PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 .:Flynn Yuan:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Flynn

avatar

PROFILEPosts : 216
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth
Klas: none
Partner: You´re my little star now

BerichtOnderwerp: .:Flynn Yuan:.   do jan 05 2012, 23:29


.:Algemeen:.

Naam: Flynn Cédric Lumière Yuan
Roepnaam: Yuan
Leeftijd: 330 years
Afkomst: Erd
Magie: Earth
Angst: bindingsangst
Geaardheid: hetero
Partner: You’re my little star now
Familie: they died a long time ago
Broers/Zussen: none
Huisdieren: none


.:Uiterlijk:.

Lengte: 1.84m
Gewicht: 60kg
Bouw: gemiddelde bouw. Uiterlijk ziet hij eruit als een normale man van dertig, alleen aan de macht die hij uitstraalt zien mensen dat hij legendarisch is.
Haarkleur: donker blauw
Haarstijl: warrig
Kleur ogen: blauw


.:Innerlijk:.

Op het eerste gezicht lijkt Flynn een verlegen en onzekere man, maar als je hem beter leert kennen merk je meteen dat hij helemaal niet onzeker is. Eigenlijk is hij meer zo’n subtiele charmeur die mensen om zijn vinger windt zonder dat ze het weten. De man is redelijk soepel in zijn bewegingen, wat niet echt raar is aangezien zijn passie stijldansen is. Soms zwiert hij door de kamer waarin hij zich bevindt met een onzichtbare partner, ofwel pakt hij gewoon de eerste de beste vrouw die hij tegenkomt mee in zijn dans. Sommige van die vrouwen vinden het grappig om mee te doen terwijl anderen hem een slag in zijn gezicht geven. Mensen die nu gaan denken dat hij een arrogante zak is hebben het helemaal mis. Soms doet hij zich voor als iemand met emmers vol zelfvertrouwen, maar vanbinnen is hij meer een emotioneel wrak doordat hij een tijdje geleden de vrouw van zijn dromen is kwijtgeraakt aan kanker. Net als Fennon heeft Flynn een zachtaardig karakter, blijft overal rustig onder en trekt niet gauw conclusies, maar als hij een beeld van je heeft, raak je die nooit meer kwijt. Flynn is niet iemand die snel ruzie maakt, maar iemand die aan zijn vrienden komt, komt ook aan hem en dan kan hij zijn duistere kant wel eens laten zien. Mensen die dat al hebben meegemaakt kunnen beamen dat hij er dan niet meer zo verlegen en onzeker uitziet, al blijven sommige voor eeuwig zwijgen. Sinds zijn vrouw gestorven is heeft de arme man last van bindingsangst, is hij bang dat hij zijn vrijheid zal verliezen of die persoon zal kwetsen. Na Samantha heeft hij nooit meer een relatie gehad, minimum een One-night stand.

.:Geschiedenis:.

Als kleine jongen was Flynn nieuwsgierig tot ergernis van zijn familie en de mensen die dichtbij hen woonde. Altijd moest hij weten wat ze die dag hadden gedaan, brak zelfs in om te weten wat mensen gekocht hadden en nam soms dingen mee uit die huizen om te onderzoeken. Hierdoor is hij een paar keer opgepakt en loopt rond met het brandmerk van een dief op zijn nek. Op een dag ging zo’n inbraak in het huis van zijn tante mis. De jongen had met zijn nieuwsgierigheid een brandende kaars omgeduwd die een gordijn in brand stak. Zijn oom was blijkbaar bezig met een experiment met verschillende bommen die door het vuur afgingen. Op het moment dat de bommen een voor een ontploften was Flynn het huis al uit en zag het huis voor zijn ogen de lucht ingaan samen met zijn tante en oom. Vanaf die dag heeft de jongen zijn nieuwsgierigheid in toom gehouden en heeft hij nooit meer in een huis ingebroken.

Op zijn dertigste verjaardag leerde hij Flynn kennen op straat toen het groepje mannen hem per ongeluk omver liepen. Zo behulpzaam als hij was trok Flynn hem samen met een heleboel excuses recht en toen Fennon vroeg om hem op te leiden was hij meteen verkocht. ‘Je hebt een verborgen kracht in je zitten’ had ‘ie gezegd en zo begonnen met een training die meer dan honderd jaar zou duren. De training ging moeizaam en was zwaar, maar toch hield Flynn vol. Bovenop de verbetering van zijn magie leerde Fennon hem ook nog eens gitaar spelen en na een tijdje allebei gedaan te hebben kon de man zijn magie gebruiken om muziek te spelen zodat hij zijn handen vrij heeft om te stijldansen. Eerst was het dansen een hobby, maar toen Fennon naar Starshine vertrok, werd het meer zijn werk en gaf hij mensen les. In die lessen leerde hij de mooie Samantha kennen en vanaf dat moment wist hij dat liefde op het eerste gezicht wel degelijk bestond.
Ze waren gelukkig samen, maar besloten nog even te wachten om te trouwen. Spijtig genoeg stond het geluk niet aan hun kant en kreeg Samantha een jaar later kanker. De dokters probeerde alles om haar te redden, maar konden niet voorkomen dat ze na een lange tijd toch stierf. Het brak Flynns hart en sindsdien heeft hij nooit meer echt van een vrouw gehouden. Sommige mensen vinden dat hij overdrijft, anderen hebben dan weer medelijden met hem. Geen van beide apprecieert hij. Mensen moeten zich gewoon niet bemoeien met zijn leven!

Toen de man hoorde dat Fennon vertrokken was, had hij na een hele tijd twijfelen toch zijn spullen en trok hij naar de school om Fennons werk verder te zetten zoals deze gewild zou hebben. Nog altijd rouwt Flynn om de dood van zijn vrouw, maar hij probeert het zo goed mogelijk te verbergen.


.:Extra:.

~Flynn speelt al bijna heel zijn leven viool en zou dat instrument nooit voor iets anders willen inwisselen... Misschien toch wel om zijn partner terug te krijgen.
~Hij kent Lesaiah al redelijk lang en beschouwd haar als zijn jonger zusje


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: .:Flynn Yuan:.   vr jan 06 2012, 09:15

Knap in elkaar gezet character :3
En een mooi lettertype~
Fealwen komt u nog wel eens stalken >D

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
 

.:Flynn Yuan:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-