PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 loud as thunder || open.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vanilla
-
-
avatar

PROFILEReal Name : SanNi
Posts : 714
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: { ᴀ } ɪ ʀ
Klas: master Savvie.
Partner: вєcαυѕє уσυ αяє му кιηg αη∂ ι αм уσυя ℓισηнєαят.

BerichtOnderwerp: loud as thunder || open.   do sep 13 2012, 10:13

“Maar ik wil buiten les!” De schreeuwende stem weerkaatste tegen de muren terwijl het kleine meisje de hulpeloze man begon uit te kafferen. Hoe durfde hij wel? Het was maar een stomme sterveling met te weinig fantasie en toch vertelde hij haar dat de tuin-les niet door ging. De magiër kon hem letterlijk naar de keel vliegen. Ze deed het ook. Ze sprong naar de man toe. Haar handen als klauwen naar hem toe gericht. Toch bereikte het duivelse kind haar doel niet: ze werd terug geslingerd en knalde tegen de muur achter haar aan. Blijkbaar had één van de magische leerlingen in gegrepen. Een woeste vloek was hoorbaar terwijl het meisje het lokaal uit stormde.

Zonder na te denken rende het meisje ook de school uit – weg van de muren die haar gevangen hielden. Degene die ze passeerde zouden alleen een rode wervelstorm zien. Ze rende, stopte halverwege, smeet haar kisten uit en rende door op blote voeten. Eenmaal buiten stopte ze niet ook al had de regen haar binnen één seconde verzopen. De harde storm die vandaag aanwezig was, was de reden geweest waarom alle buiten-lessen waren af gelast. Zeer begrijpelijk voor elk normaal persoon, maar dit kind was nooit normaal geweest.

Pas toen ze midden in de stad was beland hield haar geren op. Verwilderd, verdwaald in haar eigen woede keek het meisje om zich heen. Haar zwarte tanktop plakte aan haar lichaam. Haar paardenstaarten vielen zonder enige slag stijl naar beneden: verzwaard door het vele water wat er in terecht was gekomen. Over de ronde wangen van haar gezicht zaten zwarte vegen van de uitgelopen mascara. Al bij al zag ze er uit als een zielig, verzopen katje. Alleen haar ogen die donderde als de wolken boven haar spraken dat tegen.

Even keek ze verbaasd om hoog toen er een bliksem over haar heen raasde en de klap bijna onmiddellijk er op volgde. De klap had haar van haar woede ontnomen en nu pas kon ze redelijk om zich heen kijken. Niemand had zich met dit noodweer op straat gewaagd. Zo mogelijk kon het de zwaarste regenval sinds jaren zijn. Het meisje zette een pruillip op en begon rond te slenteren – verzopen was ze toch al. Het was ijzig koud buiten. De regen had de magiër tot op het bot verkild, maar het boeide haar niet. Het was maar een vraag of de kilte ook werkelijk tot haar door drong. Met dit meisje kon je zulke dingen betwijfelen.

Met haar armen over elkaar heen geslagen stond ze plots stil. Ze had een energie van een menselijk wezen op gemerkt. Achter haar. Maar ze draaide zich niet om, eerst wilde ze weten wat deze energie-bron zou doen. Verder lopen en een mede verzopen katje negeren of op haar af komen om haar aan te spreken? Of totaal iets anders? Haar nieuwsgierigheid was in elk geval geprikkeld.

_________________
/ Student Council :: Right Hand \
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Niah

avatar

PROFILEReal Name : Mies
Posts : 268
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: aarde
Klas: Mentorklas
Partner: I have never searched for it but when I find it I know that I never have to search for it again.

