PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Beach Event] {Queen / King Contest}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fealwen
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Jussels
Posts : 287
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: xI've Done My Homework
Partner: ~Do you agree to the Terms and Conditions?ღ

BerichtOnderwerp: [Beach Event] {Queen / King Contest}   zo jun 24 2012, 16:07


|| BEACH KING & BEACH QUEEN CONTEST ||
• Activiteit •

Wie gaat het best tropisch gekleed? Wie steelt de show door alle opdrachten juist uit te voeren?
Deelnemers zullen deze avond strijden om de befaamde titel van Beach King of Queen.Organisator(en) | Toezichthouders | Vrijwilligers
• FEALWEN •


Deelnemers
• AZURE •
• ENYANA •
• NEZUMI •
• RUSH •
• YAZUKI •

--

Dit ging helemaal lukken; Fealwen was er geknipt voor om met een neutraal gezicht droog te kijken hoe een stuk of wat mensen vochten om een titel voor de leukste of mooiste of grappigste; zij was niet echt het soort persoon dat deed aan vriendjespolitiek of dat mensen voortrok puur vanwege haar eigen mening over iets. Het kon haar ook niets schelen als er onderlinge haat was, of overcompetitie. Kon haar wat schelen; zolang ze elkaar niets illegaals aandeden was zij hier alleen om alles in goede banen te leiden en te organiseren. Ze had heerlijk rustig aan kunnen doen; haar evenement was pas in de avond en het opzetten van een bescheiden podium waar de deelnemers op konden staan en een stoel waar zij op kon zitten om aantekeningen te maken konden met gemak gebeuren. Het was geen overdreven groot podium, meer breed dan lang, zodat iedereen erop kon staan. Geïnteresseerden mochten komen kijken en ze verwachtte wel dat mensen kwamen kijken; wie wilde nu niet weten wie er zou winnen? Zij had geen enkele band met wie dan ook, dus kon ze niemand voortrekken. Het kon haar ook niet zoveel schelen wie met haar aan probeerde te pappen. Het ging nu alleen om de prestaties die de deelnemers zouden laten zien met de activiteiten. Ze had besloten het zo te regelen dat iedere deelnemer enkele opdrachten moest doen; degenen die daar het best uitkwamen, kwamen het hoogst op de ranglijst terecht. Uiteindelijk zou degene met de meeste punten winnen. Zo kon niemand erover zeuren dat zij mensen voortrok of dat haar mening niet neutraal was; het klonk goed in haar oren. En mensen mochten haar wel eens wat respect geven, dat ze als LM van het Water haar kostbare tijd hierin stak. Oké, het was fijn om wat los te komen en eens wat anders te doen, vooral het feit dat het met strand en zee te maken had trok haar wel, maar als iemand het in zijn of haar hoofd haalde om haar te beledigen; dan kon er wel eens een tsunami ontstaan.

Ze had haar eigen stoeltje vooraan gezet, zodat ze recht voor het podium zat. Niet erop, ben je gek; zij stond niet in de belangstelling, zij moest niet teveel opvallen. Ze moest hetzelfde zien als het publiek en er dan conclusies uittrekken. Goed genoeg. Nu stond de stoel echter in het zand, haar klembord met checklists en papieren erop, met Bela ernaast als om erop te passen, terwijl zij op het podium zat met haar benen bungelend over de rand. Ze had een rode strandjurk aan die perfect bij haar rode haar paste - bijna perfect, net een iets andere tint, maar dat viel niet zo op - en teenslippers in dezelfde kleur. Onder de jurk had ze haar bikini aan, je zag de touwtjes die vastgebonden zaten in haar nek. Haar grote zonnehoed stond lichtjes scheef op haar hoofd om haar bleke gezicht tegen de zon te beschermen en ze had een grote zonnebril op haar neus. Die zou ze zo wel afdoen, het ding kon aan een koordje om haar nek hangen, maar zolang er niemand was kon ze die wel ophouden. Het was wachten op de deelnemers en eerste toeschouwers om door het zand naar haar toe geploegd te komen. Zodra iedereen zich gemeld had kon ze aankondigen wat er precies ging gebeuren en de deelnemers even kort toespreken of zo. Ze zou het wel zien. Zolang ze zelf maar rustig genoeg kon blijven.

Om eerlijk te zijn had ze er best wel zin in. Gewoon de zon in de zee zien zakken, want na de pauze die ze had ingepland zou het wel donker beginnen te worden al was het zomer geworden. Ze zag al uit naar de activiteiten, was benieuwd hoe de deelnemers het zouden doen met zwemmen, sporten, zingen en alle andere dingen die er verzonnen waren. Voor ieder wat wils, zo hoopte ze. Ach, als er iemand verdronk kon ze het water altijd opdragen zich een beetje in te houden, daar had ze wel zeggenschap over. Wat zou ze toch een geweldige strandwacht zijn. Beetje toekijken hoe iedereen verzoop tot het toch echt te serieus werd. Nee, natuurlijk zou dat nu niet gebeuren! Ze ging het goed in de gaten houden en o wee als iemand het probeerde te verpesten. Ze ging een Beach King/Queen koppel kronen, hoe dan ook.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azure

avatar

PROFILEPosts : 930
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood // Dark
Klas: Norwood // Class President
Partner: I love you ♡

