PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 13:21

Haar hoofd, tolde al een gek. Ze kon zich niet concentreren. Alles leek te bewegen, niets kon voor even stilstaan. Voorzichtig legde ze haar hand op haar voorhoofd en leunde er voorzichtig op. Normaal kon ze haar concentratie bij wiskunde makkelijk houden. maar dit keer niet. De nacht na het ongeluk dat ze gehad had in de bibliotheek, kreeg ze hoofdpijn. Niet zo'n erge hoofdpijn maar gewoon hoofdpijn, maar elke nacht werd die erger en erger en erger. Tot er nu ook duizeligheid bij kwam. Zou ze even naar de wc gaan, even ontsnappen aan deze kleine lokaal, even naar adem snakken. Nee ze kan het nog wel even volhouden. Voorzichtig legde ze haar andere hand ook op haar voorhoofd en sloot haar ogen. De kleine lettertjes in het boek werkte nou niet bepaald mee om de druk op haar hoofd te verminderen. Ze zuchtte, liet haar blik dwalen door het lokaal, en vervolgens naar de klok. De bel zou bijna gaan. Bijna was het pauze en kon ze even rustig ademhalen. Voorzichtig pakte ze haar tas van de grond en legde er haar boeken in. Ze had geen aantekeningen gemaakt. Ze had de puf er niet voor. Ze was lui en moe, en aar hoofd deed pijn.
Maar als snel ging de bel. Ze stond op en gooide haar tas met een zwier op haar rug. Iedereen was haar natuurlijk voor, ze rende naar de deur en gooide die voor haar neus dicht. Wanneer der lerares vroeg of alles goed ging knikte rustig op en neer, en glimlachte voorzichtig als een boer met kiespijn. Wanneer haar hand de deurklink raakte drukte ze die naar beneden en liep rustig de gangen door. Op zoek naar de wc's wanneer ze daar aankwam, gooide ze haar tas op de grond en draaide de kraan open. Koud water stroomde eruit en spatte alle kanten op. Met haar handen leunde ze op de wasbak terwijl ze in de spiegel keek. Ze zag niet bleek, enkel een beetje moe. Weer glimlachte ze. Ze moest zich niet zo aanstellen, het zal wel goed komen. Ze moest alleen even een bezoekje brengen aan de school dokter die haar dan waarschijnlijk paracetamol zou aanbevelen en meegeven. Rustig gooide ze haar tas weer op haar rug en liep de wc uit.
Aan de einde van de gang was de deur van de school dokter. Met grote letter stond er 'ziekenzaal' op geschreven. Voorzichtig drukte ze de deurklink naar beneden en liep naar binnen. Vele net-opgemaakte bedden lagen klaar voor als er iemand nodig was. Ze liet haar ogen door de zaal heen gaan, maar Dokter Mealena was al druk met iemand anders, dus zou ze voor haar geen tijd hebben. Ze zou wel even wachten. Met een grijns op haar gezicht liep ze naar een van de bedden. Liet haar tas op de grond vallen, en sprong op het bed. Met haar hakken schopte ze beide haar schoenen uit, en trok vervolgens haar knieën op. Wat lag dit bed heerlijk, en de kussens waren ook zo zacht. Met een grijns op haar gezicht sloot ze haar ogen en wachtte ze af tot er iemand klaar was op haar te helpen.

Enkel Dimiturbo [:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 13:50

Hij was weer eens zo dom om te tijd te vergeten gisteravond. Hij had bijna de hele avond zitten leren, alle theorie in zijn hoofd te stampen. Keer op keer herhalen. En uiteindelijk was hij zo moe dat hij de kracht niet meer had om zijn nachtlenzen in te doen. Niet dat het nog zin zou hebben, die dingen moesten minstens acht uur in je ogen zitten wilde het effect hebben. Bij hem dan. Dus had hij het maar gelaten voor wat het was, en geaccepteerd dat hij de volgende dag zijn bril moest dragen. Niet dat het hem veel uitmaakte, maar het was gewoon vervelend als hij in zijn ogen wou wrijven. Dan zat dat ding in de weg en kwam hij dom over.
Dus nu zat hij hier. Met zijn bril en een boek. Het was wel fijn om eventjes zijn bril op te hebben, gaf zijn ogen toch een soort van rust. Maar als hij gewoon eens zou stoppen met zoveel te lezen zou het ook al een heleboel helpen. Maar het werd wel erg gewaardeerd dat hij zoveel leerde, de enigen die het niet doorhadden waren zijn ouders; maar die wisten bijna niets over hem. Hij was niet interessant en ook vervangbaar. Dat had het hele bestaan van Anouchka maar al goed duidelijk gemaakt. Niet dat hij het erg vond, hij hield van zijn zusje. En ook van zijn ouders… Met mate. En hij was al op het punt gekomen waar hij het geaccepteerd had. Maar het bleef toch altijd een gevoelig onderwerp, hoeveel je het ook accepteerde.
Hij keek op vanuit zijn boek, meende iemand te horen bij de ingang van de zaal. Hij herkende het meisje vrijwel gelijk, met dank aan haar lange roze haren. Hij fronste zijn wenkbrauwen. Maar waarom zou ze hier komen? Zou ze nog last hebben van dat gedoe met die boekenkast laatst? Wellicht. Hij keek om zich heen. Mealena was bezig. Dus dan kon hij wel eventjes bij haar langs gaan. Hij stopte zijn boek in zijn tas, en liet het toen maar voor wat het was. Hij stond op, wreef eventjes in zijn ogen; zijn bril ontwijkend met zijn hand. Uiteindelijk liep hij naar het bed toe waar Satoko was gaan liggen. ‘Zeg mevrouw,’ grijnsde hij, ‘Het is niet de bedoeling dat U hier gaat pitten.’ Hij ging op de rand van het bed zitten, keek naar het meisje. ‘Maar ik geloof dat je hier bent om een andere reden. Heb je nog last van dat hele boekenkast incident?’ Hij had haar nog niet begroet, maar dat zou er wel van komen. Als wannabe-dokter was het zijn plicht om eerst te checken wat er scheelde met zijn patiënt. Daarna kon hij wel een gezellig theekransje houden.

» Flauwerd :}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 14:16

Het was dan ook al een tijdje geleden dat ze Dimitri gezien had, je kon gerust zeggen 3daagjes terug. Nu ze op dit bed lag nam haar hoofdpijn een klein beetje af, niet veel maar toch het gaf een soort van rustgevend gevoel. Haar roze lokken gleden over het bed naar beneden terwijl ze langzaam wegzonk in gedachte. Ze zou, nu ze de halve wiskunde les niet gedaan had, wel extra veel huiswerk moeten maken. En dan is wiskunde niet eens haar beste vak, zeg maar gerust dat ze het een rot vak vind, en overbodig hoewel je het toch iedere keer weer echt nodig hebt in het leven. Bij alles wat je doet het je wiskundige dingen nodig. Stel je wilt enkel een brood kopen dan zal je al moeten uitrekenen hoeveel je betalen moet, of hoeveel wisselgeld je krijgen zal. Ze grinnikte zachtjes. Dat zal wel weer nachtwerk worden.
Maar een voor haar al bekende stem liet haar wakker schudde, vlug opende ze haar ogen en ging rechtop zitten, met haar handen naar achteren leunend op het zachte kussen. Daar was Dimitri, maar dit keer had hij een bril op. Ze wist niet eens dat hij een bril had. Nouja dat was dan nieuw voor hem. Langzaam trok ze een wenkbrauw omhoog. ''Zozo macho, heb je een bril op?'' ze grinnikte zachtjes en trok vervolgens haar benen weer op, en vouwde die weer in een kleermaker zit. Haar handen als het ware op haar benen. ''Ach, dan zal ik er helaas af moeten.'' weer glimlachte ze naar de jonge die ondertussen op de rand van het bed was gaan zitten. Voorzichtig reek ze met haar hand naar haar voorhoofd. ''Nou, ik heb sinds een paar dagen weer last van hoofdpijn en duizeligheid. Ik heb geen idee of dat te maken kan hebben met die boekenkast, maar ik heb er last van. En aangezien Dokter Mealena druk bezig is ben jij degene die mij helpen moet.'' ze stak haar tong uit en glimlachte daarna vriendelijk. Ach een paracetamol en het is over. Ze wou weer gewoon aan de slag en aan andere dingen werken. Niet de hele tijd maar opgescheept zitten met die hoofdpijn, die overigens ook nog een lagere cijfers met zich meebrengt. Ach die lage cijfers haalt ze wel weer op. Dat is enkel een kwestie van dag en nacht leren dat is zo gedaan.
Weer ging ze van positie veranderen. Ze lag eigenlijk wel lekker zo op der rug, maar dat is nou niet echt sociaal. Wat kon haar het schelen. Met een grijns rond haar mond liet ze zich weer naar achteren vallen met haar hoofd op het kussen. ''Bezwaar als ik zo lig, anders kon je er lekker bij liggen.'' plaagde ze. Ze draaide zich om op haar zij zodat ze toch nog enige contact kon maken met Dimitri.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 14:57

