PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Neara terugbrengen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Neara
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Elodie
Posts : 433
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht magie
Klas: x
Partner: All that you do, do with your might; things done by halves are never done right.

BerichtOnderwerp: Re: Neara terugbrengen.    ma jan 03 2011, 21:52

Met haar hoofd op zijn borst, haar gehoor die zijn hartslag in zich opnam en haar geest die zich moest verdelen over het uit elkaar houden van hun emoties en het luisteren naar Deshas schore stem. Haar mondhoeken krulde omhoog in de geamuseerde glimlach bij het horen van zijn woorden, maar bleef verder zachtjes liggen. 'Eigen schuld,' beantwoorde ze hem zachtjes, haar stem helder in tegenstelling van die van hem. Haar glimlach verdween langzaam waarbij haar zilvere ogen naar het brandmerk op zijn borst. 'Ik zou het ook niet weten,' beantwoorde ze hem zachtjes, haar blik voor een moment afwezig toen hij vertelde over de tijd van Shadra toen. Ze had werkelijk geen idee hoe de wereld er toen uitzag, daar had zij zo haar eigen geschiedenis voor. Zonder hem verder te storen luisterde Neara naar Deshas' woorden. Ongemerkt gleed haar vingertop rond de plek van het brandmerk, zorgde dat ze de zwarte lijnen ervan niet aanraakte. 'Voor elke verwonding is er een genezing,' sprak ze later zachtjes toen Deshas stil viel. 'De magie, vooral die van de geneeskunde, is in de afgelopen driehonderd jaar flink vooruit gegaan. Er zal een manier zijn om dat soort brandmerken te kunnen verwijderen, zeker eentje van zo'n oude magie,' besloot ze, haar zachte stem verzekerd van haar eigen woorden. Langzaam tilde ze haar hoofd weer op, waarbij haar hand op Deshas buik kwam te liggen. 'Of ga je me nu weer tegen spreken?' glimlachte ze, waarbij een warme blik in haar ogen onder de kalmpte vrij kwam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deshas

avatar

PROFILEPosts : 1131
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra, Dark magic.
Klas: -
Partner: Partners are unreliable

BerichtOnderwerp: Re: Neara terugbrengen.    vr jan 07 2011, 18:48

Tijdens het vertellen van zijn verhaal had Deshas vanuit zijn ooghoeken wel gezien dat Neara's vingertop terug naar het brandmerk gleed maar onderbrak zichzelf niet. Ze wist nu dat het hem pijn deed dus zou er hopelijk wel vanaf blijven. Na haar eerste reactie toen hij zijn mond had gehouden keek hij haar even aan. 'Geldt dat ook voor verwondingen die niet lichamelijk zijn?' vroeg hij zacht op een toon waaraan te merken was dat hij er niet echt vertrouwen in had. Hij zweeg weer bij haar verdere woorden die nog doelde op haar eerdere zin. Maar daar zei hij zelf nies op. Haar andere woorden echter riepen wel een kleine glimlach op zijn gezicht. 'Eigenlijk moet ik dat wel doen. Anders ben ik officieel mezelf niet meer' sprak hij. Hij slaakte een zachte, onhoorbare zucht en keek weer even naar het plafon. Langzaam voelde hij zijn krachten weer terug komen. Tenminste, de kracht om weer op te staan.

_________________
You know, that I know, that you don't know.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neara
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Elodie
Posts : 433
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht magie
Klas: x
Partner: All that you do, do with your might; things done by halves are never done right.

BerichtOnderwerp: Re: Neara terugbrengen.    vr jan 07 2011, 20:27

Ze had haar hoofd niet opgetild na haar eigen eerste woorden toen Deshas zijn verhaal stopte. Haar aandacht was met haar ogen op haar eigen vinger gericht, haar geest gericht op haar eigen woorden en zijn verhaal gericht. Haar hoofd kwam toch omhoog bij zijn zachte antwoord. Voor een moment blikte haar zilverkleurige ogen met een zachte blik in die van hem. 'Daarvoor zijn andere medicijnen,' fluisterde ze terug, waarbij ze met haar bovenlichaam omhoog kwam en zachtjes haar lippen op die van hem drukte. Even bleef ze zo hangen, om daarna haar zich weer terug te trekken en hem voor een ander moment aankeek. Daarna liet ze zich weer zakken, legde haar hoofd boven zijn schouders op het kusen, haar kind tegen zijn schouder aan en met het puntje van haar neus die bijna zijn nek aanraakte. Verder ging ze er niet op in, als hij er echt van af wilde zou hij er wel weer op door gaan. Desnoods zou ze hem naar de juiste mensen brengen. Met haar blik weer starend en afwezig in het donker gericht die deze positie van haar hoofd gaf merkte ze de glimlach in zijn stem en woorden. 'Lief blijven,' sprak ze zachtjes terug, waarbij ze waarschuwend haar hand over zijn buik heen liet glijden. Een slechte waarschuwing, maar meer kwam er niet van haar af. Met haar haren wat achter zich verspreid over het kussen bleef ze doodstil liggen in de opkomende stilte. 'Je bent een stuk rustiger,' sprak ze zachtjes, had haar ogen sloten onder de wederkomende rust in haar lichaam. In die stilte had ze zich weer op haar innerlijk gefocust, had alles geordend en er als het waren hokjes omheen gezet. Ze vroeg zich echt af of dit alles geholpen had, of zíj echt geholpen had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Neara terugbrengen.    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Neara terugbrengen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office :: The Tower :: Angani - The Room of Air-