PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Zahn Mortiér || WIP.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vanilla
-
-
avatar

PROFILEReal Name : SanNi
Posts : 714
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: { ᴀ } ɪ ʀ
Klas: master Savvie.
Partner: вєcαυѕє уσυ αяє му кιηg αη∂ ι αм уσυя ℓισηнєαят.

BerichtOnderwerp: Zahn Mortiér || WIP.   ma sep 10 2012, 22:54

volledige naam Zahn Mortiér
roepnaam Zahn

leeftijd 16 jaar
geslacht vrouwelijk
geaardheid heteroseksueel

thuisplaneet Erd
taal Erds || Iers
magie Aarde en Licht
magiegebruik Met haar aarde-magie heeft Zahn kracht over zwaartekracht en dat heeft ze zichzelf zo aangeleerd dat ze kracht heeft over bewegingen. Door de juiste hoeveelheid zwaartekracht bij iemands arm weg te nemen of toe te voegen, kan je deze op en neer laten gaan: bijvoorbeeld. Gevaarlijker is de kracht die ze kan uitoefenen op vitale organen in je lichaam. Wist je dat als je te veel kracht op je hart plaatst, deze uit elkaar kan knallen? Wie durft nu nog te zeggen dat zwaartekracht niet gevaarlijk kan zijn? Toch gebruikt ze haar krachten niet vaak, eerder omdat ze vergeet dat ze ze heeft en niet om haar vriendelijkheid richting andere mensen. Tja, Zahn blijft Zahn.

Met haar licht magie kan Zahn energieën om haar heen voelen. Zo kan ze precies zegen wat voor wezens er om haar heen bevinden: van plant tot dier en van mens tot geest. Maar daar houdt haar kracht niet op. Ze kan energieën overgeven: een heel vermoeid iemand kan het meisje weer laten dansen van energie. Het enige wat daarvoor nodig is lichamelijk contact – huid op huid. Ze kan haar magie ook andersom gebruiken: energie afnemen. Ook hier geldt dat ze lichamelijk contact nodig heeft. Zahn is trouwens het type dat eerder energie zou af pakken (onbewust) dan geven.
lengte 1,58 meter
gewicht 43 kilogram

ogen Fel groene ogen staren brutaal de wereld in. Zahn is niet het type dat haar emoties verbergt, zal dit type ook nooit zijn, en de meeste kans om haar buien goed te voorspelen is door op haar ogen te letten. Bezitten ze een felle glinstering of juist een nieuwsgierige? Zijn ze wantrouwig of open? Volgens sommige zijn ogen de poorten van de ziel – bij Zahn is dit zeker waar.
huidskleur bleek
haarkleur Met haar knalrode lokken krijg je al snel het idee dat een vuurnimf op je pad is gekomen zodra je haar ziet. Haren zo rood dat Zahn moeilijk te overzien is ondanks haar kleine gelaat.
kapsel ..

kleding Simpele kleding, niet opvallend en vaak zwart van kleur. Hoewel het meisje een voorkeur heeft voor groen en gespot kan worden in een legerbroek, keert ze altijd weer terug naar de zwarte skinny en zwarte tanktop. In de winter draagt ze een leren jas die haar overduidelijk te groot en in de zomer houdt ze haar armen bloot. Geen hakken of pumps voor deze jongedame, maar gewoon simpele kisten die ze helemaal afgetrapt heeft. Veel waarde legt Zahn niet aan haar kleding, zolang het maar lekker zit.

..
karakter Onmogelijk zou nog een understatement zijn. Er zijn maar weinig mensen die zo wisselvallig zijn als dit meisje. Vraag naar haar favoriete kleur en ze zou 'zwart' antwoorden, nog geen moment dat antwoord veranderen in 'wit' en als je het een week later na vraagt, zou ze beweren dat het altijd al 'groen' is geweest. Niet al te makkelijk om mee om te gaan. Zo snel als haar mening verandert, zo snel kunnen haar buien ook veranderen. Het is niet vreemd dat ze het ene moment nog lacht als een klein kind, vervolgens vervloekt ze alles en iedereen om haar heen. Instabiel dus. Maar vraag je niet af waar dat gedrag vandaan komt. Zahn 'is'. 'Zijn' is alles voor het kleine meisje: het leven in het hier en nu en dat doet ze ook als geen ander. Niemand gooit zijn emoties zo sterk naar buiten als deze roodharige kan doen. Het overweldigt mensen. Mensen walgen of genieten er van, maar één ding is zeker: Zahn laat een indruk achter. Ze is instaat om je hele persoonlijkheid op z'n kop te gooien en vervolgens weg te lopen alsof er niks gebeurd is. Nog zo iets typisch haar: ze vergeet. Ze vergeet wat ze vanochtend gegeten heeft, ze vergeet wat ze wilde gaan doen en bovenal vergeet ze wie jij bent. Heb je een diep gesprek met haar gevoerd al je geheimen aan haar verteld? Grote kans dat ze je de volgende dag al niet meer herkent. Het leven in het hier en nu is bij haar zo sterk dat ze het verleden vergeet en nooit een beeld van de toekomst zou hebben. Onbevangen en vrij – een eigenschappen die eigenlijk niet meer passen in de maatschappij van nu. Misschien dat het daardoor komt dat mensen haar niet begrijpen en ontwijken.