Hij keek haar met een droge uitdrukking uit. ‘Dat je ’t weet,’ grijnsde hij, schudde uiteindelijk langzaam zijn hoofd – nog steeds een grijns op zijn gezicht geprent -. ‘Ik was mijn nachtlenzen gisteravond vergeten. Dus zou ik vandaag niets zien als ik mijn bril niet op had gezet, vandaar. Maar ik voel me gevleid dat je hem me goed vind staan.’ Volwassen als hij was snapte hij het grapje wel, speelde het spelletje ook graag mee. Maar dan wel met een serieus tintje eraan. Hij kon niet zomaar verkeerd over gaan komen, vooral niet met anderen erbij. Wat zouden ze wel niet van hem denken? Satoko was een lieve meid, maar er waren grenzen. En jammer genoeg mocht hij die niet overschrijden.
‘Je mag wel liggen hoor. Maar je mag pas slapen als je werkelijk zo’n erg kwaaltje hebt. Of slaapgebrek.’ Zijn glimlach was minder breed geworden, maar de pretlichtjes waren nog steeds aanwezig in zijn ogen. Normaal klaagden de kinderen altijd die hier kwamen. Ze hadden altijd wel iets en dat was het. Natuurlijk was er een verschil tussen het feit dat je een vreemde voor je neus kreeg, of iemand die je al eerder had ontmoet. Hij probeerde er altijd het beste van te maken, een gezellige sfeer kan nooit kwaad. Maar helaas werd het niet altijd op prijs gesteld.
‘O, wat vind ik dat nou erg. Je martelt me, werkelijk waar,’ mompelde hij op semi-klagende toon. Uiteindelijk schraapte hij zijn keel. ‘Maar ik denk dat je misschien een hersenschudding hebt opgelopen dankzij die kast. Het zal wel overtrekken, maar ik zal je wel wat paracetamol meegeven. Dan kun je je tenminste concentreren tijdens de les, want jij en ik kunnen er allebei niet tegen als dat niet lukt.’ Hij moest wel serieus blijven, voor een gedeelte. Want alleen maar flauwe grapjes maken zou Satoko niet helpen. En hij wou haar graag helpen, en het was ook zijn taak om dat te doen.
Hij trok een wenkbrauw op, trok vervolgens een scheve grijns op zijn gelaat. ‘Ik máák wel ruimte,’ sprak hij uitdagend. Hij stond op. ‘Ik ben zo terug, ga eventjes je paracetamol halen. Niet in slaap vallen hè? Anders moet ik je wakker maken. En je hebt werkelijk geen idee wat voor tactieken ze me hebben geleerd op water in je gezicht gooien na,’ grijnsde hij, waarna hij wegliep. Ergens achter in de zaal bleef hij bij een kastje staan, opende een laatje en pakte er een doosje uit. Er zaten een aantal stroken met pilletje in, vast wel genoeg voor het meisje om een maand mee te overleven. Hij kon natuurlijk niet inschatten hoe erg haar hoofdpijn was, het was immers een subjectieve klacht.

» Volgende post komt hij weer terug hoor, maar nu heb je wat meer vrijheid c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 15:28

Voorzichtig plukte ze een beetje aan haar haren en legde die vervolgens op haar schoot neer. Maakte er kleine vlechtjes in en haalde die er ook weer uit. Soms was dat haar van haar nog best wel eens handig om kleine verveel heden op te lossen. Maar de meeste tijd vond ze het vervelend. Het zat overal waar het niet hoorde en het deed verschrikkelijk veel pijn wanneer ze er met een borstel doorheen wou komen als ze 's ochtends wakker werd. Maar op dit soort momenten was het echt heerlijk om ermee te spelen. Ook al kijken sommige wat raar op. Zij vond het leuk. Haar glimlach verdween langzaam weer en keek hem daarna iet wat serieus aan. ''Maar goed dat ik maar zo'n klein kwaaltje heb.'' Met haar vinger liet ze zien hoe klein beetje het was. even glimlachte ze maar die verdween alweer snel. Ze wou graag snel iets tegen die hoofdpijn, maar geduld is een schone zaak. Zegt men altijd. vervolgens maakte ze met haar hand een poes gebaar en glimlachte er bij. Die vlokjes in zijn ogen waren zo aanstekelijk, daar kon je gewoon bijna niet tegen in gaan met een serieuze blik.
''Een hersenschudding!?'' zei ze verbaast. Ja lekker ook dat nog. Het enige wat zij ervan afwist is dat je donker gelegen gebieden mag komen en in een klaslokaal is het meestal ligt. Dat word een boel pilletjes slikken, en desnoods maakt ze maar overwerk. Want dit zag ze niet aankomen. Ze sloot haar ogen en zuchtte. ''Wat moet ik nou weer met een hersenschudding'' Ze schudde met haar hoofd heen en weer voor zover dat kon. Maar al snel begon ze weer te grijnzen bij zijn woorden. Jaja hij maakt ruimte zeker dat ze er niet bijpast. Ze had als het moest het hele bed nodig om te liggen. En mocht hij erbij komen, dan zal zij wel op hem zitten, moet hij kunnen houden niet. Haar glimlach verdween weer als sneeuw voor de zon wanneer hij weg ging. Ze sloot haar ogen.
Al snel opende ze haar ogen weer, het was niet de bedoeling dat ze in slaap viel, zoals hij al zij. En om nou wakker te worden door een van de manieren die hij geleerd had, had ze echt geen zin in. Nee dan nog liever gewoon wakker blijven. En daarbij mocht hij water in haar gezicht gooien, ze had nog een hele fles met water in haar tas liggen dus kon ze hem prima terug pakken. Al snel hoorde ze de voetstappen dichterbij komen en sloot ze haar ogen. Ze was nog wel gewoon wakker maar het was zo lekker om gewoon even je ogen te kunnen sluiten en om aan niets anders te denken dan aan een wereld zonder enige ruzie. Ze grinnikte zachtjes. En opende haar ogen daarna snel weer. Ze wou namelijk geen water in der gezicht. Voorzichtig ging ze rechtop zitten en zette haar benen weer in een kleermakerszit.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 16:31

