PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Beach Event] {Surfing}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master David

avatar

PROFILEPosts : 636
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: [ A ] ir, thanks to some studies.
Klas:
Partner: Foreveralone. And fine with it.

BerichtOnderwerp: [Beach Event] {Surfing}   zo jun 24 2012, 19:27


|| SURFEN ||
• Activiteit •

Tijdens de surfwedstrijd gaan deelnemers de strijd met elkaar aan om de hoogste golven te trotseren.
De kunst is om het langst overeind op je surfplank te kunnen blijven staan en de grootste golven te pakken.Organisator(en) | Toezichthouders | Vrijwilligers
• MISS MARJOLIJN •
• MISS KATHERINE •


Deelnemers
• JASON •
• MINEKO •
• HIROTO •
• ESMIRA •

Dit alles was zowel negatief als positief. Water was altijd welkom en het was veel te lang geleden dat ze er echt mee in contact was gekomen. Drinken natuurlijk, maar niet echt op deze manier. Ze had namelijk nooit zo’n zin gehad om te gaan zwemmen in dat achterlijke, zielige meer bij die school zelf. Er waren vast wel kinderachtige jochies die gingen gluren, zo werkte die domme kinderen nou eenmaal. En zo kwam je ook gelijk aan op het nadeel van alles: de kinderen. Ze kon nog net niet zeggen dat ze ze haatte, maar ze vond ze wel hartstikke irritant.
Waar die irritatie precies vandaan was gekomen wist ze niet precies, waarschijnlijk omdat ze niet deden wat zij wilde. Dat ze zo druk waren, geen rem hadden. Vandaar dat ze blij was dat ze gewoon een muziek docente was en niet een juffrouw voor de basisschool, want die kinderen waren nog erger dan die van de middelbare school. Eigenlijk waren alle kinderen vervelend en plande ze er ook op om nooit maar te overwegen om ze te nemen. Daarbij plande ze er ook gewoon op dat ze die spreuk te weten zou komen, die ene die je leeftijd stil zette. Dan zou ze voor altijd mooi en jong blijven en zou ze niet eens hoeven denken aan een partner, want ondanks het feit dat ze het niet zo moest hebben van haar mede mensen: wilde ze niet alleen blijven. Ze kon niet zo goed tegen de eenzaamheid en die kon je enkel bescheiden met gezelschap.
Kijkend naar de term gezelschap: ze zou nu ook niet helemaal alleen zijn. Een of andere collega, die ze niet kende, zou ook komen? En aan de naam was het vrij duidelijk geweest dat het een vrouw was, ergens best jammer. Als het een man was geweest had ze ook nog wat plezier eraan kunnen beleven, maar misschien dat als de ander ook water magie beheerste zij zielig kon gaan doen en de ander wijs kon maken dat ze er niet zo goed in was: te bang was dat ze iemand iets aan zou doen als ze iets zou proberen. Het was altijd het proberen waard. Was ze dan serieus te lui om wat golfjes te maken voor die leerlingen? Ja, ze maakte alleen golven voor zichzelf. Echter was ze verplicht om het te doen, de eerste paar maanden waren erg belangrijk wat indruk betreft. Dan moest ze eventjes laten zien dat ze weldegelijk wat kon en daarna kon ze gewoon achterover leunen en toekijken.

Het zand kriebelde tussen haar tenen, was de warmte er wel van gewend. Als je slippers droeg kreeg je zo’n vreemde strepen op je voeten, een bikini die zich aftekende in kleur onderscheidingen op je huid mocht, maar slippers niet. Ondanks dat ze al die rot boarden, voor de leerlingen, had moeten waxen; zag ze er niet moe uit. Ze was wel wat gewend. Nu was echter haar eigen surfboard aan de beurt en die zou ze dan ook voorzichtiger behandelen. Ze had de oude wax laag er al afgehaald, dat had ze bij alle boarden gelijk gedaan; dat was wel zo handig. Echter had ze het bij de andere boarden wat afgeraffeld wat de nieuwe wax betreft.
Ondanks dat ze wel kon schuilen, onder de vage parasol; maar ze wilde ook gelijk wat bijkleuren. Het was lang geleden dat ze lekker had kunnen zonnen. Dus nu stond ze gewoon mooi te zijn, terwijl ze de basis laag aan wax op haar board aanbracht.
Een zonnebril was niet nodig voor de vrouw, haar ogen konden wel wat hebben. Je moest gewoon niet in de zon kijken. Ooit zou ze er wel aan moeten geloven en de pareo af doen, zodat haar benen ook geheel dezelfde tint zouden hebben; maar nu kon het nog wel. Ze keek eventjes op, telde de boards die daar in het zand geplant stonden. Oké, het waren er wel genoeg volgens haar berekeningen. Dan had ze later niet het probleem dat een huilend kind aan haar pareo begon te trekken en ging zeuren dat het geen board had.

* Bikini + Pareo = klikje ~

K A T H E R I N E I S F I R S T
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Damian
-
-
avatar

PROFILEPosts : 210
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: D a r k
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   zo jun 24 2012, 22:01

De wind zorgde ervoor dat haar rode haren als een vuurzee achter haar aan waaide. Best wel toepasselijk, een vuurzee op Razen. Ze was van plan geweest om ooit eens op vakantie naar Razen te gaan, maar dit was een leuk voorsmaakje. De zon scheen mooi op haar bleke huid en warmde het een beetje op. Dit was misschien een goed idee om even te gaan zonnen, om een mooi kleurtje te krijgen. Op Shadra was er in de zomer niet veel zon te zien, waardoor ze nogal bleek was. Dit was de perfecte dag om daar eens verandering in te brengen. Het zand zorgde ervoor dat ze moeilijk vooruit kwam. Niet dat ze dat erg vond, integendeel, dan kon ze wat langer van het uitzicht genieten en van het geluid dat de zee met zich meebracht. Misschien verhuisde ze wel naar hier, binnen een jaar of twee. Als ze een kleurtje zou hebben, zag ze er al uit als een Raziaanse, dus waarom niet? Qua kleding had ze het redelijk simpel gehouden. Gewoon een zwarte bikini met een afgeknipte short en een goedkope zonnobril. Die short kon ze makkelijk uit doen als ze het water inging, alleen dan maar hopen dat niemand hem pikte. Haar lippen krulden om in een glimlach toen ze haar collega zag zitten, bezig met een plank. Mensen zouden het niet snel zeggen, maar Katherine wist veel over surfen. Ze had het ooit gedaan, maar was ermee gestopt toen haar moeder overleden was. De vrouw was diegene die ervoor gezorgd had dat ze het probeerde. Ze had een eigen plank gehad, maar sinds die ene dag had ze er alleen maar naar kunnen staren, gewoon gewacht op een gelegenheid als deze. Ze ging nu niet zeggen dat ze geweldig goed kon surfen, maar ze kon het goed genoeg om de leerlingen die meededen aan de wedstrijd in het oog te houden. Op een meter afstand van Marjolijn, de naam had ze ergens meegekregen, plantte ze haar plank in het zand en liep dichter naar haar toe. "Katherine Pierce, aangenaam." Ze glimlachte vriendelijk naar haar en zakte door haar knieën om zich in het zand neer te zetten. "Moet er nog iets gebeuren qua voorbereiding?" Het Waxen van de planken van de leerlingen was blijkbaar al gebeurd, aan de planken te zien die in het zand stonden. Haar eigen plank was ook al gewaxt, dus als er nu niets te doen was moesten ze maar gewoon wachten tot er mensen kwamen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jason
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jason
Posts : 118
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Nova - Light [and a lil' biddle Air]
Klas: -
Partner: ~Punch The Lights Out, Hit The Pavement: That's What I Call Entertainment ღ