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   zo jun 24 2012, 20:46

Eigenlijk had ze er nog best zin in ook en ze vond het verschrikkelijk om dat te beseffen. Een of andere grapjas had haar opgegeven voor de Beach Queen-verkiezing en hoewel ze het zelf ook van plan was geweest, was ze er zó niet blij mee geweest. De idioot die haar op die lijst had geschreven – ze had het ontdekt toen ze zichzelf wilde inschrijven voor het surfen, maar dat kon nu niet meer – was nog níet jarig zodra ze er achter kwam wie hij was. Sterker nog; hij was zó dood. Ja, ze was ervan overtuigd dat het een hij was. Meisjes hielden niet van competitie en ieder meisje wilde graag de beachqueen zijn, dus het móest wel een jongen zijn. Een meisje was uitgesloten.
Het zand voelde goed aan onder haar blote voeten; simpele witte slippers met strooien zool hield ze in haar hand. De zon had al de hele dag op de zee staan branden, dus nu die weer begon te zakken werd de temperatuur beter uit te houden. Alsnog, ze liep in een wit jumpsuitje met spaghettibandjes, maar het was al beter dan vanmiddag toen het zo heet was geworden dat je niet meer op het zand kon lopen. Ze had een lichtbruin vestje over haar witte kleding aangetrokken om te voorkomen dat ze al te veel verbrandde; ze was wel mooi egaal gekleurd, maar niet bruin. Azure verbrandde relatief snel, dus ze moest uitkijken.
Onder de witte stof schemerde haar rode bikini door, die perfect kleurde bij haar huid. Ze was heel zorgvuldig geweest; als ze meedeed aan wedstrijd, dan wilde ze winnen ook. Zeker bij iets als een missverkiezing – goed, dat was het niet helemaal, maar het leek erop – moest je dan goed op je uiterlijk letten. Dat deed ze dan ook. Niet dat ze dat normaal niet deed, maar voor vandaag was ze echt op pad gegaan. Eerst in Oak’s Field, daarna nog op Razen voor een paar bijpassende slippers en de bloem die in haar haren was gestoken. Haar zwarte haar was wat langer, waardoor ze het nu op een losse manier had weten op te steken. De lichte bloem in haar haren was een mooi accesoire.
Ze naderde de plaats waar de verkiezing plaats zou vinden, een podium op het strand. Het was wat filmisch; het leek een beetje op van die scènes uit strandfilms, voordat de haai uit het water springt en ieder levend wezen verslond. Beter dat dat vandaag niet zou gebeuren, want Azure wilde nu niet echt door een haai gedood worden. Nou ja, meestal verslond de haai eerst wat “normale” mensen voordat hij de bombshell bloedig aan stukken reet, zodat er nog een sekscène in de goedkope film zat.
Voor het podium zat een vrouw. Ze was niet groot, maar dat respecteerde Azure wel. Zelf was ze ook niet de langste van de klas. Kortere mensen hadden vaak meer in hun mars, wisten beter wat te zeggen. Ze merkte op hoe haar blauwe, steeds bewegende aura sterker was dan ze ooit had gezien. Ze verbond er niets aan, concludeerde slechts dat dit een sterke magiër was. Ze wekte een glimlach op, liep naar de vrouw toe. ‘Bent u de jury, mevrouw?’ Beleefd blijven was haar strategie voor volwassenen, zeker als het juryleden waren. ‘Ik ben Azure, een van de kandidaten. Aangenaam.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   zo jun 24 2012, 21:36

Op slippers struinde zo door het zand. Waarom had ze zich in hemelsnaam ingeschreven?! Maar goed, ze zou een poging wagen. Bovendien...Rush deed ook mee.... He nee, daar mocht ze toch niet aan denken! Rush was verleden tijd...toch? Misschien kon ze het opbrengen hem op een gegeven tijd de dansvloer op te trekken....heel misschien... Haar jurkje, naar haar eigen idee veel te bloot, paste wel. Toch had ze zich nog nooit zo gekleed, nog nooit! Haar rode haar leek in het zonlicht vurig, het paste wel bij deze avond. Als de zon een beetje bleef hangen... Ze wist niet precies waar ze heen moest maar zag in de verte een grote rij stoelen en...o god! Een podium! Nee, om straks hoog boven de rest te gaan staan, het idee alleen al joeg haar angst aan. Toch stapte ze op de rij stoelen af waar een vrouw zat, waarschijnlijk van de jury. Ze werd, zeker in dit soort situaties, ongelofelijk verlegen. Op grijze slippertjes, een gestreept jurkje en een vrolijke strohoed op haar rode lokken liep ze naar de rijen stoeltjes waar ze een Grenaan herkende, een jaartje lager dan haar. Verlegen draaide een pluk haar om haar vinger. ''Hallo, ik ben een van de kandidaten, mijn naam is Enyana.'' sprak ze tegen een vrouw op een stoel waar het andere meisje al tegen had staan praten. ''Bent u de jury?'' het idee dat het meisje dat al had gevraagd, blies ze de haarlok uit haar gezicht.