Hij keek met gefronste wenkbrauwen toe hoe ze met haar lange haar speelde. Dat zou vast een van de voordelen zijn ervan. Het was moeilijk voor hem, als jongen, om in te beelden wat de voordelen en nadelen waren van zoveel haar. Maar iedereen had zo zijn of haar ding, en zij had dus haar haar. En het bleef nog steeds zijn aandacht trekken, zou het vast ook nog een hele lange tijd doen. Maar ze waren studiemaatjes, dus hij zou haar sowieso een keer in de week zien. Dan zou hij er vast al sneller aan wennen. Gelukkig ook maar, anders zou hij iedere keer tijdens het leren afgeleid worden door haar roze haren.
‘Dat weet je niet,’ merkte hij op, ‘Het is moeilijk om dingen zoals dat te bepalen. Je kunt ze niet meten of iets dergelijks. Enkel schatten. En dan weet je het dus nooit; voor hetzelfde geld zit je er niet eens bij in de buurt met je inschatting.’ Eigenlijk had hij dat al bewezen. Hij had verwacht dat ze in een weekje weer de oude zou zijn, maar het was er alleen erger op geworden. Oké, het waren pas drie dagen en er kon nog zat gebeuren. Maar alles wees er nu op dat het enkel zou verslechteren totdat er iets aan gedaan zou worden. Of je zou heel lang moeten wachten voordat het echt weg zou zijn.
‘Rustig maar, Satoko,’ suste hij, legde een hand op haar schouder, ‘Het is vast maar een lichte vorm. Anders had je niet eens hiernaar toe kunnen komen. Het trekt wel weg, misschien nog wel sneller dan je zou denken.’ Hij zuchtte eventjes, keek haar weer aan. ‘Maar je zult wel wat meer rust moeten nemen. Minder leren bedoel ik daarmee. Je zult later nog genoeg tijd hebben om het in te halen, geloof me. Maar rust is nu essentieel.’ Hij kon zich wel inbeelden hoe ze zich moest voelen, ongeveer dan. Hij zou helemaal in de stress schieten en toch gaan leren, de situatie alleen maar verslechten. Maar hij kon gewoon niet anders.
Toen hij weer terug was bij het meisje ging hij er vanuit dat ze sliep. Hij bleef eventjes kijken, wist niet zo zeker of hij haar wel wakker moest maken. Eerst had hij nog gezegd dat rust zo belangrijk was, dus waarom zou hij zichzelf dan gaan tegenspreken door haar wakker te maken. Maar toen ze grinnikte en vervolgens haar ogen opende hoefde hij daar niet meer over te twijfelen. Ze was wakker, dus maakte het niet meer uit. Hij reikte het kleine doosje naar haar uit. ‘Hier,’ glimlachte hij, ‘Ik neem aan dat je er nu al eentje wilt innemen? Want als je er water bij nodig hebt kan ik wel een glaasje water voor je gaan halen.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 18:27

Ze voelde hoe hij zijn hand op haar schouder legde en glimlachte eventjes. Ging weer rechtop zitten en pakte haar tas van de grond. Haalde er vervolgens een flesje uit en legde die op haar schoot neer. ''Ja klopt, ik water nodig, maar ik heb een flesje water bij me dus is dat niet nodig.'' Ze legde haar benen aan de ene kant van het bed en opende haar flesje water, haalde er vervolgens een pilletje uit het strookje dat ze gekregen had, legde die op het puntje van haar tong en legde vervolgens het flesje aan haar lippen. Nam snel een grote slok water en draaide de dop van het flesje er weer op. En legde hem weer terug in haar tas. Dacht hij nou serieus dat ze haar boeken opzij zou leggen voor een lichtte hersenschudding. Hij wist donders goed dat ze dat toch niet doen zou. Misschien voor 5 min, maar zal dan al snel weer een boek uit haar kast pakken en verder haar met lezen. Dus enig effect zou het niet hebben. haar zogenaamde wond zou maar moeten genezen met het feit dat ze boeken leest. Ze grinnikte zachtjes.
Met haar hand haalde ze zijn hand van haar schouder af en legde die vervolgens op het bed neer. Legde haar eigen handen op haar benen neer en glimlachte zwakjes. ''Fijn dat je me helpen wilt.'' zei ze haast onhoorbaar en sloot haar ogen. Haar lessen waren allemaal al afgelopen, wiskunde was gelukkig haar laatste les, dus hoefde ze zich geen zorgen te maken dat ze de volgende les zou gaan missen. Haar hoofdpijn was nog niet over of verminderd, maar dan zal haar pilletje ook nog niet aan het werken zijn. Ze grinnikte zachtjes en liet haar hoofd op zijn schouder vallen. Niet hard, nee zeker niet. En het was ook niet verkeerd bedoeld. Maar ze vond het zo asociaal als ze nu weer liggen ging. Dus ging ze maar tegen zijn schouder aan leunen. En dat kon dan ook makkelijk met haar 1.68 Hij was sowieso groter als haar. ''Je schouder ligt lekker.'' zei ze zachtjes met een grijns rond maar mond. Ze zuchtte even en keek om zich heen. Het was hier rustig, maar dat was het wel vaker. Er kwamen nooit zoveel mensen, misschien om alleen even een aspirine te halen, net zoals zij deed. Langzaam haalde ze haar hoofd weer van zijn schouder af.
''Dus, wanneer ben je klaar met je dienst, of ben je altijd druk bezig tot laat in de nacht?'' De grijns rond haar mond was ondertussen verdwenen. Meestal lachte ze haar pijn weg, als het ware. Of ging ze lachen wanneer ze zich totaal rot voelde. Nouja, het zou haar niets verbazen wanneer hij tot diep in de nacht bezig was met leren of lezen. Deed zij immers ook. Voorzichtig pakte ze haar haren weer vast en legde die over haar borst heen.

Fluuuut Oh Noes!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 20:07

In de tussentijd dat zij een fles water uit haar tas pakte, maakte hij het doosje open en pakte er alvast een strookje voor haar uit. In plaats van het doosje reikte hij nu wel een strookje uit. Hij wist wel dat zijn woorden vast en zeker geen invloed zouden hebben op het meisje, maar het moest het zeggen. Je moest altijd het beste advies aan je patiënt mededelen. Het was dan aan de persoon zelf of dat zich er ook wat van aan zou trekken. Hij zou het waarschijnlijk zelf ook niet hebben gedaan, dat kwaaltje zou zich maar moeten aanpassen aan zijn dagelijkse ritme. En Satoko zou waarschijnlijk ook hetzelfde denken, want dat zat er gewoon aan te komen. Anderen zouden zijn advies met liefde hebben gebruikt als smoesje voor waarom ze hun huiswerk niet zouden hebben de volgende dag. Maar er waren nou eenmaal een paar mensen die koste wat het kost vooruit wouden werken.
Zijn hand werd van haar schouder afgehaald door de hare. Soms was hij ook weer vergeetachtig, was helemaal vergeten dat hij die daar nog had liggen. Rustig ging hij weer op de rand van het bed zitten. ‘Dat is mijn werk,’ grijnsde hij flauwtjes, ‘Je mag het strookje trouwens houden. Je zult er volgens mij nog wel meer nodig hebben dan maar ééntje.’ Het was nog niet officieel zijn werk, maar wel al zijn plicht om de mensen om hem heen te helpen. Voor zover dat mogelijk was. Hij kon niet toveren, hoewel hij woud magie beheerste. Best wel vreemd. Je beheerste een soort van magie maar kon niet toveren… Dan sprak je jezelf gewoon gedeeltelijk tegen, maar er was geen andere manier waarop je het kon omschrijven.
Hij fronste eventjes toen ze haar hoofd op zijn schouder legde, maar trok een paar tellen later de conclusie dat ze waarschijnlijk gewoon moe moest zijn. Ze had de migraine vast en zeker geprobeerd te negeren, de hele dag lang, totdat het te erg werd en ze zich er maar aan overgaf. Om vervolgens hier naartoe te komen voor iets dat ertegen zou helpen. Hij lachte zachtjes na het horen van haar woorden. ‘Mijn schouder is blij dat te horen,’ beantwoordde ze haar complimentje droogjes.
‘Met studeren ben ik waarschijnlijk bezig tot laat in de nacht,’ beantwoordde hij vraag gedeeltelijk, ‘En ik ben altijd een uur later klaar dan het einde van de laatste les die op die dag wordt gegeven. Alles moet ook opgeruimd worden en zo. En daar zijn we altijd wel een uur mee bezig, en dan doen we het natuurlijk wel op ons gemak.’ Hij ging weer recht zitten en keek naar Satoko. ‘Waarom wil je dat eigenlijk weten, als ik het vragen mag?’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 22:05