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   ma jun 25 2012, 10:03

Van sportieve dingen had hij altijd gehouden, eveneens als van zon en zee. Hij was vaak buiten en had dan ook een lichtelijk getinte huid, met charmante afdrukken op zijn schouders zodat je kon zien tot waar zijn mouwen gelopen hadden. Persoonlijk gaf hij daar nu ook weer niet zoveel om; hij had toch altijd een shirt aan. Oké, nu zou hij zijn shirt uit doen en was hij blij dat de afdrukken niet zó goed zichtbaar waren, maar goed. Hij zou het ermee moeten doen. En het maakte hem ook niet uit dat hij er een beetje vreemd uit kon zien; hij had zin om te surfen. Je moest er net zo goed je balans mee kunnen houden als op een skateboard, iets waar hij heel geoefend in was, maar op het water was toch heel erg anders dan op.. wieltjes, zeg maar. Toch, het was een uitdaging waar hij wel zin in had. Jammer dat Akiko hier niet was! Want het zou toch wel geweldig zijn om haar te leren surfen, niet? Jason had echter wel gezien dat Hiro wel op de lijst stond, plus nog twee mensen die hij niet kende. Gezellig!
Nu kwam hij al aan over het zand met zijn kleurrijke short - blauw en wit, wow - en losse shirt. Zijn tas met voedsel en handdoek sleepte hij achter zich aan over het zand. Oh, daar stonden de organisatoren al! Jason spurtte de laatste meters naar de vrouwen toe, dumpte zijn tas ergens waar niemand erover zou vallen en lachte breed naar hen. 'Hey!' groette hij enthousiast. 'Jason Rasmussen, aangenaam. U heeft een awesome plaats uitgekozen om te surfen, zeg!' Hij had hier zin in, het straalde van hem af. Hij deed het niet expres.
De planken waren klaarblijkelijk al klaar voor gebruik, fijn, dan konden ze snel aan de slag. Nu hopen dat de rest van de mensen snel zou komen, zodat hij niet te lang hoefde te wachten. Jason keek al naar de boards, vroeg zich af of hij er zelf één uit zou mogen zoeken, er één toegewezen zou krijgen of nog eeuwen moest wachten. Hoor dan die golfslag, hij wilde zo graag het water op! Beide vrouwen zagen er echter uit alsof ze de tijd hadden en nog wel even konden wachten; hij moest zijn geduld dus bewaren. Het lukte wel, kostte alleen wat meer moeite dan normaal. Heel wat meer moeite. Maar Jason was de kwaadste niet, meestal was hij overenthousiast en veel te vriendelijk. Nee, dat moest wel goed komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Esmira
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Julia
Posts : 642
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht magie
Klas: Master Savador ~6th
Partner: This is why I hide myself in the dark

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   ma jun 25 2012, 13:14

Ze keek uit het raampje van de shuttle toen deze op Razen lande. Er ontstond een klein glimlachje om haar lippen terwijl ze het landschap in haar opnam. Weer een nieuwe planeet die ze mocht ontdekken. In haar jonge jeugd had ze alleen Puffoon gezien. Alleen sinds ze op Starshine Academy zat had ze al meer van de wereld gezien dan in haar hele jeugd. Toen met de fietstocht waren ze op Gren geweest, wat ze heel erg leuk had gevonden. Nou was er een Beach party en ondanks dat ze het doodeng vond om mee te doen had ze zich toch opgegeven. Ze wou graag het landschap van Razen aanschouwen en ze wou ook wel weten hoe de golven daar waren. Daarom had ze zich opgegeven voor het surfen. Ze surfte al heel lang al was dat niet op een strand, maar in hun eigen tuin geweest. Op het landgoed van haar ouders lag een heel groot meer en natuurlijk ontstonden daar niet zomaar golven. Alleen haar privéleraar watermagie had gezien hoe leuk ze het vond, dus elke keer als ze les van hem had, had hij de golven in het meer gebracht. Zo had ze leren surfen, alleen het was alweer een tijd geleden. Ze hoopte dat ze het nog kon, maar ze had niet het idee dat je dat zomaar verleerde. Ze stond op toen de motor van de shuttle uit ging. Ze pakte haar rugtas die ze op haar rug deed en haar surfplank. Haar vader had die naar de school gestuurd toen hij gehoord had dat ze een surfwedstrijd had. Gelukkig had hij het te druk om naar haar te komen kijken, want ze wou hem nog steeds niet spreken. De surfplank was blauw met een adelaar er op gegraveerd. Ze was dol op die surfplank, dus ze hoopte dat ze hem mocht gebruiken tijdens de wedstrijd. Ze keek even om naar Tess die haar nieuwsgierig aan zat te kijken. “Heb je er zin in Tess?” vroeg ze toen. De grote adelaar kraste zachtjes. Waarschijnlijk omdat ze de stem van haar baasje hoorde. “Je mag een hele dag Razen gaan verkennen meisje, hopelijk vind je het leuk.” Ze krabbelde haar even over haar snavel. “Kom je?” Ze draaide zich om en liep de shuttle uit. De zwoele zomerlucht kwam haar tegemoet en ze was blij dat ze alleen een dun jurkje over haar bikini getrokken had. Ze had een blauw witte bikini aan en een hemel blauw jurkje. Zo wist ze zeker dat ze het niet te warm zou krijgen. Ze vroeg zich af of Soul ook zou komen. Misschien kwam hij wel naar haar kijken en anders zag ze hem daarna vast wel bij het kampvuur. Of hij zou helemaal niet komen, alleen dat merkte ze dan vanzelf wel. Ze liep op haar slippers in de richting van het strand, omdat ze vanuit de lucht gezien had waar het strand lag. Ze fronste even haar wenkbrauwen, op welk strand was het ook alweer? Ze stopte met lopen en keek naar Tess, ja goede vraag. “Zullen we dat maar even vanuit de lucht gaan bekijken?” Tess kraste nog eens terwijl ze iets door haar poten zakte. Esmira legde eerst de surfplank voor op de nek van Tess en sprong toen zelf net achter haar vleugels. Toen tikte ze zachtjes tussen haar vleugels, als teken dat ze de lucht in mocht. Tess spreidde haar vleugels en vloog de lucht in, waar ze een veel beter zicht hadden op Razen.
De blik in de grijze ogen van Esmira zocht de stranden af, totdat ze gevonden had waar ze naar zocht. Leerlingen en leraren van Starshine Academy. “Daar Tess,” schreeuwde ze over de wind heen. Alleen haar aansporing was al niet meer nodig voor Tess. Ze had haar richting al gewijzigd en vloog recht op de Beach party af. Vlak bij de plek waar het surfen zou plaatsvinden lande ze. Tess klapte haar vleugels in en zakte weer iets door haar poten zodat Esmira er af kon springen. Ze bleef nog even aarzelend zitten, was dit eigenlijk wel een goed plan? Ze slikte, ze moest zich niet zo aanstellen. Ze liet zich van de rug van Tess glijden en zette haar surfplank in het zand. Toen aaide ze Tess zachtjes over haar borstveren. “Ga jij maar lekker vliegen meisje,” Ze glimlachte naar haar. Tess legde even haar snavel op haar schouder en spreidde toen haar vleugels weer. Ze vloog de lucht in en verdween uit het zicht. Ze pakte haar surfplank weer op en liep in de richting van de twee leraressen die het surfen zouden begeleiden. Ze kende de anderen niet die mee deden aan het surfen, al wist ze wel dat Mineko een vriend van Soul was. “Hallo,” zei ze en ze legde de surfplank naast haar neer. Ze keek even naar de andere surfplanken. “Mag ik mijn eigen surfplank gebruiken?” vroeg ze toen met een lichtte aarzeling in haar stem. Daarna draaide ze zich om naar de jongen die waarschijnlijk ook mee zou doen aan de wedstrijd. Ze stak hem haar hand toe. “Mijn naam is Esmira, Esmira Delvina.” Vervolgde ze tegen hem. Ze had al lessen van miss Marjolijn en miss Katherine gevolgd, al wist ze niet of ze haar naam onthouden hadden. Anders hadden ze die ook weer even gehoord.

