IndexDio, nobody knows his real name HpD5UwnDio, nobody knows his real name 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Dio, nobody knows his real name

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dio
.
.
Dio

Posts : 181

✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas:
Partner: I don't need it

Dio, nobody knows his real name Empty
BerichtOnderwerp: Dio, nobody knows his real name   Dio, nobody knows his real name Icon_minitimedi aug 28 2012, 11:28

Dio, nobody knows his real name T69t1f
Naam: Dio. Niemand weet zijn echte naam.

Leeftijd: 18 jaar
Lengte: 1m89
Gewicht: 78 kilogram
Geaardheid: homoseksueel

Thuisplaneet: Nova
Taal: Japans, Engels (novaans)
Magie: Light magic
Gebruik: Hij gebruikt haast nooit magie om te vechten maar eerder en liever voor andere handige dingen zoals kamers verlichten, zichzelf genezen, etc. Voor vechten gebruikt hij zijn katana genaamd Yamato.

UITERLIJK

Dio is normaal gebouwd, niet slank, niet dik of extreem gespierd. Hij heeft kort, zilverwit haar dat altijd rechtovereind staat. Hij spendeert geen uren voor de spiegel om er goed uit te zien. Daar heeft hij geen behoefte aan.
Je kan hem gerust redelijk groot noemen, hij is bijna 1m 90 groot. Zijn normale bouw van zijn lichaam zorgt ervoor dat hij niet bepaald opvalt, tot zijn groot genoegen.
Zijn gezicht is normaal, het enigste wat bij hem opvalt zijn zijn heldere diepblauwe ogen die geen emotie verraden.
Hij draagt vaak blauwe kleding, meestal een lange jas die reikt tot zijn knieeën, waar onder een katana is verstopt, een spreuk die het ding verkleint en in tijden van nood het zwaard weer naar zijn oorspronkelijke grootte brengt. Zo komt hij ook weinig in de problemen met leraren. Hij staat graag in een goed blaadje bij de leraren.

INNERLIJK

Mensen vinden hem onvoorspelbaar, gevaarlijk, iemand die ze liever mijden. Daarom heeft Dio zich als een eenzaad opgesteld. Hij toont totaal geen emotie, geen medeleven, geen pijn. Maar hij verliest snel de controle over zichzelf als mensen hem uitdagen. Hij is egoïstisch, arrogant en lijdt aan paranoia, ook al zie je het niet. De pilletjes daartegen neemt hij ’s avonds laat alleen in zijn kamer in om vragen te vermijden. Hij houdt absoluut niet van aandacht, maar eenmaal hij interesse heeft zowel positief als negatief, snakt hij naar de aandacht en zal hij deze personen blijven opzoeken op een normaal niveau.
Hij heeft een soort van bindingsangst. Hij houdt relaties liever oppervlakkig, zij weten weinig van hem, maar hij weet alles van de ander. Hij doet dit door middel van de persoon scannen, met zijn ogen ontdekken hoe de persoon voor zich in elkaar zit, dit kan maar tot zekere maten. Zo kan hij aan de houding zien hoe deze persoon is, is deze flirterig of juist heel afzijdig. Maar meer kan hij ook niet onderzoeken, dus dan begint hij het vertrouwen van deze persoon te winnen zodat deze hem alles verteld. Dio maakt of breekt veel mensen, het hangt ervan af of je hem in je harnas jaagt of niet.

VERLEDEN

Hier wordt hij niet graag aan herinnert. Zijn moeder is gestorven bij de geboorte van Dio en zijn vader een aantal jaren later. Zo is hij in een weeshuis op Nova beland en toen bleek al dat hij niet normaal was. Hij was angstig, bang voor contact met andere kinderen, hij speelde liever alleen. De mensen van het weeshuis vonden hem maar abnormaal, maar toch was hij een van de eersten die weer het verachterlijke huis mocht verlaten om bij een pleegfamilie te wonen. Deze vonden hem ideaal, stil, teruggetrokken en braaf. Maar zo braaf bleef hij niet, op zijn 16e verliet hij het pleegouderlijk huis om op zichzelf te leven, niemand had hem ooit teruggezien. Alleen nu, op zijn 18e besloot hij weer onderwijs te volgen en dus naar SSA te vertrekken. Zijn magie moest verbeteren, ook al zou hij het nooit gebruiken voor te vechten, dat deed hij liever met de vuist.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dio, nobody knows his real name
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-
Ga naar: