PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє   do okt 27 2011, 12:02

Zijn blik was strak op de grond gericht, zijn kaken strak op elkaar geklemd en zijn handen in de zakken van zijn jas. Hij wou niets zeggen, kon niets zeggen en wist niets te zeggen. Waarom liep hij in godsnaam hier? Er waren zoveel – oké, eigenlijk maar een ding – dat hij beter had kunnen doen dan dit. En toch had ze hem overgehaald met haar lieve glimlachje die zoveel leek op die van Anouchka. Waar hij dus gewoon geen nee op kon zeggen. Want dan zou hij zich weer schuldig voelen en dan zou hij zich niet kunnen concentreren op zijn leerwerk. En boven alles; ze had half gelogen. Hij had het wel doorgehad nadat ze de kaart voor de zoveelste keer omdraaide. Een echte kaartlezer draaide zijn of haar kaart nooit om. Maar zij… Hij was de tel al kwijtgeraakt. Oké, ze had niet gezegd dat ze de kaart ook echt zou kunnen lezen. Alleen dat ze hem mee zou nemen. Maar alsnog, je ging er toch vanuit dat iemand een kaart wel fatsoenlijk kon lezen als deze eentje meenam.
Hij bleef stilstaan. Hij liep iedere keer te snel. Maar dit kwam enkel door het feit dat hij zich bekeken voelde door al de mensen om hem heen, en daar kreeg hij een nerveus gevoel van. Vooral omdat het meisje hem volgde, voor zover dat ging met die kaart voor haar neus. Hij draaide zich een kwartslag, keek naar het roos harige meisje. ‘Satoko, wees nou maar eerlijk,’ zuchtte hij, ‘Je hebt werkelijk geen idee waar je mee bezig bent, of je moet wel een hele aparte manier hebben van kaartlezen.’ Het had geen zin meer om om dingen heen te draaien. Het zou er alleen maar voor zorgen dat ze nog langer hier zouden rondzwerven, en dat was niet zijn bedoeling. Hoewel hij niet wist wat Satoko van plan was.
Hij bleef net zo lang staan tot ze weer naast hem stond. ‘Leg die kaart toch weg, we hebben er toch niets aan,’ merkte hij op, ‘We lopen wel gewoon wat rond. We vinden de weg terug heus wel een keertje… Ooit. Ergens.’ Hij hield maar op met praten, vestigde zijn blik volledig op het meisje. ‘Dus begin je kleine verhoor maar, heeft vast veel meer zin dan naar de kaart blijven staren in de hoop dat je hem zult snappen.’ Hij bracht zijn benen weer in beweging, maar in een rustiger tempo. Ze zou hem wel inhalen als ze achter raakte, en zou hem ook gemakkelijker bij kunnen houden dan eerst.

» Alleen Satoko >D

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє   do okt 27 2011, 16:05

De kaart voort haar neus leek wel een puzzel. Je moest eerst uitzoeken hoe je hem vasthouden moest. Vervolgens uitvogelen welk figuurtje voor wat stond. En dan ook nog eens gaan raden welke weg je volgens moest. En wanneer je al die dingen gedaan had, won je de jackpot. Dan wist je wat je doen moest. En welke kant je op moest. Maar tot nu toe bevond ze zich in level 1, en moest ze nog uitvinden hoe ze in vredes naam die kaart vast houden moest. Ze stopte eventjes met lopen en draaide de kaart weer een driekwart slag om. Liet haar oog over alle groene blauwe en bruine vlakjes glijden en draaide hem vervolgens weer om. Verdomme, waarom lukte het haar gewoon niet om een intelligent over te komen. Nouja hij wist allang dat ze van leren en lezen hield. En goed nu was het zijn beurt om eens over hem te vertellen. Weer draaide ze de kaart om, en hielt hem iets onder haar ogen zodat ze er net overheen kijken kon. Dimitri liep gewoon door. Had niet door dat ze stopte. Maar ook hij stopte al gauw.
Ze fronste haar wenkbrauwen bij zijn woorden en verstopte haar gezicht gauw weer achter de kaart om te doen alsof ze hem niet gehoord had. Snel schudde ze haar hoofd heen en weer, natuurlijk wel achter de krant die ze vast had. Hij had haar door. Game over, zij had het spelletje verloren en zal weer helemaal overnieuw moeten beginnen. Langzaam liet ze kaart weer naar onderen zakken en keek er weer overheen. Hij zette zijn benen weer aan de gang en begon in een rustig tempo door te lopen. Satoko vouwde ondertussen de kaart op en stopte die in haar jaszak. Zette een korte sprint in en liep naar hem toe. ''Ach, oja mijn overhoring.'' Zei ze wat zachtjes.
Terwijl ze het tempo dat hij aanhield ook probeerde aan te houden. Met haar handen ging ze langs haar twee staartjes en keek toe hoe de bladeren langzaam naar beneden dwarrelden. De herfst was altijd zo mooie tijd van het jaar. De blaadjes kregen een prachtige kleur. Paddenstoelen kwamen weer tevoorschijn en eekhoorntjes gingen opzoek naar hun nootjes die ze vervolgens verstopte om de winter te kunnen overleven. Ze legde haar handen in elkaar en richtte haar groene ogen erop. Keek vervolgens weer vooruit, zag dat het bos nog een heel stuk doorliep en draaide haar hoofd vervolgens een kwart. ''Oke, waar kom je vandaan?'' Begon ze dan maar een beetje simpel. Ze had namelijk geen zin om meteen een hele reeks vragen te stellen/ Nee ze moest rustig beginnen, en het kwam vast allemaal wel op gang. En zo niet, dan liepen ze daar maar een beetje zwijgend. Want ze wist donders goed dat zij beide in hun kamer ook nog genoeg konden doen. Ze richtte haar blik weer naar beneden en voelde hoe de blaadjes aan de kant geschoven werden door haar schoenen, richtte haar blik vervolgens weer naar voren en zuchtte zachtjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє   vr okt 28 2011, 10:58

Waarom kon hij het niet van zich afschudden? Wie weet verbeeldde hij het zich wel! Al die blikken die op hem gericht waren, misschien was het wel allemaal een illusie. Enkel omdat hij het gevoel had. Kon ook te maken hebben met zijn lichte faalangst, die hij had opgebouwd, bang dat mensen zijn gedrag zouden afkeuren. En dan zou hij eigenlijk wel hebben gefaald in zekere zin. En dat kon hij niet hebben, want dan zou hij weer eens helemaal hyperventileren wat leren betreft. Zou hij overuren maken voor zijn doen. En er was een bepaald moment waarop zijn leergedrag gewoon ongezond was. Natuurlijk liet dit zich ook in het uiterlijk zien, maar niemand zou hem erop aanspreken. Dachten naïef genoeg dat hij gewoon in een of ander dipje zat. Maar het zou escaleren en… Nee, hij moest hiermee stoppen. Het was nog niet eens zo ver, dus waarom zou hij erover nadenken?
De omgeving om hem heen bood genoeg afleiding. Het leek weer eens een eeuwigheid geleden dat hij voor het laatst buiten was geweest. En dat terwijl hij toch een echt buitenpersoon was, maar dat was logisch als volbloed Grenenaar [of hoe je ’t wilt noemen XD]. En toch sloot hij zich dag in dag uit op in een of andere kamer of zaal om daar te gaan leren. Stiekem zou hij een geheugentraining moeten doen, zou hij dingen vast veel gemakkelijker onthouden. Waardoor hij meer tijd had om buiten rond te zwerven. In de winter, of in de zomer. Iets in hem verlangde ernaar om iedere dag wel een keer buiten te zijn. En toch onderdrukte hij dat gevoel, dat hij vanaf zijn geboorte al had. En ook aan toe had gegeven als klein kind.
Hij keek zijdelings naar het meisje dat nu naast hem liep en een vraag stelde. Ze had hem uit zijn gedachtestroom gerukt, en dat was zowel prettig als niet gewenst. Hij dacht eventjes na, opende vervolgens zijn mond om rustig antwoord te geven: ‘Als ik je vraag goed begrijp, en dan is mijn antwoord Gren. Ja, ik ben een volbloed. Maar dat zal je niet verbazen, en lopen hier genoeg mensen die dat ook zijn. Het zijn de mengelingen die zich een beetje schijnen te verstoppen.’ Hij krulde zijn mondhoeken zo ver omhoog tot een brede glimlach zijn lippen sierde. ‘En aangezien jij duistere magie zou moeten beheersen, en je daar ook mee bezig bent, neem ik aan dat jij van Shadra komt?’