_________________
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Nannete

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Emma
Posts : 1299
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: I have my own, sweetheart.
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   di jun 26 2012, 21:46

Mineko geeuwde en stond slaperig voor zijn kledingkast. Okay, zwembroek aan, een simpel groen shirt eroverheen en hij was klaar om te gaan. Het shirt viel losjes over zijn slanke lichaam. Zijn groene haar zat voor één keer eens in model. Dat beloofde iets goeds voor deze dag, hoopte hij. Hij pakte zijn slippers en ging op weg. Hij had zich ingeschreven voor surfen, was er pas later achtergekomen dat het ook een wedstrijd was. Maar dat maakte ook niet uit, zo lang de rest van de deelnemers maar niet bestond uit competitieve aso´s. Dat was iets waaraan hij een hekel had. Wat maakte het nou uit of je won? Wat dat betreft was hij echt zo'n cliché. Meedoen is belangrijker dan winnen, zolang je maar plezier hebt, blablabla. Hij grinnikte en smeerde een flinke streep zonnebrand op zijn neus. Hij greep zijn tas en stopte zijn onafscheidelijke koptelefoon en mp3speler er ook in. Het was misschien niet zo verstandig om die apparaten mee te nemen naar het strand, het zand kon wel funest zijn voor de kwaliteit. Even stond hij twijfelend bij zijn bureau. Toen besloot hij zijn spullen tot het minimum te beperken en hij gooide de apparaten er weer uit. Zonnebrand, zonnebril, handdoek. Dat was alles toch wel. Hij dacht even na, maar besloot gewoon te vertrekken. Hij zou heus wel overleven zonder alle kleine frutsels die hij normaal gesproken bij zich had. Opgewekt stapte Mineko de deur uit, op weg maar Razen. Een van de planeten die hij nog nooit had bezocht. Hij was blij met deze kans om weer iets nieuws te ontdekken. Ook was hij van plan om met Mizuki naar Shadra te gaan, dat had hij gisteren bedacht. Hij hoopte dat hij haar zou zien vanavond. Want hij had gehoord dat er een kampvuur was, met liedjes en marshmallows. Geweldig, hij hield echt van zulke ouderwets gezellige dingen.

Hij liep kalmpjes over het strand heen. Hij had zijn slippers uitgedaan en in zijn tas gestopt. Nu wandelde hij langs de vloedlijn en liet het water over zijn voeten spoelen. In het koude, natte zand liet hij een spoor van voetafdrukken achter. Hij keek opgetogen om zich heen. Dit strand, met het heerlijke weer en alle mensen in hun zwemkleding gaf hem een heerlijk vakantiegevoel. Er stond al een groepje mensen bij elkaar toen Mineko aankwam. Hij kwam rustig aan en glimlachte warm. Er stond al een net rijtje surfplanken klaar, zag hij. ''Goedemiddag, mevrouw.'' sprak hij tegen de blonde lerares, beleefd zoals altijd. ''Ik ben Mineko de la Faiette, hier voor het surfen?'' Aan het einde van zijn zin sprak hij onbewust een beetje met een vraagteken, alsof hij toch nog twijfelde of hij wel hier moest zijn. Terwijl, kom op, het vrij duidelijk was dat de activiteit hier plaats zou vinden. Surfplanken, hallo? Moest hij zich nou zo nodig meteen weer voor gek zetten zeg. Hij glimlachte verontschuldigend en haalde een hand door zijn groene haren. ''Sorry, dat ligt wel erg voor de hand...'' mompelde hij grijnzend. Dan keek hij eens even rond wie er nog meer op waren komen dagen. Hij zag een tweede lerares, die hij een vriendelijke lach schonk. Een blonde jongen die hij niet kende en dan een meisje wat hem best bekend voorkwam. Maar toch kon hij haar niet meteen plaatsen. Even dacht hij na. Mineko kwam tot de conclusie dat dit waarschijnlijk dé Esmira was waarover Soul zo vaak had verteld. De enige echte Esmira met een adelaar als huisdier. ''Hoi, ik ben Mineko. Een vriend van Soul. Jij bent toch Esmira?'' Hij stak zijn hand uit om kennis te maken. Dat hij haar naam al kende en ook meteen zei, was toch niet eng of vreemd? Dat hoopte hij maar. Ontspannen, Mineko, ontspannen. Niet gaan stressen, niet te veel nadenken. Dat is nergens voor nodig. Zo bleef hij zichzelf geruststellen. Hij glimlachte kalm en geruststellend naar het meisje. Soul had veel over haar verteld en Mineko had toen het vermoeden gekregen dat Soul haar stiekem leuk vond. Maar zijn vriend kennende zou die dat niet snel toegeven en al helemaal niet aan Mineko. Soul was bang dat alles mis zou gaan, onhandige hark in de liefde die het was. Hij had geen idee hoe het er nu voor stond. Hij wist dat het voor Soul nogal een gevoelig onderwerp was. Dus durfde hij er niet echt over te beginnen. Maar praten met Esmira was de uitgelezen kans om alles te weten te komen over de status van hun relatie.

