PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Gaël ''Sionnach'' Devairé

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jareth
-
-
avatar

PROFILEElite
Posts : 303
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: When a crack on the floor bursted out, a little sapling sprout. That's when the magic of nature found it's way into my veins.
Klas: n.v.t
Partner: It hurts, but it's okay. I'm used to it

BerichtOnderwerp: Gaël ''Sionnach'' Devairé   zo aug 26 2012, 21:09Naam: Gaëllarn Devairé
Roepnaam: Gaël
Bijnaam: Sionnach (vos)

Medical records:

Lengte: 1, 90 m
Gewicht: 75 kilo
Haarkleur: Kastanjebruin
Oogkleur: Lichtblauw
Huidskleur: Licht
Sexuele voorkeur: Bisexueel
Overig: Gaël is zijn linkerarm verloren toen hij 15 jaar was. Deze heeft hij zelf vervangen door een zelfgemaakte mechanische arm van metaal en koper die hij om de zoveel tijd moet vervangen omdat hij te klein is of verroest.
Behalve zijn arm is Gaël ook zijn rechteroog kwijt. Ook deze is vervangen door een mechanisch exemplaar. Echter valt het zwaar te betwijfelen of hij er ook echt iets mee kan zien, daar heeft nooit iemand naar durven vragen.

Personal records:

Partner: Not a snowballs chance in hell.
Familie: Over Gaëls familie is weinig bekend, ook bij hemzelf. Hij ziet zijn vrienden van de Air Serpent als zijn familie.
Huisdier: Een klein mechanisch draakje die de naam [url=/?qh=§ion=&q=steampunk+dragon#/d4c2awx]Acrai[/url] draagt. Hij bestaat uit 354 onderdelen waarvan 287 kunnen bewegen. Zijn energiebron is een compacte vuurbal versterkt met duistere magie waardoor hij langer blijft branden en een water toevoer. Acrai loopt dus op stoom.
Likes: Alles wat mechanisch is/ vrouwen die voor zichzelf opkomen/ intelligente mensen/ de kleur geel.
Dislikes: Mannen die macho gedrag vertonen/ roest/ omhoog gevallen types/ stomme opmerkingen.
Hobby's: Gaël is een echte sleutelaar. Als er iets stuk is dan kan hij het repareren. Vooral mechanische dingen is hij goed mee. Verder is hij ook altijd wel te vinden voor spannend potje schaak en een goed boek.About Gaël:

Karakter: Om Gaël vriendelijk te noemen? Dat zou een beetje te ver gaan, maar het is zeker geen jongen die iemand zomaar pijn zou doen. Toch is het misschien verstandiger om je geluk niet te testen bij hem aangezien hij onvoorspelbaar uit de hoek kan komen. Door zijn slechte ervaringen met andere mensen, en de manier waarop hij zelf (deels) is opgevoed heeft ervoor gezorgd dat hij liever niet bij anderen in de buurt is. Hij wantrouwt mensen sneller dan dat hij op ze af zou stappen. Maar als hij wel met je praat zul je merken dat Gaël een ontzettend uitbundige jongeman is met soms iets te veel energie.

Wapens: Ondanks dat Gaël twee zware fysieke handicaps heeft kan hij toch met een aantal wapens overweg. Buiten zijn magie om maakt hij gebruik van een kleine musket waar hij zelf een extra vizier op heeft gemonteerd al gebruikt hij dat niet vaak. Verder kan hij met zijn goede arm prima zwaardvechten.

History:

Age 0-7:
Van zijn vroegste jeugd weet Gaël eigenlijk bijna niks meer. Hij kan zich zijn moeder nauwelijks herinneren nadat zij was weggelopen omdat haar man, als hij in een dronken bui was, haar sloeg. Gaël was pas 2 jaar toen dit gebeurde. Hij en zijn jongere zusje werden samen door hun vader grootgebracht. Maar de man begon steeds meer en steeds vaker te drinken waardoor Gaël en zijn zusje ook niks aan hem hadden. Hij bleef soms dagen weg van huis en Gaël moest dus voor zichzelf leren zorgen. Toen hij 7 jaar was kwamen er mensen die zeiden bij de kinderbescherming te horen en namen Gaël en zijn zusje mee. Ze werden elk in aparte weeshuizen gestopt. Gaël was het hier niet mee eens en was dezelfde maand nog weg gelopen. Zijn zusje heeft hij sindsdien niet meer gezien.

Age 7-17:
Zodra Gaël was weggelopen was hij aan boord geslopen van een onbewaakt schip wat lag aangemeerd bij de haven op Shadra in de stad waar hij woonde. Later bleek dat hij op een schip van een aantal Cassiaanse piraten zat. Ze hadden hem al snel gevonden en wilde hem op de eerste de beste planeet dumpen totdat hij zijn verhaal vertelde. De kokkin, en de enige vrouw op het hele schip, kreeg medelijden met hem en maakte een deal met de rest. Als de jongen hen niet voor de voeten zou lopen mocht hij bij haar blijven. Zo groeide Gaël op tussen de botte zeelui en bloederige gevechten. Het bleek al snel dat de jongen een grote aanleg had voor techniek en bracht veel tijd door bij de mechanicus van het schip wat zowel ontworpen was om te kunnen varen en te kunnen vliegen. Al snel trad Gaël in zijn voetsporen en werd, na een tragisch ongeval de nieuwe ''snufjesman'' aan boord van het schip. Toen hij 14 jaar oud was vocht hij voor het eerst echt mee met de rest van de piraten. Dankzij zijn doorzettingsvermogen verdiende hij het respect van de bikkelharde mannen en zagen ze hem als een jonger broertje. Toen Gaël 15 jaar was kwam er een gevecht waar hij minder geluk bij had, hij verloor zijn arm in dat gevecht. Na een tijdje geprobeerd te hebben om zonder te leven kon hij er niet meer tegen en maakte voor zichzelf een nieuwe arm. Dankzij duistere magie was het mogelijk voor hem om zijn nieuwe arm te bewegen alsof het al jaren aan hem vast zat. Een jaar later verloor hij ook zijn oog. Iets wat hij ook kon vervangen maar voor de bemanning was het duidelijk. Ze wilde niet dat Gaël op zo'n jonge leeftijd al zichzelf de vernieling in hielp. Ze vertelde hem dat hij naar school moest. Pas als hij was afgestudeerd en voor een baan had geleerd mocht hij terug komen als hij dat dan nog wilde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: Gaël ''Sionnach'' Devairé   zo sep 09 2012, 16:34

dangit you, mijn tweede naam is Gaëlle Stare

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Gaël ''Sionnach'' Devairé

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-