Ze pakte het hele strookje van Dimitri aan en legde die in haar rugtas. Die overigens vol getekend was met watervaste stift. In de vrije uurtjes die ze had deed ze naast lezen ook zo af en toe een figuurtje tekenen op haar tas. Die liet zien in was voor soort mood ze was. En wat ze zowel gedaan had. Ze pakte de tas op van de grond en haalde in de tas stiekem nog een pilletje eruit. Stopte die snel in haar mond en pakte vervolgens haar flesje water. Dit allemaal natuurlijk heel sneaky ookal zat hij gewoon naast haar. Ze draaide de dop weer open en legde het flesje aan haar lippen. Nam een aantal slokken en draaide de rood gekleurde dop weer op het flesje. Vervolgens keek ze Dimitri aan en grijnsde uitdagend. Legde haar hoofd weer op zijn schouder en sloot haar ogen.
Hij had een zachte schouder, Waarschijnlijk niet zoveel spieren, maar hij heeft haar wel opgetild en op een tafel neergelegd. Ze grinnikte weer zachtjes en liet haar hand vervolgens ook op zijn schouder rustte. ''En ik ben blij dat jouw schouder blij is.'' glimlachte ze. Langzaam liet ze haar hand afdwalen naar beneden, naar de uiteinde van zijn vest en trok die voorzichtig omhoog. Haar nagels gleden over zijn huid. Wanneer ze zijn mouw opgerold had ging ze voorzichtig met haar handen naar zijn onderarm toe en klemde die erom heen. Ze zette geen kracht maar hield het als het ware vast. ''Mijn handen zijn koud.'' ze grinnikte zachtjes en voelde hoe de warme onderarm langzaam haar handen verwarmde. Ze haalde haar hoofd weer van zijn schouder af en rolde zijn mouw weer naar beneden. ''Ik was enkel een beetje nieuwsgierig.'' verklaarde ze. ''Nouja en mocht je dan klaar zijn met je werk leek het me leuk om ergens naar toe te gaan, of weet ik veel.'' kwam er vervolgens een beetje onhandig uit. Ze legde haar handen tussen haar benen neer en ging de zaal nogmaals door.
''Nouja, als je niet wilt of geen tijd hebt snap ik dat. Want school dokter spelen vergt veel energie en tijd.'' haar grijns had plaats gemaakt voor een glimlach. Ze leunde iets naar voren zodat haar voeten de grond raakte liet vervolgens al haar gewicht in haar benen stromen en stond op. Raapte haar tas op en liep naar de deur waar een aantal hangertjes hingen. Hing de tas en haar jas eraan en kwam vervolgens weer terug. Leunde met beidde handen op het bed en glimlachte. ''Ik kan de anders altijd nog helpen met opruimen, ik ben een top opruimer.'' zei ze zachtjes. Ze hield haar handen weer van het bed vandaan en legde die in haar zij neer. Ze had een jurkje aan, enkel omdat haar vuile was nog niet klaar was met wassen. Vervolgens sloot ze haar ogen en wachtte rustig af op zijn antwoorden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   zo okt 23 2011, 23:50

Weer haar hoofd op zijn schouder. Hij kon wel begrijpen dat ze moe was, maar waarom moest ze dan zo nodig zijn schouder gebruiken? Ze kon toch ook lekker languit op het bed gaan liggen, hij zou haar wel met rust laten als ze dat wou. Het enige wat hij ertegen had was het feit dat als mensen hun zouden zien ze vrijwel gelijk een verkeerd idee zouden krijgen. Ze waren gewoon vrienden… Soort van. Maar de acties van Satoko zorgde ervoor dat mensen het verkeerd zouden opnemen en verkeerde ideeën kregen over de hele situatie. Maar om haar van zich af te duwen was nou ook weer zo dom en overdreven. En voor de rest had hij er ook geen problemen mee.
En nu kwam er een hand op zijn schouder. Of ze had iets met zijn schouder – Nou, ze had wel gezegd dat hij lekker lag. Maar dat was enkel een flauw grapje geweest, of hij had het verkeerd opgevat. En het kwam voor het grootste gedeelte ook door de stof van zijn vest, natuurlijk. Hij liet enkel een flauw lachje horen als reactie op haar woorden. Hij hechte er niet echt waarde aan, zag het enkel maar als een droog spelletje. En als zij zo graag een spelletje wou spelen speelde hij wel mee, zo erg vond hij het niet. Hij moest zich zo vaak van de domme houden, of maar meespelen bij Anouchka. Dus hij was het al gewend.
Zijn blik dwaalde af naar zijn onderarm, hield hem braaf een beetje omhoog zodat ze er beter bij kon. Maar voor de rest zei hij niets. Hij had al een tijd niets gezegd, was een beetje afwezig. Maar ook omdat hij niet wist wat hij moest zeggen. Als in hem zei hem dat hij moest zeggen dat het zo wel goed was. Maar hij kon het niet. En hij wist dat als hij zijn mond open zou trekken er waarschijnlijk niet de woorden uit zouden komen waarvan hij wou dat ze over zijn lippen kwamen. ‘Moet je in het vervolg handschoenen aandoen,’ merkte hij zachtjes met een afwezige grijns die zich rond zijn lippen krulde. Toen ze klaar was met zijn onderarm legde hij deze op zijn been, zuchtte zachtjes.
‘En waar wou je dan naartoe gaan?’ Hij probeerde haar tevergeefs aan te kijken, maar in deze positie was dat zowat onmogelijk. Tenzij je een spiegeltje bij je had, maar dat was nogal vreemd. ‘Wij beiden zijn hier nog niet zo lang en kennen de school amper, dus laat staan al het gedoe erom heen. Maar als jij toevallig een plekje weet zal ik je aanbod niet afslaan.’ Hoe kon hij haar aanbod afslaan? Hij wou haar niet verdrietig maken. Dan zou hij zich naar en schuldig gaan voelen, en dat hielp ook niet. En daarbij had hij er ook geen problemen mee om eens een echt serieus gesprek te voeren met Satoko; ze was een slimme meid. Dus misschien wel een van de weinigen waarmee hij een normaal gesprek mee kon hebben.
De jonge man trok een mondhoek omhoog, creëerde hiermee een scheve grijns. ‘Ik maak wel tijd. En energie, ach ik kan vals spelen met een kop koffie,’ merkte hij op. En het was waar. Vooral dat gedeelte van de koffie. Maar hij kon wel tijd maken, hij haalde het later wel in. Hij ging weer rechtop zitten, strekte zijn armen toen hij daar de kans voor kreeg. Hij wreef eventjes in zijn ogen toen het meisje haar spullen ging ophangen. Hij keek weer op toen ze terug was. Zijn gezichtsuitdrukking was neutraal terwijl hij luisterde naar haar woorden. Hij stond op, keek eventjes om zich heen. ‘Van mij mag je helpen. Ieder extra paar handen is van harte welkom,’ glimlachte hij vriendelijk. ‘Ik denk dat we nu wel zo’n beetje kunnen beginnen. Ik verwacht niet dat er nog echt ernstige gevallen aan zullen komen.’

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 17:27

''o trouwens, over mijn hoofd op je schouder'' begon ze, ze zweeg eventjes en keek hem wat schaap achtig aan. ''Dat doe ik bij iedereen, het is een soort van tic geworden.'' ze zweeg, keek iets naar de vloer en zuchtte. Het was waar, ze legde haar hoofd graag op schouders van andere niet om een of andere boodschap te brengen, maar gewoon omdat ze het fijn vond, en het gaf voor haar een soort van vertrouwend gevoel. Ze deed het namelijk niet bij iedereen die ze tegen kwam. Gewoon wanneer ze iemand leerde kennen en het gevoel had dat ze hem of haar vertrouwen kon. Dan deed ze het. Ze keek voorzichtig weer op. Ging met haar hand haar haar achter hoofd en zuchtte.
''Nou aangezien we beidde de school niet kennen kunnen we misschien gewoon naar buiten gaan. 'k zou je namelijk beter willen kennen'' Ze zweeg, had ze nou iets verkeerd gezegd, iets heel fout, iets dat misschien over kwam wat totaal niet de bedoeling was? 'Stommeling' klonk het door haar hoofd. ''Maar dan in de vorm van je achtergrond, waar je vandaan komt waarom je de dokters opleiding gekozen hebt waar je vandaan komt et cetera.'' Ze glimlachte met ontblootte tanden* en kapte aan haar achter hoofd. Nadat hij zo verteld had over zijn zusje was ze benieuwd geraakt over meer, over zijn ouders over zijn planeet en ga zo maar door. Ze vond het interessant en wou graag meer weten, ook al klonk dat nog zo vreselijk fout. Ze ging iets met haar benen uit elkaar staan, en baby roze jurkje dat ze aanhad ging strak om haar benen staan. Met een grijns op haar gezicht keek ze rond.
Wanneer hij akkoord ging met haar voorstel Stak ze twee vingers** in de lucht in zijn richting en glimlachte breed. Ze rende ze naar de hoek van de kamer en pakte de bezem vast. Ze had namelijk geen idee wat er allemaal opgeruimd moest worden. De bedden waarschijnlijk stoelen moesten worden aangeschoven en pilletjes zalfjes en spuitjes moesten genoteerd worden. Verder had ze serieus geen idee wat der te doen stond, dus ging ze maar leuk met de bezem vegen. Onder de tafels door, de bedden en de stoelen. Veegde vervolgens met stoffer en blik het stof en vuilnis op en gooide die in de prullenbak. Ze pakte de bezem vast en legde die weer terug in de hoek, liep in de richting van Dimitri, pakte hem bij zijn polsen vast en begon als het ware te trekken. Met de hoop dat hij op zal staan. Maar zonder enig resultaat. Ze grinnikte zachtjes en legde haar handen weer in haar zij. ''Zo meneer, kunt u misschien even opstaan, zodat zuster Houjou Satoko het bed kan opmaken.'' Ze kneep haar ogen dicht en glimlachte breed. Zette vervolgens een paar stappen naar achteren en keek nog eens een keertje om zich keen.