vaardigheden Zahn is snel over tegenslagen heen, kan contact leggen met iedereen, trouw blijven aan zichzelf.
zwaktes Dingen accepteren en gevolgen in schatten, Zahn 'doet' altijd: zonder de consequenties te zien. Egoïstisch zijn en alleen voor zichzelf leven/geven – het vergeten van personen.
interesses Zahn haar interesses veranderen met de minuut: dan houdt ze van water, dan van vuur – dan houdt ze van wit, dan van zwart.
houdt van Vragen stellen, het idee dat ze alles weet staat haar aan. Ze houdt er van om vrij te bewegen, om alles te doen en te laten wat ze wilt: ze danst, zingt, schreeuwt en staat stil. Alles waar op dat moment haar gedachten naar staat, dat ze dat kan doen – daar houdt ze van.
houdt niet van Om bezet geworden, zelfs niet door de mensen die dichtbij haar staan. Niet in staat te zijn om te doen wat ze wilt (om haar gedachten waar te maken), als mensen niet luisteren naar haar vragen/woorden. Vooral om overheerst te te worden is iets waar ze niet tegen kan. Iedereen die haar woorden laat weg sterven en haar bewegingen stopt, kan er voor zorgen dat Zahn onmetelijke haat voelt.
angst Iemands bezit zijn en niet meer kunnen doen wat ze wilt.

verleden ..
Chotd ..

ceol || muziek
Near Banbridge town, in the County Down
One morning in July
Down a boreen green came a sweet colleen
And she smiled as she passed me by.
She looked so sweet from her two white feet
To the sheen of her nut-brown hair
Such a coaxing elf, I'd to shake myself
To make sure I was standing there.

From Bantry Bay up to Derry Quay
And from Galway to Dublin town
No maid I've seen like the sweet colleen
That I met in the County Down.

As she onward sped I shook my head
And I gazed with a feeling rare
And I said, says I, to a passerby
"Who's the maid with the nut-brown hair?"
He smiled at me, and with pride says he,
"That's the gem of Ireland's crown.
She's young Rosie McCann from the banks of the Bann
She's the star of the County Down."

I've travelled a bit, but never was hit
Since my roving career began
But fair and square I surrendered there
To the charms of young Rose McCann.
I'd a heart to let and no tenant yet
Did I meet with in shawl or gown
But in she went and I asked no rent
From the star of the County Down.

At the crossroads fair I'll be surely there
And I'll dress in my Sunday clothes
And I'll try sheep's eyes, and deludhering lies
On the heart of the nut-brown rose.
No pipe I'll smoke, no horse I'll yoke
Though with rust my plow turns brown
Till a smiling bride by my own fireside
Sits the star of the County Down.

~
hot like the sune, wet like the rain,
green like the leaves, life is a game.
stars in my head, shine moon shine.
everything's cool and i feel fine

can you touch the root that feeds us
can you hear the words that i say
can you feel the music moves you
can you feel alive today

strong like the grass, tall like a tree.
free like the wind, eternally.
nothing to lose, nothing to gain.
just running wild, again and again and again

humble bees and blossom,
only trees and me.

qoutes
'Belangrijk' was een onbekend begrip voor haar, wat op dat moment haar interesseerde, was voor haar 'belangrijk'. Ongeacht de mening van anderen. || “Zahn leeft alleen voor Zahn. Zahn zal nooit leven voor een derde, of zelfs maar een tweede persoon”

~
“Let virtue distinguish the brave, place riches in lowest degree, think them poorest who can be a slave, think them richest who dare to be free.” || “Leef voor vandaag. Als vandaag moeilijk is, vergeet vandaag dan. En als het niet zo was, vergeet het dan ook, want het zal snel weer moeilijk zijn.”

_________________
/ Student Council :: Right Hand \
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Zahn Mortiér || WIP.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-