Jurkje
Strohoed
bikini

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   ma jun 25 2012, 13:37


Fluitend liep Rush de raket uit. Hij was thuis. Thuis op Razen, de planeet waar hij geboren was. Hij snoof de warme lucht in en zijn blote tenen woelden even in het warme zand. Heerlijk was het om weer thuis te zijn, maar hij wist dat hij niet naar zin ouders kon, Hij deed een paar knoopjes van zijn blouse open en deze toonde een gespierde huid met een licht wasbordje. Niet dat hij het zo graag wilde laten zien, maar hij had het verschrikkelijk heet. Samuel snuffelde even in zijn nek en nestelde zich op zijn schouder. Rush aaide het kleine grijze ratje en maakte aanstalten om naar het evenement te gaan. Hij had zich opgegeven voor Beachking, geen idee waarom hij het had gedaan, hij was niet egoistisch, wilde niet pronken met zijn lijf, hij zou zichzelf misschien wel opgelaten voelen, maar ij had zin in lol. Wat maakte hem nou uit of hij won of niet, hij wilde lol hebben, en die kwam er zeker aan. Hij as aardig snel door het zand gehold en voelde de brandende zon op zijn schouders, Samuel blijkbaar ook want deze lek te piepen alsof hij binnen enkele minuten kon smelten. Hij wierp zijn blouse weg en herkende de rode lokken. Enyana. Hij bloosde en keek onwillekeurig weg. Zou ze het gezien hebben? Hij ging ook maar naar de jury toe. Al dacht hij dat ze de Jury was. Hij zei niets en ging alleen naast Enya staan, een beetje opgelaten en verlegen. Het liefst had hij nu gillend en blouse gepakt en was hij weggerend. Hij grijnsde even voorzichting naar het meisje, hij wist nooit goed wat hij bij haar moest doen. Hij wachtte even todat iedereen zich had voorgesteld en zei toen met een opgewekte klank in zijn stem:'Ik ben Rush, deelnemer.' Meer zei hij niet. Hij was groot, groter dan Enyana die al in de vijfde was het? Die zat in de vijfde volgens zijn berekeningen, hij zat in de derde. Hij glimlachte en keek toen naar de zon. Wat was het heet.

Outfit
Terug naar boven Ga naar beneden
Fealwen
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Jussels
Posts : 287
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: xI've Done My Homework
Partner: ~Do you agree to the Terms and Conditions?ღ

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   di jun 26 2012, 11:27

Ah, de eerste drie deelnemers waren er al. Fealwen zat nog steeds op de rand van het podium, vroeg zich af of een podium toch niet nét wat te intimiderend zou zijn maar besloot dat het nu toch veel te laat was om dat nog te veranderen. Ach, wat maakte het ook uit? De deelnemers mochten wel een beetje laten zien waar ze van gemaakt waren, anders kon zij nooit een beslissing maken. 'Bent u de jury, mevrouw?' Beleefd, check. Leuk gekleed, check. Een rode bikini onder een wit gevalletje met een losjes vest erover, het zag er leuk uit maar niet hoerig of iets dergelijks. Gewoon beschaafd. De zomerse bloem in haar haren kreeg extra punten. 'Welkom Azure,' groette Fealwen haar met een gepaste glimlach, waarna ze de naam afvinkte op haar lijst. 'Ik wens je alvast veel succes in de wedstrijd.' God, ging ze weer met haar slechte skills op het gebied van gesprekken. Ach ja, Bela zou haar wel steunen. Het was wonderbaarlijk, maar met de hond erbij voelde ze zich veel zekerder dan zonder de hond. Zeker genoeg om een podium op te klimmen en mensen opdrachten te geven. Ze hadden zich immers zelf opgegeven voor de wedstrijd.
Een gestreept jurkje, een strohoed die een schaduw over Fealwens gezicht wierp; kandidaat nummer twee was er. Zag er ook leuk uit, blijkbaar hadden ze het allemaal heel serieus genomen. Mooi, anders had ze gelijk haar krachten als jury gebruikt om iemand te diskwalificeren. Ze had net antwoord willen geven op Azures vraag of ze de jury was, toen het meisje zichzelf voorstelde als Enyana en hetzelfde vroeg. Daarom knikte ze als antwoord, keek beide meisjes even aan. 'Ook welkom en succes naar you, Enyana. En ja, ik ben inderdaad de jury van vanavond. Ik zal de boel presenteren en in de gaten houden.' Mooi gezegd. Echt, ze vond het nog steeds lachwekkend dat het zandkastelen bouwen drie toezichthouders nodig had terwijl zij een hele show in haar eentje mocht runnen. Simpelweg belachelijk.
Een jongen met blond haar en blauwe ogen voegde zich ook bij het groepje, stelde zich voor als deelnemer Rush. Fealwen streepte de derde naam af op het klembord en glimlachte ook naar hem. 'Welkom, Rush. Goed, dan zijn we bijna compleet. Het is nog even wachten op Nezumi en Yazuki,' las ze van haar lijstje. 'Er komt ook nog wat publiek straks,' meldde ze, zag de eerste paar mensen al naar de stoelen wijzen en deze kant op komen. 'Als iedereen er is zal ik uitleggen wat we gaan doen. Jullie kunnen nu nog wat voorbereidingen treffen, gaan zitten..' Ze legde het klembord naast zich neer, streek een pluk haar achter haar oor. 'Maar, hebben jullie er zin in?' besloot ze maar te vragen. Ze wilde niet overkomen als harteloos en ze snapte wel dat er zenuwen zouden zijn. Ach, ze zou iedereen supporten en niemand voortrekken, zolang dat maar duidelijk was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nezumi
-
-
avatar