* Zoals op haar onderschrift.
** Gewoon peace teken dus 8D

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 17:53

‘Je hoeft er geen reden voor te verzinnen hoor,’ glimlachte hij, ‘Ik heb al vele hoofden op mijn schouder gehad. Komt meestal door vermoeidheid van de persoon naast me.’ Het was al zo vaak voorgekomen, maar het ging gewoon om het feit dat het anders over kon komen bij andere mensen. En dat was het enige probleem eraan. Als zij er blij van werd om haar hoofd op zijn schouder te leggen hield hij haar niet tegen. Maar afhankelijk als hij was van de meningen van anderen zou hij haar zo van zich afduwen als er iemand keek. Niet omdat het hem verlegen maakte, maar omdat hij geen slechte indrukken wou opwekken. Kijk, als het nou een of ander vriendennetje van twintig zou zijn had hij haar laten liggen zolang ze wou. Maar zij was geen twintig. Nee, bij lange na niet.
Hij keek haar met een nerveuze glimlach aan. Zíj wou hém kennen? Wie schonk er nou ooit belangstelling aan hem? Oké, zijn zusje. Met mate. Maar voor de rest niemand. Zelfs zijn ouders niet, die moesten niets van zijn bestaan weten. Iedere keer als hij ze onder ogen kwam… Ze glimlachten nooit, keken hem enkel aan. Soms zelfs fel, alsof ze hem met hun blikken wouden doden. Zodat hij niet meer op deze wereld zou zijn, niet meer de titel zoon van… zou dragen. Maar hij was nu volwassen… Ongeveer dan, en hij liet meer over zich heen lopen. De enige reden dat hij succesvol wou worden was vanwege Anouchka, en niets anders.
Haar glimlach werkte aanstekend, en het duurde niet lang of hij kreeg ook een brede glimlach op zijn gelaat. Hij slaakte een zucht. ‘Oké, oké. Ik snap het. Dan gaan we gewoon een wandelingetje maken – en dan hopen dat we onze weg later terug kunnen vinden. En dan mag jij mij ondervragen, als dat je blij maakt.’ Hij had er niet zoveel op tegen. Maar het zat er ook wel in dat hij haar dan ook gelijk zou gaan ondervragen. Maar hij had al de dingen in zijn verleden allang geaccepteerd, dus had hij er geen problemen mee ze met iemand te delen. Natuurlijk vond hij sommige dingen niet zo fijn, en voelde hij zich er rot bij. Maar om er nou de rest van je leven rot over te blijven had ook geen zin.
Het enige wat hij kon doen was toekijken met grote groene ogen toen ze ineens begon alles schoon te maken. Oké, dat was ook vrij spontaan… Hij had verwacht dat ze eerst zou vragen wat er allemaal moest gebeuren, maar in plaats daarvan had ze zelf al bedacht wat er gewoonlijk moest gebeuren en ging dat dus maar doen. Hij keek haar nog steeds ietwat onthutst aan toen ze zijn pols vastpakte en eraan begon te trekken. Uiteindelijk schraapte hij zijn keel, keek haar aan alsof hij ieder moment kon gaan huilen. ‘Maar zuster… Ik ben keelpijn,’ murmelde hij zachtjes, speelde het natuurlijk maar ze had het ernaar gemaakt. En om je als een klein kind te gedragen was altijd wel leuk. Want vanbinnen was iedereen stiekem gewoon nog vijf jaar oud.

» Hopelijk kunt U er wat mee ^^'...

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 18:58

Maar ze verzon niets, het was waar. Ach als hij het niet geloven wou moest hij het allemaal zelf maar weten. Ze glimlachte wat schaapachtig en keek afwachtend toe. Stiltes waren niet haar ding, nee ze wou door ratelen als een slang en lekker kletsen, maar hij was en bleef een iet wat stille jongen. Behalve als ze nu spontaan zou beginnen over zijn zusje. Dan zou hij degene zijn die door ratelde als een slang. Ze grinnikte zachtjes en legde haar handen uit haar zij. Speelde een beetje met de onderkant van haar jurkje en richtte haar groene ogen op de grond. Erg netjes ten werk was ze niet gegaan, maar goed het ging om het gebaar, is het niet?
Wanneer hij haar vertelde dat hij het best vond keek ze hem weer aan en sloot haar ogen half. Knikte instemmend. ''Is goed, ik zal wel de verantwoordelijke zijn wanneer we verdwalen. Niet dat dat ooit zal gebeuren want ik kan heel goed kaart kijken, als we een kaart meenemen.'' Dat was dus totaal niet waar. Als ze ergens slecht in was dan was het sowieso kaartlezen. En al helemaal als het ging over bossen. Alle groene stukjes leken volgens haar op elkaar, daarbij kan ze nooit raden wat nou een snelweg fietspad of een wandel pad was. ''we zouden ook uit kunnen gaan.'' plaagde ze. Ze grinnikte zachtjes en liet haar jurkje voor wat het was. Pulkte vervolgens verder aan haar haren. Snel maakte ze de twee staarten uit haar haar los en maakte er een grote paardenstaart van. Zo zat het minder in de weg en kon ze makkelijker werken.
Wanneer ze zijn gemekker hoor grinnikte ze zachtjes, jammer dat ze nu nog net geen schort aan had en zo'n leuk mutsje op haar hoofd. Een spuit in haar handen en dan was het compleet. Slechte gedachtes. ''Ach moet ik misschien dan eventjes naar uw keel kijken.'' zei ze poeslief met een iet wat hoge stem. Grijnsde vervolgens breed en legde een hand in der zij. Verdeelde het gewicht in haar ene been en duwde haar heup iets naar buiten als het ware. Volwassen spelen was zo niet haar ding. uitdagend zette ze een paar stappen naar voren maar proestte toen als in lachen uit. Hield haar handen voor der mond en grinnikte iets na. Draaide zich weer om en kneep haar ogen dicht. Pakte een stoel van de dichts bijzijnde tafel en schoof die tegenover Dimitri. Ging erop zitten en gooide haar ene been over haar andere been. Legde vervolgens haar handen op elkaar. Ze ging expres niet naast hem zitten om te voorkomen dat ze weer op zijn schouder lenen zou. Ze glimlachte hoofdschuddend en keek hem vervolgens weer aan.

