PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 What now? |Rhine|

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: What now? |Rhine|   di okt 16 2012, 22:15

"Moet ik nu echt moeite gaan doen? Oké" Hij stond op. "Komaan schatje geef je maar helemaal" Zei ze uitdagend. en hij zei zachtjes " zo snel als het licht meisje, dat ben ik" hij begon te lachen en in een lichtflits stond hij achter Rhine, in het krappe keukentje en hij pakte haar vast. Rhine liet een korte gil horen. "Aah Zack!" Kirde ze. "Hebbes" zei hij met een droog toontje en hij kuste haar nek, ook likte hij haar daar voor een korte seconde. Maar dat had ze vast niet eens gemerkt, dus dat was des te leuker dan. Iets doen wat ze geeneens merkt was altijd grappig, kon je altijd discussies mee uitlokken en dan nog eens zwaar winnen. "Ben ik snel genoeg voor mevrouw?" Zack begon langzaamaan te lachen. Rhine grinnikte en lostte weer op ze ging recht voor hem staan. "Blijkbaar niet schatje." Zei ze plagend. "Ugh" zuchtte Zack en hij liet zijn schouders en hoofd hangen terwijl hij nog zachtjes nee schudde. Hij had gefaald, misschien had hij toch een val moeten zetten ofzo zodat ze niet weg kon. "Maar...Omdat je zo goed je best hebt gedaan verdien je wel een beloning" Zei ze op een geheimzinnige toon. Ze vleidde zich weer tegen hem aan en keek hem in zijn ogen voor haar lippen zijn kaaklijn volgde en bij zijn oor uitkwamen. "Dus zeg me...allerliefste Zackje waarmee kan ik je belonen?" Vroeg ze op een mierzoete toon haar stem niet luider dan een fluistering. Een lichte blos verscheen op Zack's wangen en zijn adem stokte in zijn keel. "Ehm..." Hij liep compleet vast, misschien kon hij de woorden in zijn hoofd omzetten in daden? Dat was misschien wel een goed ideetje ja. Langzaamaan ging hij met zijn handen naar haar heupen en hij likte met zijn tong langs haar kaaklijn, misschien was dat ook wel haar zwakke plek? Of misschien was zelfs een gewoon kusje al genoeg? Hij kon altijd proberen en al snel had hij zijn lippen op haar lippen gedrukt en kuste haar iets heftiger dan normaal, maar nog steeds op een acceptabel tempo. Zo kon Rhine niet verstijven ofzo. Want dat was wel het laatste wat hij wilde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhine
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEReal Name : Rani
Posts : 4923
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en een beetje licht
Klas: Master savador
Partner: I'm falling all over myself, dying to be someone else, I wish you would be there to walk me home cause I can't fight the world alone.

BerichtOnderwerp: Re: What now? |Rhine|   di okt 16 2012, 22:35

Het verbaasde rhine best wel dat Zack niet een of ander plannetje had bedacht waardoor ze niet weg had gekund. Maar nee er was geen plan, geen geniepige list. Ze vond het wel schattig hoe verslagen hij eruit zag. Maar ergens was het ook wel zielig , net een geslagen puppy. Een lichte blos verscheen op Zack's wangen en zijn adem stokte in zijn keel. "Ehm..." Hij liep compleet vast, awtsh...Had zij dat uitgelokt? Vedrorie toch! Langzaamaan ging hij met zijn handen naar haar heupen en hij likte met zijn tong langs haar kaaklijn, wat was hij van plan? Rhine wist het niet maar ze bleef er wel rustig onder. al snel had hij zijn lippen op haar lippen gedrukt en kuste haar iets heftiger dan normaal, maar nog steeds op een acceptabel tempo. Rhine snapte niet waar hij naartoe wilde met zijn gekus en zijn handen op haar heupen. Rhine kustte wel met hem mee maar enige verwarring speelde in haar hoofd. Ze opende haar ogen en lostte de kus met een lichte aarzeling. Ze keek hem recht aan met een onderzoekende en vragende blik. "wat ben je aan het doen?" Vroeg ze zachtjes. Haar stem was twijfelend ze wilde hem niet kwetsen maar ze willde weten waar hij naartoe wilde gaan, wat zijn plan dit keer weer was. Rhine stond nog steeds tegen hem aangedrukt haar ademhaling regelmatig en haar houding kalm en beheerst. Maar de vragen brandde in haar ogen, wat was hij aan het den?