» Sorry voor late post ;o
» Dimi inspiratie was beetje verdwenen ;}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє   vr okt 28 2011, 18:35

Langzaam gleden haar handen in haar jaszakken en begon te pulken aan de kaart. Kleine stukjes papier kwam los te zitten en vielen vervolgens weer uit haar jaszak. Het bos gaf haar vaak zo'n rustig gevoel. Even een momentje om na te denken. Om even te kunnen rusten en daarna weer lekker te leren. Jammer genoeg kwam ze niet vaak genoeg in het bos het was zo prachtig. In de zomer stond alles vol in bloei, in de lente komen er nieuwe beestjes die rond huppelen, in de herfst valt alles eraf en in de winter komt er een dikke laag sneeuw. Als het een goede winter is tenminste. Ze snoof diep in door haar neus. Liet de frisse lucht even in haar longen en blies vervolgens weer uit door haar mond. Glimlachte wat vaagjes en hield een hand uit haar zakken.
Ze knikte wat afwezig bij zijn woorden. Dat was inderdaad waar. Ze had al vele groepen gezien die van Gren kwamen of in ieder geval iets met woudmagie deden. Het verbaasde haar daarom ook niets. Het leek der leuk om zoiets te doen, om lekker met de natuur in de weer te zijn. Dan kwam je nog eens buiten, een frisse neus halen. Zij moest het dan weer doen met duisteren magie die haar niet eens aansprak. Maar goed ze had er zelf niet voor gekozen. Want dan was het waarschijnlijk iets heel anders geweest. Iets dat bij der paste. Licht of wind. Iets in die richting. Want ja ze zag er overigens niet eens duister uit. Dus laat staan dat mensen het bij haar verwachten zouden.
''Ja klopt helemaal. Shadra..'' Ze zweeg legde haar hand weer in der zak en liet haar ogen even hangen op twee mensen die op een bankje zaten. Lachend grinnikend of hoe je het ook noemen wou. Daarna liet ze haar blik weer vallen op de grond, en draaide zich toen weer naar hem toe. Keek hem recht in de ogen aan en glimlachte een beetje. ''Je moet er maar van houden nietwaar? het lijkt me zo tof om dingen te kunnen doen met de natuur, lekker buiten bezig zijn. Frisse neus halen en even helemaal nergens aan te hoeven denken.'' Ze draaide haar hoofd weg en grinnikte zachtjes. ''Maar goed. Meneer komt van Gren. En heeft u daar nog meer familie?'' Waarschijnlijk wel aangezien hij zei dat hij gren's bloed had. En dus geen ander bloed. Met haar voet trapte ze een takje weg die een eindje verderop weer terecht kwam tussen de rood bruin en geel gekleurde blaadjes. Met haar handen ging ze langs haar haren en draaide er haar vinger om heen. Met een zak in haar hand en een in de buiten lucht. Voelde hoe de koude lucht haar handen nog koeler maakte.
Hihi, hopelijk kunt u er wat mee?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

ιт'ѕ ησт ωнαт ιт ℓσσкѕ ℓιкє

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-