'k kan altijd wel wat met je posten c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 19:26

Hij fronste zijn wenkbrauwen. ‘Dat komt ook zo suf over, net alsof we toeristen zijn,’ merkte hij op, ‘Maar als jij er niets tegen hebt om zo gezien te worden als omstanders, dan neem jij je kaart mee.’ Zou er ook bij kunnen komen dat mensen alsnog verkeerde ideeën zouden krijgen – Wacht… Hoe vaak had hij daar wel niet over gedacht nu? Te vaak. Hij werd eentonig en zeurde er teveel over door. En waarom zou hij zich er eigenlijk mee bezighouden? Satoko en hij wisten hoe het echt zat, en als anderen dat niet wouden geloven was dat hun probleem. Man, wat wenste hij nu dat hij net zoals Anouchka was. Dan was hij vast al een heel stuk losser geweest tegenover het meisje. Hij bleef een beetje gereserveerd doen, was bang verkeerde dingen te zeggen of te doen. Hij wist niet of ze het doorhad of niet, maar hij hoopte van niet. Hij vond haar aardig, maar was weer eens bang voor mogelijke gevolgen.
‘Alsof mensen dat niet al zullen denken als ze ons zien lopen,’ glimlachte hij, ‘Je ziet volgens mij ouder uit dan je werkelijke leeftijd. Dus mensen zullen die indruk al snel krijgen.’ Het zou waarschijnlijk waar zijn wat hij zijn. Er zouden een paar zijn die het anders zouden zien, maar de meesten zouden toch echt die indruk krijgen. Hij zag er jong uit voor zijn leeftijd, tenzij hij zijn baard zou laten staan. Maar dan vond hij het er zo uitzien alsof hij een of andere inbreker of misdadiger was. Dus had hij geen andere optie dan hem maar braaf af te scheren. Hoewel erover fantaseren, over hoe het er wellicht uit zou kunnen zien, altijd wel leuk was.
Hij knikte langzaam, trok een pruillipje. Liet het net lijken alsof hij daadwerkelijk pijn had. Toen ze eenmaal voor haar zat trok hij een mondhoek omhoog, ging recht zitten. ‘Ik weet niet of U wat zult zien… Misschien heb ik wel gewoon koorts,’ sprak hij van te voren, ‘Maar van mij mag U zoveel kijken als U maar wilt.’ Hij opende zijn mond, voor zover dat kon zodat ze erin kijken. Het zou er vast dom uit moeten zien als je niet wist wat er gaande was. Een of andere gekke gozer die met zijn mond wagenwijd open zat tegenover een meisje die er maar al te geïnteresseerd naar keek. Uiteindelijk sloot hij zijn mond weer, keek haar aan. ‘En, wat is de schade?’

» Pfft. Flutje x')

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 20:01

Ach toeristen, waarom ook niet. Liever als een toerist overkomen dan dom. Maar zelfs met een kaart in der handen zag het er nogal maf uit. Die kaart hield ze dan tegen haar neus aan om te kijken waar ze nou daadwerkelijk liepen. En dan nog het ergste probleem, dan hield ze de kaart op zijn kop vast. Vroeg ze zich af waarom dat vierkante vakje rechtsboven stond terwijl dat de legenda was. Jongens lachte haar dan uit, of vonden het schattig terwijl zij zich er kapot voor schaamde en haar hoofd rood aanliep. Dan liep ze snel weg en zocht een plekje voor der alleen om even af te kunnen koelen. Achja zo heeft ze wel meerdere bloopers gehad in haar leven. ''Laat die mensen toch ook zo hun pleziertje hebben.'' zei ze glimlachend terwijl ze haar paardenstaart aantrok. Ze voelde hoe hij langzaam uit elkaar zakte en trok hem dan elke keer weer op. Vervelend? Nee ze was eraan gewend geraakt, dat krijg je al snel met zulk lang haar. Maar ze zal het voor geen geld afknippen.
''Maar kan meneer dan ook een klein beetje dansen.'' Dansen was niet het beste wat ze kon. Ze kende een aantal danspasjes die ze ooit geleerd had. Ze kon schuifelen en gewoon losgaan op muziek. En niet te vergeten de billen shake. Ze grinnikte zachtjes. Maar die deed ze niet. Het zag er naar haar idee altijd zo lomp uit wanneer je de billen shake deed. Nouja misschien niet bij iedereen maar bij haar wel. En vaak dan ook op House muziek of Dance. Daarbij waren Slow nummers ook niet echt aan haar toe bestemd. Ze vond het vaak ongemakkelijk en wees vaak iemand af. Als ze dan een keertje gevraagd zal worden wat tevens ook niet al te vaak voorkomt. Maar de opmerking die hij maakte bracht haar toch ergens wel in verlegenheid. Niet dat ze dat deed merken. Noway sowieso niet. Steek haar dan maar in fik. Maar bekennen zou ze niet. ''oh vind je?'' Zei ze enkel wat schaap achtig. En draaide vervolgens haar hoofd snel weg. Ze wist niet zo goed hoe ze moest omgaan met complimentjes. Hoewel je dit amper als complimentje kon beschouwen.
''Zeg maar aaaaaa'' Zei ze zachtjes met een glimlach. Ze boog iets naar voren en legde haar handpalm op zijn voorhoofd. Vervolgens pakte ze voorzichtig zijn kin vast en draaide zijn hoofd naar links en naar rechts, grinnikte ondertussen wat en liep hem weer los. ''Nou meneer Dimi..'' Ze zweeg eventjes en herpakte haar zin weer. ''Nou meneer Dimitri Steinbush volgens mij stelt u zich een klein beetje aan. U heeft lichtte koorts of het komt natuurlijk door Dokter Mealena dat u zo heet voelt.'' ze grinnikte zachtjes en legde haar ene been weer boven op haar andere been.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 20:48

Hij pakte een van de pootjes van zijn bril af en haalde hem van zijn neus af, hield het pootje vast tussen zijn duim en wijsvinger terwijl hij de bril nonchalant ronddraaide. Met zijn andere hand wreef hij met zijn duim en wijsvinger in zijn ogen – ongeveer bij zijn traanbuisjes. ‘Of ik kan dansen?’ herhaalde hij haar vraag, maar dan met een andere zin. Maar hij had nog steeds dezelfde betekenis. ‘Het ligt eraan wat je daarmee bedoeld.’ Hij kon wel dansen… Maar dan enkel de beschaafde versies ervan. Kortom; de wals varianten. Tango ging hem te ver dus deed hij er niet aan. Zijn ouders hadden hem, toen ze hem wel nog zagen staan, als klein jongetje op wals les gezet. En hoewel hij het destijds haatte kon hij er nu wel zijn voordelen aan ondervinden.
Maar hij was absoluut niet het typ dat helemaal los zou gaan op de dansvloer. Hij zou zich dan doodschamen. Hij was wat dat betreft maar een stijve hark. Hij weigerde om ook maar in de buurt te komen van een of andere tent waar men het ene na het andere glas alcohol naar binnen gooide en dansten als een of andere gekken. Niet alleen kreeg hij er zelf hoofdpijn van, al die harde muziek, maar hij kon ook niet tegen al die drukte en het onnozele gedoe. Wat dat betreft was hij vrij kieskeurig en netjes. En ook een zeur. Maar zo was hij nu eenmaal, en daar kon hij weinig aan doen.
‘Maar verwacht niet dat ik meega een of andere discotheek in om me daar te gedragen als een gek die stomdronken is,’ zei hij waarna hij zijn bril weer opzette. ‘Ja, dat meen ik,’ glimlachte hij, niet-wetend dat zij het heel anders had opgevat dan hijzelf. Maar toen ze haar blik afwendde wist hij vrijwel meteen wat er aan de hand was. Ach, hij zou er maar niet over ingaan. Het was goed zoals het was.
Met zijn mond open keek hij maar een beetje zinloos om zich heen. Maar het o zo bekende a-geluid maar hield daar al snel mee op toen ze haar hand op zijn voorhoofd legde. Hij had zijn mond gesloten toen ze zijn kin vastpakte en zijn hoofd naar links en rechts draaide. Liet haar gewoon haar gang gaan. Hij keek haar vragend aan toen ze klaar was. Hij grijnsde vervolgens. ‘Bent U er zeker van dat het aan mevrouw Mealena zou moeten liggen indien het geen koorts is? Want ik voel me namelijk erg vereerd dat zo’n knappe zuster als U me wilt onderzoeken.’ Hij probeerde haar grijnzend aan te blijven kijken, maar het duurde niet lang of hij moest lachen. ‘Oké, die was héél slecht,’ lachte hij vervolgens, herstelde zich daarna en keek haar aan, ‘Sorry daarvoor.’ Hij keek eventjes om zich heen, slaakte een zucht. Ze moesten eigenlijk weer verder gaan met opruimen. Maar zo met elkaar dollen was veel leuker.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 21:49

