PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Dante Yuan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Victoire

avatar

PROFILEElite
Real Name : Marit
Posts : 88
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: -
Partner:

BerichtOnderwerp: Dante Yuan   wo okt 31 2012, 21:32


Volledige naam Dante Raven Yuan
Leeftijd 18 jaar
Geboortedatum 14 November
Sterrenbeeld Scorpio

Geslacht Mannelijk
Geaardheid Hetero (maar stiekem vindt hij jongens ook wel interessant)

Geboorteplaneet Erd
Magiesoort Earth
Dierlijke vorm Adelaar


O U T S I D E.

Face Zijn heldere ogen staan scherp en meestal is er een lichte frons op zijn gezicht te zien. Dante heeft een strakke kaak en een Griekse neus die zijn serieuze gelaat compleet maken. Om zijn mond vind je vaak een kleine grijns of een meesmuilend lachje.
Body Dante’s lichaam is goed in vorm. Het gespierde lichaam van een atleet en de lengte van een basketballer. Bijna alles aan zijn lichaam is gespierd van een sixpack tot biceps. Dit heeft hij te danken aan trainingen in verschillende sporten.
Hair Zijn lichtblauwe haar met een grijze gloed zit meestal in een warrig model. Dante besteed er niet veel aandacht aan. Eens in de zoveel tijd scheert hij het af of laat het kort knippen door een vriend.


I N S I D E.

Nors | Trots | Koppig | Onverschillig | Beschermend | Charmant

Dante is een typische bewoner van Erd. Hij zal een gesprek snel proberen te beëindigen door een botte opmerking te maken om je weg te sturen. Verder handelt hij liever met zijn handen dan met woorden. Niet omdat hij dom is, maar omdat dat meestal de makkelijkste manier is. Meestal vecht hij zich uit een benauwde situatie of zal zijn magie gebruiken. Zijn aardmagie is voor een groot gedeelte op zijn kracht gebaseerd, nog een reden waarom hij zo gespierd is. Dante is niet iemand die zomaar op je af zou stappen met een vraag, tenzij je een klusje voor hem op moet knappen. Hij bevindt zich het liefst in een grote groep waar er anderen zijn die het woord doen. Ook is hij niet erg snel onder de indruk van iets of iemand. Echter, als hij eenmaal ergens geïnteresseerd in is dan verandert zijn hele houding. Dan zal hij een praatje met je maken en zich socialer gedragen. Ook bij meisjes gedraagt hij zich zo. Hij is charmant en vriendelijk, maar alleen als het hem interesseert. Hij zal dus niet op een willekeurig meisje afstappen om haar het hof te maken. Met vrienden om zich heen is hij op zijn best. Grappig, sociaal en vriendelijk. Bij vreemdelingen is het juist andersom. Ergens is hij ook erg kwetsbaar, maar dat zal hij nooit laten merken.

Angsten Opgesloten zitten (geen claustrofobie)
Hobby’s Dancing, freerunning


H I S T O R Y.

14 November; Het is het begin van een van de koudste winters van Erd. De lampionnen van de ondergrondse stad wakkeren uit door de gierende wind. In een simpel arbeidershuis dat is uitgehakt in de rotswand brandt nog een zwak lichtje. Een man zit in de woonkamer aan een houten tafel. In de slaapkamer licht zijn vrouw te kreunen in haar slaap. Plotseling hoort hij een gil. ‘Het komt!’
De nacht van zondag op maandag wordt een zware nacht. De vroedvrouwen moesten de arts er uiteindelijk bij halen. Na vijf uur wordt dan eindelijk Odanodan’s eerste zoon geboren: Dante.

First years; De eerste levensjaren zijn zwaar voor Dante en zijn ouders. Na een aantal zware winters is de baby al aardig wat gewend. Hij heeft ook een paar problemen. Als de meeste kinderen van zijn leeftijd al aan hun eerste woordjes beginnen blijft Dante stil. Ook huilt hij nooit. Een zegen, zou je zeggen, maar zijn ouders maken zich zorgen. Misschien is er iets mis met hun zoon? De dokters weten geen raad en vertellen hun dat ze gewoon moeten wachten. Na twee en een half jaar spreekt hij zijn eerste woordje: Vogel.

Kuro’s geboorte; Dante’s jongere broertje wordt iets meer dan een jaar na hem geboren. Kuro is bijna het tegenovergestelde van zijn broer. Waar Dante stil is begint Kuro al te praten en maakt zelfs al humoristisch. Dante lijkt zich er niets van aan te trekken. Als Kuro hem pest duwt hij hem gewoon, want sterk is hij wel. Het enige dat de broers delen is hun koppigheid. Beide hebben ze een ijzersterke wil die hun ouders soms tot waanzin drijft.

Puck’s geboorte; Zes jaar nadat Dante is geboren komt Puck ter wereld. Compleet onverwacht krijgen zijn ouders een dochter. Iets wat hun moeder altijd al had gewild. Vanaf het moment dat ze werd geboren was het al duidelijk dat er iets mis met haar was. Haar huid is net zo donker als die van Dante, misschien nog donkerder, maar verder heeft ze bijna dezelfde eigenschappen als een albino. Sinds haar geboorte heeft Dante de drang om haar te beschermen. Puck past minstens drie keer in hem, als het niet meer is. Hij heeft het gevoel dat hij haar tegen ‘de buitenwereld’ wapenen.

Vroege jeugd; Odanodan krijgt een goedbetaalde baan en het gezin verhuist naar een middenklasse wijk. Het huis is groter en dieper onder de grond waar meer warmtebronnen te vinden zijn. Dante begint steeds meer tijd op straat door te brengen. Af en toe haalt hij wat kattenkwaad uit, gewoon kindergeintjes. Hij is slim genoeg om het op school te redden zonder al te veel te studeren en volgt braaf zijn lessen.

Late jeugd; Nu speelt het grootste gedeelte van Dante’s leven zich op straat af. Hij gaat om met een grote groep mensen. Streetdance en freerunning is wat hem bezig houdt. Met zijn vrienden organiseert Dante illegale feesten. Dat zorgt ervoor dat hij weleens in aanraking met de politie komt. Vaak krijgt hij alleen een waarschuwing. Na een tijdje beginnen zijn ouders over kostscholen te praten. Zo wordt hij niet zo wordt blootgesteld aan slechte invloeden.

SSA; Nadat hij met zijn broertje en zusje er achter kwam wie hun grootvader was is Dante naar Starshine vertrokken. Het verbaasde zijn ouders een beetje dat hij ineens wel naar een kostschool wilde, maar dan zou hij tenminste niet meer op straat zwerven.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Dante Yuan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-