. 'Je haalt me de woorden uit de mond.' Hij bestudeerde zijn nagels, totaal onverschillig - en tesamen met zijn doodkalme antwoord zou zijn rustige houding nu al helemaal ergerlijk irritant beginnen te worden. Niet zijn probleem.
'Maar goed dan, omdat je zo aandringt.' Hij richtte zich weer naar de tuthola op en plaatste zijn scepter kalmpjes met een zachte tik weer naast zich op de grond. 'Verklaar je nader.' Want wat moest zij nou met een mes? Daar kwamen alleen maar gevaarlijke capriolen van, vooral nu duidelijk was geworden dat ze niet eens simpel op een stoel kon blijven zitten.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Is there a problem? [master Savador]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Is there a problem? [master Savador]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Classes and Teachers, ow great.. (+Master Savador)
» Alvast Gefeliciteerd Master Rude/Mikey!
» [Master] Norwood Rosa Vermella Vavendyor
» big problem
» [LET OP!] Tweede gymles!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office-