_________________


// voice / theme song  //
dierlijkevorm/huisdier:
 

Awards:
 
punten-uitleg.com 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bloodwar.forumotion.com
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: What now? |Rhine|   di okt 16 2012, 22:55

Zack had geen plan bedacht, hij had haar gewoon laten gaan, hij was het gewoon rats vergeten. Maar er was geen plan, geen valletje dat haar zou te pakken krijgen. Ze was gewoon vrij, vrij als de wind. "Ben ik snel genoeg voor mevrouw?" Zack begon langzaamaan te lachen. Rhine grinnikte en lostte weer op ze ging recht voor hem staan. "Blijkbaar niet schatje." Zei ze plagend. "Ugh" zuchtte Zack en hij liet zijn schouders en hoofd hangen terwijl hij nog zachtjes nee schudde. Toen ze een beloning wou geven bloosde Zack en stokte zijn adem in zijn keel. Wat moest hij hierop nou zeggen? maar hij kon beter daden plegen in plaats van woorden. "Ehm..." Hij liep compleet vast, oke daden Zack, daden. Geen woorden maar daden! Langzaamaan ging hij met zijn handen naar haar heupen en hij likte met zijn tong langs haar kaaklijn, zoek haar zwakke plek, komaan Zack. Zei hij in zichzelf in de hoop haar zwakke plek te vinden, maar blijkbaar vond hij die niet sinds ze niet echt bewoog. Ze keek hem recht aan met een onderzoekende en vragende blik. "wat ben je aan het doen?" Vroeg ze zachtjes. "Shht" zei hij en hij beet zachtjes in haar oorlel. Dan likte hij daar aan en hij grijnsde, misschien was dat haar zwakke plek? En hij waagde nog een gokje. Hij ging met zijn handen over de shirt en kriebelde aan haar onderrug. Hij was echt puur aan het gokken in de hoop haar zwakke plek te vinden. Hij zou ze vinden, koste wat kost. Zack beet dan vervolgens zachtjes in haar nek en zag dan haar vragende blik "Geen vragen stellen, gewoon genieten" mompelde hij en hij deed lustig verder met wat hij bezig was.

(kort)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhine
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEReal Name : Rani
Posts : 4923
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en een beetje licht
Klas: Master savador
Partner: I'm falling all over myself, dying to be someone else, I wish you would be there to walk me home cause I can't fight the world alone.

BerichtOnderwerp: Re: What now? |Rhine|   di okt 16 2012, 23:12

Soms was Zack gewoon een raadsel voor haar. Wat hij met zijn daden wilde bereiken kon ze niet achterhalen. Ergens vond ze het frustrerend dat ze hem niet kon doorzien. Ze was het gewoon om mensen te lezen en hen helemaal uit te pluizen maar bij zack ging dat allemaal niet zo eenvoudig. Hij had vreemd genoeg echt een goede misleiding. "Shht" zei hij en hij beet zachtjes in haar oorlel. Dan likte hij daar aan en hij grijnsde. Ze had nog wat willen zeggen maar het gevoel in haar oorlel was zo zalig. Haar knieën gingen er van knikken en haar ogen sloten zich. Een vredige glimlach kwam op haar gezicht. Ze voelde zijn handen bewegen een zachte streling, een heerlijk kriebelend gevoel ging door haar wervel kolom heen. Haar lichaam werd zwakker waardoor ze meer in zacks armen hing. Zack beet dan vervolgens zachtjes in haar nek en zag dan haar vragende blik "Geen vragen stellen, gewoon genieten" mompelde hij en hij deed lustig verder met wat hij bezig was. Was dat het geweest? Was hij haar zwakke plekken gaan zoeken? Het kon goed zijn. Ach ja het maakte Rhine allemaal niets meer uit ze vond het zo zalig. Ze raakte er bijna van in trance. Ze wist niet hoe het kwam dat ze altijd helemaal van de wereld geraakte als iemand haar daar aanraakte maar het gebeurde gewoon. Ze kon er niets aan doen en nu hij wist waarmee hij haar zo tam als een lammetje kon krijgen kon dat zeer handige info voor hem zijn. "Doe dat nog eens..." Smeekte ze op een fluisterende toon.
Ze hunkerde naar zijn warme zachte lippen aan haar oorlel, zijn trouwe beschermende en vinnige handen op haar onderrug. Ja die bewegingen waren zo heerlijk voor haar.

_________________


// voice / theme song  //
dierlijkevorm/huisdier:
 

Awards:
 
punten-uitleg.com 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bloodwar.forumotion.com
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: What now? |Rhine|   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

What now? |Rhine|

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Bijles Tender Warmth || Rhine

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Floors :: Floor VI - Light Magicians Dormitory-