PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Niflheim Layth Wehming //Niff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Niff
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Quy
Posts : 54
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner: don't need one, i have Siraj..

BerichtOnderwerp: Niflheim Layth Wehming //Niff   zo aug 26 2012, 21:07VOLLEDIGE NAAM Niflheim Layth Wehming
VOORNAAM Niflheim (Niffelheim)
ACHTERNAAM Wehming
BIJNAMEN Niff, Finn, Wehming, Layth, Lay
LEEFTIJD 17
GEBOORTEDATUM 15 November
GESLACHT Mannelijk
GEAARDHEID Biseksueel
GEBOORTEPLAATS Erd
MAGIE SOORT Aarde
MAGIE
Seismic sense Door simpel contact te maken met de aarde kan Niff allerlei vibraties voelen. Deze ability is eigenlijk zijn tweede ogen. Het werkt echter beter wanneer hij echt aarde onder zijn voeten heeft zitten, in huizen of buiten op stoep voelt hij de vibraties minder sterk. Het kan zelfs zo ver gaan dat hij niks voelt als de aarde wordt bedekt door een heel dik laag ander materiaal. Zonder schoenen werkt deze ability het beste.

Metal manipulation Het spreekt voor zich. Niff kan iedere vorm van metaal vervormen en manipuleren. Niff gebruikt metaal manipulatie erg vaak, misschien zelfs vaker dan het algemene aarde sturen.

LICHAAM Niff zit zo ongeveer tegen de 1.89 en weegt zo'n 75,7 kg. Niff heeft een normale postuur, alhoewel hij beschikt over veel spieren zijn deze niet zo erg te zien.
OOGKLEUR Rood
HAAR Niff's haren zijn bruin/grijzig van kleur. En ja, dat is zijn natuurlijke haarkleur. Hij doet vrij weinig aan zijn haar, misschien alleen met een kam erdoorheen in de ochtend. Verder laat hij het liefst warrig zitten. Bovendien draagt hij vaak zijn hoodie eroverheen.
KLEDING Je zou het als 'urban' of 'street' kunnen beschrijven. Zijn kleding kast staat vol met sweaters en hoodies. Soms vind je er een blouse tussen. Veel van zijn bovenstukken hebben verschillende patronen en opvallende kleuren. Zijn broeken/jeans daarentegen zijn daarom altijd donker gekleurd.
OVERIG Niff draagt vaak een hondenband om zijn nek.

P E R SO N A L I T Y
Violent - Short-temper - Stubborn - Hyperactive - Playful - Mischievous - Friendly
Met Niff moet je geen ruzie zoeken. Hij zal zonder aarzelen met je op de vuist gaan, je moet er alleen wel voor zorgen dat je terug vecht. Niff geeft er namelijk vrij weinig om als hij je dood neerslaat. Dat maakt hem gelijk onverschillig op sommige gebieden. De reden van Niff's geweldadigheid is zijn gebrek aan kalmte en geduld. De kleinste dingetjes kunnen Niff irriteren. Overigens is hij zo koppig als een ezel. Heeft Niff toch nog iets meegekregen van Erd. Wanneer hij een mening over iets heeft zal hij deze niet gauw loslaten. Zijn koppigheid weet hem meestal ook zijn zin te geven, hij weet mensen naar zijn hand te zetten, zolang hij maar vasthoudend blijft. Verder mag Niff misschien wel 17 zijn, maar hij is altijd nog speels. Bovendien wil hij altijd bezig zijn met van alles en nog wat. Stil zitten kan hij niet. Zelfs wanneer hij maar een paar uurtjes slaap heeft gehad. Je zou kunnen zeggen dat hij nog niet aan ADHD leidt. Niff verveelt zich daarom snel en zal om tijd te doden, mensen irriteren. Op sommige momenten kan hij toch wel een rotjong zijn. Hij is ondeugend en geniet ervan om andere mensen te irriteren. Ohja, om Niff niet al te irritant over te laten komen, kan hij ook gewoon vriendelijk zijn.