PROFILEPosts : 635
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Master Savador
Partner: || All I ever wanted, all I ever needed is here in my arms, words are very unnecessary ♥ ||

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   di jun 26 2012, 15:11

Normaal zou Nezumi zich nooit voor iets als dit hebben opgegeven. Eigenlijk zou hij niet eens mee zijn gegaan naar Razen maar uit sociale behoeften was hij dan toch maar gegaan. Hij had geen zin om lonesome in zijn kamer te zitten en continu met zijn ratjes te spelen. Dat was na een tijd ook niet leuk meer. Maar om zich dan op te geven voor een of andere Beach King contest... Op zich leek het hem wel wat, nu hij er zo over na dacht. Het leek hem in ieder geval leuker dan zandkastelen bouwen, volleyballen met midgets of surfen. Hij was geen water-mens. Absoluut niet. Bovendien vond hij dat hij - als hij mee zou doen - toch wel recht op die titel zou hebben. En hier liep hij dan, op weg naar het podium. Hij wist nog niet wie er allemaal meededen maar in de verte zag hij al mensen staan. Er stonden twee kleine roodharigen, er was een zwartharig meisje en een blonde jongen. Verder zag hij niemand maar de rest zou nog wel arriveren. Hopelijk had hij niet te sterke concurrentie, al wedde hij dat hij ze heus wel aan kon. Hij was immers een womanizer.
Zijn open jasje waaide naar achteren door de warme wind. Hij had een bordeauxrood dun jasje aan met korte mouwen die hij open had laten staan zodat zijn getrainde bovenlichaam goed zichtbaar was. Daaronder droeg hij een zwarte losse broek met een donkerrode ruitenprint. Simpele zwarte slippers aan zijn voeten en een kettinkje met een zilveren kanji-hanger eraan, en hij was klaar. Zijn haar zat heel anders dan gewoonlijk. Hij had het een dag of twee geleden laten knippen. Zijn haar was veel te lang geworden en om nou altijd met een staart rond te lopen was ook zo onorigineel. Hij liep er al jaren mee, dus besloot hij te gaan voor een korter kapsel. Het was een hele verandering in zijn uiterlijk maar slecht stond het zeker niet. Het was nog wel even wennen.
God, nee. Was zij er ook? Hij kwam haar overal tegen! Waarom was het zo lastig om dat mens te ontwijken? Misschien volgde ze hem wel gewoon, stalkte ze hem om hem te irriteren. Dat klonk wel als iets wat zij zou doen. Ergens had hij dit wel kunnen verwachten. Natuurlijk zou ze willen benadrukken hoe mooi ze wel niet was door de titel te winnen. Eigenlijk was dat ook zijn doel, de egocentrische rat die hij ook was. Hij zuchtte diep en keek even naar de andere kandidaten. Er stond een klein roodharig meisje bij met een strohoed op. Ze zag er best schattig uit al wist hij niet of dat maar bedrog was. Er stond ook een jongen met blond haar, blauwe ogen en een groene zwembroek. Hij kon nog wel eens een goede concurrentie vormen. Maar natuurlijk zou hij de titel winnen, dat wist hij gewoon zeker. 'Ik ben Nezumi, een kandidaat.' zei hij kort en voegde er een klein glimlachje aan toe. Niet heel gemeend maar toch wel charming, hetgene wat je voor deze verkiezing wel nodig had.


Nutteloos .___.''