_________________

punten-uitleg.compunten-uitleg.compunten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   wo jun 27 2012, 07:14
In de schaduw van een grote parasol kwam Savador tot stilstand. Hij schoof de zonnebril op zijn neus iets omlaag om zijn slangachtige blik over het strand te laten gaan. Het was niet per se om het surfen zelf dat hij hier was, al probeerde hij zich die reden wel voor te houden. Surfen betekende water, en water was zijn grootste angst. Maar er kwam wat begeleiding tekort, vond hij, en dat wilde hij best opvullen. Vooral nadat hij de naam op het inschrijfbord gezien had die hij vaak in zijn slaap mompelde. Kathy; ze zou hier vandaag ook zijn, helpen met het surfen en toezicht houden op de kinderen als de lieve beschermende vrouw die ze was. Met haar vurige rode haar en genegen gezicht. Hij kreeg het nog heter dan hij het al had met de gedachte aan haar. Zo onopvallend mogelijk snifte hij even in de kraag van zijn overhemd. Was zijn aftershave niet te sterk? Zag zijn kleding er wel beschaafd genoeg uit? Hij ging immers echt niet in iets rondlopen dat ook maar een beetje zomers was, absoluut niet. Ondanks dat had hij toch zijn uiterste best gedaan om er zo verzorgd mogelijk uit te zien. Zijn sluike lokken gewassen zodat het nu gezond glansde in de zon, zijn herenschoenen die hij ook gewoon op het strand droeg opgepoetst, zijn kledij netjes gewassen en gestreken. Een simpel wit overhemd waarvan hij de mouwen tot zijn ellebogen had opgestroopt en een zwarte pantalon met de typische vouwen in de pijpen. Het was dus niet zo'n wonder dat hij al de hele dag het gevoel had in een grote oven te zijn beland. Hij zou zijn overhemd kunnen uittrekken, zijn wel degelijk afgetrainde lijf dat normaal gesproken verborgen ging onder al zijn zwarte mantels onthullen. Maar dat zou hem geen haar beter maken dan een hersenloze sukkelaar die van zichzelf dacht de ware womanizer te zijn, zoals de meeste mannelijke concurrenten op de school - want ondanks zijn stijve houding behoorde hij ook tot de knappere mannen. Hij mocht dan wat ouder zijn, wat uiterlijk betreft viel het moeilijk te zeggen dat hij in de vijftig was. Minstens tussen de dertig en veertig. De gedachte aan zijn concurrenten maakte hem misselijk. Geen grammetje aan hersens, geen greintje fatsoen. Het waren nu typisch die typetjes die letterlijk kwijlend achter een vrouw aan zouden gaan. Nee - innerlijk alleen moest vandaag genoeg zijn. Hij beschikte immers over genoeg charme, een bittere maar tegelijk smeuïge stem met Noord-Shadraans accent die menig vrouw aantrekkelijk scheen te vinden, was welgemanierd tegenover het vrouwelijke geslacht, wist zich aan te passen en meer van dat soort dingetjes die als bekende kenmerken werden gezien als gentleman. En daarbij stond zijn zonnebril hem best hippig. Genoeg redenen om zichzelf ertoe aan te zetten naar de twee vrouwen in de verte te gaan. Met langzame passen door het mulle zand naderde hij de leraressen, zijn blik eerst nog neergeslagen voor hij zich allereerst tot Kathy durfde te richten. Vrouwelijk schoon en bikini's. Hij moest zijn blik weer even afwenden om zich te herstellen. Niet dat het te zien was door de donkere glazen van zijn zonnebril. Zijn schaduw viel over de surfplanken waarvan de meesten al gewaxed en gereed waren voor de wedstrijd. 'Water reflecteert het zonlicht,' sprak hij kalm. 'Wellicht kun je deze beter opzetten.' Savador glimlachte vriendelijk terwijl hij zijn eigen zonnebril aan Marjolijn toereikte. Misschien had hij beter iets anders kunnen zeggen; dat de schitteringen op het water te fel waren of iets dergelijks, maar enfin. Het zou toch zonde zijn als ze die fijne huid van haar zou verbranden? Uit zijn broekzak haalde hij al een bijpassend halstouwtje tevoorschijn. Wel zo handig tijdens het surfen. Het was waarschijnlijk pas de tweede keer dat hij haar face to face onder ogen kwam. En ze was mooi, dat had hij sinds haar allereerste werkdag al kunnen concluderen. 'Dag Katherine,' zei hij op een zachtere toon toen hij zich tot de roodharige vrouw wendde. Hij schonk haar een verlegen glimlachje, wist even niet goed meer wat te zeggen nu hij haar zo recht aankeek. 'Het leek me wel zo gunstig om als extra toezicht op het strand te figureren. Daar heb ik volledig zicht op zee,' verklaarde Savador toen maar de reden van zijn komst terwijl hij zijn rug rechtte en met een hand tegen zijn heup naar de branding aan zijn rechtse kant staarde. 'Dat bespaart jullie ook wat werk.' Hij schonk Kathy en Marjolijn opnieuw een warm glimlachje. Hij had er immers niet echt aan gedacht dat het zo kon zijn dat hij als een of andere heldhaftige strandwacht, compleet met feloranje reddingsbordje, de zee in moest duiken als er iets mocht gebeuren. De dames konden er niet op tijd bij zijn, of zij waren degene in nood. Dan zou hij zijn angst wel moeten overwinnen. Marjolijn zag hij ook niet graag meegesleurd worden door golven of verslonden worden door haaien, maar Kathy - er zou een deel in zijn binnenste afsterven als haar iets overkwam. Voor nu ging hij er maar vanuit dat ze zich heus wel zelf konden redden. Hij wilde ze immers niet als zwak of hulpeloos bestempelen, dat waren ze vast en zeker ook niet.
Met een enthousiaste begroeting voegde zich een jongen bij hen, ongetwijfeld één van de eerste deelnemers. Vanuit zijn ooghoeken wierp Savador een snelle, licht geïrriteerde blik op het blonde joch, dat zich als Jason Rasmussen voorstelde. Dat kind eiste onterecht alle aandacht op, juist op dit moment. Hij klemde licht zijn kaken op elkaar, maar bleef vriendelijk glimlachen. Not amused. Het duurde niet lang voor zich ook meerdere deelnemers rond de surfplanken verzamelden, waaronder Esmira, die hij stijfjes maar met een zuinig glimlachje toeknikte. Het meisje mocht hij wel, als één van de weinige leerlingen die hem niet haatte, zelfs een praatje met hem maakte zo nu en dan. Langzaam wisselde Savador van been om elegantjes zijn gewicht op te laten steunen, wachtend op de overige leerlingen die nog zouden komen en enige hulp die hij spoedig genoeg als extra hand kon bieden als het tekort kwam. Hij zou wel enige afstand nemen als het surfen van start ging, want ondanks dat hij nog niet eerder een surfwedstrijd had bijgestaan meende hij te geloven dat het er nogal ruig aan toe kon gaan met.. hoge golven die met veel geweld op het water sloegen en boards die metershoog de lucht in schoten. Zolang hij geen water over zich heen kreeg vond hij het best.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Master David

avatar

PROFILEPosts : 636
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: [ A ] ir, thanks to some studies.
Klas:
Partner: Foreveralone. And fine with it.

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   vr jun 29 2012, 17:49

Waarom ze zich dit zelf aan het aandoen wist ze niet. Waarom ze überhaupt nog de moeite had genomen om iets te doen. Zou vast wel weer aan die eerste indruk liggen, want je wist maar nooit of een of andere directeur – haar baas dus – stond ineens achter haar terwijl ze kinderen aan het afsnauwen was. En dat was dus niet de bedoeling, want dat zou onder geen beding goed gekeurd worden. Oké, misschien als het kind iets stouts had gedaan; maar meestal overdreef ze en schold ze de kleine koters al uit om het minste of geringste.
Dat was nou eenmaal hoe zij in elkaar zat. Ze moest niets hebben van kinderen en plande er ook nooit op om ze zelf aan te schaffen. Het was te danken aan het feit dat ze destijds geen betere opleiding had kunnen vinden, met die moeder die maar zeurde om aandacht en verzorging. Later had ze echter niet meer de wilskracht gevoeld om een andere opleiding te volgen en als je die niet hebt moet je óf super slim zijn óf super veel talent hebben op dat gebied. Aangezien ze wist dat ze al haar eigen talent al had opgebruikt aan andere dingen zou ze waarschijnlijk nooit een betere baan vinden dan dit. Aangezien ze ook niet het type was om te trouwen met een man enkel omdat deze veel geld had – in haar ogen was rijkdom altijd maar tijdelijk – zou het er niet beter op worden en kon ze het zichzelf dus niet permitteren om te stoppen met werken.
Ze zat er dus kort gezegd aan vast, aan dit leven. Deze levensloop, het was allemaal zo voorspelbaar en leek net een goedkoop verhaal uit een goedkoop boek. En ze haatte goedkoop. Hoe kwam ze dan aan het geld om dure dingen te kopen? Heel simpel; flirt hier wat, flirt daar wat. En klaar. Het was zo simpel, misschien nog wel gemakkelijker dan een lolly stelen van een baby.