Ze luisterde naar zijn woorden en glimlachte vriendelijk. Hoewel ze van dansen hield, lekker losgaan drukte alcohol et cetera hield ze er ook van om even heerlijk alleen te zitten. op een bankje in de buitenlucht te zitten een boek pakken, haar brilletje op zodat haar ogen rust hebben en dan heerlijk ontspannen. En dan nog beter zou zijn wanneer het niet zulk koud weer is, maar dat ze is een jurkje gewoon buiten zitten kan met een kopje thee en een onbegrijpelijk boek. De sterren die dan hoog aan de lucht schijnen en een maan die weer glinsterde in het meer dat zich voor het bankje vormde. Haar glimlach nam af en maakte plaats voor een serieuze blik.
''Dus je wilt beweren dat ik jou niet in een nachtclub krijgt. En wat nou als ik vertel dat ze er enkel Nederlandse muziek draaien en geen House of Dance.'' Ze glimlachte vriendelijk naar Dimitri en schoof met haar ene hand de pony opzij. Ze wist haar eerste keer uitgaan nog wel goed. Drukte veel mensen ze raakte haar vrienden kwijt maar ging haar eigen gang. Kwam een leuke schattige jongen tegen met wie ze ging dansen. Hij haalde wat drankjes voor haar. Maar ze mocht eigenlijk nog geen alcohol maar daar zorgde hij dan voor. Bij het schuifelen wou hij haar zoenen. Maar die keurde ze dan weer wel af. Met een grijns op haar gezicht schudde ze haar hoofd heen en weer. Wat was ze toen fout bezig. Tja, maar tot de dag van vandaag heeft ze elke kus of zoen afgewezen. Ze wou wachten tot er een jongen kwam die er begrip voor had, voor haar. En niet dat ze kwamen aanzetten met een rot smoesje. 'Misschien is het tijd om ontgroend te worden, groentje..' ach die woorden zullen haar altijd blijven volgen. Maar ze vind het geen probleem. Wachten op die ene jongen die het verdient zal alles vast weer goed maken.
''Ah, weet u dat zeker?'' Een lichte blush kwam tevoorschijn terwijl ze haan handen zo snel mogelijk voor haar wangen probeerde te verbergen. Vreselijk. Waarom moest hij nou weer zo'n opmerking maken. Waarschijnlijk om haar enkel een goed gevoel te geven. Een gevoel dat ze niet graag kreeg. Wanneer ze merkte dat haar wangen minder warm werden haalde ze haar handen weer van haar wangen af en legde die weer op haar knieën. Liet haar bik afdwalen naar de vloer. ''Geeft niet. 'k kan wel wat hebben hoor als het over foute opmerkingen gaat. Maak er zelf ook anders genoeg.'' Ze haalde wat minachtend haar schouders op en stond vervolgens weer op. Tilde de stoel op en bracht die terug naar de tafel waar die hoorde te staan. ''Misschien zullen we weer eens verder moeten gaan.'' Zei ze iet wat aan de zachte kant.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   ma okt 24 2011, 22:54

Hij was niet dom. In sommige clubs draaiden ze ook gewoon Nederlandstalige muziek. En dat kon ook net zo goed house- of dance- muziek zijn. Hij schudde langzaam zijn hoofd. ‘Sorry, Satoko, maar je krijgt me zelfs niet in zo’n soort clubs. Ik ken heb wel degelijk kennis over muziek, hoewel ik er niet snel op zal dansen. Ik zet mezelf gewoon niet graag voorschut, dat is alles.’ Hij vond het naar dat hij het meisje moest teleurstellen, maar hij was er nu al langer dan een jaar niet meer geweest en het beviel hem zo. Hij wou niet dat als hij dadelijk weer eens een of andere club ingesleurd zou worden, dat hij het leuk vond en er vaker naartoe zou willen. Hoewel hij er nooit behoefte voor had gevoeld, ook toen hij er nog regelmatig naartoe ging – het was enkel om zijn vrienden blij te maken. Het ging ten koste van zijn studietijd, die hij vele malen belangrijker vond dan jezelf een beetje volzuipen met een of andere alcoholische drank.
Het was niet dat hij nare ervaringen ermee had, maar als hij zag hoever zijn vrienden soms gingen vond hij het maar belachelijk. Het was gewoon krankzinnig en het was alsnog moeilijk te geloven. Dat mensen hun levens kapot wouden maken, enkel om een goede avond te hebben. Bang dat hij het ook zover zou laten komen had hij er afstand van genomen, sloot zich weer op in zijn appartement om daar tot diep in de nacht te leren. Want wat hij in die avonden deed wierp tenminste gunstige vruchten af. In plaats van een kater, of nog erger: een coma.
Ze moest blozen. Schattig, het bleef toch schattig. En hij wat wel kunnen voorspellen dat ze in verlegenheid zou worden getrokken door het gespeelde complimentje. Soms waren zijn acteerkunsten vreemd genoeg erg geloofwaardig. ‘Ja, Satoko. Je bent een mooie meid,’ glimlachte hij, het dit keer wel menend. Het was een simpel complimentje, hij dacht er niet eens over na om met haar te flirten. Waarom zou hij? Hij zou er alleen maar problemen mee krijgen, en ook dat zou zijn studietijd in beslag nemen. En hij liefste zou hij al zijn studietijd behouden.
Hij knikte enkel als teken dat hij haar woorden had gehoord, stond op toen ze weg liep. Hij keek eventjes wat rond. Meestal hoefde hij alles alleen maar schoon te maken. Want er werden hem nooit verdere opdrachten gegeven, dus hield hij zich er maar aan. En aangezien Satoko alles al had geveegd et cetera, hoefden alleen de bedden nog opgemaakt te worden. In hoeverre dat nodig was. ‘Ja. Enkel de bedden, waarbij het nodig is, moeten weer netjes gemaakt worden. En dan ben ik klaar,’ grijnsde hij, waarna hij met een hand in zijn nek krabde, ‘Krijg je mijn vrouwelijke kant ook nog eens te zien.’ Het was meer gemompeld en het was moeilijk te zeggen of het een grapje was, of gemeend. Maar het feit dat hij naar alles behalve haar keek gaf aan dat hij het meende. Bedden opmaken was iets wat meisjes of vrouwen normaal deden. Niet jongens of mannen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   di okt 25 2011, 07:34

''Oké ik geef me over. Ik krijg je dus echt niet mee.'' ze grinnikte zachtjes en leunde tegen de achterkant van het bed aan. Ze had hem nou ook niet echt gouw in een of andere discotheek zien staan. Te dansen als een malloot. Schudde niet zichtbaar haar hoofd heen en weer en glimlachte wat vaagjes. Vreemd hoe mensen toch zo'n afkeur konden hebben op zo iets. Maar het was begrijpelijk. De dagen dat ze flink uitging was ze kapot, had geen tijd om te leren of lezen. Oh had de tijd er wel voor maar dan knellende koppijn. en dan had ze spijt van haar avondje vol plezier en geluk. Het was nu overigens ook minder geworden aangezien het een ontsnappings manoeuvre was bij haar ouders. Zodat ze eventjes aan iets anders denken kon dan aan elke keer weer 'doe dit, doe dat..' Met haar hand zette ze zich af van het bed en liep een beetje achter Dimitri aan.
Ze ontweek expres zijn opmerking, ging er verder niet op in. Liet hem lekker praten. Ze wou er niets van af weten. Die dingen moest hij niet zeggen. Die lieten haar dingen denken die ze niet wou denken. Als zij nu zal zeggen dat zij hem een on uit staan bare knappe jonge beleefde en niet te vergeten sterke vent vond zou hij dat waarschijnlijk ook anders opvatte. Ze glimlachte enkel om te laten zien dat ze blij was dat hij dat vond. Maar schonk er verder geen aandacht aan. Liet het voor wat het was. Voorzichtig draaide ze zich om en begon wat aan de dekens te pulken.
Moesten de lakens eraf? Vast wel. En als dat niet het geval was kon ze die er waarschijnlijk toch wel zo weer omheen doen. Dit deed ze immers elke ochtend met haar eigen bed. Ze pakte beidde punten van het laken vast en schoof zo de deken eruit. Rolde de deken op en legde die op het bed neer. De lakens hield ze nog even vast terwijl ze om zich heen draaide. Op zoek naar een wasmand om alles in te gooien. Maar die was er niet. ''Dimi, waar moet ik de lakens laten. Of moet ik die eromheen houden.'' Zonder ook maar enig erg te hebben dat ze Dimi zei ging ze gewoon door. Het was haarzelf nog niet eens opgevallen dat ze het zei dus laat staan dat ze er wat aan veranderen zou. Rustig ging ze op de rand van het bed zitten en grijnsde bij het horen van zijn gemompel. Pardon voor vrouwen? ''Natuurlijk, laat alles maar over aan de vrouw.'' antwoordde ze net als hem wat mompelend. Draaide zich vervolgens om om hem in het zich te houden en stond weer op. Gooide de laken over de rand van het bed liep naar de tafels toe en ging erop zitten. Zwaaiend met haar benen heen en weer.