_________________
|| Are you satisfied yet? ||

|| v o i c e | t h e m e | c h a r a c t e r ||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   di jun 26 2012, 21:00

Onzeker, een beetje ongemakkelijk stond ze daar. Haar maag gaf een circusvoorstelling door zo veel mogelijk salto's te maken. Fealwen, Enya wist dat ze zo moest heten, sprak eerst tegen de andere Grenaan en vervolgens tegen haar. 'Ook welkom en succes naar you, Enyana. En ja, ik ben inderdaad de jury van vanavond. Ik zal de boel presenteren en in de gaten houden.' Enya knikte, een soort impuls dwong haar om zich om te draaien en te kijken of er heel toevallig nog iemand was. En weer kreeg ze braakneigingen. Verdorie, met z'n groene pakje was-ie al ongelofelijk schattig en aantrekkelijk, maar zonder bloes..... Ze durfde het bijna niet te denken.... aanbiddelijk.... Haar wangen werden even rood als haar haar toen Rush op hen af kwam stappen. Compleet met gele pieken, rat en wasbordje, een kleintje maar zichtbaar. 'Ik ben Rush, deelnemer.' Hij was zeker twee koppen groter dan zij, zeker omdat zij gewoon klein was voor haar leeftijd. Kennelijk wist hij ook geen raad met zijn houding, Enya dacht aan de eerste keer dat ze met elkaar hadden kennis gemaakt. Ze had toen een hoop geschreeuwd en erg uit de hoogte gedaan. Pijnlijk moment.... 'Welkom, Rush. Goed, dan zijn we bijna compleet. Het is nog even wachten op Nezumi en Yazuki,' las ze van haar lijstje. 'Er komt ook nog wat publiek straks,' meldde ze, zag de eerste paar mensen al naar de stoelen wijzen en deze kant op komen. 'Als iedereen er is zal ik uitleggen wat we gaan doen. Jullie kunnen nu nog wat voorbereidingen treffen, gaan zitten..' Ze legde het klembord naast zich neer, streek een pluk haar achter haar oor. 'Maar, hebben jullie er zin in?' ''Eu....zenuwachtig maar ik ben...verder....'' verder kwam ze niet. Enya keek naar de anderen, Azure en Rush en zag nog iemand aankomen. 'Ik ben Nezumi, een kandidaat.' zei een forse jongen die er naar haar idee iets te zelfverzekerd uitzag. Verlegen staarde ze naar haar voeten. Toen er een erg pijnlijke stilte ontstond, besloot zij maar het woord tegen Rush te voeren. Ze schraapte haar keel. ''Ennum....waarom heb jij je ingeschreven... Rush?'' vroeg ze zacht.

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azure

avatar

PROFILEPosts : 930
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood // Dark
Klas: Norwood // Class President
Partner: I love you ♡

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   di jul 03 2012, 20:17

Ze draaide met haar teen rondjes in het warme zand, terwijl ze de omgeving observeerde. Natuurlijk stond ze niet rond te kijken, spiedde wat uit haar ooghoeken. Het was niet slim om hier de bitch uit te gaan hangen, zeker niet als ze deze verkiezing nog wilde gaan winnen. Dat was wel waar ze voor ging, streber als ze was. Zodra ze ergens mee begon zag ze het door tot het einde, daarna kwam pas iets nieuws. Vandaar dat ze met jongens ook wel picky was; degenen die bleven plakken waren niet alleen irritant, maar zorgden ook voor een probleem bij het “afsluiten” van de flirt.
Er kwam nog een kandidate. Een van haar rivalen dus, hoewel Azure besloten had het níet persoonlijk te laten worden. Dit keer niet. Vorige keren was ze nog wel eens sneaky geweest en wat gemener, maar toen was ze veertien. Twee jaar later en misschien drie centimeter langer wist ze wel beter; je kon beter gebruiken wat je had dan verbergen wat je niet had. Zo was haar korte lengte een minpunt, maar de vormen die ze erdoor kreeg waren een behoorlijk pluspunt. Ze bestudeerde het meisje even. Rood haar, niet in de mentorklas van Norwood. Ze leek nogal verlegen. Niet slim om dan aan een missverkiezing mee te doen, maar ach. Niet haar zaak. Ze stelde zich voor als Enyana en vroeg daarna exact hetzelfde wat Azure al had gevraagd. De vrouw was inderdaad de jury, dus inschatten kon ze nog steeds goed.
Er kwam eindelijk een mannelijke kandidaat aan. Ze schudde haar haren even naar achteren, glimlachte vriendelijk naar de jongen. Niets verleidelijks te vinden, de bewegingen die de aura’s van de twee maakten zei genoeg. Dan nog zou ze het niet erg vinden om de jongen een keertje te “hebben” maar hartenbreken, dat deed een Beachqueen niet. Bovendien deed ze geen vreemdgaande jongens. Die zochten maar een ander op. Azure had nooit veel trek in een ruzie met een of ander meisje dat laaiend werd omdat ze haar vriendje aan de zwartharige schone was verloren.
‘Erg veel, om eerlijk te zijn. Vooral in de opdrachten. Gaan we het water nog i-’ Haar vraag of ze nog water ingingen werd afgebroken door een al te bekende stem. Als gestoken draaide het zwartharige meisje zich om, haar rode ogen iets wijder open dan gewoon verbaasd. Ze had niet zo opgelet, anders had ze net zijn naam wel gehoord, maar op dit moment was het volkomen onverwacht. Vandaar waarschijnlijk dat er een rilling door haar lichaam trok en een vreemd gevoel bezit nam van haar maag. Goed, ze had hem eerder zonder kleren gezien, maar hij was en bleef enorm sexy. Hoe ze het ook bekeek.
Haar rode ogen gleden over zijn lichaam heen. Van zijn kortere haar – stond hem goed – tot zijn sixpack. Had ze dat de vorige keer opgemerkt? Waarschijnlijk niet. ‘Ne-Nezumi,’ stootte ze uit, wekte met moeite een soort verbaasde lach op, ‘Als ik wist dat jij zou komen dan, dan-‘ Verder kwam ze niet, in een beweging gooide ze haar armen om zijn nek heen. Ze bracht haar lippen heel vlakbij zijn oor en fluisterde zachtjes: ‘Speel mee. Alsjeblieft.’ Ze wist dat als ze hem zo liet staan er hormonen op gang kwamen die ze niet wilde, dus moest ze het eruit laten. En dat was nog niet simpel, voor het publiek haar gevoelens uiten zonder ze te uiten. Ja, denk daar maar eens over na.
Voor haar was het heel simpel; ze kende niemand en niemand kende Nezumi, dus het feit dat ze geen stel waren en elkaar eigenlijk haatten was onbekend. Een beetje toneel van beide kanten en de lust kon eruit. In een beweging drukte ze haar lippen op de zijne, haar armen nog steeds om zijn nek. Toen ze haar lippen weer van de zijne haalde straalden haar ogen lichtjes. Ergens was ze heel opgelaten met wat ze had gedaan, aan de andere kant was het voor haar niets nieuws, in het openbaar flikflooien. Maar met Nezumi lag het toch iets anders. ‘Het is al zo lang geleden dat ik je heb gezien. Ik heb je gemist.’ Ze hield haar armen rond zijn nek, glimlachte liefjes. Leugens, hoewel niet volledige leugens. Maar ze moest die gevoelens op de een of andere manier kwijt en doordat Nezumi waarschijnlijk zou denken dat ze loog was de waarheid – dat ze hem wel had gemist – goed verborgen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nezumi
-
-
avatar