Ze stopte met waar ze mee bezig was wanneer ze hoorde hoe iemand zijn of haar plank in het zand stak, zodat deze zou blijven staan. Aha, dat was haar collega dus waar ze het nu mee moest gaan vinden. Ach, als ze een beetje hetzelfde dacht als zijzelf kon er niet veel mis kunnen gaan, toch? Haar mondhoeken krulden zich langzaam omhoog tot een zwak glimlachje. ‘Aangenaam, Katherine, leuk je te ontmoeten. Marjolijn is de naam,’ stelde ze zichzelf maar gelijk voor, ‘Marjolijn Favre.’ Ze keek toe hoe de ander het zich comfortabel maakte, schonk er niet al teveel aandacht aan. Bij het horen van haar vraag keek ze eventjes rond. ‘Nou, ehm… Misschien is het niet echt duidelijk dat hier het surfen plaatsvind? Ik zou het niet echt weten.’
Het duurde niet lang of de eerste irritante kwal kwam eraan. Hoewel hij met zijn manier van lopen meer op een te enthousiast konijn leek of zo. Hyena kon ook, maar die waren ook nog eens lelijk en maakten zo’n lachende geluiden. Deze knul was enkel enthousiast en zijn manier van praten was ook vreemd. ‘Aha,’ kwam er zachtjes over haar lippen, ‘Nou, Jason, ik ben blij dat de plek je bevalt.’ Ze schonk hem een vluchtig lachje waarna ze hem snel in zich opnam en naar de borden keek die daar zo stonden. ‘Blauw.’ Oké, dat was misschien iets te vaagjes geweest, ‘Voor iemand met jouw lengte schat ik dat je het beste dat blauwe board kan pakken.’ Zo, nu moest hij het wel begrijpen anders was hij ook gewoon te dom voor woorden.
En daar was nummer twee, een meisje. Met een oversized vogel bij zich. Als ze dat beest ook het water in zou laten gaan, dan kwam zij er dus nooit meer in. Blegh, vieze vogel. De vraag of ze haar eigen surfplank mocht gebruiken zorgde ervoor dat ze met grote ogen naar het kind keek. Ergens zorgde het wel voor lichte sympathie, hoefde ze niet iedereen die domme basis uit te leggen – hoewel het bij surfen uiteindelijk meer op gevoel aankwam dan echt veel theorie die je in je kop moest stampen. ‘Leuk om te zien dat je ook langskomt, Esmira,’ besloot ze als eerst te zeggen, dacht eventjes na en beantwoordde toen de vraag maar: ‘Ergens moet ik het zien als vals spelen, als je snapt wat ik bedoel.’ Er waren duizend en één verschillende surfers op de wereld en ieder had zo zijn of haar speciale board, was totaal aan het oppervlak daarvan gewend et cetera. Dus in een zeker opzicht was het wel oneerlijk tegenover de andere, zielige kindjes die waarschijnlijk niet eens fatsoenlijk op een board konden staan.
O, nummer drie. Ze moest gaan oppassen dat ze die kinderen met namen ging aanspreken en niet nummers ging roepen of zo. Dat zou alsnog een slechte indruk geven en opnieuw ging alles weer om indruk. Jongetje, kwam op haar af en stelde zich voor als Mineko. Stelde een domme vraag om zich er vervolgens voor te verontschuldigen. ‘Geeft niet, Mineko; we maken allemaal wel eens een inschattingsfoutje.’ Eventjes lengte schatten, naar de boards kijken… ‘Pak jij maar die gele, ik denk dat die het beste is voor iemand met jouw lengte,’ glimlachte ze ten slotte, hoopte dat dit hem genoeg zou afleidden: maar dat deed Esmira uiteindelijk al en daarbij was ze dus van hem af. God zij dank zeg, hoe ging ze dit ooit volhouden?
Nummer – Ew, wat… Dat was dus overduidelijk géén kind, maar alsnog stond het haar niet aan. Vage clown, maar ze wist jammer genoeg wel wie die clown was en dat verplichtte haar om aardig te doen. Ze stopte nou echt met dat waxen, ze maakte het zo wel heel snel af. Ze had, toen die kindjes langs kwamen, soms nog gewoon door gewerkt en ze niet haar volledige aandacht geschonken. Nu moest ze er echter aan geloven. Ze rechtte haar rug, sloeg haar armen losjes over elkaar en plaatste haar gewicht voornamelijk op één van haar benen.
Ze knipperde tweemaal met haar ogen bij het horen van zijn woorden, maakte een weigerend gebaartje met haar hand. ‘Als je surft tuur je niet in het water, mijn beste,’ merkte ze op, ‘Je kijkt naar het strand zelf, alles wat erachter ligt. Daarbij zijn mijn ogen altijd al bloot geweest voor het gevaarte van die weerspiegeling, Cassia en de zomerse tijden, ik denk dat ik mag zeggen dat ik eraan gewend ben?’ Niet te zwijgen over het feit dat ze zich gewoon oud voelde om een zonnebril op te doen met zo’n vaag touw… Dingetje. Oma’s en opa’s hadden zo’n ding, oude mensen. Zij niet. Een zonnebril tot daaraan toe, meestal vond het ze dat soort dingen altijd irritant vanwege haar schuine pony, maar dat brilletje: nee. Nooit.
Een van haar mondhoeken krulde omhoog bij het horen van zijn voorstel. ‘Dan denk ik dat jij beter die zonnebril als extra bescherming op kan zetten,’ zei ze enkel omdat het overduidelijk was dat hij niet het type was om vaak op dit soort plekken te komen, ‘Daarbij raad ik je ook aan om wat uit te trekken, je valt nog eens flauw en dat is wel het laatste wat ik – ik bedoel we willen dat gebeurt, toch Katherine?’ Ze keek eventjes naar haar collega, enkel omdat iets in haar hoofd zij dat het beter was als ze niet alle aandacht zou opeisen bij die gozer.
Ze maakte zich groot, keek over het strand uit. ‘We missen nog iemand… Er zouden in totaal… Vier leerlingen moeten zijn.’ Ze wendde haar blik af, keek naar haar surfboard. ‘De brutaliteit van de jeugd soms ook… Kunnen het niet eens opbrengen om op tijd te verschijnen. Er wordt niet veel van ze gevraagd en toch kunnen ze niet doen wat hun betaamd.’ Ze probeerde teleurgesteld te klinken, maar de lichte verachting jegens de jongere mensen op het strand schemerde vaagjes door in de toon van haar stem.

» LEEF TOPIC. LEEF.
» Sorry als mijn reactie een tikje sloom is, maar ik vind het moeilijk om de volgorde goed te houden in mijn posts wat groepstopics betreft o3o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Esmira
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Julia
Posts : 642
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht magie
Klas: Master Savador ~6th
Partner: This is why I hide myself in the dark