PAST
0~6
Geboren op Erd bij zijn ouders die de eigenaren waren van WAT (Wehming Android Technology). Het bedrijf stond uiteraard bekend om zijn androids. Maar ook om zijn andere ver ontwikkelde technologie. Ondanks dat het bedrijf niet zo heel bekend was, had Niff het erg goed. De apparaten die het bedrijf verkocht waren namelijk duur en uniek. Als kind hing Niff vaak rond in het kantoor van zijn vader samen met Siraj. Hij mocht vaak de prototypes uitproberen. Dat waren voornamelijk dierlijke androids. Menselijke androids waren in die tijd nog moeilijk om te maken. De vorm was er, alleen het menselijk brein was moeilijker met zijn gevoelens en alles waarover een dier niet bezat. Het maken van deze androids ging tamelijk snel. De Wehming's beschikten allen over magie. Deze gebruikten ze dagelijks, aangezien hun magiesoort aarde was, konden ze metaal makkelijk vervormen en gebruiken.

6~14
Voor het eerst ging hij naar school. Als het ware later dan normaal. Maar problemen leverde het gelukkig niet op. Niff was alleen wel een probleemkind. Hij luisterde amper en werd regelmatig de klas uitgestuurd. Zijn ouders waren druk met het bedrijf, deze kwamen er dan ook nooit achter. De basisschool maakte hij feilloos af, op veel bezoekjes bij de schoolhoofd na. Op het voorgezet onderwijs begonnen eigenlijk de echte problemen. Niff hing liever rond met oudere jongens die stuk voor stuk boven de 16 waren. Je raad het misschien wel, hij ging alles uitproberen. Hij raakte elke dag wel verstrikt in een gevecht, in de avond ging hij uit en 's nachts vernielde hij alles wat hij tegenkwam. Dit duurde echter niet lang. De jongen was een Wehming en het bleef niet onopgemerkt. Zijn vader haalde Niff van school af en liet hem thuis privé les krijgen. Overal waar Niff heen ging, liet hij Siraj meegaan. De hond luisterde misschien niet al te best, maar had wel een positieve effect op Niff.

15~17
Menselijke androids waren nog zeldzaam. Maar werden wel al volop gemaakt. Zoals gewoonlijk mocht Niff de prototypes eerst nog testen. Er was een prototype. De nieuwste en meest geavanceerde android op dat moment. Ze heette 451. Om te zien was ze een prachtige jonge vrouw, het was enkel haar binnenste dat volledig van metaal was. Niff kon het niet laten om voor de android te vallen. Maar het kon ook niet anders, ze was zo menselijk als ze maar kon en zo mooi.. Een week lang mocht hij haar 'testen'. Maar hij 'testte' haar niet alleen, hij nam haar mee naar buiten, nam haar in vertrouwen en ging haar zien als een vriendin. Ze ontbrak namelijk niks, ze kon luisteren, had emoties en had gevoelens. Niff vergat het feit dat ze een android was compleet. En zo ook het feit dat ze nog een prototype was, dat was een grote fout. 451's systeem sloeg om zonder reden, ze ging van een zachte jongedame naar een moordmachine. Niff had de jongedame even achtergelaten om drinken te kopen, wanneer hij terugkwam trof hij een bloedbad aan en 451 die als enige nog overeind stond. Wat heb je gedaan!? riep Niff in complete shock. En dat was het moment dat hij besefte dat ze maar een robot was. In plaats van te antwoorden viel ze Niff aan. Ookal met zijn lengte en gewicht kon hij de 150 kilo android niet aan. De android dreigde Niff te wurgen, maar wanneer hij haar vastgreep bij haar armen om die weg te duwen, vervormde hij armen. Het was een beetje laat, maar Niff had dus toch magie. De Wehming's dachten dat het was opgehouden bij Niff, maar het zat al die tijd al in hem. Niff wist het stuk metaal te verwoesten en bracht hem terug. Dit had fatale gevolgen voor het bedrijf. WAT werd verantwoordelijk gesteld voor het bloedbad en werd geforceerd te sluiten. Daar ging het bedrijf, de reputatie van de Wehming's en al hun inkomen.

