PortalIndexCharlie 'Charles' Springs HpD5UwnCharlie 'Charles' Springs 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Charlie 'Charles' Springs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
......
.
.
avatar

Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA PROFILEPosts : 105
Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

Charlie 'Charles' Springs Empty
BerichtOnderwerp: Charlie 'Charles' Springs   Charlie 'Charles' Springs Icon_minitimeza maa 17 2012, 11:27


Algemeen

Naam: Charlie Springs
Roepnaam: Charles, Vuurtoren, Allen
Leeftijd: 16 years old
Afkomst: Nova
Magie: Licht
Geaardheid: Hetero
Broers/Zussen: Fabian, Alexander, Mathijs, Allen, Daniël, Kate
Ouders: Daphne x Nathan Springs
Partner:
Huisdieren: None

Uiterlijk

Lengte: 1.86 m
Lichaamsbouw: Lang en redelijk slungelig
Haarkleur: Rossig
Haarstijl: Nooit echt in model
Oogkleur: blauw

Innerlijk

Het is moeilijk om Charlie in een woord samen te vatten. Treiterig, grappig, schoolclown? Al die beschrijvingen kloppen eigenlijk voor geen meter, want je kan hem gewoon niet als één individu zien. Alles wat hij doet, doet hij samen met zijn tweelingbroer. Soms delen ze zelfs hetzelfde meisje, al loopt dat niet altijd evengoed af. Treiterige tweeling, roodharige duivels,... Dat zijn al beschrijvingen die een beetje kloppen. Als je de een ziet, zie je meestal ook de ander en zo beïnvloeden ze elkaars karakter ook wel. Zelfs hun bloedeigen ouders zien hen als een persoon, moeten moeite doen om hen uit elkaar te houden. Charlie is zoals de meeste Novanen altijd wel vrolijk en ziet alles door een rooskleurige bril. Elke avond is hij wel in de discotheek te vinden en als deze toe is of er is nergens zoiets in de buurt verzint hij samen met zijn broer wel iets leuks om los te kunnen gaan op muziek. Overdag maakt hij plannen om een geweldig grote grap uit te halen of haalt hij met Allen kleine grapjes uit met verschillende mensen. Sinds hun kleine zusje naar Kovomaka is gekomen, is hij wat rustiger en beschermend. Iedereen die aan Kate komt en haar pijn wilt doen, krijgt het met hem aan de stok. De meeste denken dat het bij een slag in hun maagstreek of tegen hun gezicht zal blijven. Dat kan er ook in voorkomen, maar dat is zeker en vast niet het enige. De broertjes Springs zullen je voor eeuwig blijven volgen met hun getreiter, dus wees gewaarschuwd.

Geschiedenis

Daphne en Nathan Springs hadden een gelukkig leven samen. Ze hadden drie kinderen waar ze heel gelukkig mee waren, maar het waren allemaal jongens en ze zouden ook graag een meisje in de familie hebben. Dus bleven ze doorgaan totdat Daphne constant naar het toilet moest lopen om over te geven en grote vreetbuien had. Ze waren allebei dood gelukkig, totdat de echo kwam. De hele familie Springs had gehoopt op minstens een meisje en toen bleek dat er een tweeling in haar buik zat waren ze nog gelukkiger. Spijtig genoeg was geen van de twee een meisje en hadden ze er nog twee jongens bij. In eerste instantie waren ze redelijk ongelukkig, maar toen de twee jongens op de wereld kwamen kon hun geluk niet op. Terwijl iedereen hun eigen gang ging, groeiden de jongens op en haalden allemaal kattenkwaad uit. De ene keer zette ze hun twee jaar oudere broer voor schut en de andere keer maakten ze de leraren gek. Hun vader vond het best wel amusant, maar altijd als hij met hun streken lachte, wierp hun moeder hem een dodelijke blik toe waardoor hij de tweeling toch wel moest straffen. Duizenden brieven van verschillende scholen en ouders kwamen hun brievenbus binnen met allemaal klachten over Allen en Charlie en telkens weer krijgen ze verwijten naar hun hoofd geslingerd. Niet dat ze zich er iets van aantrokken, maar zelfs zij waren soms gekwetst door al die scheldwoorden van hun moeder. Na een paar jaar was Daphne weer zwanger en weer was het een jongen. De twee gaven de hoop bijna op, maar doordat hun kinderen smeekten om het nog een keer te proberen deden ze het toch. Deze keer hadden ze wat ze wilden, een meisje die ze de naam Kate gaven. Het meisje groeide en raar maar waar, Allen en Charlie treiterde haar minder dan andere mensen. Meestal zouden ze het grappig gevonden hebben als iemand een pot verf over het hoofd van een van hun broers uitkapte, maar niemand raakte hun zusje met een vinger aan. Nu zijn ze nog altijd een big family met zeven kinderen, en moeder en een vader. De oudste, Fabian, is ondertussen al zevenentwintig en getrouwd met de vrouw van zijn leven. Alexander heeft een baan op Razen, Mathijs is een grote nerd die alleen maar tienen haalt, Daniël probeert zijn school door de komen en Kate probeert haar broers op het rechte pad te houden. Allen en Charlie zijn blij met hun familie en zouden ze nooit willen inruilen voor een andere.


Facts

* Charlie vindt het versieren van Savadors kantoor met behulp van zijn broer, Wren, Nina, Nihal en Eillish gewoon de beste grap die ze ooit hebben uitgehaald. Zelf het laten ontploffen van toiletten is niets vergeleken met dat.

* De twee broers zijn altijd al rivalen geweest op het vlak van de liefde. Heeft de één een meisje, dan probeert de ander haar in te palmen.

* Charlie is niets zonder zijn broer, dan is het leven gewoon niet leuk meer.

* Raar maar waar, als je goed kijkt zie je een verschil tussen Charlie en Allen. Charlie is een keer hard op zijn gezicht gevallen waardoor er nu een klein litteken op zijn kin zit.Wie vindt de diepere betekenis achter de postscheet? :3


_________________
Charlie 'Charles' Springs Bzvog
Terug naar boven Ga naar beneden
Master Savador
 
 
Master Savador

Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14626
Points : 0
Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

Charlie 'Charles' Springs Empty
BerichtOnderwerp: Re: Charlie 'Charles' Springs   Charlie 'Charles' Springs Icon_minitimezo maa 18 2012, 03:23

Simply genius.
Stiekem is de tweeling gewoon epic =w=
En moeten ze meer geniale dingetjes hebben om Saf te dwarsbomen.
like zijn broek laten zakken voor de klas XD

_________________
Charlie 'Charles' Springs MVWlOKR
Charlie 'Charles' Springs Siggy


Terug naar boven Ga naar beneden
http://staracademyrpg.deviantart.com/
Converse
.
.
Converse

Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA PROFILEPosts : 168
Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Razen - Nova
Klas: Vijfde
Partner: Allen, even if you've betrayed me in the past, you're my guy.

Charlie 'Charles' Springs Empty
BerichtOnderwerp: Re: Charlie 'Charles' Springs   Charlie 'Charles' Springs Icon_minitimezo maa 18 2012, 12:39

Ik hou nu al van ze Razz

_________________
In verband met school, één verhaal en drie RPG's waarover ik mijn aandacht moet verdelen, post ik pas wanneer ik tijd en inspiratie heb.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudCharlie 'Charles' Springs UTL8oxA PROFILE
Charlie 'Charles' Springs UTL8oxA MAGICIAN

Charlie 'Charles' Springs Empty
BerichtOnderwerp: Re: Charlie 'Charles' Springs   Charlie 'Charles' Springs Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Charlie 'Charles' Springs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-