PROFILEPosts : 635
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Master Savador
Partner: || All I ever wanted, all I ever needed is here in my arms, words are very unnecessary ♥ ||

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   wo jul 04 2012, 20:23

Waarom kon hij zijn ogen nou niet van haar af houden? Waarom moest hij -zelfs terwijl hij zich voorstelde- zijn blik op het zwartharige meisje laten vallen? Zo speciaal was ze toch niet? Ze was toch niet meer dan een speeltje, eentje die hij weg kon gooien nadat het hem begon te vervelen? Maar Azure verveelde hem niet... Alles behalve. Ze was een geweldig entertainment voor hem en vermaakte hem altijd wel of het nou op een positieve of negatieve manier was. En met elke keer dat hij haar zag, leek ze steeds maar... mooier te worden. Of dat was gewoon zijn verbeelding maar om dat te moeten denken moest hij écht gek zijn. Misschien was hij al wel gek. Dat was haar schuld. Niet de zijne. Niets van al het gedoe tussen hen was zijn schuld.
Hij werd wakker geschud uit zijn gedachten toen Azure zich omdraaide en zijn naam haast ademloos uitstootte. Zijn gezicht bleef vrij neutraal toen ze zich eenmaal naar hem toe had gekeerd, al kon hij het niet laten om zijn blik van haar voeten tot aan haar gezicht te laten gaan. Dat witte dingetje wat ze droeg stond haar geweldig en gaf hem goed uitzicht op die benen van haar. De bloem in haar haren gaf haar werkelijk iets lieflijks, iets wat hij niet zomaar had kunnen toegeven. Hij had haar wel eens zonder al die kleding gezien maar nog steeds kon hij het niet helpen om bijna te kwijlen over haar. 'A-Azure... H-Hi.' Jezus, waarom stotterde hij nou? Hij was helemaal niet van plan om te gaan stotteren dus waarom deed hij het? Het was niet alsof hij in verlegenheid was getrokken of zo. Pff, het was gewoon weer haar schuld. ‘Als ik wist dat jij zou komen dan, dan-‘ Dan? Dan wat? Had ze dan niet meegedaan met de wedstrijd of - Oh god, móést die knuffel nou? Het was al warm genoeg en hij had al genoeg last van zijn maag. Niet zozeer last als in pijn maar meer... gekriebel. Heel vreemd en hij kon het ook niet verklaren want als je avondeten verkeerd was gevallen, zou je maag niet gaan kriebelen. Hij rilde lichtjes toen ze iets in zijn oor fluisterde. ‘Speel mee. Alsjeblieft.’ Wat? Meespelen? Hoezo? Was haar broer weer in de buurt of deed ze dit puur om te tonen wat voor een lieverd ze wel niet was om de titel te winnen? En sinds wanneer stelde hij zoveel vragen aan zichzelf? Hij werd er een beetje tierelier van, al die vragen. Maar het kwam ook door haar. Azure was zo onverklaarbaar als wat. Eerst was ze best wel een trut, daarna leek ze bijna in verlegenheid getrokken en nu moest hij doen alsof hij haar liefje was? Logisch. Heel logisch.
Door een beweging die van Azure's kant kwam, vond hij hun lippen tegen elkaar aan gedrukt. Er gebeurden twee dingen: Ten eerste legde Nezumi zijn handen op Azure's zijen en kuste hij haar terug en ten tweede kwam er een explosief gevoel in hem los. Niet het gevoel dat hij had gekregen toen ze hadden lopen rotzooien in zijn kamer maar een heel ander gevoel. Het voelde -als hij het moest beschrijven- hemels. Alsof hun lippen voor elkaar gemaakt waren. Alsof zijn handen precies voor die zijen waren gemaakt. Het was net alsof zij de pot was en hij het dekseltje voor de pot. En dat was dus iets wat hij al die tijd dus niet gezien had... Misschien kon hij gewoon meedoen, doen alsof ze zijn vriendin was om te ontdekken wat het gevoel zou kunnen betekenen. Misschien was het iets goeds, misschien iets slechts. Je wist maar nooit. Na een paar seconden trok Azure zich alweer terug en keek hem aan met lichte glimmertjes in haar rode ogen. Zijn eigen loodgrijze ogen waren ook lichtjes verlicht door kleine schitteringen ook al merkte hij het zelf niet. ‘Het is al zo lang geleden dat ik je heb gezien. Ik heb je gemist.’ Nezumi schonk haar een glimlach. Geen neppe glimlach maar een échte glimlach, eentje die hij nooit eerder vertoond had. 'Ik heb jou ook gemist, Az. Daarom ben ik hier gekomen, om je te verrassen.' Mooie leugens... Dacht hij. Het laatste was sowieso een leugen maar hij was niet helemaal zeker of het eerste gedeelte ook een leugen was geweest. En of Azure ook loog. Ergens had hij haar namelijk wél gemist.