17~
Ook al wisten zijn ouders dat Niff magie bezat. Ze lieten hem niet naar SSA gaan. Nee, Niff moest het familiebedrijf redden en opnieuw oprichten. Hij weigerde, niet met die gebeurtenis nog fris in zijn geheugen. Niff dreigde weg te lopen als hij niet naar SSA mocht gaan. Ze hadden niet veel keus dan Niff te laten gaan. Hij verliet zijn ouders direct, moeizaam was het niet, bovendien zag hij zijn ouders toch nooit en hij had Siraj. Het deerde hem ook weinig wat er met zijn ouders zou gebeuren, hij zou prima voor zichzelf kunnen zorgen.
Akita - Half android - Mannetje - 30 jaar
Siraj is Niff's trouwe viervoeter. Hij is niet de doorsnee hond die je elke dag ziet. Nee, Siraj is namelijk half hond half android. Dat betekent dat hij deels een robot is. De hond is al veel ouder dan hij lijkt. Siraj was ook de hond van Niff's vader geweest. Siraj stierf aan een dodelijke ziekte, maar Niff's vader wilde zijn trouwe vriend niet kwijt en wist de hond weer levend te maken door al zijn organen en botten te vervangen door metaal, alleen zijn hersenen en buitenkant bleven intact. Zodat hij nog steeds dezelfde hond was.

Siraj en Niff delen een beetje hetzelfde karakter. Net zoals Niff is Siraj altijd actief, een hele lange wandeling of met Siraj joggen heeft weinig zijn. Energie heeft de hond altijd wel. Siraj luistert echter slecht, hij luistert naar niemand, behalve natuurlijk naar Niff, maar zelfs bij hem luistert hij soms niet. Daarom heeft Niff het allang opgegeven om Siraj commando's te leren of het bespringen van mensen af te leren. De hond is namelijk dol op nieuwe mensen.
ADDITIONAL INFORMATION
- Niff is een drummer in hart en nieren. Hij tikt/slaat op alles wat geluid maakt.
- Niff weet eigenlijk niet echt wat zijn voorkeur is. Hij is wel ooit dus verliefd geweest op een vrouwelijke android. Maar het is niet zo dat hij ervan walgt als hij aan een man denkt. Toch gaat zijn keuze iets meer naar het vrouwelijke geslacht.
- Siraj is ALTIJD bij Niff. Hij haat het eigenlijk als mensen hem aanraken, hij is namelijk erg bang om hem te verliezen. Wanneer Siraj iemand niet mag, zal Niff die persoon ook niet mogen.
- Niff haat het als hij aangeraakt wordt. Zelfs een hand geven vindt hij te veel van het goede. Maar als hij je laat aanraken is dat een zeer goed teken.


_________________

you say "i love you boy" i know you lie, i trust you all the same and i don't know why
'cause when my back is turned, my bruises shine, our broken fairytale, so hard to hide
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: Niflheim Layth Wehming //Niff   ma aug 27 2012, 15:48

Echt een awesome char sheet <3
En je karakter lijkt me geweldig!~
Hij zou echt zo ruzie hebben met Wren xD
Maar echt nice gedaan~

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Niff
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Quy
Posts : 54
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner: don't need one, i have Siraj..

BerichtOnderwerp: Re: Niflheim Layth Wehming //Niff   ma aug 27 2012, 19:39

aww why thankyou~
haha die ruzie wil ik dan wel zien xD

_________________

you say "i love you boy" i know you lie, i trust you all the same and i don't know why
'cause when my back is turned, my bruises shine, our broken fairytale, so hard to hide
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: Niflheim Layth Wehming //Niff   di aug 28 2012, 15:55

You're welcome~
xD Me too >D
Wren is namelijk echt zo'n kind dat alles als een belediging ziet en dan onredelijk boos wordt xD Plus dat ze snel mensen slaat O:
EnruziemakeniswelgrappigxD

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Niflheim Layth Wehming //Niff   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Niflheim Layth Wehming //Niff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-