'k hoop dat je er wat mee kunt ._.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hero
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 425
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lots of Light and a pinch of Air
Klas: //
Partner: it's such an Ignorant bliss, when the whole Fucking world wants to be like Me.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   di okt 25 2011, 12:56

Hij slaakte een zucht, oké dat ook alweer geregeld. Hij kon het namelijk al helemaal voor zich zien. Satoko die wild aan zijn arm trok en schreeuwde dat hij mee moest komen. Terwijl hij maar weigerde mee te werken en nogal hopeloos keek naar al de mensen die al niet naar ze moesten staren. Het was te gek voor woorden, maar spontaan als het meisje kon zijn zag hij haar er wel voor aan. En hij had eigenlijk ook niet verwacht dat ze het hierbij zou laten, had wel wat meer doorzettingsvermogen van haar verwacht. Maar niet dat hij het erg vond, hoefde hij er minder moeite in te steken.
Tijdens het lopen keek hij een beetje om zich heen. Het was niet dat hij het werk graag afraffelde, maar om bedden schoon te maken waar niets mee was gebeurd was onnodig. Maar de rest zou hij wel wat aan doen, hoewel de dekens vrijwel nooit echt vies werden. Het ging om het idee. Hij had het echter niet door dat het meisje op een gegeven moment toch ergens anders naartoe ging. Hij bleef bij een deur staan, maakte deze open maar maakte geen aanstalten om erin te kijken of de kamer ook te betreden. Hij draaide zich om, keek eventjes om zich heen; zocht ergens naar.
Een afwezige glimlach krulde zich rond zijn lippen toen hij vond wat hij zocht. Satoko. Het meisje was al begonnen, wachtte weer eens niet op instructies. Of ze was iets te gemotiveerd met al dit gedoe, of ze wou ervoor zorgen dat ze snel klaar waren. Het maakte hem eigenlijk niet zoveel uit, het was en bleef lief dat ze hem wou helpen opruimen. Hij liep naar haar toe, bleef naast haar staan en legde een hand op haar hoofd. Hij negeerde het feit maar dat ze niet zijn volledige naam had gebruikt. ‘Ik wou je net wijzen waar je ze kon laten. En nieuwe kon pakken,’ merkte hij rustig op, ‘En niet alle bedden hoeven opnieuw opgemaakt te worden, ik zal dadelijk wel wijzen welke we moeten hebben.’
‘Zekers,’ grijnsde hij plagend, ‘Maar als student zijnde moet ik het zelf doen. En meestal kijkt dan niemand toe. Maar stiekem blijft het toch een vrouwen karwijtje, dat weet je.’ Hij liep weer weg, ging op een bepaald punt op zijn tenen staan en keek ze hele zaal rond. Fijn, niet veel werk te doen. ‘Het zijn er maar vier,’ sprak hij met een heldere stem zodat ze het zou horen. Hij liep naar een bed toe, pakte het deken in een van zijn handen en gaf er een ruk aan. Hij deed dit nu al een paar dagen, was er al handig in geworden. Hij deed geen moeite meer om het deken op te vouwen; hij werd uiteindelijk toch in een wasmand gegooid. Dus dan was het toch zinloos. Hij draaide zich om, keek naar het meisje dat op de tafel zat. ‘Enne,’ begon hij nogal droogjes, ‘Vind je het leuk om toe te kijken hoe ik een beetje aan lakens zit te trekken?’

» Mijn concentratie was ver te zoeken, en geloof ik is dat wel zichtbaar in mijn post. Sorry ><

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aimee
-
-
avatar

PROFILEPosts : 363
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra. [Duisternis] ;>
Klas: 3th
Partner: ~Love has nothing to do with what you are expecting to get, it’s what you are expected to give — which is everything.

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   di okt 25 2011, 15:30

Wat was ze toch weer lekker slim. Nee niet eerst nadenken voordat ze iets doet, maar meteen doen. Stommerd. Langzaam liet ze zich naar beneden zakken en zette haar voeten aan de grond. Trok haar paardenstaart weer op en glimlachte wat minachtend. Zette haar handen weer in haar zij en richtte haar ogen op de grond. ''Oh, dom van me.'' zei ze zachtjes en liep naar het bed toe. Haalde de laken eraf en ging half rennend richting Dimitri. Keek de opberg kast in en liep naar binnen. Vond daar een mand, opende de deksel en gooide de lakens erin. Draaide zich om en glimlachte wat schaap achtig. Liep de opbergkast weer uit en sloot de deur achter zich dicht. Niet op slot maar gewoon dicht. Liet vervolgens de deurknop los en liep naar een van de andere bedden die nog gedaan moesten worden.
Zoals hij al zei waren dat er nog maar 4. Dat was zo gepiept. Helemaal achteraan stond een bed dat nog gedaan was. En omdat ze dacht dat ze deze nu beter doen kon omdat ze anders op het laatst zover lopen moest. Ze liep wat afwezig naar het achterste bed en haalde de lakens ervan af. Legde die op de rand van het bed neer en klopt de dekens af. Legde die er weer netjes overheen en verdween vervolgens met de lakens naar de opbergkast.
Gooide weer de lakens in de wasmand en keek wat vragend om zich heen. Ze kon geen schone lakens vinden. Liep de kast weer uit en ging weer op de tafel zitten. ''Ach waarom ook niet hé. Maar vertel waar kan ik de schone lakens vinden?'' vroeg ze maar voordat ze weer van alles overhoop halen zou. ''Nou schoonmaakster, komt er nog wat van..?'' probeerde ze en grinnikte zachtjes. Stond vervolgens op en liep naar hem toe. Begon hem te helpen met zijn laken. Pakte de dekens vast en klopte die uit. Schoonmaken deed ze niet zo vaak. Maar ze wist wel hoe ze een bed opmaken moest. En een beetje hulp kon hij vast wel gebruiken aangezien hij vond dat schoonmaken voor meisjes was en niet voor jongens. ''Dus jij ziet mij later al achter het aanrecht eten te koken voor een of andere vent?'' grinnikte ze en keek hem ondertussen lachend aan. Maakte het bed op en klopte het kussen aan. Nee ze wou niet graag thuis zijn. Ze wou wat doen. Iets betekenen voor haar huishouden geld verdienen laten zien dat ze een goede studie had en dat ze graag een steentje meedroeg. Ze glimlachte niet wetend en stond stil met het kussen in haar handen. Maar ze was nog niet toe aan een gezin en dat soort dingen. Ze was veel te jong om nu al over dat soort dingen te denken. Ze hoorde zich op dit moment van haar leven zich juist druk te maken over haar uiterlijk maar dat deed ze ook niet. Apart kind dat ze was. Rustig legde ze het kussen weer terug en keek de zaal door.

Faal

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Oké geen hoi dan, anders flipt Noor op mij :']

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-