_________________
|| Are you satisfied yet? ||

|| v o i c e | t h e m e | c h a r a c t e r ||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azure

avatar

PROFILEPosts : 930
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood // Dark
Klas: Norwood // Class President
Partner: I love you ♡

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   za jul 07 2012, 15:09

Haar hart bonsde in haar keel terwijl ze zijn handen tegen haar zij voelde. Of het kwam doordat ze geen idee had hoe ze dit ging uitwerken en dus totaal nerveus was of omdat ze zijn aanrakingen gewoon niet kon verdragen zonder dat haar hart drie slagen harder oversloeg en die dan probeerde in te halen door drie keer zo snel ging kloppen. Welke van de twee het was maakte niet uit, maar het maakte haar benauwd en die benauwdheid was zowel prettig als naar. Naar omdat hij haar ademhaling onderdrukte, prettig omdat het door Nezumi kwam. Het hele gevoel kwam door Nezumi en het feit dat hij reageerde. En het was heerlijk dat hij reageerde.
Nee. Wacht. Dit mocht niet. Ze mocht niets toegeven, niets zeggen over wat ze voelde. Zelfs met haar lichaam niet. Ze hield niet van hem. Het ging wel over. Ze haatte hem, wilde hem helemaal niet. Dit was maar een toneelstukje. Maar zelfs als het alleen een toneelstukje was, dan was het niet moeilijk om zijn vriendin te spelen. Ze kon gewoon haar normale gevoelens uiten, zolang ze zichzelf er maar van overtuigde dat ze aan het toneelspelen was. Een geheim houden voor zichzelf? Ja, haar logica was een tikje bedwelmd geraakt nadat ze haar lippen op de zijne had laten landen. Anyway, het zou wel lukken. Misschien kon dit haar zelfs helpen om deze competitie te winnen.
Haar wangen werden als uit het niets rood, geen enkel toneelspel bij die blos. ‘E-echt? Dat is zo lief van je.’ Haar “lievige” glimlach werd breder, een echte glimlach. Het liefst wilde ze haar hoofd in zijn nek begraven, haar benen om zijn middel slaan en zo eeuwig blijven zitten, zolang hij maar bij haar was. Zo dicht mogelijk. Maar dat kon niet. Ineens liet ze hem los, keek rond. ‘Oh. Eh, sorry.’ Blos werd dieper, hoewel ze nu een beetje gebruik moest maken van haar magie om haar blos dieper te maken. ‘I-ik was vergeten dat we niet alleen zijn.’ Ze keek de roodharige jury wat verlegen aan. ‘We hebben elkaar al heel lang niet gezien, ziet u, met de examens en toetsen die we hebben gehad. Hij zit ook nog een klas hoger, dus dat was nog moeilijker. I-ik werd gewoon een beetje overenthousiast. Ik vind hem echt heel leuk, snapt u?’ Haar toon was half beschaamd, half vrolijk. Het flikflooien in openbaar raakte haar helemaal niet, maar als ze dat liet merken dan zouden er nog wel eens foute – of juist goede – conclusies worden getrokken.