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   ma jul 02 2012, 19:58

Ze keek miss Marjolijn aan toen ze aan haar zag, dat zij het woord zou nemen. Ze zag wel dat ze haar een kort moment met grote ogen aankeek. Was het vreemd dat ze kon surfen of was dat de reactie op of ze haar eigen plank mocht gebruiken. Ze hoopte het eerste, want straks maakte ze meteen een slechte indruk. Dat kon ze er niet zo goed bij hebben, bij de zenuwen die ze door haar lichaam voelde stromen. Ze vond het al spannend genoeg om mee te doen, eigenlijk was het ook helemaal niks voor haar. Alleen de verleiding om de golven hier uit te proberen was gewoon te groot geweest. Ze vond zichzelf eigenlijk helemaal niet goed genoeg voor een wedstrijd, maar ze zou nou niet meer terugkrabbelen. Ze zou wel zien wat er van zou komen. Ze glimlachte wat verlegen naar miss Marjolijn toen ze zei dat ze het leuk vond dat zij ook langskwam. “Dank u wel,” zei ze toen. ‘Ergens moet ik het zien als vals spelen, als je snapt wat ik bedoel.’ Ze keek even naar haar surfplank en toen weer naar miss Marjolijn. Er lag een teleurgestelde blik in haar ogen. “Ja, daar heeft u wel gelijk in.” Zei ze toen. Ze haalde haar schouders op en zette toen haar surfplank een eindje van de andere surfplanken weg. Ze begreep het wel, maar toch maakte het haar nog zenuwachtiger. Haar surfplank was vertrouwd en nou had ze niet iets vertrouwds meer als ze de zee in ging. “Mijn vader had hem speciaal naar mij toegestuurd, maar anders ga ik wel op een andere. Welke had u in gedachten?” vroeg ze toen voorzichtig.
Ze keek achter haar toen ze iemand hoorde aankomen. Ze glimlachte vriendelijk naar de jongen die zich bij hen voegde. Ze was benieuwd wie hij was, maar daar hoefde ze niet lang op te wachten want hij stelde zich al voor. Dus dit was Mineko. Ze knikte toen hij vroeg of zij Esmira was. Ze pakte zijn hand vast en schudde die even. “Aangenaam Mineko,” zei ze toen. “Ik had jou al op de lijst zien staan, Soul heeft het wel eens over jou, dus het is leuk om je nou ook eens een keer te ontmoeten,” glimlachte ze.
Ze had niet doorgehad dat master Savador zich bij hen gevoegd had. Ze had het pas door toen hij iets tegen miss Marjolijn zei en zich daarna tot miss Katherine wende. Ze schoot bijna in de lach toen ze hem verlegen naar haar zag glimlachen. Er stond een plagerige fonkeling in haar ogen en ze moest zich inhouden om er niets iets over tegen hem te zeggen, dat was nou niet bepaald gepast op het moment. Ze waren dit keer in een groter gezelschap. Ja, eigenlijk had ze master Savador altijd alleen gesproken. Alleen in de klas niet, maar dat was toch anders. Ze kon niet voorkomen dat hij haar blik waarschijnlijk had gezien, omdat hij haar net aankeek toen ze het probeerde te verbergen. Ze herstelde zich en knikte kalm terug, met respect zoals het hoorde. “Leuk u te zien master Savador,” zei ze toen. Haar stem klonk gemeend, dat was ook duidelijk te horen. Het maakte haar niks uit dat de anderen konden zien dat ze hem mocht. Net als de roddels die over hem de ronde deden, trok ze zich daar niks van aan. Ze wou zich net terug draaien naar Mineko toen miss Marjolijn begon over de andere leerling die er nog niet was. Ze ving kleine details altijd feilloos op, daarom hoorde ze ook wel dat er wat van minachting door haar stem klonk. Alleen ze reageerde er verder niet op. Ze keek Mineko weer aan. “Heb je zin in het surfen?” vroeg ze toen.

_________________
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Damian
-
-
avatar

PROFILEPosts : 210
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: D a r k
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   wo jul 04 2012, 22:29

Marjolijn, dan had ze het dus wel goed opgevangen. Het antwoord op haar vraag zorgde ervoor dat ze even in het rond keek. De planken stonden rechtop in het zand, dat zou toch genoeg moeten zijn om te laten zien dat het surfen hier doorging, toch? Katherine maakte al aanstalten om op te staan om eens wat te gaan rondkijken of ze nog iets leuks kon verzinnen toen de eerste leerling al aankwamen. Een blonde jongen die blijkbaar wel heel enthousiast was over het feit dat ze gingen surfen. Haar glimlach werd breder toen ze naar de jongen, die zich voorstelde al Jason Rasmussen, knikte. Een lichte frons verscheen in haar voorhoofd toen ze een redelijk grote vogel opmerkte. Die was hier toch niet om te komen surfen, right? Haar groene ogen volgde elke beweging die het grote dier maakte en de frons werd nog dieper toen ze zag dat er een meisje van diens rug af stapte. Was er een of ander expiriment op dat dier gedaan ofzo dat 'ie zo groot was? Ach ja, zolang er geen muizen in de buurt waren was ze tevreden. De glimlach verscheen weer in zijn volle glorie om haar lippen toen het meisje naar hen toe liep en zich voorstelde als Esmira. De vraag die ze stelde werd al zo ongeveer beantwoord door Marjolijn. Ze mocht haar eigen plank dus niet gebruiken en het meisje begreep het gelukkig ook wel. Goed, nog twee kandidaten en ze waren compleet. Even streek de jonge vrouw met haar hand door haar vuurrode haren en keek even naar het zand voor haar. Een schaduw die over haar heen viel zorgde ervoor dat ze terug opkeek en even kneep ze haar ogen achter de donkere glazen even tot spleetjes toen de zon volop in haar gezicht scheen. Ze bleef zwijgen, liet Marjolijn het woord doen. Het was idioot om na haar ook nog wat te zeggen, dat had geen enkele zin. Langzaam stond ze op en klopte wat zand van haar shortje af. Er moest nog maar een leerling komen, nu maar hopen dat deze ook optijd kwam. Even gleden haar groene ogen naar de zee en ze bleef bijna in trans naar de golven kijken die over het zand rolden. Daar zouden de leerlingen gemakkelijk een wedstrijd op kunnen doen zonder al te veel gevaar te loepn. Anders waren zij en Marjolijn er altijd nog om te helpen. Een bekende stem zorgde ervoor dat ze terug naar het hier en nu getrokken werd en met een glimlach draaide ze zich om. Ze grinnikte even toen Marjolijn het aanbod om zijn zonnebril op te zetten afwees op een redelijk subtiele toon. "Savador," zei Katherine met een lichte glimlach toen hij haar begroette. Het was een goed idee dat hij op het strand toe zou kijken, als ze dan niet zouden zien als er iets met een van de leerlingen gebeurde ofzo. "Inderdaad. Als dat gebeurd zullen wij dan waarschijnlijk een eind in zee zijn en dan is er niemand om te helpen." Voor een fractie van een seconde was er lichte paniek in haar ogen te zien toen ze de woorden uitsprak. Stel je voor dat hij flauwviel en dan zelfs niet meer bijkwam als ze er niet optijd bij konden zijn? Voordat ze er nog verder over kon piekeren, had Marjolijn het over de jongen die te laat was en iets van de jeugd. "We wachten nog even, als hij dan niet komt opdagen beginnen we wel zonder hem." Ze kon iedereen moeilijk in de brandende zon laten staan omdat er een iemand niet was, toch?

