PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Riley Ashwoods

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alan
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEPosts : 4003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark ~&~ Air
Klas: Miss Eres~
Partner: I'll be up there, in the blue blue sky, watching you forever~

BerichtOnderwerp: Riley Ashwoods   za dec 03 2011, 17:52| | G E N E R A L I N F O R M A T I O N | |

Naam: Riley Marx Ashwoods
Leeftijd: 17
Geboortedatum: 13-10-....
Geslacht: Mannelijk
Familie: Heeft ze nog nooit gekend.
Planeet: Erd
Magie: Aarde maar hij is ook erg goed in vuurmagie. Dat komt omdat hij een halfbloed is. Zijn vader was een echte Raziaan en zijn moeder een Erdse. Hij gebruikt alleen nooit zijn vuurmagie.
Status: Normaal

| | T H E O U T S I D E | |

Riley heeft zoals een paar anderen op SSA ook groen haar. Het is steil, kort en het zit nooit netjes. Hij kamt het niet, doet er geen haarspullen in, hij weet waarschijnlijk niet eens dat hij haar heeft. Het is makkelijk te verzorgen en wilt ook nooit rechtop staan dus dramatische bad-hair days heeft hij niet. Zijn ogen zijn net zoals zijn haar groen. Het is alleen zo dat wanneer Riley kwaad wordt, zich niet meer kan beheersen, ze geel opgloeien. Riley is op zich wel blij met deze eigenschap omdat hij weet dat de geel-opgloeiende ogen een waarschuwingsteken zijn.
Hij heeft een blanke huid met veel oneffenheden: Littekens. Hij heeft ze op zijn bovenlichaam vooral, hij heeft er een paar op zijn armen en als je zijn gezicht van dichtbij bekijkt zul je ook nog littekens op zijn gezicht zien. Dit komt door het straatleven en door hoe hij werd behandeld. Zijn lengte is 1,89 en zijn lichaamsbouw is lang maar breed en gespierd. Overdrijf het gedeelte met de spieren alsjeblieft niet. Hij heeft gewoon een gezonde spieropbouw zonder al het bodybuilders-gedoe. Vooral zijn armen zijn sterk. Hij heeft voor de rest niet veel gebreken aan zijn lichaam, al is zijn gewicht wat aan de lichte kant. Boeit hem trouwens niet. Zijn kleding boeit hem ook weinig. Hij draagt fijn zittende kleding, vaak in camouflagekleuren zoals groen, bruin en andere donkere kleuren. Zijn half-afgetrapte zwarte legerkisten zijn echter altijd aanwezig.

| | T H E I N S I D E | |

Riley is een veelzijdig karakter. Dat is het belangrijkste aan hem. Hij heeft namelijk zo momenten waarin hij gewoon aardig doet en met je praat, maar hij heeft ook plotseling buien waarin hij erg chagrijnig is, niet wilt praten en zich wilt afzonderen, of zich erg kil en vijandig gedraagt. Je weet nooit in welke bui je hem treft maar je vindt hem toch het vaakst in een neutrale bui. Hij is trouwens niet erg expressief, dus veel emotie kun je niet verwachten. Hij praat in een ietwat monotone stem met weinig intonatie, waardoor alles wat hij zegt een beetje koud en gevoelloos klinkt.
Hij is aardig te noemen. Hij praat wel gewoon met je als een normaal persoon, complimenteert je ook wel eens. Hij velt wel snel oordelen over mensen. Wanneer hij een gothic ziet, denkt hij heel snel dat diegene een sombere ziel heeft terwijl die persoon eigenlijk heel vrolijk is. Je kunt zeggen dat hij in stereotypen denkt, maar dat is niet zo. Hij heeft veel vooroordelen en dat is waarom hij de meeste mensen liever mijdt. Als ze dan toch op hem afstappen, wacht hij heel geduldig tot hij of zij vanzelf weg gaat. Meestal vindt hij de mensen die hij dan ontmoet heel aardig. Toch houdt hij niet op met die vooroordelen. Het is hem van jongs af aan aangeleerd om mensen die er verdacht uitzien niet te vertrouwen, wat later escaleerde in het niet vertrouwen van elk persoon.
Als het dan toch om vertrouwen draait, is Riley erg betrouwbaar. Hijzelf vertrouwt mensen misschien niet maar zelf is hij, als hij iemand in vertrouwen neemt, erg trouw aan de persoon en houdt alles geheim voor ze, gaat zelfs voor ze door het vuur. Wanneer hij een belofte maakt, breekt hij deze nooit of te nimmer. Hij doet dus veel moeite voor mensen waar hij van houdt.

