PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 I just need....sleep?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kristh
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Little pig
Posts : 301
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: -
Partner: You ain't nothing more then a distortion in a perfect taken photograph

BerichtOnderwerp: I just need....sleep?   ma jul 11 2011, 09:45

Mealena liep met lome passen door de gangen. Ze sliep zelden. At minder dan normaal en was constant aan het werk. Het bloed van Savador, alles wat ze over hem maar kon vinden keek ze voor de zoveelste keer weer na. Hij kon niet over een paar dagen al verdwijnen. Maar iets zag ze over het hoofd. Ze kreeg niet gevonden waar iets op duidde dat het niet zo was. Maar ook niet dat het wel zo was. Mealena haar oogleden voelde zwaar. Ze zuchtte kort en keek naar de klok. Al weer tien uur in de avond. Ze slofte rustig naar haar bureau en ging weer het medisch dossier van Savador doorlezen. Het was weer eens nutteloos want ook hier haalde ze weer niets uit. Alsof ze een onmogelijke puzzel op probeerde te lossen maar het niet lukte. Mealena voelde zich met de dag moeier worden. Alles werd langzamer. En dat was eigenlijk uit den boze. Al het werk zou er onder kunnen lijden. Mealena dacht kort na, ze hadden nog een dokter aangenomen. In de tijd dat ze hier werkte had ze hem nog niet gezien. Ze glimlachte. Dat zal vast nog wel een keer gebeuren.

Mealena las verder maar zonder dat ze het door kreeg zachte haar ogen weg en kwam ze terecht op het bureau. Ze was gewoon zo hard aan het werk geweest de afgelopen weken dat ze bek af was geworden en in slaap was gevallen. Zonder dat ze het door had kwam er iemand de ziekenzaal binnen. Ze sliep vredig door, zonder ook maar iets te merken van de voetstappen die haar kantoor naderde.

_________________


   
   
   

WHEN WORDS BECOME UNCLEAR, I SHALL FOCUS WITH PHOTOGRAPHS.
WHEN IMAGES BECOME INADEQUATE, I SHALL BE CONTENT WITH SILENCE.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yukio

avatar

PROFILEPosts : 3
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water, Cassia.
Klas: Schooldokter
Partner: Love is just a small thing in life

BerichtOnderwerp: Re: I just need....sleep?   di jul 12 2011, 07:13

Na dat Yukio een aantal patienten had geholpen liep hij maar eens naar het kantoortje. Zijn bureau was nog leeg dus daar moest hij maar eens werk van maken. Toen Yukio het kantoortje binnen liep zag hij een vrouw liggen. Zo te zien sliep ze. Yukio merkte dat ze wel heel erg moe was. Hij liep naar haar toe tilde haar op en liep naar het kamertje waar een bed klaar stond voor het personeel. Yukio legde haar er voorzichtig in en deed haar schoenen uit. Toen legde hij de deken over haar heen en liep weer terug naar zijn bureau. Daar aan gekomen pakte hij de doos die hij mee had genomen. Yukio pakte alles uit en zette die op hen plek. Hij werkte hier nog niet eens zo lang maar hij vond het nu al leuk. Yukio ging zitten en bekeek een aantal mappen die op zijn bureau laggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kristh
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Little pig
Posts : 301
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: -
Partner: You ain't nothing more then a distortion in a perfect taken photograph

BerichtOnderwerp: Re: I just need....sleep?   vr jul 15 2011, 11:18

Mealena haar ogen waren gesloten en ze sliep vredig. Haar borstkas ging rustig heen en weer. Ze merkte niet dat er een man binnen kwam. En al helemaal niet dat het haar nieuwe collega was. Wat zou die wel niet denken. Mealena zelf deed niets. Haar hele lichaam werkte gewoon mee. Het was zelfs zo dat haar armen haast automatisch om de nek van de man kwamen, omdat haar lichaam merkte dat het opgetild werd en zich aan het eerste de beste wat het kon vinden vastklampte. Alleen haar armen kwamen rustig om die van hem. Mealena zelf merkte er echter niets van. Niets van Yukio die haar optilde, niets van dat hij haar weer neerlegde. En weldra toen ze neergelegd werd lieten haar armen zijn nek weer los. De schoenen die uit gingen merkte ze niet, de deken merkte ze ook niet al reageerde haar lichaam wel op dat ze deze met een hand over zich heen trok.

Sssssssssss.... weerklonk het welbekende geluid in haar oren. Haar ogen schoten open. Ze zat in een klaslokaal. Op Shadra, dat kon ze opmaken. Ze greep haar waaier al vast. Het kwam weer, de pesterijen. Ze kwamen weer en zij zou er een einde aan breien. ssssssss....hey slang! werd er door de klas geroepen. De leraar was laat en de leerlingen maakte er gebruik van. Mealena keek over haar schouder naar een bleke jongen, die niemad anders kon zijn dan, Savador. Op het moment dat iemand zijn schouder wilde pakken stond ze op en klapte ze de waaier behendig open. Het was niet een grote gewon een handwaaiertje. Maar toenertijd was ze jong en kon ze een groote nog niet handelen. Ze sloeg mee richting de jongen. Een snijdende windvlaag schoot over de schouder van Savador die het alleen als een briesje zou ervaren. Richting de hand van de andere die daarna een ferme snee kreeg. Mealena keek streng naar de jongen en gign toen weer zitten. Zo was de res van de dag weer rustig. Het beeld vervaagde en langzaam steeg ze op.

Haar hand vond langzaam haar voorhoofd en ze wreef even in haar ogen. Langzaam kwam ze overeind. Haar ogen werden groter. Ze had geen schoenen meer aan en ze lag met deken op het personeelsbed. Iemand had haar kennelijk gevonden. En kennelijk was het het personeel want hij wist dat dit het bed voor personeel was. Mealena liet zich van het bed glijden en trok haar schoenen weer aan. Rechtte haar doktersjas weer en geeuwde kort. Een uur was verstreken maar ze leek weer helemaal fit. Ze glimlachte en liep richting het kantoortje. Ze zag de man rustig door een paar mappen bladeren. Zelf liep ze naar haar eigen bureau en opende daar een map. Ze las hem kort door en kreeg een glimlach. Rustig schreef ze wat op en klapte hem dicht. "Mijn excuses, dat je me zo moest aantreffen..." sprak ze vriendelijk en keek naar de man. Ze glimlachte kort en ordende rustig haar bureau.

_________________


   
   
   

WHEN WORDS BECOME UNCLEAR, I SHALL FOCUS WITH PHOTOGRAPHS.
WHEN IMAGES BECOME INADEQUATE, I SHALL BE CONTENT WITH SILENCE.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yukio

avatar

PROFILEPosts : 3
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water, Cassia.
Klas: Schooldokter
Partner: Love is just a small thing in life

BerichtOnderwerp: Re: I just need....sleep?   vr jul 15 2011, 19:01

Yukio merkte niet dat de vrouw al weer waker was en het kantoortje binnen liep. Hij ging rustig door met waar hij mee bezig was. Pas toen ze wat zei merkte hij haar pas op. Yukio keek glimlachend naar de vrouw. 'Het maakt niks uit.'Zei hij. Daarna richte Yukio zich weer op zijn papieren en nam ondertussen een slok van zijn koffie. Toen hij klaar was stond hij op legde alles in zijn kast en draaide die op slot. Daarna draaide hij zich om en keek naar de vrouw. 'Ik ben Yukio trouwens.'Zei hij. Yukio liep op de vrouw af en stak zijn hand uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: I just need....sleep?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

I just need....sleep?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Jeff] Go to sleep [The Killer]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-