Meh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   vr jul 06 2012, 22:40
Attent knikte hij Katherine eventjes toe bij haar reactie op zijn begroeting, al ging dat nog altijd een beetje schuchter. 'Inderdaad. Als dat gebeurd zullen wij dan waarschijnlijk een eind in zee zijn en dan is er niemand om te helpen.' Hij kon er niets aan doen, maar slaakte een zacht lachje. Ze zag er ook zo schattig uit met die beangstigde uitdrukking op zijn gelaat. 'Wees gerust, er is geen enkele reden om je zorgen te maken. Ik zal mijn best doen,' stelde hij haar glimlachend gerust terwijl hij dweperig op haar neerstaarde. Hij plaatste een hand tegen zijn heup en ging iets schuiner staan, zijn blik even gericht op de andere leerlingen. 'Leuk u te zien master Savador,' sprak Esmira hem toe. Er verscheen een zuinig glimlachje op zijn gezicht, alleen zichtbaar doordat zijn mondhoeken wat omhoog waren gekruld, en keek het zilverharige meisje met twee vingers om de poot van zijn zonnebril geklemd aan. 'Insgelijks.' Anders dan bij de meeste andere leerlingen zat er ook enige waarheid in zijn zin. Zijn aanbod werd afgewezen, en eigenlijk vond hij het niet eens zo erg. Maar dan nog; op Razen scheen de zon op haar hardst, en kaatste zowel op het water als het strand haar licht deels af. Daarbij was het voor menig mens niet handig om met toegeknepen ogen en een hand tegen je voorhoofd te surfen, leek hem. Pas later hoorde hij van Marjolijn dat ze het gewend was vanwege haar origine. Enfin - hij was een Shadraan, kon echt geen tien minuutjes zonder zonnebril in de volle zon lopen zonder of last te krijgen van zijn ogen, of met een misselijk gevoel te kampen dat langzaam maar zeker opborrelde na enige tijd. Licht maakte hem zwak. Dat stond een beetje tegenover Shadranen waarvan de magie in het holst van de nacht op zijn sterkst was. Hij dwong zichzelf zijn mondhoeken lichtjes om te laten krullen tot een zuinig glimlachje. 'Natuurlijk. Vergeef me.' Savador trok traag zijn hand terug en schoof zijn zonnebril weer op zijn neus op voorstel van Marjolijn. Ook goed. Hij wist vrij weinig over surfen. Het was de eerste keer dat hij het te horen kreeg dat surfers zich op het strand richten. Wist hij veel. Zijn ogen flitsten vanachter de brillenglazen even minachtend naar de twee al aanwezige jongens. Als ze maar niet dachten dat hij zijn zonnebril dan maar aan hen zou uitlenen, geen sprake van. Het was wel meer een moderne sportzonnebril, niet zo'n ding met grote glazen. Het touwtje bevestigde hij er alleen aan wanneer hij zich weer ergens binnen begaf en het ding niet in zijn broekzak kon proppen, en dan maar om zijn nek liet hangen. Niets mis mee dus. Voor hem dan, althans. In sommige dingen was hij dan wel weer behoorlijk ouderwets ingesteld, en begreep dan meestal niet wat er zo ouderwets aan was. Daarbij zou er ongetwijfeld een poot of iets dergelijks afbreken als hij het in zijn zak stopte. Pantalons hadden nu eenmaal niet van die fijne soepele zakken. 'Daarbij raad ik je ook aan om wat uit te trekken, je valt nog eens flauw en dat is wel het laatste wat ik – ik bedoel we willen dat gebeurt, toch Katherine?' Hij sloeg zijn blik wezenloos neer op de punten van zijn herenschoenen en wierp vanuit zijn ooghoeken en door de glazen van zijn zonnebril een snelle, onzekere blik op Katherine. Iets uittrekken? Wat zou hij bij Medusa uit moeten trekken? Een beetje bedeesd trok hij wat strepen door het zand, en keek er geïntregeerd naar alsof het hem daadwerkelijk interesseerde. 'Ik..' Verder dan dat kwam hij niet, dus sloot hij na een klein ademteugje zijn lippen maar weer. Kathy was erbij. Hij zou zich te naakt en bekeken voelen, ondanks dat er niet belachelijk veel zou zijn om zich voor te moeten verstoppen. 'Dit,' zei hij na enige tijd zachtjes. 'Toch - Mijn voorkeur gaat toch liever uit naar.. dit.' Zijn hand maakte een klein wuifachtig gebaartje langs de formele kleding die hij droeg, of iets dat op een verwijzend gebaar moest lijken. Waarom had ze Katherine dan zonodig ook om haar mening moeten vragen? Hij had gewoon normaal antwoord kunnen geven als het enkel op hem was gericht, geen enkel probleem. Waarschijnlijk moest Marjolijn nu denken dat hij een of ander twijfelmoedig mannetje was, maar wat ze vermoedelijk niet wist was dat het puur en alleen kwam door de roodharige vrouw naast haar. En bikini's.
Om maar wat minder fantaseermateriaal voor 's avonds in bed onbewust in zich op te nemen, tuurde hij maar een beetje naar de zee. Brekende golven en.. bah. Zoveel water. Hij vond de open zee maar één grote hel op aarde. Uiteraard het water zelf, maar ook voorbijdrijvend zeewier, kwallen, onstabiele bodem met venijnig scherpe schelpenbanken, oma's die een paar meter verder in zee duikelden om te piesen. Hij draaide traag zijn hoofd op het moment dat Marjolijn uitkijkend over het strand overeind kwam en iets zei over leerlingen die niet op kwamen dagen. 'De brutaliteit van de jeugd soms ook… Kunnen het niet eens opbrengen om op tijd te verschijnen. Er wordt niet veel van ze gevraagd en toch kunnen ze niet doen wat hun betaamd.'
'Discipline en orde zijn woorden die voor hen geen inhoud meer lijken te hebben tegenwoordig,' verzuchtte Savador achter haar, al klonk de minachting bij hem wel duidelijk door zijn plots veel bitter klinkende stem. Eindelijk iemand die het een beetje met hem eens was wat de jeugd betreft. Die lui lieten hen maar gaarkoken in deze omstandigheden, fraai was dat. Hij moest zich een beetje inhouden nu Katherine erbij was, een beetje minderen om ook een goed imago bij Marjolijn te behouden. Maar ze zouden het zeker te horen krijgen van zijn kant, mochten ze nog op komen dagen.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Miss Nannete

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Emma
Posts : 1299
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: I have my own, sweetheart.
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   di jul 10 2012, 12:56

Mineko glimlachte vriendelijk. De lerares bleef gelukkig rustig en vertelde hem dan welk board hij het beste kon nemen. Zijn blik volgde de hare naar het gele surfboard dat ze hem aanraadde. Hij knikte blij en begroette dan Esmira. Die schudde kort zijn hand. Hij bekeek haar en concludeerde dat Soul geluk had. Ze zag eruit als een lieve vriendin. “Aangenaam Mineko,” zei ze toen. “Ik had jou al op de lijst zien staan, Soul heeft het wel eens over jou, dus het is leuk om je nou ook eens een keer te ontmoeten.” Hij knikte instemmend en glimlachte blij. Hij was makkelijk blij te krijgen. Vaak omdat hij een nieuw persoon had ontmoet, die er aardig uitzag en zich ook zo gedroeg. Hij hield van mensen, dat klonk verkeerd, maar zo bedoelde hij het niet. Mineko kon intens genieten van rust en stilte, maar ook van interactie met mensen, vrienden maken, praten en lachen. En dit was dan niet zomaar iemand, maar Esmira, waarover hij al veel had gehoord. Hij was om het kort te zeggen blij als een kind op kerstochtend. Hij zou gaan surfen, iets wat hij nog nooit had gedaan. Stiekem was hij best benieuwd en nieuwsgierig, al probeerde hij zijn enthousiasme te beteugelen. Hij was te oud om nog als een stuiterbal te staan springen om een leuke activiteit. Maar zijn groene ogen glommen opgewonden. De hoofdmeester kwam ook over het strand aan lopen. Mineko keek verbaast hoe de man tegen de roodharige lerares praatte. Ondertussen bekeek hij snel alle leerlingen die op deze activiteit waren afgekomen. Esmira glimlachte naar Master Savador. “Leuk u te zien master Savador,” sprak het meisje. Ze klonk heel anders dan de meeste leerlingen tegen de man. Als iemand het over Savador had, kon je er een hoop om verwedden dat het negatief was. Mineko snapte dat niet, hij had geen slechte ervaringen met de hoofdmeester. Hij kende de man nauwelijks, maar op wat commentaar over de blindheid van zijn zusje Miku na was hij met een soort strenge gereserveerdheid vriendelijk geweest. Dus Mineko glimlachte warm naar de man. ''Goedemiddag, master.'' voegde hij zijn korte begroeting toe aan de hare. Beleefdheid was iets wat Mineko belangrijk vond. De man had recht op respect, al waren er nog zo veel horrorverhalen over gemene actie's van Savador. “Heb je zin in het surfen?” Hij keek haar met een blije lach aan. ''Ontzettend veel,'' zei hij vrolijk. ''Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt me heel leuk. Nu maar hopen dat ik niet constant ga vallen...'' Hij grinnikte, dat zou nog best kunnen gebeuren. Hij had wel evenwichtsgevoel, maar ook een soort pech-gen wat zorgde voor ongelukkige struikelactie's. Vooral wanneer hij te enthousiast was, dan lette hij niet goed op. ''En jij? Al ooit eerder gedaan? En is dat board van jou, trouwens? Dat zou betekenen dat je hier de pro bent...'' Okay, overenthousiaste babbelmachine activated. Mineko stopte met ratelen en wees naar het board met de adelaar erop getekend. Voor als het nog niet duidelijk was dat hij die had bedoeld. Mineko haalde een hand door zijn groene haar. Het werd lang, hing bijna voor zijn ogen. Hij keek naar de zee en de golven die af en aan spoelden. Hij was niet zo vaak op een strand geweest, meestal bevond hij zich in bossen, bij meertjes of rivieren. Maar het kalmerende geluid van het tij was ontspannend en bijna muziek.