BerichtOnderwerp: Re: loud as thunder || open.   do sep 13 2012, 18:57

Niah ritste net haar weekend tas open om wat spulletjes uit te pakken van het rijsje was ze gemaakt had naar Gren. Met zacht getik op de ramen was dat verder het enigste geluid wat er in de kamer klonk. Niah zat op het bedrand met de tas naast haar en keek met een starende blik naar de regen die naar beneden denderde. Af en toe schoot een bliksemschicht voorbij en later een donder. Hoe langer ze staarde hoe sneller de donder er achteraan kwam. Met haar rechterhand streek ze een wilde lok uit haar gezicht. Voor de verandering had ze haar lenzen in waardoor ze zich veel speelser en jonger voelt. Ze had een kort zwart rokje aan met een zwart shirt met halve mouwtjes met kant aan de kraag die half over haar borsten liep en aan het einde van de mouwtjes. Als je haar zou zien zou je niet denken dat ze een leraar was, misschien als je er bij hoorde of wist dat het een kunst docent zou zijn klopte het misschien niet iets meer. Haar ogen kregen wat meer scherpte en ze keek van het raam naar haar blote voeten. “Misschien een idee om een drankje te pakken.” Verzuchte ze tegen zichzelf. Een gekraak was te horen door de kamer van het bed dat weer terug in model kwam. Uit een kast haalde ze twee zwarte laarzen met een gesp boven aan de laars. Naast de kast hing aan een haakje een paar tassen. Wille keurig greep ze een tas. Het was een zwart suède tas met een bloem van stof en kralen er op. Voor dat ze de deur uit liep deed ze een lange zwart leren jas aan en pakte een donkerblauwe paraplu met een handvat dat op het einde een robijn had zitten waarna ze de deur uit liep.

Eenmaal buiten en haar paraplu uitgeklapt te hebben keek ze even naar de lucht die donker was. Een bliksemschicht gierde door de lucht en ze bleef even stil staan. Nadat de donder was geweest lieps ze weer verder. Ze was nog niet erg bekent hier dus ze slenterde wat rond. Ze keek links en rechts om te kijken wat nu waar een beetje was en wat er in de etalages waren en hoe druk het is restaurants en café waren. Voor kort keek ze even voor zich, maar moest wel even twee keer kijken. Stond daar nu werkelijk iemand midden in de regen? Met een rustige pas liep ze op het persoon af en liep er omheen om vervolgens het meisje aan te kijken. “Gaat alles wel goed?” vroeg ze terwijl ze de paraplu over de twee verdeelde zodat het meisje ook droog stond.

_________________
Miss Niah |Liam |Mizore
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amilia
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Amilia
Posts : 234
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: loud as thunder || open.   vr sep 14 2012, 14:47

alois was in zijn kamer en keek naar buiten.het regende en onweerde en hij had nog wel zo zin om naar buiten te gaan.hij zuchte en schrok toen hij een harde knal hoorde.hij had nooit wat met onweer gehad en vondt het vreselijk.hij wou ook nooit naar buiten als het onweerde.hij keek of zijn butler in de buurt was.hij zag claude nergens en pakte zijn paraplu en zijn tas met eten en ging er van door.hij had geen zin om in zijn kamer te blijven.

hij opende zijn paraplu en liep naar de stad.hij was er eigelijk nog nooit geweest en was erg benieuwd wat voor stad het was.hij zag winkels maar ze waren open maar hij had geen idee waarom hij naar binnen zou gaan.hij hoorde het gekletter van regen op zijn paraplu en schrok toen er weer een knal kwam.hij dook een beetje in elkaar en liep toen weer verder.hij zag een flits en schrok weer.opeens zag hij twee gestaltes onder een paraplu staan.hij wist niet wie het waren en bleef even stil staan.hij keek bedachtelijk en zuchte even.hij haatte onweer en vreemde gestaltes en de donker en dat kwam allemaal door het verleden.hij liep richting de gestaltes af en keek hun voorzichtig aan.hij voelde dat er iets was maar wist niet wat.eehm..wat een rot weer he?hij glimlachte wat onzeker.


(ik doe hannah hier ook in vanavond miss)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: loud as thunder || open.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

loud as thunder || open.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» God of thunder. [OPEN]
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-