’Kay, dat was fluffy. En nee, wachten had ik geen zin in. LEEF TOPIC LEEF.
Hij is kort, maar nuttiger dan sommige posten die ik heb geschreven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fealwen
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Jussels
Posts : 287
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: xI've Done My Homework
Partner: ~Do you agree to the Terms and Conditions?ღ

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   ma aug 13 2012, 17:20

Ah, daar kwam een jongen aan die zich voorstelde als Nezumi. Mooi. Die Yazuki liet wel lang op zich wachten, misschien moest ze daar dan maar niet teveel aandacht aan besteden. Fealwen keek nog even naar de andere kandidaten, Enyana die opbiechtte dat ze zenuwachtig was en Azure die een vraag wilde stellen.. Enyana kreeg een geruststellende glimlach, die haar vertelde dat het allemaal wel goed zou komen. Een beetje dom wel. Meedoen aan zo'n verkiezing als je wist dat je een zenuwenlijer was. Ach ja, ze moest het natuurlijk helemaal zelf weten, dat was waar. Daar had zij niets over te zeggen. Zij was hier om met haar droge hoofd te beoordelen hoe de mensen presteerden. 'Welkom, Nezumi,' groette ze ook de jongen, nog net voor hij major afgeleid werd door Azure. Het meisje zei wat tegen hem en hing daarna gelijk om hem heen. Oké, een relatie. Zou grappig zij als zij zouden winnen. Vonden stelletjes altijd leuk. Maar ja, daar ging het niet om en zolang ze elkaar niet teveel afleidden maakten ze nog wel een kans. Het ging allemaal om de activiteiten, dus. Fealwen begon een beetje met haar voet te bewegen, verveelde zich. Waar bleef de laatste kandidaat? Het speet haar, maar jammer; als die niet kwam zou ze gewoon doorgaan. 'Oké iedereen!' Ze onderdrukte de neiging om heel professioneel in haar handen te klappen en wachtte tot iedereen haar kant opkeek. 'De laatste kandidate is te laat dus die zal jammer genoeg later in moeten vallen of helemaal niet meer meedoen. Ik stel voor dat we beginnen.' Het was tijd, het publiek had zich al verzameld en was op de stoelen gaan zitten. Fealwen gebaarde naar het podiumpje. 'Graag in een nette lijn opstellen, dan zal ik jullie even aan het publiek voorstellen en de eerste opdracht uitleggen,' deelde ze koel en zakelijk mee. Zelf liep ze even naar de ingang, langs de rijen stoeltjes om even te checken of iedereen een plaatsje kon vinden en het comfortabel kon hebben. Toen ze vrij zeker was dat dat gelukt was ging ze terug naar het podium, waar ze de kandidaten naartoe gestuurd had. Showtime.

Met magie maakte ze haar stem wat harder zodra ze begon met vertellen. Rustig was ze het podium opgelopen, had de kandidaten een charmante glimlach toegeworpen die op haar gezicht bleef voor het publiek, anders dan de licht ongeïnteresseerde blik die ze eerst gehad had. Haar korte, rode haren vielen nog al op en alle mensen keken naar haar voordat ze ook nog maar haar mond opengedaan had. Waarschijnlijk probeerden ze te kijken of ze écht de LM van het Water was, waar ze allemaal wel eens over gehoord hadden. Surprise surprise, dat was ze ook! 'Welkom, publiek, kandidaten,' bracht ze een algemene groet uit, probeerde zo enthousiast mogelijk te klinken. Zware opgave, maar ze deed haar best. 'Welkom bij de Verkiezing van de Beach King en de Beach Queen van dit jaar!' Ze draaide zich half om en maakte een wijds armgebaar langs de rij van kandidaten. 'Dit jaar zullen Azure en Enyana strijden voor de titel Beach Queen en Rush en Nezumi zullen het tegen elkaar opnemen om Beach King te zijn.' Ze noemde de namen in volgorde, zodat het niet te moeilijk was voor de simpletons onder hen. 'Het eerste onderdeel van deze avond is vrij simpel en zal zich hier afspelen: een catwalk. Iedere kandidaat heeft zich gepast aangekleed voor deze show en ze zullen nu laten zien hoe zij ervoor gekozen hebben naar het strand te gaan.' Ja, dat had ze niet aan de kandidaten verteld. Tegelijkertijd werden nu goede smaak qua kleding, voorbereiding en stalen zenuwen getest. Fealwen hield haar noteblock in haar ene hand en een pen in de andere, terwijl ze naar de catwalk gebaarde. 'Als eerste: Rush en Enyana!' Ze had besloten dat ze een jongen en een meisje tegelijk naar voren liet lopen, nu ze toch een even aantal had. Kwam heel mooi uit. Ze wachtte tot beide kandidaten weer terug stonden in de rij en stuurde toen, met bijna dezelfde aankondiging, Azure en Nezumi naar voren. Het publiek klapte luid en ze observeerde hen goed. Echt, dit was heel erg belangrijk en ze was heel nieuwsgierig hoe ze erop zouden reageren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Beach Event] {Queen / King Contest}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Beach Event] {Queen / King Contest}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Queen/King of the hill
» Beach Party Activiteiten - Aanmeldtopic
» King/Queen of the Hill
» The Lion King Fan Comic ~ Taka's Story
» The past.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Launching Platform :: Razen, Planet of Fire-