PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Heathcliff Edwardian Anderson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Heathcliff
-
-
avatar

PROFILEPosts : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth/Erd
Klas: 5th
Partner: You can fall from the sky, you can fall from a tree. But the best way to fall, is in love with me.

BerichtOnderwerp: Heathcliff Edwardian Anderson   zo feb 26 2012, 22:22

Heathcliff Edwardian Anderson

Coördinaten
Naam: Heathcliff Edwardian Anderson
Bijnaam: Heath
Geboortedatum: 8 januari 1995
Leeftijd: 17
Planeet: Erd
Magie: Earth

Familie
Ouders: Edwardian Francis Anderson & Helena Victoria Perceval
Zussen: Elisabeth Helena Anderson

Uiterlijk

Haar: Roestbruin
Ogen: Fluorietpaars
Huid: Lichte tin
Bouw: Groot en eerder stevig gebouwd
Lengte: 1.86
Gewicht: 81
Kledij: Meestal een los hemd met een donkere broek, vaak met zijn favoriete vest
Sierraden: Geen
Overig: Een langgerekt litteken vanachter zijn linkeroor tot achteraan zijn linkerschouder

Karakter
Heathcliff komt meestal over als een goedlachse, ietwat speelse jongen. Vaak is hij dat ook, hij is altijd wel te vinden voor een goeie grap of een leuk feestje. Tenminste, als hij in zijn nopjes is. Hij heeft namelijk wel de vervelende gewoonte van het duidelijk te tonen wanneer hem iets niet aanstaat. Op dit vlak is hij nogal kinderachtig: als hij ergens geen zin in heeft, kan hij het niet opbrengen er toch zijn best voor te doen. In plaats daarvan gaat hij zitten mokken en zeuren. Enkel iemand die goed op hem kan inpraten weet hem dan soms te overtuigen. Zoals misschien een knappe jongedame, daar is hij al meermaals voor bezweken. Hij houdt er dan ook van om vrouwen te versieren, vaak tegenover zijn vrienden: Eerst palmt hij hen helemaal in, waarna hij ze wel eens nogal cru durft af te wijzen. Ja, sommige zien Heathcliff wel als een onbeschofte ladykiller, die reputatie is hij nog niet echt kwijt. Maar zo’n gebeuren meestal enkel als hij wat opgestookt is of wat gedronken heeft (en dit doet hij ook wel nogal graag). Hij kan ook werkelijk verliefd zijn, en als dat het geval is, gaat hij er volledig voor. Zoveel zelfs dat zijn gedrag misschien ietwat stalkerig kan overkomen, maar dit is met de jaren al heel wat gebeterd. Voor de rest is hij iemand die nogal gemakkelijk ‘vrienden’ maakt, hij kent praktisch iedereen, maar hij maakt niet erg snel echte, hechte vrienden. Het kan even duren voor je de ware Heathcliff kent, die hij vaak verbergt achter Heathcliff, de lolbroek. Als hij echt om je geeft staat hij altijd klaar om te helpen, waar hij ook mee bezig is, en kan hij ook goed luisteren, wat anders nogal moeilijk voor hem is. Ook lessen volgen is niet zijn sterkste punt, hij is nogal snel afgeleid, vaak tot ergernis van anderen. Maar hij is een goeie jongen, hij doet zijn best. Als je hem leert kennen, zul je dat wel merken.

Verleden
Heathcliff groeide gelukkig op, bij zijn beide ouders en zijn twee jaar jongere zus. Ze hadden altijd al veel geld, en Heathcliff en zijn zus hebben dan ook nooit iets tekort gehad. Zijn ouders wilden enkel het beste voor hen beiden, en volgens hen was dat ook privéonderwijs, thuis, met enkel de beste leerkrachten. Maar dit liep niet zoals ze gedacht hadden. Door Heath’s concentratiestoornissen was hij na een tijdje meer straf aan het schrijven, dan dat hij iets nieuws leerde. Zijn onderwijzers geloofden namelijk dat je het zo kon afleren. En doordat hij niemand anders om zich heen zag, trok hij er al snel in zijn eentje op uit om mensen te leren kennen. Vaak kwam hij dan terecht in lugubere bars, waar hij mensen ontmoette die hij via zijn ouders nooit had kunnen leren kennen. Ze behoorden namelijk niet tot dezelfde ‘klasse’ als hen. Maar van hen leerde hij ook veel , alleen niet de dingen die zijn ouders en leraars voor ogen hadden. Zo leerden ze hem drinken, versieren, een dolk hanteren, spieren kweken, en veel betere trucs met zijn magie dan hij ooit van zijn onderwijzers had kunnen leren. Hij hield op straat vaak ook gevechtjes, waar hij steeds beter in werd. Zijn ouders waren hier natuurlijk niet al te blij mee. Maar wat konden ze doen? Hij was als een wervelwind, niet te stoppen. Als hij ergens zijn zinnen op zetten, dan kon je zijn koers niet meer veranderen.
En na een tijdje ging het gewoon niet meer, zijn leraars gaven het op. Zijn ouders hadden geen andere keuze meer, ze moesten hem wel naar een gewone school sturen. Hier was hij omgeven door leeftijdsgenoten, hier kon hij zijn teveel aan energie kwijt. Het was minder moeilijk om op te letten, want hij had niet meer het gevoel dat hij de enige was die op een bankje moest zitten luisteren naar een leraar, hij zag nu in dat iedereen die uren moest doorstaan. Hij amuseerde zich rot, nog nooit had hij zoveel plezier beleefd aan school.
Zo bleef hij een tijdje op zijn school, maar zijn ouders vonden de school niet echt wat het moest zijn. Niet groots genoeg, niet interplanetair genoeg, niet elitair genoeg. Dus nu sturen ze hem naar de Starshine Academy. Heathcliff hoopt maar dat het hem zal lukken. Zijn ouders beseffen het vaak niet, maar ze leggen nogal een grote druk op hem. Toen hij nog thuisonderwijs kreeg kon hij het zien in hun ogen, die diepe teleurstelling. Hun zoon was niet zoals zij waren geweest, niet zoals hun jongere dochter was, die thuisonderwijs wel aankan, maar hij doet zijn best. En volgens hen kan hij ook niet meer dan dat.

Feiten
- Hij is erg sportief en is goed in zowat alle sporten. Het is een aangeboren talent. Enkel voor water is hij niet zo, en ook niet echt voor dingen die in de lucht te doen zijn; hij heeft graag zijn beide voeten op de grond.
- Hij draagt altijd een dolk bij zich, waar hij ook heen gaat. Voorlopig heeft hij die nog maar één keer moeten gebruiken, in een opstootje op straat. Hij kreeg hem van Big Drake, eigenaar van een lokale pub op Erd. Hij leerde hem die ook grotendeels te gebruiken.
- Over zijn litteken praat hij niet graag, hij probeert het ook zoveel mogelijk te bedekken.

Face claim

Takuma Onizaki (Hiiro no Kakera)

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Heathcliff Edwardian Anderson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-