_________________

punten-uitleg.compunten-uitleg.compunten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Esmira
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Julia
Posts : 642
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht magie
Klas: Master Savador ~6th
Partner: This is why I hide myself in the dark

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   za jul 14 2012, 09:28

Ze nam de conversatie tussen de leraren geïnteresseerd in haar op. Ze zag nou even weer een hele andere master Savador. Ze besloot zich er niet mee te bemoeien, dat zou hij waarschijnlijk niet zo leuk vinden. Dus hield ze zich stil ze zou hem er later wel naar vragen. Al kon ze een klein grijnsje niet onderdrukken die ze snel verschool door haar haar uit haar gezicht te schudden. Ze richtte snel haar aandacht weer op Mineko. Ze wou niet dat miss Marjolijn, Katherine of master Savador dachten dat ze hen aan het afluisteren was. Al waren hun stemmen moeilijk te negeren, aangezien ze vlak bij stonden. Dus vroeg ze aan Mineko of hij zin had in het surfen. ''Ontzettend veel,'' Ze moest glimlachen om de manier waarop hij dat zei. “Gelukkig maar,” zei ze toen. ''Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt me heel leuk. Nu maar hopen dat ik niet constant ga vallen...'' Ze schoot in de lach. “Je krijgt vanzelf wel door hoe je het beste je evenwicht kan bewaren,” zei ze toen. “Ik viel eerst ook best vaak, alleen dat hoort erbij.” Grijnsde ze. “Alleen heb ik nog nooit op een andere surfplank gestaan, dus ik hoop dat dat goed gaat.” Vervolgde ze toen weer lachend. “Ja, ik heb er ook heel veel zin in.” Begon ze op zijn vragen reeks. “Ik ben heel benieuwd hoe de golven hier zijn,” Ze keek even naar de zee en daarna keek ze Mineko weer aan. “Ik surfte elke keer dat mijn privé leraar watermagie op het landgoed van mijn ouders kwam. Hij zag hoe leuk ik dat vond en hij vond het ook heel leuk om me het te leren. Er ligt een groot meer op het landgoed en dan maakte hij de golven erin,” Ze wist dat dit misschien allemaal een beetje raar klonk, alleen ze kreeg er steeds minder moeite mee om over haar thuis te praten. Misschien omdat ze dat steeds meer deed en omdat het haar niet echt meer interesseerde hoe het er thuis aan toe ging, naar de laatste keer dat ze thuis geweest was. “Maar vanaf mijn dertiende ongeveer,” ging ze verder, daarna knikte ze. “Ja, die is van mij. Gekregen van mijn vader toen mijn watermagie leraar zei dat ik surfen leuk vond,” vervolgde ze. Daarna schoot ze opnieuw in de lach. “Nou dat valt wel mee hoor. Ik vind helemaal niet dat ik het goed kan,” zei ze. Ze keek even in de verte, maar de andere leerling was er nog steeds niet.
Ze keek weer naar de leraren. “Ik zie hem nog niet,” zei ze toen schouderophalend. Ze wou eigenlijk wel beginnen. Ze wachtten nou best al lang, al zou ze dat nooit hardop uitspreken. Ze vond dat onbeleefd om te zeggen. Ze had liever niet dat ze gezien werd als brutaal, want dat was wel het laatste wat ze wilde zijn. Ze keek Mineko aan. “Wat vind jij van de zee?” vroeg ze toen aan hem. Ze keek nog eens naar de hoge golven die op de kust klapte. “Ik ben hier nog nooit geweest, maar de zee is in ieder geval prachtig,” vervolgde ze wat afwezig, voordat haar blik zich weer op Mineko focuste. “Heb jij een huisdier trouwens?” vroeg ze toen uit het niets. Ze wist eigenlijk niet waarom ze dat vroeg, het kwam gewoon opeens in haar op.

_________________
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jason
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jason
Posts : 118
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Nova - Light [and a lil' biddle Air]
Klas: -
Partner: ~Punch The Lights Out, Hit The Pavement: That's What I Call Entertainment ღ

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   ma aug 13 2012, 17:00

Iedereen begon tegen iedereen te praten en hij wist even niet meer wat hij er precies mee moest. Akiko was altijd stil en Hiroto praatte ook niet zo gek veel, dus dit was even wennen voor hem. Hoewel hij er zelf van hield om te praten, was het vreemd om dat te doen tussen zoveel mensen die hij niet kende en die elkaar wél kenden; dat was het grote verschil. Ze hadden klaarblijkelijk ontzettende lol allemaal, terwijl hij hier stond met zijn surfboard en zich afvroeg wanneer ze gingen beginnen. Tegen de leraren ging hij ook niet praten, want degene die niet sprak leek niet geïnteresseerd in leerlingen en de andere twee waren in een leuk gesprek verwikkeld. Geniaal. En nu? Jason keek maar uit over zee, haalde een hand door zijn haren. Er waren mensen die het leuk vonden om hem te fotograferen als hij ging surfen, omdat ze nu eenmaal van foto's maken hielden. Ach. Hij miste zijn vrienden wel, die waren nu allang naar het water gerend om daar als een stel zeehonden elkaar nat te spetteren en kopje onder te duwen in de golven.. Of was hij daar nu te oud voor? Daar was je toch nooit écht te oud voor? Dat zou hij echt vreemd vinden.. Nou, gingen ze nog beginnen? Zijn concentratie was alweer verdwenen en tegen de tijd dat dit zou beginnen.. Jason keek nog eens om zich heen, begon voor de lol wat dingen in het zand te tekenen met zijn voet. Dit was gewoon pure verveling.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Surfing}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Beach Event] {Surfing}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Beach Party Activiteiten - Aanmeldtopic
» Halloween Event; Waltz-muziek Gemaskerde Bal
» Het Rozenbal [Valentijns Event]
» [EVENT] Kerstbal
» [EVENT] Kerstborrel

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Launching Platform :: Razen, Planet of Fire-