Niet alles aan Riley is een lichtpuntje. Riley heeft een erg erg slechte kant die veel mensen het stuipen op het lijf jaagt. Wanneer hij een gil hoort, vuur ziet, bloed ziet of iets anders, denkt hij terug aan alles wat er in zijn verleden is gebeurt. Dit veroorzaakt een zekere agressie bij hem, waardoor hij iedereen in de buurt wilt vermoorden omdat die mensen ziet als zijn vijanden, als de vijanden waar hij in zijn jeugd tegen moest vechten. Je kunt beter maken dat je wegkomt wanneer hij zo'n aanval krijgt. Het is haast niet te stoppen en de enige die zo'n aanval kunnen stoppen zijn mensen die hij lief heeft. Andere personen kunnen dat niet. Deze aandoening heet posttraumatische stressstoornis.

| | T H E P A S T | |

Riley heeft zijn ouders nooit gekend. Hij was een verschoppeling, werd gewoon op straat gelegd en achter gelaten. Hij weet niet wie hem toen heeft gepakt en weggebracht naar een onderkomen, maar hij is die persoon daarvoor eeuwig dankbaar. Hij werd naar een straatbende gebracht. Ze wouden hem eerst vermoorden en opnieuw op straat gooien, maar toen was er een vrouw die aanbood om voor hem te zorgen, omdat ze recentelijk haar zoon was verloren. Ze gingen hier na lange discussie mee akkoord, en Riley kreeg een adoptiemoeder: Jalina. Hij groeide op dankzij haar. Ze leerde hem alles tot zijn 7de. Schrijven, spellen, tekenen, lopen, rekenen, echt alles. Maar toen hij 7 was, moest hij toch echt aan het werk en dat was meegaan op diefstal-missies en dat soort dingen. Er was hem geleerd dat stelen slecht was en eerst weigerde hij om mee te gaan maar toen moest het uiteindelijk toch. Die missies draaiden uiteindelijk uit naar echte moorddaden, waarbij ze mensen gewoon vermoordden om ze te beroven. Het was erg ellendig, vooral voor zo'n jonge kindergeest. Hierdoor ontwikkelde hij zijn agressiestoornis en over de jaren werd het erger en erger.
In de straatbende had hij maar twee personen die hij vertrouwde. Jalina en een ander meisje genaamd Nez. Hun twee waren er voor hem wanneer hij weer zo'n aanval kreeg en wanneer hij echt doodsbang was voor zichzelf. Uiteindelijk besloten ze met elkaar te vluchten. Hij en Nez wisten dankzij Jalina te vluchten en kwamen terecht bij een opvanghuis. Vanaf daar werden ze weer naar SSA gestuurd.

| | E X T R A I N F O R M A T I O N | |

~ Riley is nog erg close met Nez
~ Hij heeft nog altijd een mes bij zich en is een meester in meswerpen
~ Hij is atletisch
~ Een gewoonte van hem is om overal "blood" voor te zetten. Zoals bloody hell, bloody annoying, etcetera.


[ja, dit lijkt echt op Mikhail, maar Mikhail vond ik niet zo leuk xD]

_________________

【V O I C E】 x 【T H E M E】 x 【C H A R A C T E R】 x 【M O O D】
I'm up in heaven, where nobody could hurt us
SSA AWARDS;;:
 


Laatst aangepast door Riley op za dec 10 2011, 11:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 259
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: AirxWater
Klas:
Partner: ~There's nothing either Good or Bad; Thinking makes it so ღ

BerichtOnderwerp: Re: Riley Ashwoods   zo dec 04 2011, 11:54

Ontzettend stoer character!

_________________
Credits to Juud <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nez
-
-
avatar

PROFILEPosts : 248
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde [ Lucht ]
Klas: [ Geen ]
Partner: I don't know how many times I have forgiven you; I do know however, I always will [ ❤ ]

BerichtOnderwerp: Re: Riley Ashwoods   zo dec 04 2011, 12:02

Riles <3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Youko
-
-
avatar

PROFILEReal Name : »Quinty«
Posts : 413
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: »Water«
Klas: »x«
Partner: »Your soft touch, your warm body, your beating heart«

BerichtOnderwerp: Re: Riley Ashwoods   zo dec 04 2011, 12:03

Awesome sauce 8D

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alan
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEPosts : 4003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark ~&~ Air
Klas: Miss Eres~
Partner: I'll be up there, in the blue blue sky, watching you forever~

BerichtOnderwerp: Re: Riley Ashwoods   zo dec 04 2011, 12:04

Thanks ;D
Maar Flippy is ook gewoon awesomesauce <3

_________________

【V O I C E】 x 【T H E M E】 x 【C H A R A C T E R】 x 【M O O D】
I'm up in heaven, where nobody could hurt us
SSA AWARDS;;:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Riley Ashwoods   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Riley Ashwoods

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-